2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ramazan kedi dogmadan gobek adini verdiniz vallahi:) masallah size:))uzerine yapismasa bari. Buyuk bi ihtimalle dogum yapmistir...

Kizlar acil cevap nolur. Tum gun karnim tas gibiydi. Arasira adet sancilari yokladi. Sure tutmadim ama suan farkettim ki bayagi sancim oldu. Hastaneye gitmeli miyim? Bosuna gitmekiistemiyorum ne dersiniz

Kizlar acil cevap nolur. Tum gun karnim tas gibiydi. Arasira adet sancilari yokladi. Sure tutmadim ama suan farkettim ki bayagi sancim oldu. Hastaneye gitmeli miyim? Bosuna gitmekiistemiyorum ne dersiniz

benim de yumuşak olduğuna pek rastlamıyorum cnm gün içinde. ve sancım da oluyo ama girip hemen çıkıyo. son 3-4 gündür böyle. Benimkilere hazırlık kasılması dedi dr. En azından şimdiden sonra süre tutsan?

doğum sancısı olsa kesin farkedersin. son haftalarda kasılmalar sıklaşıyor. çok ayakta kaldıysan ondan da oluyor. için rahat etmezse git acile nts ye alırlar..

Ayyy cnm Allah yardımcısı olsun inş... Ya çok heycanlı stresli.. Ben de hastaneye gidecektim biraz rahatsızım dışarı çıktım akşam üzeri karın ağrısıyla döndüm eve, bacaklarıma kadar.. Bahçede komşular oturuyordu oturdum ben de, bu sefer bıçak sokmaları başladı kaç defa ayy diye sıçradım. Eve çıktım kocama masa hazırlayanadım, o hazırladı.. Kaç saattir koltukta uzanıyorum karnım sürekli kasılıp duruyo. Dr aradım , dinlen iyice dedi bol sıvı al .. Bişey olursa ara tekrar , hastaneye de gidebilirsin , yarın ben de bakarım dedi.. Şuan öyle uzanıyorum....

Lohusa taçlarımız aynı canım benim birde kırmızı var değişik modelden :) İnşallah takarız :)

Herkese merhaba :)

Kedicik doğumdaymış Rabbim bir avazda kurtarsın inşallah. Sağlıklı bir şekilde bebişine kavuşsun.

Benimde yarın kontrolüm var.İnşallah tarihimiz belli olur.

eve gel duş al hemen açayım pc yi dedim kedicikten bi haber var mı diye Rabbim yardımcısı olsun inşallah çokktannn doğmuştur bebeği şimdi musmutlu birbirleriyle hasret gideriyorlardır.

Kizlar bebegim 34+3 te 2300 gr bir hafta geriden geliyor aslinda beni cok rahatsiz etmiyor bu durum fazla yek yiyemiyorum hamileligin basindan bu yana 12kilo almisim ama porsiyonlarim yarim hemen tikaniyorum.kv telefon etti demin ayyy sen yemiyosun bize minnacik bi bebek getirceksin diyince kendimi suclu hissettim benimle ayni haftada planlar siziinkiler kac kg ?

Evet sabır inşallah su mübarek günlerde anneyi Üzme kırma belki vardır bı sıkıntısı gidince öğrenirsin sAkin ol inşallah

canım ben zaten onu kıracak bişey yapamam anca kendimi yer bitiririm evet sıkıntısı yan komşuya gideceklermiş buraya yazdıktan sonra işi gücü bırakıp çıktım zaten eşimde uğrayıp aldı kızı

Esim ile aramızda gecen konuşmayı aktarıyorum

Ben: ya sevgilim lohus tacını beğendim ama bir hafta sonra kargoya veriyorlarmış . Ya o zamana kadar doğurursam
Esim : olsun evde takarsın hayatım

Canım 2 gündür benzer durumdayım,bugün doktora gittim,başı doğum kanalına yerleşmiş bu nedenle ağrılar normalmiş,ayakta kalma yorulma dedi bana.inşallah soruna cevap olmuştur.

benimkide seninkiyle aynı haftadayken o kadardı kilosu ben herşeyden yiyorum canım hatta fazlasıyla çikolata tatlı ama benimkide ancak okadar kendini suçlama sussun artık o kaynanalr yaa ne çok çeneleri var

Esim ile aramızda gecen konuşmayı aktarıyorum

Ben: ya sevgilim lohus tacını beğendim ama bir hafta sonra kargoya veriyorlarmış . Ya o zamana kadar doğurursam
Esim : olsun evde takarsın hayatım

alem bunlar yaa :)))))))) bu erkekler neden hep böyle düz mantık?

kızlar hepinize merhaba...
inşallah bende ağustos annesi olucam sizi çoooook uzun süreden bu yana takip ediyodum ama işlerim dolayısıyla mesaj yazmaya pek vaktim olmuyordu nasip bugüneymiş. benim de çoğunuz gibi ilk gebeliğim oğlumuzu bekliyoruz heyecanla ve hayırlısıyla (hele kediciği okuduktan sonra kat kat heyecanla) ben doğum sonrası annelik izni torba yasası ile ilgili son gelişmelerden haberiniz var mı,varsa sonuç nedir onu öğrenmek istiyorum.en son baktığım bi forumda sadece 1 hafta eklendiği söyleniyo yani 16 hafta değil demişler ama resmi gazetede falan bulamadım :26: aranızda bilgisi olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…