2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

llesya maşallah oğluşunaa

ben de özledim şimdi benimki nihaftaya çalışabilir raporum için gidicem o zaman o bahaneyle bi daha görüneyim doktora, oğlumu da doya doya göremedim bu hafta zaten

off evde sıkıntıdan napıcağımı şaşırdım vakit de geçmio valla, banyoyu güzelce temizledim salon mutfak falan derken baya iş yaptım. çok yormak da istemiom kendimi, balkon güzel esiomuş bari burda oturayım dedim

şu bebek şekeri olayına girmem lazım benim de, hatta mümkünse kendim yapmam lazım ki oyalanacak bişiler çıksın

kızlar hastane çantasına ne tur bı terlık koyacaksınız??ben bulamıyoruym soyle ıstedıgım gıbı!!bıde neler koydunuz cantanıza???listemı hazırlayayım artık,bugun pijamalrımı terzıye verdımm.cumartesı alıcam bebısımın hastane cıkıslarınıda yıkadım,akşam utulerım nasıpse..baska ne koycagımı bılemıyorumm

Kızlar ; hangi vitaminleri kullanıyorsunuz ?
Balık hapı kullanan var mı ?

Sorularım bundan ibaret :) İftardan sonra görüşmek üzere ; mutfağa yemek hazırlamaya :)

demir gyno ferro sanol,elevit ( unutmazsam,her gün içmiyorum açıkçası şu son aylarda), balık yağını da içtim epey sonra bıraktım..arada içiyorum yine ama her gün değil o da...balık yiyorum ara ara,aklıma gelirse de ceviz...

bende de aynısı oluyordu,karnım taş gibi oluyor,nefesim kesiliyordu ve terliyordum..kasılma zannettim nts ye girdim bişey çıkmadı..bebeğin hareketiymiş karnımı germesiymiş...:))

sevindim cnm..için rahat ettiyse iyi...yumurta ben de her gün yiyordum 4.aydan 7.aya kadar...şimdi hafta da 3-4 fln yiyorum...

ben de bişeyler yaptırtıyorum...siparişleri veriyorum artık...çubuk şeker ben de yaptırıcam bi kaç model buldum ama daha netleşmedi o..bunlarda şirinmiş...siparişlerim geldiğinde burdan paylaşırım çok tatlı şeyler yaptırıyorum

sanırım aranızda süt sağma mak. alanlar oldu. ben kararsızım hangi marka daha iyidir? siz ne marka aldınız? onuda halletsem, bayağı rahatlıycam...

lansinoh'un ikili elektriklisini aldık biz..tabi daha kullanmadığım için bilmiyorum nasıl olduğunu..ama herkes onu öneriyordu..manuel alma yeter ki....

Ben rahatlık açısından ortopedik sabo aldım :))

Bence kedicik kesin doğurdu ya da doğurmak üzere. Zaten gece saat 4 gibi evle uğraşırken birden kalbim pir etti kedicik geldi aklıma . Sanki çok yakınım doguma gitmiş Yanında olamamisim gibi icim sıkıldı. İcime dogar da benim bazı seyler ya da rüyama girer .

Kestane çok Tatli canım maşallah kuzuna

meraba anneler ve bebişler...

havva noldu son durum nedir acep?

maşallah nasya sağ salim kucağına al gerçekten gittikçe heyecan basıyoooo

Eki Görüntüle 752986 biz geldik teyzeler oğlum arasla birlikte maşallah deyin nolur

lesya maşallah oğluşun

beyaz çekirge ve kediciklerden haber yok muu

merhaba kızlar,
hastane çantamızın son rötuşlarını yapıyordum. oğluşuma küçük cam bir biberon almıştık, çok cici bişey. içine zemzem koymuştum. poşete koyarken poşetin altı açılıverdi ve biberon kırılmadı ama plastik kapağı kırıldı. çok üzüldüm. uğursuzluk gibi geldi, daha bi kere bile kullanamadan kırılması. böyle batıl inançlarım hiç yoktur. ama ağladım birazcık. eşim ve annem yanımda olmasaydı hüngür hüngür ağlardım. zor tuttum kendimi, utandım da. hamilelik psikolojisi hiç yaşamadım ama lohusalık psikolojisine mi girdim daha lohusa olmadan anlamadım dün gece sahurda da tansiyonum düştü çok fena oldum. az kaldı ama hayırlısıyla bi atlatsaydık şu günleri. klima bile düşürmüyor ateşimi, fenalardayım..

sanırım aranızda süt sağma mak. alanlar oldu. ben kararsızım hangi marka daha iyidir? siz ne marka aldınız? onuda halletsem, bayağı rahatlıycam...

ben calıstıgım halde almayı duusmuyorumm!gereklı durum olursa alacahgım!belkı sutum olmayacak,belkı baska bı durum olacak!gerekırse alacagımm..

Kizim olsaydi neslihan koyacaktim. Belki fikir olur size.
Biz de uzuuuun dusunceler sonunda faruk ismine karar verdik.
Hic tanidik faruk unuz var mi huyulari nasil oluyor acaba

Canım benim dayımın adı Faruk çok uzun ve iri yapılıdır. Sert görünür ama pamuk gibi de kalbi vardır yani yeğeniyle telefonda bile konuşurken özlediği için gözleri dolan biridir

Valla bacım seni bilmem ama ben kırk mırk bekleyemem.organik boyamı alıcam eczaneden,zaten kendim boyuyorum,doğumdan 1-2 hafta sonra boyarım.kırkı beklesemde geçeceği varsa geçecek süte.tabi dini açıdan sakınca olur mu bilmiyorum.ammaaaaaaan o anki ruh durumuma bakıcam galiba.

Oyy kuzum benim maşallah çok tatlııııı

kocamaan maşallahhh :)) çok tatlı...net çıkmışş cnm

Oy yerim ben onun dudaklarını yaa maaşallah cnm yavruna. Ben de özledim çok

Teşekkürler teyzelerimiz elini dudaklarına götürmüş oğluş..nasil özlemişiz ya babasıda bende tombişimi...bu arada bana hiç benzemiyor babasının tıpkısının aynısı kopyası o derece

Alishia canım bende aldım internetten bebek şekeri malzemelerini lavantalı kısmını yapmak çok zaman alıyor 50tane yapıcam daha 20sinin lavantasını zor yaptım ama keyifli gerçekten iyi zaman geçiyor yaparken.

Parmecim bana da doğurdu gibi geliyor ya da şuan hastanede doğuruyor. Allah yardım etsin arkadaşımıza. İyi haberlerini alırız inşallah.

ilk bebişte doğum çantama
1 pijama
1 gecelik
çorap
çamaşır
ped
el havlusu
toka
tarak
makyaj malzemesi
ayna
kırmızı taç(kurdele yerine)
terlik
fotoğraf mak.
deodorant
ıslak mendil
peçete almıştım. Hiç de bir eksiklik yaşamadım. Ama benim normal doğumdu. hemen çıktık zaten.

Bebişe de hastane çıkışı ile yedek atlet tulum almıştım. bir de alt değiştirme takımını almıştım. beşiğin içine onu sermiştim. Tam olmuştu.
Bi de sezeryan olursam diye her ihtimale karşı eşime rahat yatabileceği hareket edebileceği eşorfman altı almıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…