2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

2 saat önce nişanım geldi. Hemen hastaneye gittik açıklık 1 cm. Eve geldik sabah tekrar gideceğiz. Ebe 3 gün içinde olabilir dedi. korkuyorum. Ben nst de bağlıyken bi hamiş geldi çatır çatır normal doğurdu . Ben çıkarken bebeğin sesi dolduruyodu heryeri. Allahım nasıl güzeldi. bana dua edin. Çok sırtım ağrıyor çok karışık yazmışım idare edin sancıdan zor yazıyorum

Ayy canım maşaallah kuzucuğuna senin adına çok sevindim kurtuldun darısı bize inşaallah bir an önce sağlığına kavuşmanı diliyorum barış bebek çok çok güzel sağlıklı mutlu bir ömrü olsun inşaalah ayrıca hepimiz seni çok merak ediyorduk habe vermene de ayrıca mutlu oldum kendine barış bebeğe çok iyi bak :)

Allah bir avazda kurtarsın inş. duarlarım seninle Rabbim sağlıklı sıhhatli bebeğini versin kucağına.Heyecan yaptım şimdi bende:)

Ne güzel ne muhteşem bir bebek... Gözlerim doldu görünce inş. bizlerede hayırlı doğumlar nasip olur tebrik ederim sizi.. çok geçmişler olsun...

Son düzenleme:
Allah yardımcın olsun canım....

Son düzenleme:
Allah hayırlı ve güzel bir ömür versin bebeğine. Birlikte sağlıkla büyütün inşallah. Maşallah çok güzel bir bebek.Boyu ve kilosu da gayet güzel.Önceki mesajlarında biraz küçük doğacak yazmıştın;ama gayet iyi bir kiloda. Sen de tez zamanda toparlanırsın umarım.Geçmiş olsun.

baris ramazan kedi dunyaya gelmis:) allah nazarlardan korusun.yuce rabbim anali babali buyutsunbu arada 4. Bebegimizde yolda,yakinda topigin adini degistiricez agustos annesi kalmicak yahu

phalanx kullanıcısından alıntı
2 saat önce nişanım geldi. Hemen hastaneye gittik açıklık 1 cm. Eve geldik sabah tekrar gideceğiz. Ebe 3 gün içinde olabilir dedi. korkuyorum. Ben nst de bağlıyken bi hamiş geldi çatır çatır normal doğurdu . Ben çıkarken bebeğin sesi dolduruyodu heryeri. Allahım nasıl güzeldi. bana dua edin. Çok sırtım ağrıyor çok karışık yazmışım idare edin sancıdan zor yazıyorum

Canim sanada allah kolaylik versin bir avazda kurtarsin ins...dualarimiz seninle...

geçmiş olsun canım sağlık sorunu olmasında temizlikçi bulursun bi şekilde[/QUOTE]

Sağlık sorunu eksik olur mu? Dün gece ateşim müthiş yükseldi. Bu yaz gününde öyle üşüdüm ki...Saatler sonra ancak ateşim düştü. Bel tutulması da devam ediyor.Hastaneye bazı testleri yaptırmaya gittik. Kolesterolüm biraz yüksek çıktı.Sanırım hamilelikten.Çünkü ne yağlı yerim ne de hareketsizim.Yükselmesi için hiçbir sebep yok.O yüzden pek takmadım.

Son düzenleme:
Kızlar daha önce belimin tutulduğunu, arada batma ve topallama olduğunu söylemiştim.Şimdi topallama yok.Eşim ısrarla hamileliktendir diyor.Ben de hamilelikte böyle olmaz diyorum.Her hafta gebelikte bu hafta ne olacağını okuyor. Bir yerde hamilelikte ağırlık merkezi değiştiği için bel ağrılarının olabileceğini okumuş.Şimdi onu söyleyip duruyor.Ben de öyle bir ağrı değil diyorum.Çok okuyanı da iyi değil bunların canım. Sizce bel tutulması hamilelikten midir?

