2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım bisiklete ben de bayıldım ama sitede boyutları yazmıyorum sanırım sepet çapı 20-25 cm olabilir bu durumda -7 tane şeker sığar içine öff amma sıkıntılı bir iş ya ...

Hımmm firmayı arama şansın var mı? No su varsa ara bence bisiklet hiç sıradan değil eğer ebatları iyiyse al derim.

Kizim olsaydi neslihan koyacaktim. Belki fikir olur size.
Biz de uzuuuun dusunceler sonunda faruk ismine karar verdik.
Hic tanidik faruk unuz var mi huyulari nasil oluyor acaba

Son düzenleme:

AYnen öyle bizde kiyamadik o kadar paraya zaten sıkıntımız var. Ama bu seninkiler mı çok güzeller çok sık sabundan daha ucuzun gibi durmuyor arasta

Yazık sana ya amma çektin su pembe renkten . Allah'tan kızım oldu yoksa bende maviden çekecektim :)

sanırım aranızda süt sağma mak. alanlar oldu. ben kararsızım hangi marka daha iyidir? siz ne marka aldınız? onuda halletsem, bayağı rahatlıycam...

Çok güzeller canım şimdiden hayırlı olsun :)
Hımmm firmayı arama şansın var mı? No su varsa ara bence bisiklet hiç sıradan değil eğer ebatları iyiyse al derim.
Telefon numarası vermemişler tatlım mesaj gönderdim bakalım cevap verirlerse ...

Ay bu meleklere bayılıyorum çok güzeller canım :)

Ben erkek olsaydı maviden çekmiycek miydim sanıyosun. Mavi hiç bişey almıycaktım yine. Ruhumda bir aykırılık var benim

Ben de kızıma pembe hiç bir şey almamıştım. Ama o kadar çok hediye geldi ki tüm dolabı baştan aşağı pembe oldu:)
Şimdi oğlum olacak kısmetse, yine mavi hiç bir şey almadım. Ama eminim bi doğsun bir ay sonra yer gök mavi kıyafet olur:):):)

Kızlar ben de ctesi Eminönü ne gidicem. Kapı süsü , tülü , şeker sepeti, ve çikolatamı ordan almaya karar verdim.. Çok met ediyorlar . Özellikle çikolatayı pastanelerden çok daha uyguna alabilirmişim. Böyle janjanlı pakette üstünde bebek biblosu olan çikolatalardan almayı planlıyorum. Şekerli süslere de bakıcam. Belki kendim hazırlarım badem şekerli olanlardan. Mevlüt için falan.. Giden ya da alan var mı iyi mi yaparım giderek ?

Eki Görüntüle 752986 biz geldik teyzeler oğlum arasla birlikte maşallah deyin nolur

Maşallah çok tatlı çıkmış. Benim idoş son resimde korkunçlu çıkmıştı. Hayalet kızım benim diye bakıp bakıp seviyorum

Getirmemeleri konusunda uyardım canım. Eğer getiren olursa da gece yatarken giydiririm artık napayım, pijama niyetine. Elimde değil çok gıcık kapıyorum, kızda pembe erkekte mavi görünce tebeşirin tahtada çıkardığı gıcırtıyla aynı şeyleri hissediyorum. Dayatmalardan nefret ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…