- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #41.021
KIZLAR SİZİ BEBEK HASTANE ÇIKIŞ SETLERİNİ NE MARKASI ALDINIZ BEN ORGANİK OLANLARA BAKIYORUM.çIKMAK İSTEMİYORUM ALIŞVERİŞE GİDESİM YOK MARKALRI hngi martka iyyidir bilsem netten sipariş vermek istiyorum.resimleri varsa yada netten görebilceğim siteler varsa paylaşın lütfen
kızlar siz kaç kilo aldınız.. benim de el ve ayakta şişmeler gibi, aşırı terleme gibi, gece rahat uyuyamama gibi şikayetlerim var. ama ben çok kilo aldım, ona yoruyoruman itibariyle 20 kilo almış bulunmaktayım ((
Ah cnm yarama tuz bastınnn .. İsmi yok kızımın napcaz bilmiyorum inş en kısa sürede karar veririz. Doğum konusu ben de bilmiyorum nolcak akışına bıraktım ben hayırlısı ..
mesaja da hala cevap vermedi. arayıp çıkışacam şimdi nerdesin bizi merakta bırakıyosun diye
KizlAr seLam,
Sabahın 5 inde uyku tutmayınca mutfak temizledim, kuruyan çamaşırları topladım ütü yaptım . Yorup kendimi ancak öyle uyuyabildim. Allah sonumuzu hayir etsin.
Kalktım ama sinirle kalktım .size şimdi bişey anlatacağım. Ablamın esinden ayrıldığını söylemiştim . 10 yasında bir oğlu var. Cocuk şimdi yaz olduğu icin bir haftadır falan babasigilde. Yeğenimin birde halası var 45 yaslarında sorunlu bir tip evde. Hakan'ı kendi cocuğu sanıyor . Neyse Daha onceleri bir kac kez Hakan'ın face hesabında siyasi içerikli paylaşımlar gormuştum . Sordum ona teyzem senmi yazıyorsun bunları cocuk çok şaşırdı . Ben yazmıyorum dedi. Dedim yavrum sen çocuksun yazma böyle seyler şifreni değiştir o zaman.
Olay öyle kapanmıştı .
Dün yine bir mesaj gördüm. İcinde komünist anarşist gibi kelimelerin geçtiği . Dayanamadım altına bilerek yorum yazdım onların yazdığını . Hakancigim sen daha çocuksun uğraşma bı tarz şeylerle sen okuluna oynamana bak diye . Halası hemen cevap vermiş. Halkın cogunluguna karsı gelenler bu cocukların daha Zeki olmasını sağlıyor görüyorlar herseyi ben yigenime bunu yazdığı icin kızmam kısmam vs. Gerizekali cocuk üzerinden siyaset yapıyor. 4. Sınıf yeni bitti. Cevap yazmıyorum ben elin cahili ilemi uğraşmam çok sınır oldum ama
Canım sana arkadaşlık isteği gönderdim.sen kabul edince heralde özelden yazabilicem.telefon numaramı verecektimde.Beyaz çekirge ve kedicikleri bende merak ediyorum.umarım iyidirler ve biran önce haberlerini alırız.
Katre'cim seninle durumumuz aynı.doktorum bana şöyle anlatmıştı,bebeğin başı sol kasık tarafında,poposu göğüslerin altında yanî popoyu yukarı dikmiş,bacaklarında sağ boşluk tarafımda.yani amıda kalkmış gibi durmuyor doğum pozisyonu aldı diye,zaten sığmaz
Kızlar söyleye söyleye Kedicik'i doğurttum sanırım. Kız ortalarda yok gerçekten
Canım zaten o ayaklar bizdede görülmüyor uzun zamandır da ama ben saçlara takıldım,senin hiç beyazın yok,çok sinirsin.Ben pamuk teyze gibi dolaşıyorum ortalarda.hele bir doğurayım kendimi 33000 bakımına alıcam.herkese diyorum zaten ben izne çıkıyorum,gençleşip gelicem diye.
Ablana söylesene canım gereken önlemleri alsın. Kadın saçmalamış gerçekten.
En son kaç saat kaldı demiştin kızaDediğin tuttuysa sana sorucam ne zaman doğuracağımı :51
KizlAr seLam,
Sabahın 5 inde uyku tutmayınca mutfak temizledim, kuruyan çamaşırları topladım ütü yaptım . Yorup kendimi ancak öyle uyuyabildim. Allah sonumuzu hayir etsin.
Kalktım ama sinirle kalktım .size şimdi bişey anlatacağım. Ablamın esinden ayrıldığını söylemiştim . 10 yasında bir oğlu var. Cocuk şimdi yaz olduğu icin bir haftadır falan babasigilde. Yeğenimin birde halası var 45 yaslarında sorunlu bir tip evde. Hakan'ı kendi cocuğu sanıyor . Neyse Daha onceleri bir kac kez Hakan'ın face hesabında siyasi içerikli paylaşımlar gormuştum . Sordum ona teyzem senmi yazıyorsun bunları cocuk çok şaşırdı . Ben yazmıyorum dedi. Dedim yavrum sen çocuksun yazma böyle seyler şifreni değiştir o zaman.
Olay öyle kapanmıştı .
Dün yine bir mesaj gördüm. İcinde komünist anarşist gibi kelimelerin geçtiği . Dayanamadım altına bilerek yorum yazdım onların yazdığını . Hakancigim sen daha çocuksun uğraşma bı tarz şeylerle sen okuluna oynamana bak diye . Halası hemen cevap vermiş. Halkın cogunluguna karsı gelenler bu cocukların daha Zeki olmasını sağlıyor görüyorlar herseyi ben yigenime bunu yazdığı icin kızmam kısmam vs. Gerizekali cocuk üzerinden siyaset yapıyor. 4. Sınıf yeni bitti. Cevap yazmıyorum ben elin cahili ilemi uğraşmam çok sınır oldum ama
Kızlarrr bugün kontrolümüz vardı öğleden sonra sonra kayınvalideme gittim eşimde geldik yemek yed,ik falan neyse gelıyım detaylara
Bebeğim 3020 gr olmuşama başı o kadar aşağıdaki doktor şok oldu çok baskı hissediyo olmalısın dedi evet dedim gerçekten tam kanalda inanılmaz dedi neyse gayet sağlıklı 26 temmuz cuma günü doğuruyorum kızlar allahın izni ile şimdi takvimimi değiştircem son 16 gün kızlar çok tuhaf oldum
şimdi geçmişe dalıyorum
Gunaydn kizlar sze hastaneden gunaydn diyorum..dogurmadm korkmayinmide ve karin agrisndan sabahi ettm ve eylul cok hareketlndi rahtszmi oldu anlamadm soguk soguk terle sabahladk..esimi cagrdm hemen gldk hstaneye.doktor korktu sabh sabah gelnce doguruyomusn dedi smdi kolumda serum yatiyorum..ama bu durumdam mutluyum desem kociste yanmda hasret gderiyorz pek romantik oldu hstane odasi
maşallah bebeğine aynı gidiyoruz nerdeyse. bu arada ne çok kişi doğuruyo o haftaselam kızlar ben geldim bi uğrayıp kaçıcam...
bugün kontrolümüz vardı 3100 gr 48 cm olmuş tosunum herşeyimiz yolunda çok şükür
26 temmuza doğumum var. Hayırlısıyla sağ salim alalım kucağımıza bebişlerimizi inşallah
hayırlı doğumlar diliyorum hepinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?