2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Arasta melekler çok güzeller zaten bebek şekeri için çok uygun bence çok zevklisin tatlişş

benım çantamda şunlar var canım 2 takım gecelik 1 takım pijama terlik ama kokoş biraz benımkıler havlu üzeri dantel falan bol iç çamaşırı ve emzirme sütyenı 2 adet,tabiki lohusa tacı,sabahlık,ped,bebek için iki tane ince tulum içine çıtçıtlı body,2 çift çorap,şapka,ince battaniye,bolca bez ve alt değiştirme örtüsü,pişik kremi,ıslak mendil,eldivenleri vs.aklıma daha gelmedi

Ohh cnm güzelce keyif yap, servis yaptır kocana , şöyle uzat ayaklarını..)

Ah keşke ayaklarimi da uzatabilseydim hakkaten. Ama bugun kalabalik olur diyodu tavla turnuvasi varmis. Aslinda iddialiyimdir ama bnmki hayatta izin vermez. Pis kiskanc :-D

Ben de senin dedigin gibi yapiim bari... gelsin kahve gitsin cay, oralet, meyvesuyu vs.

hadi yaa benzetebilio musun fotodan, o kadar mı belli

ben lavantalı diil de badem şekerli yapıyım diom.
hatta şu kuzular çok hoşuma gitti, önce canlı canlı şekerleri bi göreyim de yerinde, ona göre nası bişi yapıcağıma karar vericem keçe ya da süslü:26:
Rengim Design: Bebek Şekeri - Dolgusuz Modeller ♥ (2013)

hıı ben terlik şu otel tipliler var evde onları alayım diorum ama...:44:

Son düzenleme:
sağol canım, çocukken nasılmış acaba :)
Çocukluğunu tam olarak bilmiyorum canım çünkü dayımın annesi ile benim anneannem farklı onun annesi terk edip gitmiş çocuklarını o da küçük yaşta çalışmak zorunda kalmış falan hep çalıştığı işleri anlatır ...
ayy inşallahh..elim sürekli telefonda msj gelmiş mi diye bakıp duruyorum arasam mı bilemedim ya :26: aramayım dimii :)

Ay ara canım herkes merakta

Canım maşşallah oğluna.Nazarlara gelmesin hiç.doğunca fotoğrafını paylaşırken (tabi istersen) bunu da yanına koysana.bakalım içeride kandırıyorlar mı bizi? Bizim kızın daha hiç yüz fotoğrafı yok.4 boyutlu ultrason cd'sinde yüzünün 1/50'si görünüyor.şu an doğsa tanıyamam yavrumu yani o kadar :))))) son gittiğimizdede doktor elimize böbreğinin kesitinin fotoğrafını verdi,idrar yapıyor mu diye bakarken çekmiş,onun dışında bol bol mide,uyluk kemiği,ayağın tabandan görünüşü falan var.ha bi de mide.bi tamamını göremedim çocuğumun.

Kızlar çok sevdiğim bir arkadaşım yakın zamanda transfer yaptırmış bu konuda çok hassas olduğu için ona detay soramıyorum ama yarın gebelik testi için hastaneye gidecek lütfen onun için dua eder misiniz adı Ceyda ben her sabah dua ediyorum ama siz de ederseniz inşallah yarın güzel bir haber alırsa çok mutlu olacağım ...

ben 50 tane lavantalı yaptım bebek şekeri ama yetmicek die bi tur daha yapıcamm malzeme alıcam tekrar bakalım bitsinde foto atarım sizede :)

Allah canını almasin. Ne güldüm kız :-D mide böbrek uyluktan tanirsin iste sen de. Ahahaaayt daha gülüyorum. Karisma ihtimali sıfır. Biz belki kasi gozu benzetip karistiririz da seninki kesin cozummus. Dogunca tam olarak gorceksin ins.cnm bnm. Allah saglikla kavustursun.

Bu arada o beğendiğim bisiklet stoklarda yokmuş ... Şansım yok sanırım ...

Hadi ya üzüldüm neyse ya nasip değilmiş bosver daha güzeli çıkar karsına belki

Parmecim bana da doğurdu gibi geliyor ya da şuan hastanede doğuruyor. Allah yardım etsin arkadaşımıza. İyi haberlerini alırız inşallah.

İnsallah tatlım :) dün hicte haz etmediğim bir arkadasım bankadan doguma gittiğini yazmış kiz icin oturdum dua ettim. Hepimiz sag salim kurtuluruz insallah.

Ya kızlar birşey sıçrama daha once burdan cogu kez paylaştınız ama ben pek dikkat etmedim. Bugun içimden geldi Kur'an okumak istiyorum . Hangi duaları okumak makbul diyordunuz

canım mesaj atacaktın.. attıysan da gelmedi söyleyim dedim

Fundacım gündüz telefondan bağlanıyorum aslında gece de :))) profilîne falan girdim (artık hakkında herşeyi biliyorum) ama telefondaki uygulamasında özel mesaj gönder linki yok.eve gidip pc'den hemen yazıcam.sağol ilgin için enformasyon ve iletişim sorumlumuz

Ay ne kadar uyumuşum. hala üzerimde bir ağırlık var. Kahvaltı ettim 12 de uzandım tv ye bakıyordum uyumuş kalmışım. evi süpürecektim :) önceden gece uyumaz iş yapardım gittikçe zor geliyor iş yapmak belkide sıcaklardan. Kalkayım da evi süpüreyim bari :)

Maşallah canım yakışıklı ciddi kuzucuk

ayhh teşekkürler teyzesi

doktor bile bi bana bakıyo bi eşime aynı babası diyor.ben daha çok küçük kardeşimede benzetiyorum ama bakalım keçeli modeller çok güzelmiş ben ilkkez gördüm 50 tane yapıyorum ben az gelirse bi kısmınıda keçeden yapayım bari.

Aminnnnn....evet canım çok mantıklı unutmazsam inşallah koyarım yanyana karşılaştırırız.evet bazıları öyleymiş saklıyormuş bizimkiside arada eliyle perde yapıyor ama gösteriyor maşallah sizinki süpriz olucak tamamen hayırlısı sağlıklı olsunlarda yeterki

Son düzenleme:
Allah ceyda nin gönlüne göre versin inşallah.

Lesya nin gönlüne gore vermis gibi zaten masallah.

Faruk ismi de bence hep babacan izlenimi veriyor zaten. Filmlerde akil veren yada cok tecrubeli sevimli ve yumusak insanlar oluolar. Benim fikrim bu yonde.

inşallah hayırlı haberler alır arkadaşın canım..bu mübarek ayda Allah yüzünü güldürsün..

Allah herkesin gönlüne göre versin tatlım (AMİN)

canım benım teskkur ederım!verdıgın cevap ıcın!!en azından gordugun ıcınnn....

uuuuu bu çok fiyakalı geldi kulağa canım yaa ne demek şekerim görevimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…