2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Cnmmm Allah analı babalı büyütmek nasip etsin maşallah çok şükür kurtuldun yerim o minik surati

Cok tatli masallah subhanallah ayyy allahim dogurasim geldi bende istjyorum ya bebegimi

Canim biraz sıkıntı çekmişsin ama beklediğine değmiş. Çok şükür dünya yakisiklisi bir oğlun olmuş. Allah onu korusun. Eli elinden hic ayrılmasın adı gibi huzurlu bir hayatı olsun insallah. İkinizide öpüyorum. Hadi sen dinlen bir iyileş yine konuşuruz ne de olsa :)

Kediciğim maşallah oğluşuna :) Rabbim kem gözlerden korusun :) Çok geçmiş olsun canım en kısa zamanda toparlanman dileğiyle. eşinden de Allah razı olsun bizlere haber verdiği için ve mesaj yazdığı için :) bende eşime tembihledim :) kk dan kızlar arayınca söyle dedim tmm dedi :)

Masallahhhhh masallahhhhhh kedicik kisa zamanda toparlanirsin insallah oglun cok tatli....darisi bizim basimiza ...

amanııınnn foruma her girişimde heyecanla giriyorummm kedicikkkk doğurdunmu sen annneeemmm gözün aydınnnn Allah analı babalı büyütsünnnn bahtı açık olsun oğluşununnn inşallah..

Canım öncelikle geçmiş olsun,eşinle birlikte bebeğinizi sağlıkla huzurla mutlulukla büyütün inşallah.

gözünüzaydın canım Allah analı babalı büyütsün

canım çok sevindim senin adına mis kokusunu kokla bol bol meleğinin bizim içinde.maşallaaah yerim ben o yakışıklıyı annesi

ayyy bi haber warmıki die girdimm okudumm we gözlerim doldu..maşallahhhh cnm yaa çook sewindimm kedicikler :)) Allah uzun sağlıklı ömürler wersinnnn hemencecik iyileşşş :))

maşallah Allah analı babalı büyütsün nazarlardan saklasın inşallah.. sen sıranı geçtin sağlıkla aldın kucagına prensini
darısı bizlerin başına...

maşallah maşallah cok tatlı allah analı babalı büyütsün kedicik gözünaydın bebiş artık kucağında herşey çok güzel olsun sizin için inş

CANIM ÖNCELİKLE ÇOK GEÇMİŞ OLSUN
BİRAZ SIKINTI ÇEKMİŞSİN AMA HAYIRLISIYLA MELEĞİNİ KUCAĞINA ALMIŞSIN :84:
ÇOOK SEVİNDİM (DARISI BAŞIMIZA)
RABBİM SİZLERE BAĞIŞLASIN
VATANA MİLLETE HAYIRLI EVLAT EYLESİN (AMİN)

Canım gözün Aydın , Allah anali babali büyütsün , cok tatlı bi prens bu , maşallah Allah nazarlardan korusun, insallah sende tez zamanda iyileşir ayağa kalkarsın .. Cok gecmis olsun, maşallah sanada bebisine de

İnanmiyorum ya. Su an sabah ezani okunuyor ve aklima kedicik geldi. Foruma girip ona ve hepimize kolay dogumlar dilemek istedim ki ne goreyim cennetten bir misafir daha gelmis dunyaya. Hikayesini henuz okumadim bile. Rabbim butun kotuluklerden korusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…