2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ayy ne heyecanliiiiiii... Çok duygulandim. Allah yardimcisi olsun basta kedicik olmak uzere tum sanci cekenlerin. Hadi hayirlisi bakalim. Erken dogumlar haric ilk bebisimiz. Siftah senden bereket allah tan kedicik ;-)

Heyoooo topigin 3.bebegi geliyor.buarada tlfdan giriyorum kacincihaftasindaydi kedicik.allah yardimcisi olsun.bir avazda kurtarsin...

ayyy ne güzeell yaa çoook sevindim inşallah sağlıkla kucağına alır... napıyodur acaba şimdi müthiş bir şey yaaa...

not: arasta senden korkulur

kedicik doguruyomu doguruyo mu anam ne heycanlı simdi o agrılar içindedir tel nosunu falan bulup nasıl aradnz kızzzzz korkulur sizden sanalda samimiyet yok derler bide

Ay aklıma geldi şimdi Medcezirin Elif Ece Şaban ayında doğdu Şabaniye Elif Ece ayy ölüyorum

Son düzenleme:
kedicik için çok sevindim umarım fazla ağrı sancı çekmeden bebeğini sağlıkla kucağına alır darısı hepimizin başına :) ağustos anneleriyiz ama temmuzda başladı doğumlar bizim bebişler hızlı çıktılar :)

kızlar doğum yaklaştıkça ben iyice korkuyorum çoğu zaman oturup ağlıyorum sanki bir aksilik çıkacak doğumda ölecem yada bebeğe birşey olacak bir sakatlık bir hastalık çıkacak vs diye sürekli aklımda bunlar var ilk bebek olduğu için mi normal mi böyle hissetmem bilmiyorum ama ters birşey olursa diye gerçekten çok korkuyorum

kedicikler allah bı avazda kurtarsın ıns darısı basımıza... ben oglumun adını aras koymak ıstyorm ama esım kıvanc ıstıyo

Parmenin dediği çıkar da kadir gecesi doğurursam senin gelin de Kadriye İda Helen olcak naberrrr

Ay aklıma geldi şimdi Medcezirin Elif Ece Şaban ayında doğdu Şabaniye Elif Ece ayy ölüyorum

yaaa ooofffffffffffff karnım ağrıdııı gülmektennnnnnn kedicik'e heyecan yaptık bak noldu halimiizz

yaaa ooofffffffffffff karnım ağrıdııı gülmektennnnnnn kedicik'e heyecan yaptık bak noldu halimiizz

Hea sorma valla Şu kızın ve ramazanın kurtulduğunu ve iyi olduklarını duysam rahatlıycam. Acaba sancı çekerken bana sövüp sayıyo mudur? :26::26:

Olumlu düşünelim olumlu olsun :)
Ama dediğin duyguları şu son 1 haftadır ben de yaşıyorum , bu son haftalarda normal bir durum tabii aşırıya kaçmadığı sürece .
İnşallah hayırlısı ile sağlıklı şekilde kucağımıza alırız bebeklerimizi.

Ayyyyy nasıl heyecan yaptım.ALLAH bir avazda kurtarsın inşallah.Kedicik kaç haftalıktı hatırlayan var mı?Hemen eşimi aradım.Bizden bir arkadaş daha doğuruyor şimdi hastanedeler diye.

Al bendende o kadar.Hen korku, hem heyecan,hemde doğumdan sonra evde yardım amaçlı gelen kişiler beni çok düşündürüyor.Çünkü ben evimde başkası olduğu zaman çok rahatsız oluyorum.Büyük ihtimalle kayınvalidem kalacak.İnşallah işime çok karışmaz.Onu şöyle yap.Bunu böyle yap.Şunu giydir, bunu giydir diye.Ben gelemem böyle sıkıntılara.Birinin kalbini kırıveririm.

canım böyle hissetmen çok normal aslında insan 10 tane de doğrsa korkuları endişeleri var.ilk çocuğumda beni ne beklediğini bilmediğim için çok korkuyordum çok kafam karaşıktı dediğin gibi günler azalınca hepten strese giriyordum.Şimdi de doğum için çok telaşlı değilim kendime az çok güvenim var ama ben de yineden bir anne olarak bana bebeğime bişey olmasın diye dua ediyorum.Allaha f-dr lara emanetiz.bol bol dua ediyorum başka yapabilceğimiz birşey yok.sen pozitif düşünmeye çalış.Minik bebeişin gelecek bi görsen minik ince parmakları o kadar tatlıki o anda aşık olursun.doğumu acılı zor bişey olark düşünme .Hayata ne güzel en değerli bir şeydir.Ve bunu yaşayacağımız için çok şanslıyız.ağrılar sancılar olcak evet çok farklı bir ağrı hissedeceğiz daha önceden hissetmediğimiz bir ağrı ama öyle dayanılmayacak bir şey değil.ve en güzel o zamna istediğin kadar bağrabiliriz kimse kusur görmez:))))bol bol nazlanırız:))))bi görsen eşler daha fena durumda oluyorlar:)))etrafta geziniyorlar sanki yavaş yavaş boynunda sıkmışlar gibi oluyorlar:)))açıkçası eşimi o hale görmek beni çok güldürüyordu:))))sanki diyreceksin adam doğum yapıyor:))ben değil:)))bi beyazlıyor bi sarıya geçiyor yüz rengi.çok acımasız ama bu görüntüyü tekrar göremk istiyorum ya:))))

hadi hayırlısı...hem heyecanlandım hem de duygulandım...Allah kolaylık versin de sağ salim atlatsın ikisi de...

çok garip duygular gerçekten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…