2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Esim ile aramızda gecen konuşmayı aktarıyorum

Ben: ya sevgilim lohus tacını beğendim ama bir hafta sonra kargoya veriyorlarmış . Ya o zamana kadar doğurursam
Esim : olsun evde takarsın hayatım
ya yemin ederim kahkaha attım eşim meraktan sordu noldu be diye okudum cvp aynen şu:
lohusa tacı ne? hahhaaayyyyy

Dün geceki ateş yükselmesi, kolesterolümün yüksek çıkması, yeni gelecek olan temizlikçinin son anda arayıp gelmemesi dışında biz de iyiyiz. Oooof off.Hayaaaaat beni neden yoruyorsun?

merhaba..inş sağlıkla alırsın kucağına bebişini..doğum izni paketi bakanlar kurulundan ekim ayının başında çıkacak diye açıklama yaptı bakan hanım.yani şu anda herhangi bi değişiklik yok diye biliyorum normal 16 hafta kullancaz.ama ekim ayı başında çıkacak olan paketle 24 haftaya çıkacak doğum izni..1hafta eklenmesiyle ilgili bişey duymadım ben

alem bunlar yaa :)))))))) bu erkekler neden hep böyle düz mantık?

Ah bir bilsem :)

ya yemin ederim kahkaha attım eşim meraktan sordu noldu be diye okudum cvp aynen şu:
lohusa tacı ne? hahhaaayyyyy

Al iste :) al birini vur ötekini

Canım nerede beğendin yani hangi sitede ?

Emeksensin diye bir site buldum ordan iklimnas diye bı yerden beğenmiştim . Ama kadin tatildeymis

simdi biraz gecnişi okudumda herkesin canını sıkan birileri var etrafında bu insanlardanda kurtulamıyoz ya biz hamişiz barii bu donemde uzak dursalar demi ay yyyy sıkıcı ınsanlar bu arada kedicik dogurmustur gibi geliyo bana

Kizlar kac gundur hastadeydim isal ve kusma yuzunden mafoldum bu sicaklarda simdi evdeyim sukur bebegimde bende cok iyiyiz dogum tarihimizde belli oldu 25 temmuz da geliyo kizim allahimin izniyle agustos annesi degil zemmuz annesi oluyorum sanirim :)

hoş geldin aramıza canım sağlıcakla bebeğine kavuşursun inşallah benim haberim yok son gelişmelerden ama öyle bişiy olsa burda mutlaka duyulurdu

Dün geceki ateş yükselmesi, kolesterolümün yüksek çıkması, yeni gelecek olan temizlikçinin son anda arayıp gelmemesi dışında biz de iyiyiz. Oooof off.Hayaaaaat beni neden yoruyorsun?

geçmiş olsun canım sağlık sorunu olmasında temizlikçi bulursun bi şekilde

sağol katre cevabın için umarım o zamana kadar benim doğum iznim bitmemiş olur

Kizlar kac gundur hastadeydim isal ve kusma yuzunden mafoldum bu sicaklarda simdi evdeyim sukur bebegimde bende cok iyiyiz dogum tarihimizde belli oldu 25 temmuz da geliyo kizim allahimin izniyle agustos annesi degil zemmuz annesi oluyorum sanirim :)

geçmiş olsun allah sağlıkla almayı nasip etsin kucağına bebişini.. zehirlenme yada enfeksiyon mu oldu neden oldu ishal kusma:18::18:

hoş geldin aramıza canım sağlıcakla bebeğine kavuşursun inşallah benim haberim yok son gelişmelerden ama öyle bişiy olsa burda mutlaka duyulurdu
sağol narin_nazenin hoşbulduk
parmeparme lohusa tacı için istersen bu siteyede bakabilirsin Mahperi Aksesuar » Lohusa Taçları ben buradan yaptırdım tacımı çok da beğendim. bir fikir olur belki

yok kızlar kedicikten haber.. ben de aramak istemedim tekrar. ne bileyim koşturmacaları falan vardır diye :26: mesaj mı atsam ki??

ay bence doğum olmadı daha
yoksa kedicik kendine gelir gelmez bir şekilde bizi habersiz bırakmazdı :126:
ALLAHIM SEN YARDIM ET ARKADAŞIMIZA
BİR AN ÖNCE GÜZEL HABERLERİNİ ALALIM İNŞALLAH

sorma bende aynı şey için dua ediyorum inş yetişiriz..halbuki bu paket çıkacağında ben 3 aylık falandım ohooo daha cok var kesin yararlanırım dyodum ama işte durum ortada

kesinlikle aynı durum bende ooooo diyodum hatta nasıl olsa çıkar diye biara takip etmeyi bıraktım....resmen oğlum askere gidecek nerdeyse bi yasayı çıkartamadılar

yok kızlar kedicikten haber.. ben de aramak istemedim tekrar. ne bileyim koşturmacaları falan vardır diye :26: mesaj mı atsam ki??

Olabilir ya da yarın msj atarsın bosver bu saatte şimdi yorgundur

sağol narin_nazenin hoşbulduk
parmeparme lohusa tacı için istersen bu siteyede bakabilirsin Mahperi Aksesuar » Lohusa Taçları ben buradan yaptırdım tacımı çok da beğendim. bir fikir olur belki

Sagol tatlım bakıyorum şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…