- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #41.001
kızlar evde olanlar aciill trt 1'i açın
anne elimi tutsana adlı bir program var
prof. doktor tam bizim aklımızdaki soruları cevaplıyor walla :)
:)) Farketmemişim ikinci kez yazmış oldum bende
benim ayaklarımın şişliği karnımı bile geçtiği için sürekli gözümün önündeler.nereye baksam ayaklarımı görüyorum
günaydınnn güzellikler!dün gece nihayet daha iyi uyuduk (3 sefer kalkılan wc hariç ) güzelce kahvaltımızı yaptık geldik oğlumla
GÜNEBAKANCKK çok güldürdün beni kuzum yaaaben de geçen tırnaklarımı kesmeye çalıştım ama nasıl efor sarfettim anlatamammm şekilden şekle girdim yaa :)))
ya yorgunmuym gerginmym neyim bilemiyorum benmde iştahım yok artık tek meyve istiyorum oda sınırlı takvimde bile yazıyo cocuguna isim bulamadın mı diye yaaaaaa hiç bi isim hosuma gitmiyo isim koyanlar nasıl koydu merak ediyom bi akıl veren olsa bana iyi olacak bide doktor dogumu kafanda netlestr dedi ben normaldn korkuyom ama sezeryanda da korkuyom ya offf kızlar bu halimizede sukur sag salim miniğimi bi dogursm ya cok uzak mış gibi geliyo doktor 4 den itibaren beklicz en gec on dördu dedi oooooo daha var neyse gec olsunda guc olmasın miniğim iyi olsun inşallah
kızlar benim bebik yan yatıyo karnımda sağ tarafa tekmeleri geliyo hep sol taraftada başı var geçen ay doğum pozisyonu almış dedi doktor ve normal doğum olabilir demişti yan yatsada doğum pozisyonu nasıl almış alıyolar onu merak ettim bilen var mı:26::26:
Günaydınnnnn güzeller.)
Bu gece sabaha kadar sanki uyumadım da plan program yaptım galiba, çok komikhastane için kurabiye , çikolata mı yaptırsam , gözümün önüne geliyo ikiside falan;D hayır rüyada değil uyuyomuyum kuruyomuyum anlamadım. He birde temizlik öncesi halıları yıkamaya vermem lazım , geç mi kaldım acaba diye kafamda dönmesi, temizlikçi gelmeden önce dolap içlerini kardeşime temizlettiririm , düzenler falan. Sabaha kadar bunları düşündüm ya da uyudum emin değilim %) çok stresteyim kızlarrrr
Kızlarrr bugün kontrolümüz vardı öğleden sonra sonra kayınvalideme gittim eşimde geldik yemek yed,ik falan neyse gelıyım detaylara
Bebeğim 3020 gr olmuşama başı o kadar aşağıdaki doktor şok oldu çok baskı hissediyo olmalısın dedi evet dedim gerçekten tam kanalda inanılmaz dedi neyse gayet sağlıklı 26 temmuz cuma günü doğuruyorum kızlar allahın izni ile şimdi takvimimi değiştircem son 16 gün kızlar çok tuhaf oldum
şimdi geçmişe dalıyorum
Ben ikimizin yerine de uyudum şekerimSiZe şarkı söylemek istiyorum. Uykusuz her gece yorgun ölesiye sabahları bazen günlerce ...
Gunaydn kizlar sze hastaneden gunaydn diyorum..dogurmadm korkmayinmide ve karin agrisndan sabahi ettm ve eylul cok hareketlndi rahtszmi oldu anlamadm soguk soguk terle sabahladk..esimi cagrdm hemen gldk hstaneye.doktor korktu sabh sabah gelnce doguruyomusn dedi smdi kolumda serum yatiyorum..ama bu durumdam mutluyum desem kociste yanmda hasret gderiyorz pek romantik oldu hstane odasi
Kızlar söyleye söyleye Kedicik'i doğurttum sanırım. Kız ortalarda yok gerçekten
Kızlar söyleye söyleye Kedicik'i doğurttum sanırım. Kız ortalarda yok gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?