2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

YALOVAcımm benimm saçalrıı bir görsennn hiç siyah yokk. bende doğumdan sonra bakıma girmeyi düşünyrmm. ama 40mızın çıkmasını beklesemmi beklmesemm mi bilemyrmm. sen ne yapmayı düşünyrsnn?

Hastaneden geldik arasimiz gayet iyiymis haftasiyla uyumlu gidiyor 2kilo 600gr olmus 47cm boyumuz var.ellerini yuzune goturup duruyordu sanki oyun oynuyo bizimle bi gosteriyo yuzunu bi sakliyo...minnosum benim...tansiyonum fakan iyiydi 69 kilo olmusum.
Nst yede baglandik 15dk boyunca oglum uyudu son bes dk kala nst cihazlari tekmelemeye basladi.simdilik hersey yolunda bisonraki randevu 15gun sonra.bizde haberler boyle :))))) resmimizde var ama telefondan girince yukleyemedim pcden girince yuklerim

kızlar fl ile 7'yi çarpınca doğru çıkıyo mu, bileniniz var mı, ben hep öyle hesaplıyorum ama bugün 51,7 cm çıktı boy, 37. haftanın sonu için uzun gibi geldi

benmde normalde olmayan 2 tel beyazım çıktı en önümde saçımın...hamilelik stresinden sanırım :) bi kerede üniye başladığımda ön tarafın altında 5-6 tel beyaslamıştı stresten... okadar ama insan bukadar kuaföre falan gitmeyince bakımsız çirkin hissedio kendini..

bizim 40ı olduğunda düğün war..40 olmadan boyatcam yani röfleli sarı olcak saçlarım heralde bi zararı olmass..hamileyken boyatan bile war...

Oy maşallah ona kocaman oldular ya kontrollerde sıklaştı artık hakkında hayırlısı canım

ya kızıym bazen kendime isim bulamıyom diye ya ama hiçbişey hosuma gitmiyo ne arıyosam artk dogum da bende sen gibi akışına bırakem bari bakalım mevlam ne eyler ne eylerse guzel eyler

Cnm kızma öyle kolay olmuyoki napalım ama bak mesela kendim sevip de koyamadığım isimleri söyliim sana belki hoşuna giden olur. Akraba isimleri olduğu için Bade , Lina , Lale , Beren , Nilsu.. Tanıdık isimleri bunlar hoş bence. Buarada kızın olcaktı dmi yanlış olmasın )) eşim Zeynep olsun diyo ama emin değil, biara Azra dedik , Sıla dedik.. Aslında Lale çok sıcak geliyo bna ama eşimin eski iş yerinde bi arkı vardı Şişko gıcık onu hatırlatıyor diyo püf.. Geçen de dayım azra için o ne Azrail gbi demez mi :S böyle yaniii

kızlar selam..dün akşam igne mi yaptırdım ama sanırım pek fayda etmedi sabah 5 ten bu yana 10 dakikada bir kasılmalarım oluyor ara ara ...doktora gitsem mi karar veremedim cumartesi kontrolümüz var napıcamı bilmiyorum bu arada ayağa kalktığımda ya da yataktan doğrulurken malum bölgede acayip bir ağrı var Allah sonumuzu hayır etsin...benim de aklim hep kedicikler de...ins.ondan guzel hbr aliriz....

Bisiklet hic görmedim de puset seklinde sepetler gitti gidiyor da var canim

mirabonbon da vardı sanırım cnm

Ay teşekkür ederim kızlar baktım linklere ben bunu buldum sizce nasıl ?http://www................../Hediye...&utm_medium=affiliate&utm_campaign=affi_55070
Bebek şekeri olarak da bunu düşündük nasıl ?

neden sezeryan oluyorsunuz of banada doktor dese sezeryan diye hayal ediyorum en azından kendi vicdanım rahat olur diye kendi isteğimle sezeryana girmem

canım ben normal istiyorum ama hem bebeğim kordona dolanmış yaramazlık yaparken :), hem de suyum azalmış. her hafta kontrol edeceğiz bu ikisini, tehlike gördüğü anda sezeryana alacak. ben 40 haftayı doldurayım da kendi gelsin istiyordum ama kısmet olmayacak gibi.

benim de 15 günüm kaldı hala bi ismi yok oğlumun :)

Asya da ekle listeye bence güzel hem Azra'yı andırıyo he bir de Arya var

Ohh cnm güzelce keyif yap, servis yaptır kocana , şöyle uzat ayaklarını..)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…