Mrb ben bu sayfaya yeni kaydoldum. :) bu sene augustos ayinin annesi llucam rabbim izin verirse.
Cok duygusalim korkularkm var. Kendimi annelige bi türlü alistiramadima ama karnimdaki ufak tekmeler beni cok mutlu ediyor. Cok sükür rabbime bize böyle bi süpriz yasattigi icin...

Canım ALLAH yardımcın olsun bi avazda kurtulursun inşaallah. Güzel haberlerini bekliyoruz darısı başımıza

Gözün aydın canım ALLAH analı babalı büyütsün bebişini hayırlı evlat olur inşaallah darısı başımıza artık

Canım nasıl sevindim ve nasıl duygulandım anlatamam.Bebeğin çooooook güzel maşallah,Allah nazarlardan korusun.Sağlıkla mutlulukla ve huzurla büyütün inşallah.İnşallah sende hemen toparlanırsın,ağrıların geçer ve sütün hemen gelmiştir.Allaha emanet olun.

Kızlar ne bu aceleniz yaaaaa,daha Temmuz'u bile ortalamadık.Phalanx canım Allah yardımcın olsun ve ağrılara dayanmak için sabır versin.Güzel haberlerle gel inşallah,dualarımız seninle canım.

Bir günaydın deyeydim iyiydi ama gözümü açar açmaz forumu bu kadar hareketli görünce unuttum gitti.Bugün yine gözümüz sürekli burda olacak desenize.inşallah hep böyle güzel haberler alırız canlarım.Hepinize günaydın.Güzel bir gün olsun inşallah

Canım maşallah süpanallah.Minicik meleğine nazar değmesin.Allah şansını, bahtını açık etsin.İkinizin iyi olmasına çok sevindim.Çok duygulandım.Bende bebeğime hemencecik hayırlısıyla kavuşmak istiyorum.İnşallah biran önce toparlanırsın.

Kızlar durun yaaaa noluyoruz.Bukadarını bünyemiz kaldırmaz.Hergün ayrı bir heyecan.Biraz bekleyinde sindire sindire ilerleyelim.Allah senide bir avazda kurtarsın inşallah.

gunaydin kizlar...kedicik barisin cok guzel masallah allah saglicakla buyutmeyi nasip etsin...verdigin bilgiler icinde tesekkurler...bizimde bugun kontrolumuz var 1 de bakalim ne diyecekler heyecan dorukta...

Kedicikim şuanki duygularımı kelimelere sığdırmak çok güç. Hamilelikten kaynaklanan duygusallığım doruk noktasında Bir kardeş, çok yakın bir akraba, bir dost doğum yapmış gibi hissediyorum şuan. Nasıl da bağlanmışız birbirimize farketmeden böyle. Gözlerimden yaşlar süzülürken harflere hükmetmek çok zor. Hepsi birbirine giriyor ve asla yeterli olmuyor kendimi ifade etmeye.

Son günlerde yaşadığımız onca kargaşanın, kavgaların, ölümlerin içinde bir Barış gözlerini açmış dünyaya. Ne güzel bir isim. Umarım barış içinde olan bir toplumda büyür, umarım onla birlikte barış gelir her yere.

Seni çok çok tebrik ediyor, biran önce iyileşip aramıza dönmeni bekliyor ve o dünyalar güzelini o minik çenesinden öpüyorum canım. Allah nazarlardan saklasın sizi

Günaydın kızlar, ne güzel bir sabaha uyandık böyle. Bir bebeğimiz daha oldu ve artık arkası da gelir. Daha çok güzel sabahlara uyanıcaz hep birlikte inşallah.Ben bu topiğe geldim geleli ilk kez böyle erken giriyorum. Kedicik merakı erken uyanmama sebep oldu, oysa ki daha geçen gün davulcu bile uyandırmayı başaramamıştı. Buraya karşı ne kadar içten duygular beslediğimi siz düşünün artık.

Herkese hayırlı bir Cuma ve neşemizi kaçırmayacak mutlu bir gün diliyorum kızlar :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…