- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #41.101
Çok çeşit var cidden yaa. Ben pembe takıntım yüzünden gittim english home dan beyaz bir sepet aldım, içi henüz yok. Sabun abartı pahalı geldi .Şu melekler konusunda karar aşamasındayım.Eki Görüntüle 752976 Eki Görüntüle 752979
kızlar hastane çantasına ne tur bı terlık koyacaksınız??ben bulamıyoruym soyle ıstedıgım gıbı!!bıde neler koydunuz cantanıza???listemı hazırlayayım artık,bugun pijamalrımı terzıye verdımm.cumartesı alıcam bebısımın hastane cıkıslarınıda yıkadım,akşam utulerım nasıpse..baska ne koycagımı bılemıyorumm
Ohh cnm güzelce keyif yap, servis yaptır kocana , şöyle uzat ayaklarını..)
Teşekkürler teyzelerimizelini dudaklarına götürmüş oğluş.. nasil özlemişiz ya babasıda bende tombişimi...bu arada bana hiç benzemiyor babasının tıpkısının aynısı kopyası o derece
Alishia canım bende aldım internetten bebek şekeri malzemelerini lavantalı kısmını yapmak çok zaman alıyor 50tane yapıcam daha 20sinin lavantasını zor yaptım ama keyifli gerçekten iyi zaman geçiyor yaparken.
Çocukluğunu tam olarak bilmiyorum canım çünkü dayımın annesi ile benim anneannem farklı onun annesi terk edip gitmiş çocuklarını o da küçük yaşta çalışmak zorunda kalmış falan hep çalıştığı işleri anlatır ...sağol canım, çocukken nasılmış acaba :)
ayy inşallahh..elim sürekli telefonda msj gelmiş mi diye bakıp duruyorumarasam mı bilemedim ya :26: aramayım dimii :)
Canım maşşallah oğluna.Nazarlara gelmesin hiç.doğunca fotoğrafını paylaşırken (tabi istersen) bunu da yanına koysana.bakalım içeride kandırıyorlar mı bizi? Bizim kızın daha hiç yüz fotoğrafı yok.4 boyutlu ultrason cd'sinde yüzünün 1/50'si görünüyor.şu an doğsa tanıyamam yavrumu yani o kadar :))))) son gittiğimizdede doktor elimize böbreğinin kesitinin fotoğrafını verdi,idrar yapıyor mu diye bakarken çekmiş,onun dışında bol bol mide,uyluk kemiği,ayağın tabandan görünüşü falan var.ha bi de mide.bi tamamını göremedim çocuğumun.
Bu arada o beğendiğim bisiklet stoklarda yokmuş ... Şansım yok sanırım ...
Parmecim bana da doğurdu gibi geliyor ya da şuan hastanede doğuruyor. Allah yardım etsin arkadaşımıza. İyi haberlerini alırız inşallah.
canım mesaj atacaktın.. attıysan da gelmedi söyleyim dedim
Maşallah canım yakışıklı ciddi kuzucuk
hadi yaa benzetebilio musun fotodan, o kadar mı belli
ben lavantalı diil de badem şekerli yapıyım diom.
hatta şu kuzular çok hoşuma gitti, önce canlı canlı şekerleri bi göreyim de yerinde, ona göre nası bişi yapıcağıma karar vericem keçe ya da süslü:26:
Rengim Design: Bebek Şekeri - Dolgusuz Modeller ♥ (2013)
hıı ben terlik şu otel tipliler var evde onları alayım diorum ama...:44:
Canım maşşallah oğluna.Nazarlara gelmesin hiç.doğunca fotoğrafını paylaşırken (tabi istersen) bunu da yanına koysana.bakalım içeride kandırıyorlar mı bizi? Bizim kızın daha hiç yüz fotoğrafı yok.4 boyutlu ultrason cd'sinde yüzünün 1/50'si görünüyor.şu an doğsa tanıyamam yavrumu yani o kadar :))))) son gittiğimizdede doktor elimize böbreğinin kesitinin fotoğrafını verdi,idrar yapıyor mu diye bakarken çekmiş,onun dışında bol bol mide,uyluk kemiği,ayağın tabandan görünüşü falan var.ha bi de mide.bi tamamını göremedim çocuğumun.
Kızlar çok sevdiğim bir arkadaşım yakın zamanda transfer yaptırmış bu konuda çok hassas olduğu için ona detay soramıyorum ama yarın gebelik testi için hastaneye gidecek lütfen onun için dua eder misiniz adı Ceyda ben her sabah dua ediyorum ama siz de ederseniz inşallah yarın güzel bir haber alırsa çok mutlu olacağım ...
Allah ceyda nin gönlüne göre versin inşallah.
Lesya nin gönlüne gore vermis gibi zaten masallah.
Faruk ismi de bence hep babacan izlenimi veriyor zaten. Filmlerde akil veren yada cok tecrubeli sevimli ve yumusak insanlar oluolar. Benim fikrim bu yonde.
canım benım teskkur ederım!verdıgın cevap ıcın!!en azından gordugun ıcınnn....ilk bebişte doğum çantama
1 pijama
1 gecelik
çorap
çamaşır
ped
el havlusu
toka
tarak
makyaj malzemesi
ayna
kırmızı taç(kurdele yerine)
terlik
fotoğraf mak.
deodorant
ıslak mendil
peçete almıştım. Hiç de bir eksiklik yaşamadım. Ama benim normal doğumdu. hemen çıktık zaten.
Bebişe de hastane çıkışı ile yedek atlet tulum almıştım. bir de alt değiştirme takımını almıştım. beşiğin içine onu sermiştim. Tam olmuştu.
Bi de sezeryan olursam diye her ihtimale karşı eşime rahat yatabileceği hareket edebileceği eşorfman altı almıştım.
Fundacım gündüz telefondan bağlanıyorum aslında gece de :))) profilîne falan girdim (artık hakkında herşeyi biliyorum) ama telefondaki uygulamasında özel mesaj gönder linki yok.eve gidip pc'den hemen yazıcam.sağol ilgin için enformasyon ve iletişim sorumlumuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?