2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın hanımlar;
Herkese hayırlı cumalar öncelikle... Bugün heyecanla okudum hep yazılanları...Neyseki güzel haberlerimiz var...
Lohusa taçlarımız aynı canım benim birde kırmızı var değişik modelden :) İnşallah takarız :)
Canım ben de bir tane de kırmızı aldım. Kırmızı hiç istemiyordum ama dayanamadım. İşte...
Of ya sipariş vereceğim yer tatile çıkmış lohusa taci icin

Bildiginiz bir site varmı söyle guzel degisik lohusa taci yapan ?
Facebookta nilsutasarım diye aratınca çıkıyor canım. Ben aldığım tacın fotosunu buraya koymuştum gördün mü bilmiyorum ama bizim topiğe de yeni modelleri eklemişti dün veya önceki gün..

Kedicik canım;
Bu çivisi çıkmış dünyaya barışı getirdin ne güzel... Adı da kendi de çok güzel melek oğlunun... Kilosu gayet normal. Biraz sıkıntı çekmişsin ama sonunda sağ salim birbirinize kavuşmuşsunuz ya o yeter işte...
Bahtı güzel , şansı açık olsun. Ailesine, vatanına hayırlı evlat olsun inşallah...bebişede 41 kere maşallah...

Hayırlı kolay doğumlar dilerim. Bizi habersiz bırakma olur mu? İnşallah sağ salim bebeğini kucağına alacaksın sakin olmaya çalış...

Son düzenleme:

allah yardımcın olsun canım..hamilelikte bi de rahatsızlık cok zor oluyo gercekten kim bilir sen nasıl hissetmişindir inş bu sıkıntıları sonra sana kolaylıklar olarak geri verir rabbim..[/QUOTE]

Sağ ol canım.Şimdi iyiyim çok şükür.Üşüttüm sanırım.Bu havada nasıl olduysa

Tuylerm diken diken oldu.sanki akrabam ailemden biri dogum yapti..butun gce uykumda sennle ugrastn cnm ruyamda bile dogurdumu kedicik nasil diyodm...cok sevndm.bi arkds daha doguma gitti sanirm cepten giriyorm tam takip edemedm..kedicigi cok merak ettm daldn tooige.masallh nasi tatli allah anali babali buyursn bahti kaderi guzel olsn heo guzellklijlr yasasn ins..

Medvecezir canım verdiğin bilgiler için çok sağol. Artık dediğin gibi sen tecrübeli bi annesin. Biz sana danışıcaz bol bol. :)))

Canım çok geçmiş olsun. Hayırlısıyla bebeğini kucağına almışsın. Rabbim bağışlasın.Maşallah subhanallah tatlı bebeğine. sağlıklı mutlu ve huzur dolu bir ömür nasip etsin size hep birlikte. Darısı başımıza inşallah.

Son düzenleme:
Kızlar her zaman mümkün değil, biliyorum;ama stres yapmamaya çalışın lütfen.Bugün prensesim geceden beri maşallah kıpır kıpır.Dün çok stresliydim ve az hareket etti saatlerce.Olmasını istediğim bir şey olmadı (Şeker hastası ve hipotiroidi hastası old. için sağlık durumumu belgeleyip atama isteyecektim.Bunun için rapora "Öğretmenin görev yaptığı yerde kalması halinde sağlığı tehlikeye girecektir." ibaresinin yazılması gerekiyor;ama doktorlar yazmadı.Hastane hastane dolaştım.Dün son hastaneye gittim.Yavrum için nerdeyse yalvardım;ama yazmadılar.Ben de elimden geleni yaptığım için hayırlısı buymuş dedim ve stresten biraz da olsa kurtuldum.) Bugün daha rahatım ve minnoş içeride cirit atıyor Doktorum da demişti sen kasılırsan veya strese girersen o da kasılır ve hareketlerini hissedemezsin diye.Burada bazı arkadaşlar da hareketleri az hissediyordu.Bunları zaten biliyorsunuz; ama yine de hatırlatmak istedim

Herkese günaydın kızlar... Hamileliğimin 3. Ayından beri bu siteyi takip ediyorum ve hepinizi tanıyorum artık :) sadece yazmıyordum ama şimdi bişey sormak istiyorum..
36+5 im.. Damla şeklinde değil ama leke gibi kan gelmiş akşam çok çok az.. Nişan olabilir mi sizce

Evet canim nisan o
2 gune gelir seninki

nişan olma olasılığı yüksek.. doktoruna danış derim.. :) zamanın gelmek üzere

canım allah yardımcın olsun hadi bakalım bugünde gözümüz sende

gözünüz aydın canım allah analı babalı büyütsün boyu ve kilosu gayet iyi senin adına çok sevindim darısı hepimizin başına:)

Kediciiik maşallah bu ne tatlı bir bebek allahım ya gözünüz aydın canım darısı başımıza allah uzun uzun ömürler versin Barışımıza

Günaydın hayırlı cumalar güzel arkadaşlar
Artık her güne yeni bir bebek haberiyle uyanıcaz galiba ne güzel vakit yaklaştıkça ne yapacağımı bilemiyorum artık gözüm yollarda

Allah senide bir avazda kurtarsın canım inşallah. sağlıkla kucağına al bebişini :)

Günaydın kızlar hayırlı cumalar :)

Ben tırstım henüz çantam hazır değil bebişimin karyolası henüz gelmedi

Kızlar günebakan yok hala... Bişeyi yoktur inşallah... Doğumlar başlayınca korkmaya başladım. Açıkçası kıskanıyorum da... Benim kızım da bekletmez annesini inşallah... 38-39 gibi gelsin istiyorum.

Günaydın annişler hayırlı cumalar ... Temmuzu yarıladık bebişler dayanamayıp gelmeye başladı bile offff çokkk heyecanlanıyorum nasıl doğurucam diye

Kızlar günaydın,kedicik barış geldi başlığını okudum resmi gördüm tüylerim ürperdi maşallah canım oğluna 41 kere hemde sanada çok geçmiş olsun sahurda benimde aklıma geldi girip baksam diye ama dün gece 3 e kadar hiç uyumadım yine kasılmalar yüzünden yattığım yer acı verdi ağustosun sonuna kadar topikde doğurmayan kalmayacak heralde yediğimizden mi içtiğimizden mi durdurabilene aşk olsun sağlıklı olsunlarda

Kızlar günebakan yok hala... Bişeyi yoktur inşallah... Doğumlar başlayınca korkmaya başladım. Açıkçası kıskanıyorum da... Benim kızım da bekletmez annesini inşallah... 38-39 gibi gelsin istiyorum.

Canım sagol dün aksam sipariş verdim. Ama fiyatı uygunsa buramda bir tane pembe sipariş verebilirim. Ne kadarmış sadece benim icin olsa ( esim bebege takılmasını istemiyor rahatsız edermiştim bir gunluk bebeği )

canım geçmiş olsun sağsağlim kurtuldunuz ikinizde ALALH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…