2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun canım sağlık sorunu olmasında temizlikçi bulursun bi şekilde

Sağlık sorunu eksik olur mu? Dün gece ateşim müthiş yükseldi. Bu yaz gününde öyle üşüdüm ki...Saatler sonra ancak ateşim düştü. Bel tutulması da devam ediyor.Hastaneye bazı testleri yaptırmaya gittik. Kolesterolüm biraz yüksek çıktı.Sanırım hamilelikten.Çünkü ne yağlı yerim ne de hareketsizim.Yükselmesi için hiçbir sebep yok.O yüzden pek takmadım.[/QUOTE]

allah yardımcın olsun canım..hamilelikte bi de rahatsızlık cok zor oluyo gercekten kim bilir sen nasıl hissetmişindir inş bu sıkıntıları sonra sana kolaylıklar olarak geri verir rabbim..

Kedicik bebeğin çok güzel maşallah. Sancılarım girdikçe bebeğine bakıyorum cesaret versin diye. Benimde böyle güzel bebeğim olacak diye :)

20 dk önce de az bi suyum geldi. ama sakin kalmaya çalışıyorum . Şimdi sıcak duşa girip yavaş yavaş hastaneye gidicem. Ağrılar böyleyse normal yaparım. Allahım bana cesaret versin. Deli gibiyim bi ben yaparım diyorum bir de yapamam.

tebrik ederim ve Allah bağışlasın, çook tatlı barış. darısı başımıza. biz de bugün 38. haftaya giriyoruz. normalde izne bugün ayrılıyordum artık ama sevgili yöneticim pzt ve salı da gelmemi rica etti, gelmem diyemedim. doğurmazsam o iki gün de çalışçam

Allah yardımcın olsun canım , insallah kolayca doğurursun, Allah kolaylık versin

geçmiş olsun canım sağlık sorunu olmasında temizlikçi bulursun bi şekilde

Sağlık sorunu eksik olur mu? Dün gece ateşim müthiş yükseldi. Bu yaz gününde öyle üşüdüm ki...Saatler sonra ancak ateşim düştü. Bel tutulması da devam ediyor.Hastaneye bazı testleri yaptırmaya gittik. Kolesterolüm biraz yüksek çıktı.Sanırım hamilelikten.Çünkü ne yağlı yerim ne de hareketsizim.Yükselmesi için hiçbir sebep yok.O yüzden pek takmadım.[/QUOTE]

Canım Dr a gittin mi , kolesterol neysede ateş yüksekliği tehlikeli olabilir ihmal etme , dikkat et kendine. Cok gecmis olsun

İshal kusma olan bütün arkadaslar , tek tek alıntı yapamadım ama hepinize gecmis olsun , tez vakitte iyileşin insallah , zamanda hayırlısıyla geçsin de sagsalim alalım bebisleri kucağımıza .. Bende yarın Dr a gitcem , bi aksilik olmazsa bizim bebis te 29 Temmuz'da geliyo

anamm bu arada ben senden iki gün ilerideymişim...korkmaya başladım, eşim işi nedeniyle çoğu gece eve gelemiyor, şehirdışında çalışıyor, annem çalıştığı için gelemiyor, kayınvalidem de sanırım haftaya gelicek...ben de her gece rüyamda ya nişan geldiğini görüyorum, ya suyum geliyor ya da doğum yapıyorum, 37. haftanın başından itibaren bu psikolojiye girdim :)

Hadi hayırlısı :) İnşallah sıkıntısız , hemencecik sağlıklı şekilde kucağına alırsın bebeğini.
Güzel haberlerini paylaş , bizi habersiz bırakma sakın :)

Anlaşılan bebekler 37.hafta dedin mi patır patır gelecekler :):)

İnsan ister istemez tedirgin oluyor sevinçle karışık .
Sakin olmaya çalış ; Allah hayırlı zamanda bebeğini kucağına almayı nasip etsin , artık gelmeye başlıyor şekerler 37.haftayı beklediler yeter çıkış vakti diyorlar anlaşılan :)

Sakince hazırlığını yap hastaneye git , orada rahatlarsın . Nasıl geleceğine bebek karar verecek ; sen de yardımcı olacaksın ona annesi ; hayırlısı ile sağlıklı doğumunu yap , bugün senden haber bekleyeceğiz anlaşılan :)

gözünüz aydın kedicik Allah sağlıklı ve mutlu bir ömür nasip etsin. çok sevindim yahu ay içim bir tuhaf oldu öp kokla canım çek içine. sen de benle aynı kaderi paylaşmışsın genel anestezi olayı... kendine gelmen biraz sürmüştür bana öyle olmuştu. ağrıların geçecek canım az daha dayan. ayyyyyyyyy musmutlu olun kızımın arkadaşı gelmiş hoşgelmiş. kızım da öpüyor

Hamilelikte ağırlık merkezi değiştiği için bel ağrıları olabiliyor doğru ben de 2 gündür yaşıyorum özellikle ; ağrım çok iş yaparsın da ağrın olur ya o tarz gibi . Magnezyum rahatlatır deniyor .Dr.una danış yine de en iyi o bilir .İnternette yazanlar yüzeysel olabiliyor belki seninki hamilelikten belki bel ile ilgili bir durum , önlem alınmış olur . Ağrıların dayanılmaz oluyorsa dr.a danış ama ara ara ve az bir ağrı ise hamileliktendir .

