2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar evde olanlar aciill trt 1'i açın
anne elimi tutsana adlı bir program var
prof. doktor tam bizim aklımızdaki soruları cevaplıyor walla :)

benim ayaklarımın şişliği karnımı bile geçtiği için sürekli gözümün önündeler.nereye baksam ayaklarımı görüyorum

Benim ayaklarda çok şükür şişliğim yok maşallah diyeyim :)

Ben tırnaklarımı son 2 kez eşime kestirdim :) Hatta sabah işe gelirken de ayakkabılarımı bazen ona bağlatıyorum

Ah cnm yarama tuz bastınnn .. İsmi yok kızımın napcaz bilmiyorum inş en kısa sürede karar veririz. Doğum konusu ben de bilmiyorum nolcak akışına bıraktım ben hayırlısı ..

günaydınlaaar....ben sanırım bayıldımm yaa hergün 11 de uyanıodum bgn 12 oldu tansiyonummu düşüoki alalaa

geçmişi okudumm..trtyi açtımm...azz sonrada kahwaltı yapıcam...

nasya son 15 günn :))

bende çok heyecanlıyımmmm lütfen doğum yapanlar unutmasın bizi toparlanınca hemen yazsınlar :)

Katre'cim seninle durumumuz aynı.doktorum bana şöyle anlatmıştı,bebeğin başı sol kasık tarafında,poposu göğüslerin altında yanî popoyu yukarı dikmiş,bacaklarında sağ boşluk tarafımda.yani amıda kalkmış gibi durmuyor doğum pozisyonu aldı diye,zaten sığmaz

haaahaa canım yaa bende aynı sen gibiydim sabaha kadar uyudum mu kurdum mu ne yaptım belli değil lohusa şerbetleri için güzel şık bardak almaktan tut dolaba börek atmaya kadar herşeyi planladım bide ekstra işyerinde şu dosyayı kapatayım şunu da evden hallederimler vardı ama uygulamaya gelince herşey eksik

Heyoooooooooo selamlar :)) Akşam 12'de yattım sabah da 11 de kalktım Davulcuyu bile duymamışım oysa ki bizim evin önünde davulu patlatacakmış gibi çalıyodu önceki gecelerden biliyorum Sabaha karşı bi ara tuvalet rüyası göruyodum tam yapacakken uyandım ve zor attım kendimi patlıyomuşum nerdeyse. Bi de gidip yatak almak zorunda kalacaktık Bu tuvalet rüyaları çok fena oluyo, gerçekmiş gibi

Nasyacım çok az kalmış. Ne güzel yaaa. Çok heyecan verici. Kilosu filan da çok güzel maşallahh.

SiZe şarkı söylemek istiyorum. Uykusuz her gece yorgun ölesiye sabahları bazen günlerce ...
Ben ikimizin yerine de uyudum şekerim
Kızlar ayaklarımı bir süredir göremiyorum sanırım kaybettim hükümsüzdür

Eki Görüntüle 752793

Güldürdün beni hangimiz görüyoruz ki artık

Geçmiş olsun mu desem, yoksa geçmesin 1 gece daha yat da kocanla bol bol hasret giderin mi desem bilemedim angy. Çok özlemiştin ve bir vesilen olmuş. Tadını çıkar

Kızlar söyleye söyleye Kedicik'i doğurttum sanırım. Kız ortalarda yok gerçekten

program tam bizlik :)
ben bu programda sezeryanın bebeğe haksızlık oldgunu düşündüm ya inşallah bi problem yaşamadan normal dogum yapabilirim..

Kızlarr yanıyorumm yanıyorum ateş basıyor Allahım menopozlu gibi oldum sen kurtarrrr..Evde klima açıkken bile yanarmı insan???
Bu nee yaaa:/ Sabaha kadar uyudummu desem oda yok kaç kere kalktım Allah bilir..Çok mutluyum anne olucam Allahın izniyle ama hem sıcak hem kociş gitti iyice pranoyaya bagladım kızlar..Hep senaryolar yazıyorum nası yapıcam ne edicem ya kızıma bişey olursa diye hep hareketlerini takip ediyorum maşallah hareketli ama iştee sanırım bu sıcak beni bitirdi kızlarrrr...Allah sagsaglim bebişlerimize kavustursun bizi bian önce aminnnn :)

Kızlar söyleye söyleye Kedicik'i doğurttum sanırım. Kız ortalarda yok gerçekten

Arasta öncelikle teşekkür ederim canım az kaldı benım artık zaman geçti bi şekilde ay bizim davulcuda öyle ben 7.katta oturuyorum adam öyle bi çalıyoki sıçrayıp uyanıyorum güm güm dediğin gibi davul nasıl dayanıyo anlamıyombende çok merak ettim kediciği ya

bu saatten sonra işe mi gidilir yaa annem gelecek kızı alacak ben bu sıcakta yollara düşeceğim kalan enerjimle de ne çalışırsam zaten gidesiye kadar pilim bitiyor herşey yarım yamalak

KizlAr seLam,

Sabahın 5 inde uyku tutmayınca mutfak temizledim, kuruyan çamaşırları topladım ütü yaptım . Yorup kendimi ancak öyle uyuyabildim. Allah sonumuzu hayir etsin.

Kalktım ama sinirle kalktım .size şimdi bişey anlatacağım. Ablamın esinden ayrıldığını söylemiştim . 10 yasında bir oğlu var. Cocuk şimdi yaz olduğu icin bir haftadır falan babasigilde. Yeğenimin birde halası var 45 yaslarında sorunlu bir tip evde. Hakan'ı kendi cocuğu sanıyor . Neyse Daha onceleri bir kac kez Hakan'ın face hesabında siyasi içerikli paylaşımlar gormuştum . Sordum ona teyzem senmi yazıyorsun bunları cocuk çok şaşırdı . Ben yazmıyorum dedi. Dedim yavrum sen çocuksun yazma böyle seyler şifreni değiştir o zaman.
Olay öyle kapanmıştı .

Dün yine bir mesaj gördüm. İcinde komünist anarşist gibi kelimelerin geçtiği . Dayanamadım altına bilerek yorum yazdım onların yazdığını . Hakancigim sen daha çocuksun uğraşma bı tarz şeylerle sen okuluna oynamana bak diye . Halası hemen cevap vermiş. Halkın cogunluguna karsı gelenler bu cocukların daha Zeki olmasını sağlıyor görüyorlar herseyi ben yigenime bunu yazdığı icin kızmam kısmam vs. Gerizekali cocuk üzerinden siyaset yapıyor. 4. Sınıf yeni bitti. Cevap yazmıyorum ben elin cahili ilemi uğraşmam çok sınır oldum ama

selam kızlar ben geldim bi uğrayıp kaçıcam...
bugün kontrolümüz vardı 3100 gr 48 cm olmuş tosunum herşeyimiz yolunda çok şükür
26 temmuza doğumum var. Hayırlısıyla sağ salim alalım kucağımıza bebişlerimizi inşallah
hayırlı doğumlar diliyorum hepinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…