2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar fl ile 7'yi çarpınca doğru çıkıyo mu, bileniniz var mı, ben hep öyle hesaplıyorum ama bugün 51,7 cm çıktı boy, 37. haftanın sonu için uzun gibi geldi

fl bebeğin bacak boyu tahmini hesaplanıyor boyu...Benimkininde bacak boyu uzun olduğundan fazla çıkıyor. Seninkininde bacak boyu uzundur. Doktorun dediği standart bebek boyu 49-52cm arasında olurmuş:)

ilk doğumunda hemen hemen aynı şeyleri, ben de almıştım bu sefer süt pompamı ve anne sütü artıran çayımı alacağım hastaneye girer girmez çaydan içerim.bide bebek için emzik biberon alırım yanıma no olur ne olmaz emek istemiyorsa pompayile sağıp vermek zorunda kalırsak.ilşk oğlum ememdi ve orda hastaneden bir biberondan verdiler kaç bebek kulanmıştı.bu sefer gerk kalmaz İnşallah mer ama yinede hazır olmak istiyorum.Kendim için göğüs pedi de alırım ayanıma şimdiden sütüm akıyor çünkü.

Tahminler tuttu. Allah yardımcısı olsun. Bebeğini sağ salim, sağlıklı bi şekilde kucağına alır inşallah. Ayyyy çok heyecanlı yaaa. Bi kaç gün önce her şey normaldi yazışıyorduk birden nişan geldi şimdi de doğum....

Ben de aynı şekilde hissediyorum çoğunlukla. Sonra o düşünceleri unutmaya çalışıyorum. İlk bebek olduğundan ne yaşayacağımızı bilmediğimizden normaldir heralde...İnşallah yanii:))
Hea sorma valla Şu kızın ve ramazanın kurtulduğunu ve iyi olduklarını duysam rahatlıycam. Acaba sancı çekerken bana sövüp sayıyo mudur? :26::26:
Arasta ne kötüsün yaaa Allem ettin kallem ettin gönderdin kızı doğuma. Baksana bi kaç saat kaldı yazdığından bu zaman kaç saat geçmiş???? Aklından bi an sen geçmişsindir eminim. Peki sence benim bu haftasonu olan kontrolüm nasıl geçecek. Ayça 2 kiloyu geçmiş midir? Doğumdan sonra teyzemler gelecek mi?Sence kaç gün kalacaklar?? Bunları bi cevapla daha sorularım var

inşallah hayırlı haberler alır arkadaşın canım..bu mübarek ayda Allah yüzünü güldürsün..

Seyyahçım umarım arkadaşın hayırlı haberler alır ve sen de bize haber verirsin :)

Funda biraz daha bekleyip arayalım, ölücem meraktan
Kızlar çok teşekkür ederim Allah hepimizin dualarını kabul etsin...
Ayyyyyyyyyy nasıl heyecanlandıysam Arruş'u hıçkırık tuttu
Canım 2. isim de koydum karıştırmayız. Ramazan Kedi, Ramazan Paris Arda, Ramazan Aren
Tuttum ben bu ismi Arasta sesler çok yakın

Şu an çok yakın arkadaşım doğuma girmişçesine heyecan yaptım.okuyunca tüylerim diken diken oldu.kedicik kıdem attı kızlar bize.Allah yardımcısı olsun,sağlıkla alsın evladını kucağına.Allah kurtarsın bir avazda.inşallah çok çabuk toparlanır da aramıza döner en kısa zamanda ama bizi muhatap alır mı bilmem artık.medcezir ve s.akçam ile kanka olur.bizim oramız buramız şişti,sağdan sola dönemiyorum muhabbetlerimiz açmaz artık onu :))))) öfffff inşallah iyidir herşey bir yana

Öff beklemek ne zor şimdi Kedicik'in yanında olup, bi sigara yakıp, doğumhane kapısının önünde volta atasım var. Ramazan Kedi'nin ağlama sesini duymak istiyorum, Kedicik'in gülerek mutlu bir şekilde o odadan çıkmasını görmek istiyorum. Çok şey mi istiyorum.

Ahahaha bunlar ne kız kahin gibi hissettim kendimi

Ayy bende istiyorum kalkıp bakirkoyemi gitsem kedicige :)
Sigara deme ya zaten kac gündür fena aklımda ama yok bıraktım ben bu illeti

YA birşey sorcam kopeklerde eşcinsellik olayı varmı acaba :) badem kizisinca bana sarıyor veterineri bile şaşırdı eşinize sarması lazım diyor. Allahım su badem düzelmeden gelmesin inci ne olur fena darlardayim

ben de e bebekte onu görmüştüm gerçekten çok güzel benim istediğim onun gibi bir şey.illa organik demiyorum zaten hani sizin aldıklarını merak ediyorum ve memenun musunuz beğndiğini mi diye.netten alacağım için kumaş nasıl görmeden almayı da tedirginim ya güzel çıkmasa.çıp alsam bile çok gezmek istemiyorum direk gidip alayım evime dönemyim diyoprum:)))hani gidince ne ve nerden alacağımı bilmek istiyorum:))bu marka aklımda vardı zaten gerçekten iyiy atmöişsin bunu almakla.

Kızlar benim lohusa tacım , kızımın bebek bandı benim ve kızımın nadir pembe şeylerinden... Beyaz diye tuttturdum ama pembesi daha hoş diye pembe inadımı kırdım. Umarım takabilirim.

Annişlerrr hastaneden geldik çok şükür herşeyi yolunda 3250 kilomuz 53 cm boyumuz inatla elini çekmedi yüzünden babası göremedi. Doğum kanalına iniş yapmış ve 38 haftamı beklemeden de alabilir beni haftaya nst ye bağlanınca anlaşılacak eğer erken geliş söz konusu olmaz ise doğum tarihimiz 2 Ağustos olarak hesaplandı. 2 Ağustos olmaz da 37 de olursa 26 da olacak. Az kaldıııı azzzz

Kolla kendini Parme D Olabiliyo evet onların da bizler gibi cinsel tercihleri var. Mesela benim Chester ayak fetişi Bi keresinde de eşimin hastane müdürü oturmaya gelmişti ona tecavüz etmeye kalktı. Adamın bütün karizması yerlerde

İnşallah hayırlı bir şekilde doğurusun. Bende sigaradan iksindim hamileliğimle ama şimdilerde aklımda ama içmedim hiç. Bu arada kedicik 37. hafta içindeymiş geçmişten baktım:) umarım sağlıklı sıhhatli bebeğini kucağına alır.

Canım maşallah bebişine.Artık doğum tarihlerimiz kesinleşiyor.Bende yarın kontrole gidecğim.Bakalım doktor ablamız ne diyecek.Banada doğum için tarih verecekmi bakalım.

Ay alemsiniz siz ya gülme krizine girdim. Hep böyle neşeli olun bizede geçiyor neşeniz:)

Kedicik doğum yapıyor ben hiç tanımıyorum ama heyecan yaptım ayyy yerimde duramıyorum:)
Allahım kolay doğum nasip etsin. Sağlıkla sıhhatle kucağına alsın yavrusunu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…