- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #41.241
Kizlar acil cevap nolur. Tum gun karnim tas gibiydi. Arasira adet sancilari yokladi. Sure tutmadim ama suan farkettim ki bayagi sancim oldu. Hastaneye gitmeli miyim? Bosuna gitmekiistemiyorum ne dersiniz
Kizlar acil cevap nolur. Tum gun karnim tas gibiydi. Arasira adet sancilari yokladi. Sure tutmadim ama suan farkettim ki bayagi sancim oldu. Hastaneye gitmeli miyim? Bosuna gitmekiistemiyorum ne dersiniz
kızlar kedicik'i aradım. önce cevap verilmedi. 5 dk sonra eşi aradı :) şu an hastanedeymiş sancıları başlamış ve 4 cm.de açılması varmış.. akşama kadar doğurması bekleniyormuş.. ayy bir heyecanlandım ki sormayınben de haber verdiği için teşekkür ettim hepimiz adına iyi dileklerimi ilettim öyle kapattık işte...
topiğin yeni prensi geliyoorr Allahım yardımcısı olsun arkadaşımızın..
Eki Görüntüle 753199
Kızlar benim lohusa tacım , kızımın bebek bandıbenim ve kızımın nadir pembe şeylerinden... Beyaz diye tuttturdum ama pembesi daha hoş diye pembe inadımı kırdım. Umarım takabilirim.
inanmıyorummmm kedicik doğuruyor mu???? ayyyyy kalbim pır pır yaptı.. Allah bir avazda kurtarsın inş.. ayy ağustos melekleri bir bir geliyor.. :) bu arada 3 arkadaş 26 sında doğurcakmış :) doğum günleride aynı olcak.. kıskanıyorum ama yaben ne zaman doğurcam doktorum yarın gün verir heralde
Evet sabır inşallah su mübarek günlerde anneyi Üzme kırma belki vardır bı sıkıntısı gidince öğrenirsin sAkin ol inşallah
Kizlar bebegim 34+3 te 2300 gr bir hafta geriden geliyor aslinda beni cok rahatsiz etmiyor bu durum fazla yek yiyemiyorum hamileligin basindan bu yana 12kilo almisim ama porsiyonlarim yarim hemen tikaniyorum.kv telefon etti demin ayyy sen yemiyosun bize minnacik bi bebek getirceksin diyince kendimi suclu hissettim benimle ayni haftada planlar siziinkiler kac kg ?
Esim ile aramızda gecen konuşmayı aktarıyorum
Ben: ya sevgilim lohus tacını beğendim ama bir hafta sonra kargoya veriyorlarmış . Ya o zamana kadar doğurursam
Esim : olsun evde takarsın hayatım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?