2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günaydınlaaaaar

Kızımla kahvaltı yaptık,klimamızı açtık oturuyoruz başka türlü olmuyor bu sıcaklar.

kedicikler ve çekirge nerde . Fundaarda numaraları varsa bi sor kuzucum,meraktayım . doğurdular mı acep ?:44:

Selam arkadaşlar :)

bugün dr randevumuz vardı... miniğim beni çok şaşırttı, 10 günde 550 gr almış Maşallah :) 3320 gr ve 51,7 cm olmuş :) canım benimm :)

Günaydın kızlar hamilelik döneminde kadınlar rüya görür ya biz de tam tersi kocam her gün rüyasında oğlumuzu görüyor normal zamanda da film senaryolarına konu olacak rüyalar görür de dün akşam rüyasında bebeği karnımdan çıkarıp sevdiğimi görmüş sonra da başka birinin karnına koymuşum bebeği aaaa ne yapıyorsun demiş bana ben de öyle oluyor ki demişim ben bebeğin rahat etmediğii görünce alıp tekrar karnıma koymuşum hey allahım ya neyse kızlar bugün kendinize iyi bakın benim iftara misafirim var bütün günüm yemek yapmakla geçecek bana kolay gelsin

günaydın canım geçmiş olsun ne olmuş bişey dediler mi yoksa eylüşün bi sürprizi miydi yine

hayırlı sabahlar anneler bende dün doktordaydım kasılmalardan sebeb ultrasonla baktı problem yok alttan ultrasonla baktı rahim yolunda sıkıntı yok nst ye soktu sancı yok bi problem yok dedi eve geldik magnezyum iç günde 13 bardak su iç dinlen dedi bizde dinleniyoruz umarım sizde iyisinizdir

günaydın kızlar biraz önce doktorumu aradım bebeğim hareketleri yavaşladı diye hergün kıpırdıyosa sorun yok dedi eşim ısrar etti ara diye ben zaten hareketlerini hissediyorum ama eskisi gibi değil sanki kendi kendime mi kuruyorum bilemiyorum :44:

canım günaydın benimki de öle oldu artık öle kıpır kıpır değil böle iiçimde dalgalanır gibi oluyo daha sertleşmeye başladı ama yavaşladı yani..

ben de senin haftalarında doktora sormuştum cnm, yeri kalmadı artık, biraz azalması normal demişti,

bende canım sürekli karnımı dinliyorum eskisi gibi tekme atmıyor artık sadece dönüşlerini hissediyorum . annelik bu olsa gerek ne kadar evhamlı olduk

günaydınnn

11.30 da trt de anne olunca anladım programı var ben de ilk defa baştan sona izlicem size de haber veriim dedim

Cnm 2 gun once bnde oyleydm..nst de iyilik haline bakiyolar..bugun masallh disari firlicak gbi...dnleniyolar artk belli zamanlarda sanirim..sen icini ferah tutu yarin baslar gne

evet 22 kasım benimde..benimki de 30/08 40 haftayı doldurduğu tarih ama 26/08 görünüyo.senin bebişin gelişimi önde ozaman öle mi maşallah kilosu boyu nasılmış

gelişimi önde evet ama kilosu falan çok değil büyük bebek olmicakmış normal olcak dedi 15 gün önce 1800grdı. bende 9 kilo aldım bebeğin cinsiyeti ne erkekler önden gidermiş bide daha kilolu olurmuş ama benimki küçük. annemde zaten kçük olcak bişe yemiyorsun diyo iştahım hiç yok meyve yiyorum azcık yemek falan işte zor yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…