2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım teşekkür ederim gerçekten çok uyugn fiyatlar özellikjle hasten çıkış setli çok ucuz.Galiba kalkıp gezmeden olmaaycak bu iş nette bakınca çok güzel şeyler görüyorum ama şöyle kendim görmeden almayım dedim.Ben de çapada oturuyorum zeytinburnu derken tranvay yolu üzerindemi bu mağaza ben tek oliviom biliyorum o tarafa.

Ahaha eşinin halı gözümün önüne geldi de çok komik :) ya adam kipkirmizi olmuştur herhalde :)
Napalim evlat dedik bağrımıza bastık tercihleri yüzünden onu yargılayamam biz anne babaların gorevi her koşulda cocuklarımızın arkasında durmak #direnparme

kedicikler

Acıyı ağrıyı korkunç detayları mümkün olabildiğince pas geçip yazsak tam süper olur :)
Korkuyla ve dehşetle beklemeyelim bebişlerimizi

Kedicik doğum hikayeleri bölümüne bunu yazmış ama ilk doğum hikayesini yazanlardan olacak

Anne kiz takim olucaksiniz ne guzel eminim kizinada sanada cok yakisacak canim...

Ayyyyyy bisey kalmamis hadi bakalim beklemedeyiz guzel haberlerinizi.bende hergun heyecanla bakiyorum topige acaba bugun kim doguracak diye.... masallah kizina kilosuda cok iyi Allah hepimizi bi avazda kurtarsin insallah :))))

Selamm

Kedicik doğumamu girdiiiiii?Çok heyecanlı Rabbim bir avazda kurtarsın inş.Sağlıkla gelsin meleği.Darısı başımıza.

Bende kendimi düşünüyorum heran olabilme ihtimali çok heyecan verici.
Ağdaya gidip geldim bende bu sıcakta yandım ama mecburrrrr :)) Birde enteresan bir durum var hamişlikten önce çok acırdı ve ben çok korkardım ağdadan şimdi hiiiiç acımıyor inş.doğumdan sonrada böyle olur. :)))

Ang çok geçmiş olsun canım.Eylüş hayırlısı ile doğsada bu sııkıntıların son bulsa canım.Baya sıkıntılı bir hamişlik süreci geçirdin.

inanmıyorummmm kedicik doğuruyor mu???? ayyyyy kalbim pır pır yaptı.. Allah bir avazda kurtarsın inş.. ayy ağustos melekleri bir bir geliyor.. :) bu arada 3 arkadaş 26 sında doğurcakmış :) doğum günleride aynı olcak.. kıskanıyorum ama ya ben ne zaman doğurcam doktorum yarın gün verir heralde

cnm sıgara ıcıyormusun yoksa lafın gelısımı soyledın ? bn hamıle kalmadan önce ıcıyordum bıraktım smdı cok nadir haftada bı defa cnm cekerse ıcıyorum aklıma soktun bak sımdı

Cok güzel melekler canım ya yine bulmuşsunbu arada senden fena haldee tırstımm bişey sormaya korkar oldum kedicikten sonraaa

Eki Görüntüle 752986 biz geldik teyzeler oğlum arasla birlikte maşallah deyin nolur

oyy oyy maşallah dudişlere bak cok seker oğluşun canım

Alllahım Allahım fındığım neler duyuyorumm bugün bi boşladıkk neler olmuşşş kediciğim canım sağlıkla kavuş bebişineeeeeee oğluşuna kuzuna inş... dualarımız seninle
inş. bizi haberdar edersinn teyzoşlarıı cok mirakk ediyoo siziiiiiiiiiii

cnm sıgara ıcıyormusun yoksa lafın gelısımı soyledın ? bn hamıle kalmadan önce ıcıyordum bıraktım smdı cok nadir haftada bı defa cnm cekerse ıcıyorum aklıma soktun bak sımdı

Tabiki içmiyorum lafın gelişi o. Çift çizgiyi görünce kırıp atmıştım, sonra çıldırsam da ağzıma sürmedim, sürmem de.

aynı duygular içerisindeyim bende neden bilmiyorum bebeğime bişey olacak korkusu sardı. hareket etmeyince özellikle çok korkuyorum. bide ben kadın doğum doktorunun yanında çalıştım ve kötü bir olaya şahit oldum. şimdi farkediyorumda çok etkilenmişim banada öyle olur mu endişesi var.
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. güzel düşünmek gerek ama arada da bunlar geçiyor aklımdan..

Saolun kizlar..ya bi enfeksiyon varmis sularda..damacanadan iciyrm ama sebze meyve yikiyiorz ordan gcti..sadece ben degl ablam annemde pert olmus durumda..bn 9 dogurdum 9 ayda.. Kocam diyo zaten bda cocuk ypmayalim sende mahvoldm cok uzuluyrm gordukce diyo..bebismi kucagima alinca herseyi unutucm

Allahim bu mubarek gunlerin hurmetine dogum yapacak olanlarin imdadina yetis. Saglikla bebeklerini kucaklarina almayi nasip et. İsteyen herkese de tez zamanda hayirli evlatlar nasip et. Amin.

Tabiki içmiyorum lafın gelişi o. Çift çizgiyi görünce kırıp atmıştım, sonra çıldırsam da ağzıma sürmedim, sürmem de.

bende bende cift cizgiye dönüşücekmi diye bakarken cift cizgiyi görünce lavaboya attım atış o atış
bazen canım istesede böle bi durumda aslaa içmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…