- 30 Ocak 2013
- 5.848
- 2.479
- 373
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #41.041
herkeslere merabba gecmişi okumak ne kadar zaman alıyooo yaaa....
bugünde sıcakk ben bi duş alıyım pıtırcıklarr,
kedicikte yok arastaa doğurdumuuu dersinn amaninnnnnnnnn
Olabilir valla canım. Ne demişler nişan geldi mi korkacaksın.
Canım zaten o ayaklar bizdede görülmüyor uzun zamandır da ama ben saçlara takıldım,senin hiç beyazın yok,çok sinirsin.Ben pamuk teyze gibi dolaşıyorum ortalarda.hele bir doğurayım kendimi 33000 bakımına alıcam.herkese diyorum zaten ben izne çıkıyorum,gençleşip gelicem diye.
Merhaba kızlar nasılsınız nasılsınız ya ben bebek şekeri için sepet arıyorum şu bisiklet şeklinde olanlardan bildiğiniz bir site var mı ??
Merhaba kızlar nasılsınız nasılsınız ya ben bebek şekeri için sepet arıyorum şu bisiklet şeklinde olanlardan bildiğiniz bir site var mı ??
Kızlar e bebekten indirim isteyenler bu gün şifreyi girdim 40 tl indirim verdi isteyen varsa denesin :)
Hastaneden geldik arasimiz gayet iyiymis haftasiyla uyumlu gidiyor 2kilo 600gr olmus 47cm boyumuz var.ellerini yuzune goturup duruyordu sanki oyun oynuyo bizimle bi gosteriyo yuzunu bi sakliyo...minnosum benim...tansiyonum fakan iyiydi 69 kilo olmusum.
Nst yede baglandik 15dk boyunca oglum uyudu son bes dk kala nst cihazlari tekmelemeye basladi.simdilik hersey yolunda bisonraki randevu 15gun sonra.bizde haberler boyle :))))) resmimizde var ama telefondan girince yukleyemedim pcden girince yuklerim
ya kızıym bazen kendime isim bulamıyom diye ya ama hiçbişey hosuma gitmiyo ne arıyosam artk dogum da bende sen gibi akışına bırakem bari bakalım mevlam ne eyler ne eylerse guzel eyler
Bisiklet hic görmedim de puset seklinde sepetler gitti gidiyor da var canim
mirabonbon da vardı sanırım cnm
HASIR BİSİKLET BEBEK ŞEKER SEPETİ - YENİ MODEL GittiGidiyor'da 88871697
erkek için de varmış kuzum pembe olduğuna bakma
neden sezeryan oluyorsunuz of banada doktor dese sezeryan diye hayal ediyorum en azından kendi vicdanım rahat olur diye kendi isteğimle sezeryana girmem
benim de 15 günüm kaldı hala bi ismi yok oğlumun :)ya yorgunmuym gerginmym neyim bilemiyorum benmde iştahım yok artık tek meyve istiyorum oda sınırlı takvimde bile yazıyo cocuguna isim bulamadın mı diye yaaaaaa hiç bi isim hosuma gitmiyo isim koyanlar nasıl koydu merak ediyom bi akıl veren olsa bana iyi olacak bide doktor dogumu kafanda netlestr dedi ben normaldn korkuyom ama sezeryanda da korkuyom ya offf kızlar bu halimizede sukur sag salim miniğimi bi dogursm ya cok uzak mış gibi geliyo doktor 4 den itibaren beklicz en gec on dördu dedi oooooo daha var neyse gec olsunda guc olmasın miniğim iyi olsun inşallah
Cnm kızma öyle kolay olmuyoki napalım amabak mesela kendim sevip de koyamadığım isimleri söyliim sana belki hoşuna giden olur. Akraba isimleri olduğu için Bade , Lina , Lale , Beren , Nilsu.. Tanıdık isimleri bunlar hoş bence. Buarada kızın olcaktı dmi yanlış olmasın )) eşim Zeynep olsun diyo ama emin değil, biara Azra dedik , Sıla dedik.. Aslında Lale çok sıcak geliyo bna ama eşimin eski iş yerinde bi arkı vardı Şişko gıcık onu hatırlatıyor diyo püf.. Geçen de dayım azra için o ne Azrail gbi demez mi :S böyle yaniii
Selamın aleykümmmm...
Bugün ne güzel bir gün değil mi?
Nasyacim çok tebrik ederim. Sağlıkla sıhhatle al minnakini kollarına. Çok heyecanlandırdın beni. Sanki herkes doğacak bi ben kalcam gibi geliyor. O yüzden de sana kendimden de fazla heyecanlandim.
Akşam bizim Tükkan a gitcekmisiz. Benimki elemanlarla iftar ediyor diye icine sinmemis bugün beni de götürecek. Aslında başka bi yer olsa o kadar oturamam ama Kayseri nin en islek caddesi uzerinde olması, kalabalik olmasi cezbediyor. gelen gidene bakıyorum cay kahve mesrubat vs. Bide hep ogrenciler takiliyor insanin ici cosuyo valla onlarin enerjisiyle. Insallah agrim sizim olmaz da sahura kadar durabilirim. Hadi kapat da gidelim demek istemiyorum esime de. Elemanlara biraksa da akli dukkanda kaliomus. Iskolik bu :-D
Gunes bi batsaydi hayirlisiyla, koskocaman akasya agacinin altinda orta bir kahve yaptircam benimkine :-D
Ay teşekkür ederim kızlar baktım linklere ben bunu buldum sizce nasıl ?http://www................../Hediye...&utm_medium=affiliate&utm_campaign=affi_55070
Bebek şekeri olarak da bunu düşündük nasıl ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?