- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #41.061
Ay teşekkür ederim kızlar baktım linklere ben bunu buldum sizce nasıl ?http://www................../Hediye...&utm_medium=affiliate&utm_campaign=affi_55070
Bebek şekeri olarak da bunu düşündük nasıl ?
Linkler çıkmamış fotoğraf atayım Eki Görüntüle 752964 Eki Görüntüle 752965
Ay teşekkür ederim kızlar baktım linklere ben bunu buldum sizce nasıl ?http://www................../Hediye...&utm_medium=affiliate&utm_campaign=affi_55070
Bebek şekeri olarak da bunu düşündük nasıl ?
Bisiklet çok güzel ve değişikmiş canım. Çok beğendim.
Asya da ekle listeye bence güzel hem Azra'yı andırıyo he bir de Arya var
Canım bisiklete ben de bayıldım ama sitede boyutları yazmıyorum sanırım sepet çapı 20-25 cm olabilir bu durumda -7 tane şeker sığar içine öff amma sıkıntılı bir iş ya ...
Esim hediyesiz olmaz dedi dün aksam bunları sectik bizde . Çok çeşit var sıkıldım bir süre sonra bakmaktan.
HASIR PUSETLİ BEBEK ŞEKER SEPETİ GittiGidiyor'da 88339572
Bisikletler KIZ-ERKEK Bebek Şekeri GittiGidiyor'da 87456563
Çok çeşit var cidden yaa. Ben pembe takıntım yüzünden gittim english home dan beyaz bir sepet aldım, içi henüz yok. Sabun abartı pahalı geldi .Şu melekler konusunda karar aşamasındayım.Eki Görüntüle 752976 Eki Görüntüle 752979
Çok güzeller canım şimdiden hayırlı olsun :)Esim hediyesiz olmaz dedi dün aksam bunları sectik bizde . Çok çeşit var sıkıldım bir süre sonra bakmaktan.
HASIR PUSETLİ BEBEK ŞEKER SEPETİ GittiGidiyor'da 88339572
Bisikletler KIZ-ERKEK Bebek Şekeri GittiGidiyor'da 87456563
Telefon numarası vermemişler tatlım mesaj gönderdim bakalım cevap verirlerse ...Hımmm firmayı arama şansın var mı? No su varsa ara bence bisiklet hiç sıradan değil eğer ebatları iyiyse al derim.
Çok çeşit var cidden yaa. Ben pembe takıntım yüzünden gittim english home dan beyaz bir sepet aldım, içi henüz yok. Sabun abartı pahalı geldi .Şu melekler konusunda karar aşamasındayım.Eki Görüntüle 752976 Eki Görüntüle 752979
AYnen öyle bizde kiyamadik o kadar paraya zaten sıkıntımız var. Ama bu seninkiler mı çok güzeller çok sık sabundan daha ucuzun gibi durmuyor arasta
Yazık sana ya amma çektin su pembe renkten . Allah'tan kızım oldu yoksa bende maviden çekecektim :)
Ben henüz almadım ama philips avent yada medela almayı planlıyorum.sanırım aranızda süt sağma mak. alanlar oldu. ben kararsızım hangi marka daha iyidir? siz ne marka aldınız? onuda halletsem, bayağı rahatlıycam...
Ben de kızıma pembe hiç bir şey almamıştım. Ama o kadar çok hediye geldi ki tüm dolabı baştan aşağı pembe oldu:)
Şimdi oğlum olacak kısmetse, yine mavi hiç bir şey almadım. Ama eminim bi doğsun bir ay sonra yer gök mavi kıyafet olur:):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?