- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #41.201
Saolun kizlar..ya bi enfeksiyon varmis sularda..damacanadan iciyrm ama sebze meyve yikiyiorz ordan gcti..sadece ben degl ablam annemde pert olmus durumda..bn 9 dogurdum 9 ayda.. Kocam diyo zaten bda cocuk ypmayalim sende mahvoldm cok uzuluyrm gordukce diyo..bebismi kucagima alinca herseyi unutucm
Saolun kizlar..ya bi enfeksiyon varmis sularda..damacanadan iciyrm ama sebze meyve yikiyiorz ordan gcti..sadece ben degl ablam annemde pert olmus durumda..bn 9 dogurdum 9 ayda.. Kocam diyo zaten bda cocuk ypmayalim sende mahvoldm cok uzuluyrm gordukce diyo..bebismi kucagima alinca herseyi unutucm
HASIR BİSİKLET BEBEK ŞEKER SEPETİ - YENİ MODEL GittiGidiyor'da 65147999Merhaba kızlar nasılsınız nasılsınız ya ben bebek şekeri için sepet arıyorum şu bisiklet şeklinde olanlardan bildiğiniz bir site var mı ??
Alllahım Allahım fındığım neler duyuyorumm bugün bi boşladıkk neler olmuşşşkediciğim canım sağlıkla kavuş bebişineeeeeee oğluşuna kuzuna inş... dualarımız seninle
inş. bizi haberdar edersinn teyzoşlarıı cok mirakk ediyoo siziiiiiiiiiii
beybi sen de bir bıcı bıcı yapmaya gittin gidiş o gidiş ara ki bulasın cücüyükaybolma ortadan bak peşinize düşüyorum sonra
ANGYS kuzum geçmiş olsun yaaa :/ inşallah bütün bu yaşadığın sıkıntıları Eylüşü kucağına alır almaz unutursun ki ben eminim öyle olacakaz daha sık dişini canımm
Canlarim saolun..seviyorm szi
kızlar kardesım bır ay once gelın gitti sehır dısına aramızda on ıkı saat mesafe var o gıderken cok agladım hele orda bırakmak mahvetmıstı benı bız donerken arkamızdan ole bı baktı kı kımsesız gibi tek basına kaldı orda diye cok uzuldum alıstım sanıyodum yokluguna bır ay oldu sımdı pcde resmını gordum tesaduf benı cok özlemişim alısmamısım aslında yokluguna ilk defa ayrıldık hem kardes hem arkadastı bnm ondan baska derdımı anlattıgım dostm yoktu .annemlere gıdemıyorum odasına giremıyorm bombos cunku suan hıckırarak aglıyorum gurbet cok zormus coooooookgecen ıcımden dıorum kı dogum yaparken dua edicem ıns kardesım esıyle buraya yerlesır sankı o cok kucuk orda kımsesız offff nasıl alıscam ben
neyse ben kalkıp mutfağa giriyim yoksa aç kalcazz
öperim en kocamanından
inş. kediciktenden haber alırızz son dakikaaa
canım seni çok iyi anlıyorum.. benim de 2 kız kardeşim var. ikisi benim bu hayatta sahip olduğum en değerli varlıklardan.. ben de memleketimden çok uzağa gelin geldim. o kadar zor oldu ki alışmak (ki 5 sene üniversite zamanından ayrı kalmışlığımız da var) ama tamamen taşınınca bir başka oluyor.. önceleri telefonda seslerini duyduğum anda ağlamaya başlıyordum..tabii onlar da çok üzülüyordu... yani biraz zor oluyor ama zamanla alışıyorsun mecburen.. üzme kendini de kardeşini de bak yeni gelinmiş dahaaklı kalmasın sende sonra..
İlgilendiğin için teşekkür ederim tatlım ...
kızlar kardesım bır ay once gelın gitti sehır dısına aramızda on ıkı saat mesafe var o gıderken cok agladım hele orda bırakmak mahvetmıstı benı bız donerken arkamızdan ole bı baktı kı kımsesız gibi tek basına kaldı orda diye cok uzuldum alıstım sanıyodum yokluguna bır ay oldu sımdı pcde resmını gordum tesaduf benı cok özlemişim alısmamısım aslında yokluguna ilk defa ayrıldık hem kardes hem arkadastı bnm ondan baska derdımı anlattıgım dostm yoktu .annemlere gıdemıyorum odasına giremıyorm bombos cunku suan hıckırarak aglıyorum gurbet cok zormus coooooookgecen ıcımden dıorum kı dogum yaparken dua edicem ıns kardesım esıyle buraya yerlesır sankı o cok kucuk orda kımsesız offff nasıl alıscam ben
İlgilendiğin için teşekkür ederim tatlım ...
Ah ahhh ben 2001'den bu yana üniversiteye gittiğimden beri ailemden ayrıyım okulu bitirince de Antakya'da iş buldum buraya yerleştim sonra da burada evlendim işte ... Ama kardeşim evlenip İstanbul'a yerleşince çok çok üzüldüm halen de onla konuşurken içim burkuluyor... Sanki ben her şeyle baş edebilirim de o yapamayacak bocalayıp üzülecek gibi geliyor ...
Cok güzel melekler canım ya yine bulmuşsunbu arada senden fena haldee tırstımm bişey sormaya korkar oldum kedicikten sonraaa
oyy oyy maşallah dudişlere bak cok seker oğluşun canım
Alllahım Allahım fındığım neler duyuyorumm bugün bi boşladıkk neler olmuşşşkediciğim canım sağlıkla kavuş bebişineeeeeee oğluşuna kuzuna inş... dualarımız seninle
inş. bizi haberdar edersinn teyzoşlarıı cok mirakk ediyoo siziiiiiiiiiii
kızlar kedicik'i aradım. önce cevap verilmedi. 5 dk sonra eşi aradı :) şu an hastanedeymiş sancıları başlamış ve 4 cm.de açılması varmış.. akşama kadar doğurması bekleniyormuş.. ayy bir heyecanlandım ki sormayınben de haber verdiği için teşekkür ettim hepimiz adına iyi dileklerimi ilettim öyle kapattık işte...
topiğin yeni prensi geliyoorr Allahım yardımcısı olsun arkadaşımızın..
Kolla kendini Parme D Olabiliyo evet onların da bizler gibi cinsel tercihleri var. Mesela benim Chester ayak fetişi Bi keresinde de eşimin hastane müdürü oturmaya gelmişti ona tecavüz etmeye kalktı. Adamın bütün karizması yerlerde
Sizee merhaba demeye geldikkk
kızlar zaman azalıyor ister istemez heyecanda sarıyor. geceleri sancılarım oluyor dişlerimi sıkıyorum düzenli olmadıgı için önemsemiyorum da ama sağlam sancı giriyor.. Bu cumartesi kontrolüm var doktora sormakta yarar vardır dimi..
Geceleri uyku haram oldu.. tuvalete kalkmayı geçtim çokkk sıcak oluyor. heryer açık üstüne pervane açıyorum ama boncuk boncuk ter atıyorum çok sıkıntılı geçiyor gecelerimSizler nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?