- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #41.161
kızlar fl ile 7'yi çarpınca doğru çıkıyo mu, bileniniz var mı, ben hep öyle hesaplıyorum ama bugün 51,7 cm çıktı boy, 37. haftanın sonu için uzun gibi geldi
ilk bebişte doğum çantama
1 pijama
1 gecelik
çorap
çamaşır
ped
el havlusu
toka
tarak
makyaj malzemesi
ayna
kırmızı taç(kurdele yerine)
terlik
fotoğraf mak.
deodorant
ıslak mendil
peçete almıştım. Hiç de bir eksiklik yaşamadım. Ama benim normal doğumdu. hemen çıktık zaten.
Bebişe de hastane çıkışı ile yedek atlet tulum almıştım. bir de alt değiştirme takımını almıştım. beşiğin içine onu sermiştim. Tam olmuştu.
Bi de sezeryan olursam diye her ihtimale karşı eşime rahat yatabileceği hareket edebileceği eşorfman altı almıştım.
Tahminler tuttu.kızlar kedicik'i aradım. önce cevap verilmedi. 5 dk sonra eşi aradı :) şu an hastanedeymiş sancıları başlamış ve 4 cm.de açılması varmış.. akşama kadar doğurması bekleniyormuş.. ayy bir heyecanlandım ki sormayınben de haber verdiği için teşekkür ettim hepimiz adına iyi dileklerimi ilettim öyle kapattık işte...
topiğin yeni prensi geliyoorr Allahım yardımcısı olsun arkadaşımızın..
Ben de aynı şekilde hissediyorum çoğunlukla. Sonra o düşünceleri unutmaya çalışıyorum. İlk bebek olduğundan ne yaşayacağımızı bilmediğimizden normaldir heralde...İnşallah yanii:))kızlar doğum yaklaştıkça ben iyice korkuyorum çoğu zaman oturup ağlıyorum sanki bir aksilik çıkacak doğumda ölecem yada bebeğe birşey olacak bir sakatlık bir hastalık çıkacak vs diye sürekli aklımda bunlar var ilk bebek olduğu için mi normal mi böyle hissetmem bilmiyorum ama ters birşey olursa diye gerçekten çok korkuyorum
Arasta ne kötüsün yaaaHea sorma vallaŞu kızın ve ramazanın kurtulduğunu ve iyi olduklarını duysam rahatlıycam. Acaba sancı çekerken bana sövüp sayıyo mudur? :26::26:
Allah ceyda nin gönlüne göre versin inşallah.
Lesya nin gönlüne gore vermis gibi zaten masallah.
Faruk ismi de bence hep babacan izlenimi veriyor zaten. Filmlerde akil veren yada cok tecrubeli sevimli ve yumusak insanlar oluolar. Benim fikrim bu yonde.
inşallah hayırlı haberler alır arkadaşın canım..bu mübarek ayda Allah yüzünü güldürsün..
Kızlar çok teşekkür ederim Allah hepimizin dualarını kabul etsin...Seyyahçım umarım arkadaşın hayırlı haberler alır ve sen de bize haber verirsin :)
Funda biraz daha bekleyip arayalım, ölücem meraktan
Ayyyyyyyyyy nasıl heyecanlandıysam Arruş'u hıçkırık tuttukızlar kedicik'i aradım. önce cevap verilmedi. 5 dk sonra eşi aradı :) şu an hastanedeymiş sancıları başlamış ve 4 cm.de açılması varmış.. akşama kadar doğurması bekleniyormuş.. ayy bir heyecanlandım ki sormayınben de haber verdiği için teşekkür ettim hepimiz adına iyi dileklerimi ilettim öyle kapattık işte...
topiğin yeni prensi geliyoorr Allahım yardımcısı olsun arkadaşımızın..
Tuttum ben bu ismi Arasta sesler çok yakınCanım 2. isim de koydum karıştırmayız. Ramazan Kedi, Ramazan Paris Arda, Ramazan Aren
Asya yı da bi komşum kızına koydu cnm:) arya ekleyebiliriz saol
fl bebeğin bacak boyu tahmini hesaplanıyor boyu...Benimkininde bacak boyu uzun olduğundan fazla çıkıyor. Seninkininde bacak boyu uzundur. Doktorun dediği standart bebek boyu 49-52cm arasında olurmuş:)[
normaldir canım belki bacakalrı daha uzun olcak ondan öyle çıkıyor .
Arasta ne kötüsün yaaaAllem ettin kallem ettin gönderdin kızı doğuma. Baksana bi kaç saat kaldı yazdığından bu zaman kaç saat geçmiş???? Aklından bi an sen geçmişsindir eminim. Peki sence benim bu haftasonu olan kontrolüm nasıl geçecek. Ayça 2 kiloyu geçmiş midir? Doğumdan sonra teyzemler gelecek mi?Sence kaç gün kalacaklar?? Bunları bi cevapla daha sorularım var
Öff beklemek ne zor şimdi Kedicik'in yanında olup, bi sigara yakıp, doğumhane kapısının önünde volta atasım var. Ramazan Kedi'nin ağlama sesini duymak istiyorum, Kedicik'in gülerek mutlu bir şekilde o odadan çıkmasını görmek istiyorum. Çok şey mi istiyorum.
Ayy bende istiyorum kalkıp bakirkoyemi gitsem kedicige :)
Sigara deme ya zaten kac gündür fena aklımda ama yok bıraktım ben bu illeti
Herkese günaydın güzel anneler ve minnoşları. umarım hepimiz için ağrısız, sızısız, sıkıntısız, güzel haberlerle dolu bir gün olur
ben e-bebek in internet sitesinden Funnababy marka aldım hastane çıkışını. çok hoşuma gitti gayet kaliteli.organik olması güzel tabi. ama bence yüzde yüz pamuk olması ve iyi bir marka olması da yeterli.
YA birşey sorcam kopeklerde eşcinsellik olayı varmı acaba :) badem kizisinca bana sarıyor veterineri bile şaşırdı eşinize sarması lazım diyor. Allahım su badem düzelmeden gelmesin inci ne olur fena darlardayim
Annişlerrr hastaneden geldik çok şükür herşeyi yolunda 3250 kilomuz 53 cm boyumuz inatla elini çekmedi yüzünden babası göremedi. Doğum kanalına iniş yapmış ve 38 haftamı beklemeden de alabilir beni haftaya nst ye bağlanınca anlaşılacak eğer erken geliş söz konusu olmaz ise doğum tarihimiz 2 Ağustos olarak hesaplandı. 2 Ağustos olmaz da 37 de olursa 26 da olacak. Az kaldıııı azzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?