- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #41.121
bol bol su iç en az 3 lt ve bolca terle canım.benim ancak çok su içip terlediğimde ve wc ye sık çıkınca geçiyor şişliklerim.o zaman ellerimin acısı da hafifliyor
El parmaklarımda uyuşma ve bilekte ağrı bende de aşırı derecede oluyor,b vitamini alıyorum sabah akşam ama bana mısın demedi...netten Karpal tünel sendromuna iyi gelen egzersizler diye arAtırsan belki rahatlatan birkaç hareket bulursun canım
meleklere bayıldım...nerden ne kadara öğrenebilir miyim?
belki bende düşünebilirim...
Arasta melekler çok güzeller zaten bebek şekeri için çok uygun bence çok zevklisin tatlişş:34
İnsallah tatlım :) dün hicte haz etmediğim bir arkadasım bankadan doguma gittiğini yazmış kiz icin oturdum dua ettim. Hepimiz sag salim kurtuluruz insallah.
Ya kızlar birşey sıçrama daha once burdan cogu kez paylaştınız ama ben pek dikkat etmedim. Bugun içimden geldi Kur'an okumak istiyorum . Hangi duaları okumak makbul diyordunuz
Ben çikolata dikkanında denk geldim 3.25 tanesi ama nette jolie diye bir sitede 2.5 muş. Çubuklu melek şeker diye aratıp görsellere girersen birkaç firma görebilirsin
Sağol tatlım :)
Canım Kuran bizim iyi insanlar olmamız için gönderilmiş. Bence içinden güzel şeyler çıkartabildiğimiz her sure makbul. Ama hangisini daha çok sevdiğimi soracak olursan ben Ayet-el Kürsi ve dünyanın ne kadar gelip geçici olduğunu hatırlattığı için Vakıa suresini seviyorum. Vakıanın Türkçe mealini okumanı tavsiye ederim.
Arastacim çok tatlısin sana aynen katılıyorum . Dua Önerilerin icin cok sagol. Ben zaten okuduğum zamanlarda türkce meal okurum.
kızlar kedicik'i aradım. önce cevap verilmedi. 5 dk sonra eşi aradı :) şu an hastanedeymiş sancıları başlamış ve 4 cm.de açılması varmış.. akşama kadar doğurması bekleniyormuş.. ayy bir heyecanlandım ki sormayınben de haber verdiği için teşekkür ettim hepimiz adına iyi dileklerimi ilettim öyle kapattık işte...
topiğin yeni prensi geliyoorr Allahım yardımcısı olsun arkadaşımızın..
Parmecim bana da doğurdu gibi geliyor ya da şuan hastanede doğuruyor. Allah yardım etsin arkadaşımıza. İyi haberlerini alırız inşallah.
kızlar kedicik'i aradım. önce cevap verilmedi. 5 dk sonra eşi aradı :) şu an hastanedeymiş sancıları başlamış ve 4 cm.de açılması varmış.. akşama kadar doğurması bekleniyormuş.. ayy bir heyecanlandım ki sormayınben de haber verdiği için teşekkür ettim hepimiz adına iyi dileklerimi ilettim öyle kapattık işte...
Cnm kızma öyle kolay olmuyoki napalım amabak mesela kendim sevip de koyamadığım isimleri söyliim sana belki hoşuna giden olur. Akraba isimleri olduğu için Bade , Lina , Lale , Beren , Nilsu.. Tanıdık isimleri bunlar hoş bence. Buarada kızın olcaktı dmi yanlış olmasın )) eşim Zeynep olsun diyo ama emin değil, biara Azra dedik , Sıla dedik.. Aslında Lale çok sıcak geliyo bna ama eşimin eski iş yerinde bi arkı vardı Şişko gıcık onu hatırlatıyor diyo püf.. Geçen de dayım azra için o ne Azrail gbi demez mi :S böyle yaniii
Ay Kedicik ağlattı beni yine icim bir tuhaf oldu Allah yardımcısı olsun bir avazda alsın kucağına meleğini insallah
bugün kontrole gittim,doktorum bir sürpriz olmazsa,38+4'te,yani 27 temmuz cumartesi sabahı epidural sezeryanla bebişimizi kucağımıza verecek....tahlillerimi yaptırdım,ekg çekildim ve anestezistle görüştüm...hakkımızda hayırlısı olsun...içimi korku ve heyecan karışımı bir duygu kapladı!
Ay kedicik bize bebeğine ne isim koyacağını hiç söylemedi şimdiye kadar ya da ben mi hatırlamıyorum? Takma isim taktım şimdi küçük kediciğe. Eskiler ramazanda doğunca ramazan koyarlarmış yaBizim Ramazan kedi geliyor desene ahahah
Ay kedicik bize bebeğine ne isim koyacağını hiç söylemedi şimdiye kadar ya da ben mi hatırlamıyorum? Takma isim taktım şimdi küçük kediciğe. Eskiler ramazanda doğunca ramazan koyarlarmış yaBizim Ramazan kedi geliyor desene ahahah
Allah seni napmasınnnnnnnnöyle olursa topik Ramazan bebekten geçilmez amaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?