- 31 Ekim 2012
- 1.031
- 962
- 323
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #40.981
gelişimi önde evet ama kilosu falan çok değil büyük bebek olmicakmış normal olcak dedi 15 gün önce 1800grdı. bende 9 kilo aldım bebeğin cinsiyeti ne erkekler önden gidermiş bide daha kilolu olurmuş ama benimki küçük. annemde zaten kçük olcak bişe yemiyorsun diyo iştahım hiç yok meyve yiyorum azcık yemek falan işte zor yani.
sanki bu mesajı ben yazmışım gibi
güünayddınn ağustos böcüklerinin anneleri zaman daraldıkça korku sarıyor beni sizlerde öylemisiniz?
bu sıra sahura kalktıgımdan dolayı yavrumunda uyku düzeni bozuldu :) önceden bilirdim ne zman uyuyo ne zman uyanıyo ama şimdi herşey karıştı.
bugğn en son sahurda hareket etti bidaha tık yok Allahım dinlemekten bi hal oldum kalktım reçel yedim ama yine uyanmadı iyi dalmış uykuya. kahvaltı için kalktım yataktan başşladı hareketlenmeye ohh dedim rahat bi nefes aldım..
gelişimi önde evet ama kilosu falan çok değil büyük bebek olmicakmış normal olcak dedi 15 gün önce 1800grdı. bende 9 kilo aldım bebeğin cinsiyeti ne erkekler önden gidermiş bide daha kilolu olurmuş ama benimki küçük. annemde zaten kçük olcak bişe yemiyorsun diyo iştahım hiç yok meyve yiyorum azcık yemek falan işte zor yani.
günaydın kızlar biraz önce doktorumu aradım bebeğim hareketleri yavaşladı diye hergün kıpırdıyosa sorun yok dedi eşim ısrar etti ara diye ben zaten hareketlerini hissediyorum ama eskisi gibi değil sanki kendi kendime mi kuruyorum bilemiyorum :44:
benimkide aynı hatta büyük bi karnın var ama cok büyük bi bebek doğurmuycaksın dedi bende 27 haziranda gitmiştim 1500 gr dı.tam haftasıyla uyumlu olması gereken kiloda ama 3-3,200 bekliyorum ,ince belli olacak dediinan aldığın kiloyla yediğin şeyle alakalı değil..ben varya 65 le hamile kaldım şimdi 84 kiloyum hergün yumurta süt yedim cevizler fındıklar fıstıklar balık vs vs..doktor minyon olacak dediğinde cok şaşırdım.kendi bünyeleriyle alakalı bişeymiş ne kadar alacaksa okadar alıyomuş bu arada bizim de kızımız gelcek inş feyzamız
bugün benim de öyle bebeğim. yavaş yavaş hareket ettiğini hissediyorum ama öyle tekmeleri falan yok çok dinlersem hissediyorum sadece.
peki simdi nasılsınız
geçmiş olsun angys, önceden de mide rahatsızlığın var mıydı?Kizlar saolun iyiyz sukur midem agriyo suan okadar eylul iyi hatta oyle iyiki mideme mideme yaslaniyo dahada kotu oluyorumdestegnz icn saolun hamisler
hala miniğiz, 36. haftada 2550 gr. 38de sezeryan olacak, haftada 200 gr ciavrı alıyor, inşallah 3000i buluruz diye dua ediyorum işin garibi babası da ben de minyon tipli insanlar değiliz. inşallah sonradan toparlar da babası gibi olur oğlum.
geçmiş olsun angys, önceden de mide rahatsızlığın var mıydı?
günaydınlaaaaar
Kızımla kahvaltı yaptık,klimamızı açtık oturuyoruz başka türlü olmuyor bu sıcaklar.
kedicikler ve çekirge nerde . Fundaarda numaraları varsa bi sor kuzucum,meraktayım . doğurdular mı acep ?:44:
Selam annişler nasılsınız?
Bu gece serindi yinede saat başı uyandım sabah karşı uyumuşum.Saat 10:00da uyandım.Oğluşumda çok uzun zamandır doğum pozisyonunda ve sürekli sağ tarafımdan tekme atıyor nasıl acıtıyor sıpa hani elek.çarparmış gibi bir cız ediyor.:) Açıp bakıyorum karnıma sağa doğru sivriliyor o an :)))
Nasyacım canım çok sevindim bebiş maşallah çok iyimiş tarihiniz belli olmuş ne kadar güzelll.Sırf şu tarihin belli olması ve hazırlanarak gitme konusundan dolayı sezeryan aklıma girmiyor değil :)
Bende c.tesi gideceğim bakalım bize ne diyecek doktorumuz. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?