tebrik ederim canım... Allah bağışlasın.. Allah nazarlardan ve tüm kötü gözlerden korusun.. çok mutlu oldum.. sayende dün bütün gece rüyamda doğurdum şimdi ne kadar güzel bebeğini kokluyosundur.. Allah burda bekleyen herkese nasip etsin..

benimde bugün kızımla randevum var.. umarım bi aksilik çıkmaz.. öyle umuyorum.. şuanda içimde yaramazlık yapmakla meşgul kendi gerip gerip boşluğuma vuruyor :) yerim ben onu

öhöm tecrübeli bir anne olaraktan hahaha bunu diyeceğim aklıma gelmezdi :))

bazı sorular oluyor arada görüyorum ama bir türlü alıntı yapıp cvplayamıyorum ya da fikrimi beyan edemiyorum. şimcikkkkkkkk

1 hastanede terlik olarak sabo rahat oluyor. kullandım tavsiyemdir.

2 gecelik şart. çünkü sezeryan olan arkadaşlar sonda takılıyor dolayısıyla altınızda pijama olamaz. ama yürüşe kaldıracakları zaman çıkıyor sonda. bir müddet hasta bezi kalıyor. ben kendimi toparlayıp adım atmayı becebildiğimde ilk gün kullan at çamaşır kullandım. çok rahat tavsiye ederim. L beden aldım geniş geniş ferah ferah kullandım. doğumun gecesinde pijamamı giymiştim altıma.

3 pompa almayı hiç düşünmemiştim. ama bebişim prematüre doğup emme refleksi olmayınca eşim mecburen gidip aldı geldi. lansinoh elektrikli çift taraflı pompa almış satıcının tavsiyesi ile. çok memnunum tavsiye ederim. acı vermiyor :) ve şuan 3 ila 4 saatte bir sağıyorum atıyorum dolaba süt stoku yapıyorum

4 bebeğin kakası ilk zamanlar parça parça böyle inci tanesi gibi minik minik olabilir. benim gibi tırsmayın gayet normal. kakası sarıya / altın rengine dönünce mutlu olun bebeğinizi güzel besliyorsunuz demektir :))

5 ilk günler yemiyor bu bebek diye dellenmeyin şekil 1a medvecezir :) yeni doğan bir bebek 10 15 cc arası yiyebilir :)) sonra kilosuna göre artacak. emziren şanslı annelerdenseniz düşünmeyin mutlu olun.

vb. aklıma gelenler bunlar şimdilik.

ne güzell, sen de sonunda meleğine kavuşuyorsun. Sağlıkla kucağına alırsın İnş. bizleri habersiz bırakma olur mu?

gözünaydın kedicik:) çok duygusallaştım ya, gözlerim doldu. Allah analı babalı büyütsün. çok tatlı bebeişin, maşallah...

ayy evet, ben bi de hala çalışıyorum, 38. haftamda da gelicem, doğurdum diyip gelmesem mi

Maşallah canım öncelikle annemize sonra bebşimize en sonrada babamıza tebrikler.Yeni çekirdek ailemiz oluştu. )
Allah hepinizi nazarlardan korusun .
Bu nasıl tatlı bir küçük adam öyle...yerim ben onuu yaaa...
AYYYY çok heves ettim minnak oğlunu görünce doğurmayı ...ben de isterimmmm

ne güzel bir bebek böyle kedicik, Allah bağışlasın. Maşallah ona... Biraz sıkıntı çekmişsin ama keşke her sıkıntının sonu böyle güzel bitse... bebeğini görünce daha bi heyecanlandım, Allah hepimize yaşatsın o duyguyu.

hadi bugün de senden güzel haberler alalım, Allah yardımcın olsun. Kolaylıkla doğurursun inşallah.

uzun zamandır kesin karar veremediğim park yatak siparişimi vermiş bulunuyorum, baktım patır patır doğurmaya başladı ağustos anneleri, bekleyecek zaman kalmadı anladım

Merhaba,
kızlar ben bugün girdim,doğuracak oldun yeni mi geliyorsun diyebilirsiniz:)
aslında forumların birebir takipçisiydim ama girip yazmıyordum.
36+2 yim bebiş bu hafta hiç kilo almamış 2.5 da kalmış, o nedenle biraz endişeliyim,
hele de ağustos annelerinden doğum yapanlar olduğunu duyunca ice telaşlandım
bizim beklememiz lazım, 2-3 hafta daha beslemem lazım kıjımı

Yarın doktorla randevum var. Sorayım bir.Ağrılarım az ve ara ara değil.Yürüyünce ağrımaya başlıyor ve belimde batma hissi oluyor.Yatakta dönmekte de zorlanıyorum.Hemen ağrının olduğu yer acıyor.Ben siyatikle bağlantılı olacağını düşündüm;ama doktora danışacağım.Birkaç yıl önce stresten siyatik başlangıcı demişti doktor.Stresli dönem bitince ağrılar da bitmişti.Bu ara anamdı, babamdı, kardeşimdi, işimdi derken yine stres yaptım.Kaslar gerildi iyice.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…