2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

dr dan geldik şimdi deniz beyin kilosu 2500 olmuş sonunda 35+1 deyiz suyun azalmış ama yeterli dedi ona canım sıkıldı neden azalır su dedim kçak falan mı var yoksa dedim yok dedi metobolizmal bişey dedi anlamadım 3 hafta sonra kontrole gel dedi nasıl olur üç hafta sonra doğurmıycammı ki dedim tüp bebek ya bizimki erken almazmıyız dedim haaa ölemi öyle istiyorsanız yani sezeryan 1 ağustosta gelin alalım dedi 2 hafta sonra son kontrol ve 1 ağustosta doğum olacak ayyyyy çok heycanlı yawww

ben bugun ani bi kararla son dakıkada doktorumu degıstım ve nısa hastanesı murvet hanıma gıttım ve memnun kaldım.onun muaynane katı ayrı ve sakindi randevusuz gıttıgım halde 10 15 dk kadar bekledım
Gelelim oğlumuza 34+3 ve 2300gr bıraz küçük bir bebek olacak heralde agustosun başında görüşürüz bırdaha ondan sonra her hafta gelırsın dedi

masallah masallah canım ıkınızın bebegıne de :))))))

Kızz Mehtap hanım duymasın bende nisaya gittim galiba oraya devam edicem :)

öğlen 1 de işe gidersen ne olur hala işyerindeyim ve hala tam anlamıyla toparlamış değilim bilgisayar başında oturmaktan artık kaburgalarım batmaya başladı önümüzdeki hafta kesin evden baglantı yaptırmam gerek bu böyle olmayacak

kedicik mi doguruyor hay Allahım heyecan yaptım dua edelim Rabbim yardımcısı olsun saglıcakla kolaylıkla kucagına alsın inşallah

Murvet hanımın katı ayrımı ne kadar onun ücreti ben Münube Hanım'a gidiyorum oda cok tatlı bir hanım bir gün buluşalım :)

Murvet hanim 3.katta ona polikilinik gibi yapmislar nst si felan ayriymis veznedeki kiz cok 15senedir hastanemizin doktoru ve cok hastasi oldugu icin asagida karisiklik oluyor dedi ben 42lira odedim bulusalim birgun ama bana agustosun basina kadar gelmene gerek yok dedi

şuan resmen sinirden aglamamak için kendimi zor tutuyorum kızın bakıcısını zorla çıkarttırdı zaten sen de biraz evde olursun bende bakarım bana da eş olur diyen annem beni deli etmeyi yine başardı.saat en erken 11 de kızı alıyor benim işe gelmem 12 son bikaç gündür doktor işleri vardı hepten geç kaldım bugün 1 den sonra ancak gelebildim zaten kimsenin umrunda değilim öglen sıcagında trafikte işe gitmemin ne önemi var bide Allah tan babamın işi eger başkasının olsa hiç anlayış olmazmış bu hafta dogru düzgün gelemedim diye işler biraz yıgılmış yarında geç gelirim diye bu akşam fazladan bikaç saat kalayım dedim ki kendisinide arayıp haberdar ettim işler birikti geç çıkabilirm diye şimdi aramış gelmiyormusun diyo biraz daha işim var dedim çıkmak için seni bekliyoruz diyor diger evlerine gidecekler diye bende oradan gelip alırım dedim ses yokk anne bi yere mi gideceksiniz planınız mı var diyorum yine ses yokkk çıldırıcam Allah ım yine aradı şimdi yazarken biz kızı götürüyoruz nereye diyorum öteki eve eee anne ben gelip oradan da alırım benim kız gelmek mi istemiyor nedir sorun olan diyorum yoooo bişey yokk diyorrrr Allahım sen sabır sen sabır hay benim salak kafama neden ona güvenip bakıcıyı çıkarttıysam sanki başıma gelecekleri bilmiyordum

Evet sabır inşallah su mübarek günlerde anneyi Üzme kırma belki vardır bı sıkıntısı gidince öğrenirsin sAkin ol inşallah

Tamam canım hayırlısı olsun ben iki hafta sonra gidicem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…