2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

sanki bu mesajı ben yazmışım gibi

Kizlar saolun iyiyz sukur midem agriyo suan okadar eylul iyi hatta oyle iyiki mideme mideme yaslaniyo dahada kotu oluyorum destegnz icn saolun hamisler

güünayddınn ağustos böcüklerinin anneleri zaman daraldıkça korku sarıyor beni sizlerde öylemisiniz?
bu sıra sahura kalktıgımdan dolayı yavrumunda uyku düzeni bozuldu :) önceden bilirdim ne zman uyuyo ne zman uyanıyo ama şimdi herşey karıştı.
bugğn en son sahurda hareket etti bidaha tık yok Allahım dinlemekten bi hal oldum kalktım reçel yedim ama yine uyanmadı iyi dalmış uykuya. kahvaltı için kalktım yataktan başşladı hareketlenmeye ohh dedim rahat bi nefes aldım..

biliyormusunuz aynı şeyi şuan ben yaşıyorum hala uyanmadı hareket etmiyo en son sahurda kıpırdan dı o kadar telaş ettim bende((

benimkide aynı hatta büyük bi karnın var ama cok büyük bi bebek doğurmuycaksın dedi bende 27 haziranda gitmiştim 1500 gr dı.tam haftasıyla uyumlu olması gereken kiloda ama 3-3,200 bekliyorum ,ince belli olacak dedi inan aldığın kiloyla yediğin şeyle alakalı değil..ben varya 65 le hamile kaldım şimdi 84 kiloyum hergün yumurta süt yedim cevizler fındıklar fıstıklar balık vs vs..doktor minyon olacak dediğinde cok şaşırdım.kendi bünyeleriyle alakalı bişeymiş ne kadar alacaksa okadar alıyomuş bu arada bizim de kızımız gelcek inş feyzamız

bugün benim de öyle bebeğim. yavaş yavaş hareket ettiğini hissediyorum ama öyle tekmeleri falan yok çok dinlersem hissediyorum sadece.

:)) bende güzel beslendiğimi düşünüyorum aynen dediğiniz gibi hergün azda olsa bu dediklerinizi bende yedim demek bünyeyle alakalı millet abuk subuk yer bebek büyük olur anlamadım

peki simdi nasılsınız

hala miniğiz, 36. haftada 2550 gr. 38de sezeryan olacak, haftada 200 gr ciavrı alıyor, inşallah 3000i buluruz diye dua ediyorum işin garibi babası da ben de minyon tipli insanlar değiliz. inşallah sonradan toparlar da babası gibi olur oğlum.

Kizlar saolun iyiyz sukur midem agriyo suan okadar eylul iyi hatta oyle iyiki mideme mideme yaslaniyo dahada kotu oluyorum destegnz icn saolun hamisler
geçmiş olsun angys, önceden de mide rahatsızlığın var mıydı?

neden sezeryan oluyorsunuz of banada doktor dese sezeryan diye hayal ediyorum en azından kendi vicdanım rahat olur diye kendi isteğimle sezeryana girmem

Selam annişler nasılsınız?
Bu gece serindi yinede saat başı uyandım sabah karşı uyumuşum.Saat 10:00da uyandım.Oğluşumda çok uzun zamandır doğum pozisyonunda ve sürekli sağ tarafımdan tekme atıyor nasıl acıtıyor sıpa hani elek.çarparmış gibi bir cız ediyor.:) Açıp bakıyorum karnıma sağa doğru sivriliyor o an :)))

Nasyacım canım çok sevindim bebiş maşallah çok iyimiş tarihiniz belli olmuş ne kadar güzelll.Sırf şu tarihin belli olması ve hazırlanarak gitme konusundan dolayı sezeryan aklıma girmiyor değil :)
Bende c.tesi gideceğim bakalım bize ne diyecek doktorumuz. :)

günaydınnn güzellikler! dün gece nihayet daha iyi uyuduk (3 sefer kalkılan wc hariç ) güzelce kahvaltımızı yaptık geldik oğlumla

GÜNEBAKANCKK çok güldürdün beni kuzum yaaa ben de geçen tırnaklarımı kesmeye çalıştım ama nasıl efor sarfettim anlatamammm şekilden şekle girdim yaa :)))

ANGYS canımm geçmiş olsun...hastane odasında romantizm de iyiymiş gerçekten

canım kedicik'e mesaj attım henüz cevap vermedi ama.. çekirgenin numarası yok maalesef..az girdiği ve geçmişe bakamadığı için görmedi sanırım bu numara verme olayını.

teşekkür ederim subacım benım ailemde uzak olduğu için benım için en uygunu buydu güzel bişey ya günü bilmek herşeyi hazır edip gidicez inşallah sende güzel haberler alırsın yaz mutlaka

kızlar benim bebik yan yatıyo karnımda sağ tarafa tekmeleri geliyo hep sol taraftada başı var geçen ay doğum pozisyonu almış dedi doktor ve normal doğum olabilir demişti yan yatsada doğum pozisyonu nasıl almış alıyolar onu merak ettim bilen var mı:26::26:

Günaydınnnnn güzeller.)
Bu gece sabaha kadar sanki uyumadım da plan program yaptım galiba, çok komik hastane için kurabiye , çikolata mı yaptırsam , gözümün önüne geliyo ikiside falan;D hayır rüyada değil uyuyomuyum kuruyomuyum anlamadım. He birde temizlik öncesi halıları yıkamaya vermem lazım , geç mi kaldım acaba diye kafamda dönmesi, temizlikçi gelmeden önce dolap içlerini kardeşime temizlettiririm , düzenler falan. Sabaha kadar bunları düşündüm ya da uyudum emin değilim %) çok stresteyim kızlarrrr

ya yorgunmuym gerginmym neyim bilemiyorum benmde iştahım yok artık tek meyve istiyorum oda sınırlı takvimde bile yazıyo cocuguna isim bulamadın mı diye yaaaaaa hiç bi isim hosuma gitmiyo isim koyanlar nasıl koydu merak ediyom bi akıl veren olsa bana iyi olacak bide doktor dogumu kafanda netlestr dedi ben normaldn korkuyom ama sezeryanda da korkuyom ya offf kızlar bu halimizede sukur sag salim miniğimi bi dogursm ya cok uzak mış gibi geliyo doktor 4 den itibaren beklicz en gec on dördu dedi oooooo daha var neyse gec olsunda guc olmasın miniğim iyi olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…