- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #40.961
işte son 2 günüm yuppiii
allaahııım maşallah berekallah ne güzel kilo almış boyu uzamış kuzucuğun yaa.selam arkadaşlar :)
bugün dr randevumuz vardı... Miniğim beni çok şaşırttı, 10 günde 550 gr almış maşallah :) 3320 gr ve 51,7 cm olmuş :) canım benimm :)
Gunaydn kizlar sze hastaneden gunaydn diyorum..dogurmadm korkmayinmide ve karin agrisndan sabahi ettm ve eylul cok hareketlndi rahtszmi oldu anlamadm soguk soguk terle sabahladk..esimi cagrdm hemen gldk hstaneye.doktor korktu sabh sabah gelnce doguruyomusn dedi smdi kolumda serum yatiyorum..ama bu durumdam mutluyum desem kociste yanmda hasret gderiyorz pek romantik oldu hstane odasi
Selam arkadaşlar :)
bugün dr randevumuz vardı... miniğim beni çok şaşırttı, 10 günde 550 gr almış Maşallah :) 3320 gr ve 51,7 cm olmuş :) canım benimm :)
günaydın kızlar biraz önce doktorumu aradım bebeğim hareketleri yavaşladı diye hergün kıpırdıyosa sorun yok dedi eşim ısrar etti ara diye ben zaten hareketlerini hissediyorum ama eskisi gibi değil sanki kendi kendime mi kuruyorum bilemiyorum :44:
günaydın kızlar biraz önce doktorumu aradım bebeğim hareketleri yavaşladı diye hergün kıpırdıyosa sorun yok dedi eşim ısrar etti ara diye ben zaten hareketlerini hissediyorum ama eskisi gibi değil sanki kendi kendime mi kuruyorum bilemiyorum :44:
canım günaydın benimki de öle oldu artık öle kıpır kıpır değil böle iiçimde dalgalanır gibi oluyo daha sertleşmeye başladı ama yavaşladı yani..
bizim günümüz aynı :) 22 kasım satın değil mi? fakat ultrason bebeği 10 gün ilerde gördü yani doğumumu 20si bekliyor.
evet22 kasım benimde..benimki de 30/08 40 haftayı doldurduğu tarih ama 26/08 görünüyo.senin bebişin gelişimi önde ozaman öle mi maşallah kilosu boyu nasılmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?