- 24 Aralık 2012
- 4.308
- 758
- 173
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #41.181
516 INARLI ZURAFALI 8L TAK | Hastane & Zbn Setleri | www.acarkids.com ben gecen sene bunu almıştım oğluma. hala aynı fiyat ve gercekten cok kaliteli malı var. kendimi satışçı gibi hissettim. hiç alakam yok anam oturuyo yan apartmanında. ben başka şehirdeyim sakın yanlış anlaşılmasın haa
Kolla kendini Parme D Olabiliyo evet onların da bizler gibi cinsel tercihleri var. Mesela benim Chester ayak fetişi Bi keresinde de eşimin hastane müdürü oturmaya gelmişti ona tecavüz etmeye kalktı. Adamın bütün karizması yerlerde
Kizlar kanmda enfeksyon varmis.uff bi bu eksikti..kndmi iyi hssedersm cikicam hssetmezsem kalicam ve her yerim agriyo
Anne kiz takim olucaksiniz ne guzel eminim kizinada sanada cok yakisacak canim...Eki Görüntüle 753199
Kızlar benim lohusa tacım , kızımın bebek bandıbenim ve kızımın nadir pembe şeylerinden... Beyaz diye tuttturdum ama pembesi daha hoş diye pembe inadımı kırdım. Umarım takabilirim.
Annişlerrr hastaneden geldik çok şükür herşeyi yolunda 3250 kilomuz 53 cm boyumuz inatla elini çekmedi yüzünden babası göremedi. Doğum kanalına iniş yapmış ve 38 haftamı beklemeden de alabilir beni haftaya nst ye bağlanınca anlaşılacak eğer erken geliş söz konusu olmaz ise doğum tarihimiz 2 Ağustos olarak hesaplandı. 2 Ağustos olmaz da 37 de olursa 26 da olacak. Az kaldıııı azzzz
Kizlar kanmda enfeksyon varmis.uff bi bu eksikti..kndmi iyi hssedersm cikicam hssetmezsem kalicam ve her yerim agriyo
Öff beklemek ne zor şimdi Kedicik'in yanında olup, bi sigara yakıp, doğumhane kapısının önünde volta atasım var. Ramazan Kedi'nin ağlama sesini duymak istiyorum, Kedicik'in gülerek mutlu bir şekilde o odadan çıkmasını görmek istiyorum. Çok şey mi istiyorum.
Çok çeşit var cidden yaa. Ben pembe takıntım yüzünden gittim english home dan beyaz bir sepet aldım, içi henüz yok. Sabun abartı pahalı geldi .Şu melekler konusunda karar aşamasındayım.Eki Görüntüle 752976 Eki Görüntüle 752979
kızlar kedicik'i aradım. önce cevap verilmedi. 5 dk sonra eşi aradı :) şu an hastanedeymiş sancıları başlamış ve 4 cm.de açılması varmış.. akşama kadar doğurması bekleniyormuş.. ayy bir heyecanlandım ki sormayınben de haber verdiği için teşekkür ettim hepimiz adına iyi dileklerimi ilettim öyle kapattık işte...
topiğin yeni prensi geliyoorr Allahım yardımcısı olsun arkadaşımızın..
cnm sıgara ıcıyormusun yoksa lafın gelısımı soyledın ? bn hamıle kalmadan önce ıcıyordum bıraktım smdı cok nadir haftada bı defa cnm cekerse ıcıyorum aklıma soktun bak sımdı
kızlar doğum yaklaştıkça ben iyice korkuyorum çoğu zaman oturup ağlıyorum sanki bir aksilik çıkacak doğumda ölecem yada bebeğe birşey olacak bir sakatlık bir hastalık çıkacak vs diye sürekli aklımda bunlar var ilk bebek olduğu için mi normal mi böyle hissetmem bilmiyorum ama ters birşey olursa diye gerçekten çok korkuyorum
seyyah gitti gidiyora bakMerhaba kızlar nasılsınız nasılsınız ya ben bebek şekeri için sepet arıyorum şu bisiklet şeklinde olanlardan bildiğiniz bir site var mı ??
kızlar kedicik'i aradım. önce cevap verilmedi. 5 dk sonra eşi aradı :) şu an hastanedeymiş sancıları başlamış ve 4 cm.de açılması varmış.. akşama kadar doğurması bekleniyormuş.. ayy bir heyecanlandım ki sormayınben de haber verdiği için teşekkür ettim hepimiz adına iyi dileklerimi ilettim öyle kapattık işte...
topiğin yeni prensi geliyoorr Allahım yardımcısı olsun arkadaşımızın..
Tabiki içmiyorum lafın gelişi o. Çift çizgiyi görünce kırıp atmıştım, sonra çıldırsam da ağzıma sürmedim, sürmem de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?