2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım geçmiş olsun allah yardımcın olsun iş bunu da atlatırsın kısa zamanda..bebişini sağlıcakla al kucağına bişeycik kalmasın inş..

Ay canım ya kıyamam her tarafı su ülkenin hala pis suları veriyorlar bu devirde . Sınır oldum şimdi . COk gecmis olsun kuzum bizi haberdar et kendinden.

canım gecmiş olsun...bişey olucaksa oluyo ne kadar dikkat edersen et...
inş. canım sağlıkla bi kucaklayalım mis kokularını içimize cekelim tüm sıkıntılar geride kalıcak bizmi yaşadıkk olucazz

kızlar kardesım bır ay once gelın gitti sehır dısına aramızda on ıkı saat mesafe var o gıderken cok agladım hele orda bırakmak mahvetmıstı benı bız donerken arkamızdan ole bı baktı kı kımsesız gibi tek basına kaldı orda diye cok uzuldum alıstım sanıyodum yokluguna bır ay oldu sımdı pcde resmını gordum tesaduf benı cok özlemişim alısmamısım aslında yokluguna ilk defa ayrıldık hem kardes hem arkadastı bnm ondan baska derdımı anlattıgım dostm yoktu .annemlere gıdemıyorum odasına giremıyorm bombos cunku suan hıckırarak aglıyorum gurbet cok zormus coooooook gecen ıcımden dıorum kı dogum yaparken dua edicem ıns kardesım esıyle buraya yerlesır sankı o cok kucuk orda kımsesız offff nasıl alıscam ben

beybi sen de bir bıcı bıcı yapmaya gittin gidiş o gidiş ara ki bulasın cücüyü kaybolma ortadan bak peşinize düşüyorum sonra

ANGYS kuzum geçmiş olsun yaaa :/ inşallah bütün bu yaşadığın sıkıntıları Eylüşü kucağına alır almaz unutursun ki ben eminim öyle olacak az daha sık dişini canımm

şekerim napıyım öle bi sıcakki senin dün karşı koyduğun yatağa ben karşı koyamadım ölee bi uzandım kalakalmışımmbugünde hiç vakit gecmiyooohavada sıcak daha mutfağa gircemmmm nasıl yemek yapcammm...

Canlarim saolun..seviyorm szi

bizde seniiiiiii

neyse ben kalkıp mutfağa giriyim yoksa aç kalcazz
öperim en kocamanından
inş. kediciktenden haber alırızz son dakikaaa

canım seni çok iyi anlıyorum.. benim de 2 kız kardeşim var. ikisi benim bu hayatta sahip olduğum en değerli varlıklardan.. ben de memleketimden çok uzağa gelin geldim. o kadar zor oldu ki alışmak (ki 5 sene üniversite zamanından ayrı kalmışlığımız da var) ama tamamen taşınınca bir başka oluyor.. önceleri telefonda seslerini duyduğum anda ağlamaya başlıyordum..tabii onlar da çok üzülüyordu... yani biraz zor oluyor ama zamanla alışıyorsun mecburen.. üzme kendini de kardeşini de bak yeni gelinmiş daha aklı kalmasın sende sonra..

Son düzenleme:

yok zaten ona belli etmıyorum aksıne moral werıyorum cabuk alıssın dıye allaha sukur keyfı yerınde ama dedıgın gibi bira zaman alcak alısmak bıde hamılelıgın verdıgı duygusallık saol cnm

İlgilendiğin için teşekkür ederim tatlım ...

Ah ahhh ben 2001'den bu yana üniversiteye gittiğimden beri ailemden ayrıyım okulu bitirince de Antakya'da iş buldum buraya yerleştim sonra da burada evlendim işte ... Ama kardeşim evlenip İstanbul'a yerleşince çok çok üzüldüm halen de onla konuşurken içim burkuluyor... Sanki ben her şeyle baş edebilirim de o yapamayacak bocalayıp üzülecek gibi geliyor ...

aynen bende ole dusunuyorum o sankı daha bebek gibi gelıyo allah kımseyı sevdıklerınden ayırmasın

Kızlar bugün ağda yaptırdığım kız ne güzel hiç çatlağın yok bacaklarında ve göbeğinde dedi.Ne hamileler geliyor harita gibi bacakları var dedi.
Hemen medcezirin söylediği aklıma geldi o şimdi belli olmaz doğumdan sonrada inş.aynı şeyleri söylersin dedim.:)))
aa buarada göbeğini alacakmıyız dedi yooook ne göbeği dedim :)))) delik kısmını aldıran hamileler var dedi yok yok istemem dedim :)))

Son düzenleme:

Tesekkur ederiz teyzesi biraz kocaman dudakkarimiz var.... :)))))

bakalim kedicigin bebegi nasil olucak dogum hikayesini cok merak ediyorum...

Sizee merhaba demeye geldikkk

kızlar zaman azalıyor ister istemez heyecanda sarıyor. geceleri sancılarım oluyor dişlerimi sıkıyorum düzenli olmadıgı için önemsemiyorum da ama sağlam sancı giriyor.. Bu cumartesi kontrolüm var doktora sormakta yarar vardır dimi..

Geceleri uyku haram oldu.. tuvalete kalkmayı geçtim çokkk sıcak oluyor. heryer açık üstüne pervane açıyorum ama boncuk boncuk ter atıyorum çok sıkıntılı geçiyor gecelerim Sizler nasılsınız

ANAAAMMM EN SONUNDA KEDİCİĞİ DE DOĞURTTUNUZ YA WALLA SİZDEN KORKULUR :83:
ALLAHIM YARDIM ETSİN ARKADAŞIMIZA YA
KIZLAR BANA BİŞEYLER OLUYO ÇOOK DUYGULANDIM KARNIMA AĞRILAR GİRİYO,
SANKİ ÇOK YAKIN TANIDIĞIM BİRİ DOĞUMA GİRMİŞ DE GÜZEL HABERİ BEKLİYORMUŞUM GİBİ

fundArda86 Bİ HABER ALIRSAN AMAN DEYİM HEMEN BİZİMLE PAYLAŞ OLURMU
BÜTÜN TOPİK TAKİPTEYİZ
#DİRENKEDİCİK

AY ARASTA NE FENASIN...
GÜLMEKTEN ÖLDÜRDÜN BENİ

Hoşgeldin tatlımmm zor günler bekliyor bizi sancılar sadece gece mi oluyor ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…