2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bol bol su iç en az 3 lt ve bolca terle canım.benim ancak çok su içip terlediğimde ve wc ye sık çıkınca geçiyor şişliklerim.o zaman ellerimin acısı da hafifliyor

çok sağolun kızlar önerilerizi yapıcam inşallah bir nebze de olsa rahatlarım, yüzümü tanıyamıyorum artık şişlikten simam değişti valla

201 defa Ya Nafiy. Elini göbeğinde gezdirerek bu tesbihi cekmeliymis. Kolay dogum icin dediler. Kuran a gelince; bi keresinde bi hocadan xuymusgum. Hepsi Allah kelami. Sen ne niydtle okursan o duanin yerine gecer demisti. Yasin i sadece ölülerin arkasindan okumuyoz mesela.

Kendi fikrimce her okudugumda aglatan bi dua paylasayim sizle, Kenz'ul Arş. Türkçe mealini dd bi defa okursan cok daha icins isliyor arapcasi. Beni cok etkiler hep. Bu duayi okuyup dilegine kavusmayan yok dediler. Bi kez uyguladim sabah namazi sonrasi, vallahi zamane mucizesi. Rabbim hemen verdi. Bikac gun tekrarladim tabi de. Uzamadi arasi yani.

Bi tane arkadaşım 3 aylık oğlunu denizde videoya çekmiş babası suya batırıp çıkarıyo korkmuyo hiç heyecanlanıyo bıdık kafasında şapka altında bezi o kadar tatlı ki çok özendimmmm

meleklere bayıldım...nerden ne kadara öğrenebilir miyim?
belki bende düşünebilirim...

Ben çikolata dikkanında denk geldim 3.25 tanesi ama nette jolie diye bir sitede 2.5 muş. Çubuklu melek şeker diye aratıp görsellere girersen birkaç firma görebilirsin
Arasta melekler çok güzeller zaten bebek şekeri için çok uygun bence çok zevklisin tatlişş:34

Sağol tatlım :)

Canım Kuran bizim iyi insanlar olmamız için gönderilmiş. Bence içinden güzel şeyler çıkartabildiğimiz her sure makbul. Ama hangisini daha çok sevdiğimi soracak olursan ben Ayet-el Kürsi ve dünyanın ne kadar gelip geçici olduğunu hatırlattığı için Vakıa suresini seviyorum. Vakıanın Türkçe mealini okumanı tavsiye ederim.

Seyyahçım umarım arkadaşın hayırlı haberler alır ve sen de bize haber verirsin :)

Funda biraz daha bekleyip arayalım, ölücem meraktan

Arastacim çok tatlısin sana aynen katılıyorum . Dua Önerilerin icin cok sagol. Ben zaten okuduğum zamanlarda türkce meal okurum.

bugün kontrole gittim,doktorum bir sürpriz olmazsa,38+4'te,yani 27 temmuz cumartesi sabahı epidural sezeryanla bebişimizi kucağımıza verecek....tahlillerimi yaptırdım,ekg çekildim ve anestezistle görüştüm...hakkımızda hayırlısı olsun...içimi korku ve heyecan karışımı bir duygu kapladı!

kızlar kedicik'i aradım. önce cevap verilmedi. 5 dk sonra eşi aradı :) şu an hastanedeymiş sancıları başlamış ve 4 cm.de açılması varmış.. akşama kadar doğurması bekleniyormuş.. ayy bir heyecanlandım ki sormayın ben de haber verdiği için teşekkür ettim hepimiz adına iyi dileklerimi ilettim öyle kapattık işte...

topiğin yeni prensi geliyoorr Allahım yardımcısı olsun arkadaşımızın..

Arastacim çok tatlısin sana aynen katılıyorum . Dua Önerilerin icin cok sagol. Ben zaten okuduğum zamanlarda türkce meal okurum.

Rica ederim parmecim. Ben de hep Türkçe okurum. Anlamadığım bir dili okumanın ya da dinlemenin bana bir sevap kazandıracağını sanmıyorum. Allah sonuçta okuyup anlamamız için göndermiş. Geçen sene çok inançlı bir kadına denk gelmiştim besmelenin açılımını bilmiyor. Ne anladım bu işten Ama takır takır arapça kuran okuyor. Besmelenin dahi anlamını bilmeden okuduğu Kurandan edindiği sevabı birisi söylesin bana. Ama arapçasını okuyabildiği için nasıl gururlu var ya hey allam

Son düzenleme:

Çok karışık duygular içerisindeyim şuan. Ayyy sağlıklı bir şekilde kucağına alsın inşallah bebişini tahmin ediyorduk zaten çok sevindim ve çok heyecanlandım :18:

Parmecim bana da doğurdu gibi geliyor ya da şuan hastanede doğuruyor. Allah yardım etsin arkadaşımıza. İyi haberlerini alırız inşallah.

Ay Fundaa kendimden alıntı yaptım. Ya da 'dan sonrasını oku. Dün de kaç saat kaldı yazmıştım. Abdal mıyım neyim. Demin yazmıştım yine yazayım Allah yardımcısı olsun arkadaşımızın. Çok heyecanlandım

Ay Kedicik ağlattı beni yine icim bir tuhaf oldu Allah yardımcısı olsun bir avazda alsın kucağına meleğini insallah

canım sen sevdiysen koy yoksa her kafadan ayrı ses cıkacak bide ben anlamınada bakıyom bade demişin mesela içki demekmiş beren de koyun yavrusu mu ne demekti azrayı bizde dusunduk hz.meryemn lakabıymış suan ben ipek diyom esim hilal diyo burda da oylama yaptım ipek önde gibiydi etrafımda hilal diyo esim ipek ismini anlamından dolayı istemiyo oyle kuranda gecsin vs diye takıntımız yok hem anlamlı hen telaffuzu vs iyi olsn istiyom illa ipek desem olur ama sorumlulugu tek basıma almak istemyom

Ay Kedicik ağlattı beni yine icim bir tuhaf oldu Allah yardımcısı olsun bir avazda alsın kucağına meleğini insallah

Ay kedicik bize bebeğine ne isim koyacağını hiç söylemedi şimdiye kadar ya da ben mi hatırlamıyorum? Takma isim taktım şimdi küçük kediciğe. Eskiler ramazanda doğunca ramazan koyarlarmış ya Bizim Ramazan kedi geliyor desene ahahah

çok sevindim canım benden 1 gün sonrasın sağlıkla gelsin bebişlerimizzz:)

ay inanmıyorum arasta valla senden korkulur allah yardımcısı olsun arkadaşımız çok heyecanlandım yaw

Allah seni napmasınnnnnnnn öyle olursa topik Ramazan bebekten geçilmez amaaa

Ayni şeyi düşünmüşuz neydi ki acaba diyorum oğlunun ismi :)

Kiz bizde Kadir gecesi doğarsa kadriye koyalim :) arife gunu Doğan'larda arife ismini koysun

Allah ım kedicik arkadaşımıza sen yardım et bi nefeste hayırlısıyla kurtulur inşallah,bizim ağustos annelerinin doğum hikayeleri başlığı var mı kızlar doğumlar başladı:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…