2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım e-baby de vardı idil bebenin organik takımları, 10lu setler falan. fiyatlar 90 civarı,
10lu setler için 90 lira makulmü pek bilmiyorum açıkçası ama ben mecburen alıcam galiba, hastane çıkışımız yok henüz.

Canım zaten o ayaklar bizdede görülmüyor uzun zamandır da ama ben saçlara takıldım,senin hiç beyazın yok,çok sinirsin.Ben pamuk teyze gibi dolaşıyorum ortalarda.hele bir doğurayım kendimi 33000 bakımına alıcam.herkese diyorum zaten ben izne çıkıyorum,gençleşip gelicem diye.

canım bende 20 kilo aldım,
ilk 4 ay sürekli kilo verdim, daha sonraki 4 ayda her ay nerdeyse 6-7 kilo aldım:):):)
aslında haziranda 2-3 kilo gibi vermişim, yeme düzenimde aynıydı sadece çok geç yememeye dikkat ettim,
kilo laıncada üzülüyo insan verincede, verince acaba bebeğe zararı oluyomu diye endişe ediyorum.
ben de hiç şişme olmadı, yüzümde hiç kilo almadı mesela, sadece yzümü gören hamile olduğumu anlamaz.
son ay normal bahsettiğin şikayetler az kalmış az daha sabır

Ah cnm yarama tuz bastınnn .. İsmi yok kızımın napcaz bilmiyorum inş en kısa sürede karar veririz. Doğum konusu ben de bilmiyorum nolcak akışına bıraktım ben hayırlısı ..

ya kızıym bazen kendime isim bulamıyom diye ya ama hiçbişey hosuma gitmiyo ne arıyosam artk dogum da bende sen gibi akışına bırakem bari bakalım mevlam ne eyler ne eylerse guzel eyler

Canım sana arkadaşlık isteği gönderdim.sen kabul edince heralde özelden yazabilicem.telefon numaramı verecektimde.Beyaz çekirge ve kedicikleri bende merak ediyorum.umarım iyidirler ve biran önce haberlerini alırız.

Selamın aleykümmmm...

Bugün ne güzel bir gün değil mi?

Nasyacim çok tebrik ederim. Sağlıkla sıhhatle al minnakini kollarına. Çok heyecanlandırdın beni. Sanki herkes doğacak bi ben kalcam gibi geliyor. O yüzden de sana kendimden de fazla heyecanlandim.

Akşam bizim Tükkan a gitcekmisiz. Benimki elemanlarla iftar ediyor diye icine sinmemis bugün beni de götürecek. Aslında başka bi yer olsa o kadar oturamam ama Kayseri nin en islek caddesi uzerinde olması, kalabalik olmasi cezbediyor. gelen gidene bakıyorum cay kahve mesrubat vs. Bide hep ogrenciler takiliyor insanin ici cosuyo valla onlarin enerjisiyle. Insallah agrim sizim olmaz da sahura kadar durabilirim. Hadi kapat da gidelim demek istemiyorum esime de. Elemanlara biraksa da akli dukkanda kaliomus. Iskolik bu :-D

Gunes bi batsaydi hayirlisiyla, koskocaman akasya agacinin altinda orta bir kahve yaptircam benimkine :-D

Ablana söylesene canım gereken önlemleri alsın. Kadın saçmalamış gerçekten.

yalovacım çok saol bende sormayı unutup muayeneden sonra düşünüyodum bu nasıl oluyo diye..aklıma heralde çapraz duruyodur dye geliyodu aynen senin tarife göre benimki de öle duruyo hatta sağ tarafım bazen sert oluyo poposunu dayıyo belki de

Kızlar söyleye söyleye Kedicik'i doğurttum sanırım. Kız ortalarda yok gerçekten

En son kaç saat kaldı demiştin kıza Dediğin tuttuysa sana sorucam ne zaman doğuracağımı

Saçıma mı dikkat ettin ilahi :) Bizim genimiz böyle canım benim 75 yaşındaki anneannemin bile saçında beyazı yok

Ben bile sinir oldum deli midir nedir çocuğu niye alet ediyor kendi hesabından ne düşünüyorsa yazsın terbiyesiz!

oyy tarih belirlenmişş geliyoo minişler yavaştannnsağlıkla kucaklayalım peşpeşe bebişleriii
cok az kaldıı heyecan doruktaa

meloşum canım cok gecmiş olsun....kocişkona kavuşmuşsun ohh hastane odasında romantik anlar süpermişş

bu gün çok fena uyandım başım ağrıyor...7 de bi uyandım 9 da uyudum 11 de uyandım off
ondanmı bilmem ki....kafam kazan bi de hiç yok yere ağlama nöbeti....uyumak istiyorum...

herkeslere merabba gecmişi okumak ne kadar zaman alıyooo yaaa....
bugünde sıcakk ben bi duş alıyım pıtırcıklarr,
kedicikte yok arastaa doğurdumuuu dersinn amaninnnnnnnnn

maşallah bebeğine aynı gidiyoruz nerdeyse. bu arada ne çok kişi doğuruyo o hafta 26-29 arası. aceleci bebişler.

Merhaba kızlar nasılsınız nasılsınız ya ben bebek şekeri için sepet arıyorum şu bisiklet şeklinde olanlardan bildiğiniz bir site var mı ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…