- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #41.081
Kızlar ; hangi vitaminleri kullanıyorsunuz ?
Balık hapı kullanan var mı ?
Sorularım bundan ibaret :) İftardan sonra görüşmek üzere ; mutfağa yemek hazırlamaya :)
karnım taşş gibi oldu...bide terledim böyle ter döktüm bi an..neyseki geçti...sancımıydıki..ama sancı yoktu sadece karnım taş gibiydi..bide kabızlık başlıo sanırım..bgne kadar olmamıştımm..onunda etkisi olabilir(
cnm sıkııldıdünde böyle ağladm bi posta bgnde ağlayasım war..noluoo bana yaa...eşim çalışıo ondanmıki..
Değiştirdim canım bugün yeni doktoramı gittik eşimle. Ana sağlıkta yaptırmış olduğum tahlillere baktı bizi ilgilendiren tahlil değil bunlar ben ellerinin kaşınması için başka tahlil isteyeceğim dedi kan tahlili istedi yaptırdım. karaciğerden korktu eğer karaciğerde sorun olsaydı serum ve ilaç verecekti bunuda istemiyorum dedi. Diğer doktoruma ellerim kaşınıyor bu tahlilleri yaptırdım dediğimde tahlillere bakmayıp ellerimin kaşınması için birşey demedi ve yumurta hergün yediğimi söylediğimde hafta da 2 yumurta yiceksin dedi. bu doktoruma sordum yumurta için hergün yiyebilirsin yumurtadan olmaz kaşıntı dedi. Çok şükür sonuçlarım da birşey çıkmadı hamilelik kaşıntısı olabilir dedi. İlaçlarımı kestik şimdilik haftaya tekrar gideceğim hem nts ye bağlanacağım hemde şikayetlerimi dinleyecek. Eski doktorum coraspirin vermişti bu doktora söylediğimde gerek yok neden vermiş ki dedi.
Herkese merhaba kızlar :)
bebeğim 33+4 günlük 2 hafta önden gidiyormuş hala normal pozisyonda kızım. Kilomuz 2600 olmuş maşallah dedi doktorumuz. Ben şuana kadar 12 kilo almış bulunuyorum :) haftaya çarşamba nts ye başlanacağız bakalım ne çıkacak.
Hepinizi öpüyorum kendinize ve bebişlerinize iyi bakın.
Çok çeşit var cidden yaa. Ben pembe takıntım yüzünden gittim english home dan beyaz bir sepet aldım, içi henüz yok. Sabun abartı pahalı geldi .Şu melekler konusunda karar aşamasındayım.Eki Görüntüle 752976 Eki Görüntüle 752979
sanırım aranızda süt sağma mak. alanlar oldu. ben kararsızım hangi marka daha iyidir? siz ne marka aldınız? onuda halletsem, bayağı rahatlıycam...
kızlar hastane çantasına ne tur bı terlık koyacaksınız??ben bulamıyoruym soyle ıstedıgım gıbı!!bıde neler koydunuz cantanıza???listemı hazırlayayım artık,bugun pijamalrımı terzıye verdımm.cumartesı alıcam bebısımın hastane cıkıslarınıda yıkadım,akşam utulerım nasıpse..baska ne koycagımı bılemıyorumm
Ya iki gundur bebegimi tam kasigimda hatta kasigimin altinda hissediyorum hissetmekte degil resmen orda cikma calismasi yapiyir sanki orda biseyleri cekip birakiyor canimda aciyor ozellikle yatinca oluyor iki bacagim yan yana gelmiyor araya yastik yada yorgan koyuyorum yinede olmuyor daha 34. Haftadayim erken degilmi en son daha donmemisti ama simdi ne alemde bilmiyorum erken dogummu yoksa normalmi anlamadim randevum 23 temmuzda :-(
Kızlarrr bugün kontrolümüz vardı öğleden sonra sonra kayınvalideme gittim eşimde geldik yemek yed,ik falan neyse gelıyım detaylara
Bebeğim 3020 gr olmuşama başı o kadar aşağıdaki doktor şok oldu çok baskı hissediyo olmalısın dedi evet dedim gerçekten tam kanalda inanılmaz dedi neyse gayet sağlıklı 26 temmuz cuma günü doğuruyorum kızlar allahın izni ile şimdi takvimimi değiştircem son 16 gün kızlar çok tuhaf oldum
şimdi geçmişe dalıyorum
sanırım aranızda süt sağma mak. alanlar oldu. ben kararsızım hangi marka daha iyidir? siz ne marka aldınız? onuda halletsem, bayağı rahatlıycam...
Kizim olsaydi neslihan koyacaktim. Belki fikir olur size.
Biz de uzuuuun dusunceler sonunda faruk ismine karar verdik.
Hic tanidik faruk unuz var mi huyulari nasil oluyor acaba
Çok çeşit var cidden yaa. Ben pembe takıntım yüzünden gittim english home dan beyaz bir sepet aldım, içi henüz yok. Sabun abartı pahalı geldi .Şu melekler konusunda karar aşamasındayım.Eki Görüntüle 752976 Eki Görüntüle 752979
YALOVAcımm benimm saçalrıı bir görsennn hiç siyah yokk.bende doğumdan sonra bakıma girmeyi düşünyrmm. ama 40mızın çıkmasını beklesemmi beklmesemm mi bilemyrmm. sen ne yapmayı düşünyrsnn?
Maşallah çok tatlı çıkmış. Benim idoş son resimde korkunçlu çıkmıştı. Hayalet kızım benim diye bakıp bakıp seviyorum
Getirmemeleri konusunda uyardım canım. Eğer getiren olursa da gece yatarken giydiririm artık napayım, pijama niyetine. Elimde değil çok gıcık kapıyorum, kızda pembe erkekte mavi görünce tebeşirin tahtada çıkardığı gıcırtıyla aynı şeyleri hissediyorum. Dayatmalardan nefret ediyorum.
Oyy kuzum benim maşallah çok tatlııııı
kocamaan maşallahhh :)) çok tatlı...net çıkmışş cnm
Oy yerim ben onun dudaklarını yaa maaşallah cnm yavruna. Ben de özledim çok
llesya maşallah oğluşunaa
ben de özledim şimdi benimki nihaftaya çalışabilir raporum için gidicem o zaman o bahaneyle bi daha görüneyim doktora, oğlumu da doya doya göremedim bu hafta zaten
off evde sıkıntıdan napıcağımı şaşırdım vakit de geçmio valla, banyoyu güzelce temizledim salon mutfak falan derken baya iş yaptım. çok yormak da istemiom kendimi, balkon güzel esiomuş bari burda oturayım dedim
şu bebek şekeri olayına girmem lazım benim de, hatta mümkünse kendim yapmam lazım ki oyalanacak bişiler çıksın
meraba anneler ve bebişler...
havva noldu son durum nedir acep?
maşallah nasya sağ salim kucağına al gerçekten gittikçe heyecan basıyoooo
lesya maşallah oğluşun
beyaz çekirge ve kediciklerden haber yok muu
Canım benim dayımın adı Faruk çok uzun ve iri yapılıdır. Sert görünür ama pamuk gibi de kalbi vardır yani yeğeniyle telefonda bile konuşurken özlediği için gözleri dolan biridir
Parmecim bana da doğurdu gibi geliyor ya da şuan hastanede doğuruyor. Allah yardım etsin arkadaşımıza. İyi haberlerini alırız inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?