- 30 Ocak 2013
- 5.848
- 2.479
- 373
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #41.141
Ayni şeyi düşünmüşuz neydi ki acaba diyorum oğlunun ismi :)
Kiz bizde Kadir gecesi doğarsa kadriye koyalim :) arife gunu Doğan'larda arife ismini koysun
kızlar kedicik'i aradım. önce cevap verilmedi. 5 dk sonra eşi aradı :) şu an hastanedeymiş sancıları başlamış ve 4 cm.de açılması varmış.. akşama kadar doğurması bekleniyormuş.. ayy bir heyecanlandım ki sormayınben de haber verdiği için teşekkür ettim hepimiz adına iyi dileklerimi ilettim öyle kapattık işte...
topiğin yeni prensi geliyoorr Allahım yardımcısı olsun arkadaşımızın..
Canım 2. isim de koydum karıştırmayız. Ramazan Kedi, Ramazan Paris Arda, Ramazan Aren
kopmaktayım şu andaaaaaaaaaaaaaaabananeee ben marjinallik yapıp bayramda doğuracammm senin damat oldu mu sana Bayram Paris Arda
Parmenin dediği çıkar da kadir gecesi doğurursam senin gelin de Kadriye İda Helen olcak naberrrr
Ay aklıma geldi şimdi Medcezirin Elif Ece Şaban ayında doğdu Şabaniye Elif Ece ayy ölüyorum
iyi geceler canım. Ben babytof unkini aldım. Ablam da minidamla nınkini almış kızıma. Minidamlanın ki daha kaliteli ben burda bulamadım. Ablam civil den aldı. Tavsiye ederim.
yaaa ooofffffffffffff karnım ağrıdııı gülmektennnnnnnkedicik'e heyecan yaptık bak noldu halimiizz
kızlar doğum yaklaştıkça ben iyice korkuyorum çoğu zaman oturup ağlıyorum sanki bir aksilik çıkacak doğumda ölecem yada bebeğe birşey olacak bir sakatlık bir hastalık çıkacak vs diye sürekli aklımda bunlar var ilk bebek olduğu için mi normal mi böyle hissetmem bilmiyorum ama ters birşey olursa diye gerçekten çok korkuyorum
kızlar kedicik'i aradım. önce cevap verilmedi. 5 dk sonra eşi aradı :) şu an hastanedeymiş sancıları başlamış ve 4 cm.de açılması varmış.. akşama kadar doğurması bekleniyormuş.. ayy bir heyecanlandım ki sormayınben de haber verdiği için teşekkür ettim hepimiz adına iyi dileklerimi ilettim öyle kapattık işte...
kızlar doğum yaklaştıkça ben iyice korkuyorum çoğu zaman oturup ağlıyorum sanki bir aksilik çıkacak doğumda ölecem yada bebeğe birşey olacak bir sakatlık bir hastalık çıkacak vs diye sürekli aklımda bunlar var ilk bebek olduğu için mi normal mi böyle hissetmem bilmiyorum ama ters birşey olursa diye gerçekten çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?