2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bir tane beğendim canım siparişden kac gun sonra geldi tac

ben görüştüğümde tatildeydi ; 22 haziranda çalışmaya başlıyorum 25 haziran yada en geç 27 sinde elinizde olur demişti ( izmire kargo ile) 25 in de teslim almıştım,resimdeki modelle aynı,sorunsuz bir ürün teslim aldım umarım sende memnun kalırsın

geçmiş olsun allah sağlıkla almayı nasip etsin kucağına bebişini.. zehirlenme yada enfeksiyon mu oldu neden oldu ishal kusma:18::18:

Saol cnm zehirlrnme degil arkadasim cocuklari ayni hastaliktan yatak dosek yatmislar bir gun bir araya geldik aklimiza hic gelmedi onlardan gecti yani cok kotuydu hamile oluncada hemen hastaneye aldilar gozetim altina

Canım benim de 34+0 da 2050 gr dı ben de şu ana kadar 10 kg aldm doktorun dediğini göre bebeğim 3 kg ya yakın doğar seninki de 3ü geçer doğuma kadar bu da bir bebek için oldukça normal bir ağırlık hiç kendini kötü hissetme zayıf bebek daha çabuk toparlar de geç herkes 4-4,5 kg doğuracak diye birşey yok sonuçta.

bende dedim uyumadan bakıyım kedicikten haber varmı diyee ama yok...meraklardayızz
inş. yarın güzel haberlerini alırızzz pisicikten...

herkese ii gecelerr güzel göbişliler ve melekleriiağrısız sızısız uyuruz inş...

Kedicikten ses seda yok funda yarin msj atarsin bizde meraktan kurtuluruz...belkide melegine kavusunca bizi unutmustur:)allah yardimcisi olsun...

bizz dawetten geldik..oturmaktan mafoldum ayaklarım şişti..sanırım kedicikten haber yok...inş. doğurmuştur sağ salim...yrn öğreniriss :)) hepinise iigeceleerr

Soran ve merak eden herkese teşekkür ederiz.Pazartesi gününden bu yana doğumun gerçekleşmesini bekliyorduk. Dün akşam artık son noktadaydık ve gece veya sabaha doğumun gerçekleşeceği söylenmişti.Dün gece doğum sancıları gelmedi ve sabah hastaneye yatışımız yapıldı.Sabah 8 civarından itibaren normal doğum için her şey denendi. Fitil verildi, morfin verildi, epidural anestezi yapıldı 5cm açılma oldu. Artık her şey iyi gidiyordu, doğum yaklaşıyordu ve hiç acı hissetmiyordum ki bebeğin kalp ritmi 150'den 60'lara düştü.Doktorlar müdahale etti her şeyi denediler ancak normal doğumla doğuramayacağım ve kordonun bebeğimizin boğazına dolandığı anlaşıldı.Bunun üzerine acil sezaryene alındım epidural olmasına rağmen bir yanım ağrı hissetmezken bir yanımda halen ağrı vardı. Bu nedenle tamamen uyutuldum...Sonuç olarak 2,975kg ağırlığında ve 51 cm boyunda bir Barış geldi dünyaya :) Şu an çok fazla ağrım var ve mesajı eşim yazıyor...O nedenle daha fazla yazamayacağım..Şimdi bebeğim yanımda ve uyuyor mışıl mışıl :) Aşağıda da resmi var.. Sevgilerimle..

Not:İkisini de yaşamış biri olarak normal doğum düşünenlerin kesinlikle epidural anestezi yaptırmasını öneririm. Sezaryeni ise sadece mecbur kalırsanız tercih etmenizi öneririm. Onun dışında epidural ile normal doğum (Son aşamasına kadar) oldukça rahat...İstanbulda olanlar da Bakırköy Çamlık Hastanesini düşünebilirler...Personeli güleryüzlü ve hizmetleri gayet iyi..

41 kere maşallah ; Allah nazarlardan saklasın bu yakışıklıyı . Yaşamı da kendi gibi hep güzelliklerle dolu geçsin .
Gözün aydın olsun , sağlıcakla kucağına aldın :)
İnşallah ağrıların da hemencecik geçer .

canımmmm Allah analı babalı büyütsün inşallahh biraz sıkıntı çekmişsin ama çok şükür ikiniz de iyisiniz,sağlıklısınız şimdi ben bu fındık suratlıyı yerimm yaaa Allahım esirgesin çok güzel bir bebek maşallahhh en kısa zamanda toparlanman dileğiyle kuzucm öpüyorum

not: eşine de teşekkürlerimi iletiyorum tekrar..aramama dönüp haber verdiği için..

gözünüz aydın canım allah analı babalı büyütsün boyu ve kilosu gayet iyi senin adına çok sevindim darısı hepimizin başına:)

tebrık ederım canım allah analı babalı buyutsun darısı bizlerın basına ınsallah

Cnm gözünüz aydın... Maaşallah bebeğine:) harika bişey bu ya Allah hepimize nasip etsin sağlıkla kucağımıza almayı :) inş sen de en kısa zamanda ayağa kalkarsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…