2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

herkese günaydın güzel bir gün bizimle olsun ağustos böcükleri bir bir gelmeye başladı. bakıyorum beklenen doğum tarihi ağustosun ilk haftasında olanların tek tek dökülmeye başladı bu hafta.. haftayada bize gelirmi acaba sıra diye endişe etmeye başladım :) ama benim kızçem dursun biraz daha 38 39da gelsin mümkünse :)

canım Allah yardımcın olsun bi avazda kurtul inşallah bebişine kavuşman dileğiyle..

geçmiş olsun canım sağlık sorunu olmasında temizlikçi bulursun bi şekilde

Sağlık sorunu eksik olur mu? Dün gece ateşim müthiş yükseldi. Bu yaz gününde öyle üşüdüm ki...Saatler sonra ancak ateşim düştü. Bel tutulması da devam ediyor.Hastaneye bazı testleri yaptırmaya gittik. Kolesterolüm biraz yüksek çıktı.Sanırım hamilelikten.Çünkü ne yağlı yerim ne de hareketsizim.Yükselmesi için hiçbir sebep yok.O yüzden pek takmadım.[/QUOTE]

sağlık ocağındaki aile hekimi baktı benimde kolesterolüm çok yüksek çıktı korktum ama kadın doğum dr ben sormasam önemsemedi bile gebelikte kolesterol bakmıyoruz dedi :)

Kizlar kanmda enfeksyon varmis.uff bi bu eksikti..kndmi iyi hssedersm cikicam hssetmezsem kalicam ve her yerim agriyo
çok geçmiş olsun canım azcık sık dişini çoğu gitti azı kaldı. moralini yüksek tutmaya çalış ...

Kizlar kac gundur hastadeydim isal ve kusma yuzunden mafoldum bu sicaklarda simdi evdeyim sukur bebegimde bende cok iyiyiz dogum tarihimizde belli oldu 25 temmuz da geliyo kizim allahimin izniyle agustos annesi degil zemmuz annesi oluyorum sanirim :)

papatya çok geçmiş olsun ve hayırlı olsun sen de artık minnoşa ne zaman kavuşacağını biliyosun ....

phalanx senden de güzel haber geldiii. artık iyice heyecanlanmaya başladık hepimiz. inşallah sorunsuz alırız bebişlerimizi kucağımıza...

medvecezir övünmekte sonuna kadar haklısın. tecrübelerini paylaştığın için çok teşekkürler...

Canım sagol dün aksam sipariş verdim. Ama fiyatı uygunsa buramda bir tane pembe sipariş verebilirim. Ne kadarmış sadece benim icin olsa ( esim bebege takılmasını istemiyor rahatsız edermiştim bir gunluk bebeği )

Ben tac ve bandı ayrı ayrı sormadım ama ikisi toplam 37 liraydı. tac 20 liradır diye tahmin ediyorum. İki takım süs yapıp birini taca birini banda takıyorlar çünkü. Ben de emeksensinden beğenmiştim ama satıcıların çoğu tatilde diye burdan sipariş verdim.

dün akşam her saate baktığımda aklıma sen geldin şimdi doğurmuş mudur? acaba ne hissediyordur? diye düşünüp durdum. canım benim barışa kocaman bir allah analı babalı büyütsün. çok tatlı huzurlu bir bebek. hep böyle sürsün. mutluluğunuz daim olsun. artık senin de tecrübelerinden faydalanıcaz. med le birlikte gece nöbetine katıldın sen de. darısı başımıza sağlıkla...

Güzel Anneler Doğumdan sonraki döneme kendinizi hazırlayın Lohusalık uzun ve biraz yorucu bir süreç , bu anı kolay atlatabilmek ve sorunsuz geçirebilmek için yazımı okuyabilirsiniz, bu arada hala DOĞUM FOTOĞRAFCISI bulmadıysanız Şafak'ta %50 indirim var kısa bir süre için bununla ilgili bilgiler aşağıdaki link de

Hayırlı güzel doğumlarınız olsun

ANNESİNİN PRENSİ: Doğum Fotoğrafcımız ve Ölümsüz Anlar

ANNESİNİN PRENSİ: "Lohusalık" Doğumdan Sonraki İlk 40 Gün Nasıl Geçer ?

Senden de güzel haberler bekliyoruz. Allah kurtarsın canım. Telefonunu vermediysen Fundaarda'ya veriver bir zahmet. Doğurduğunda mesaj atması için de eşine tembih et ki seni de merak etmeyelim
allah analı babalı buyutsun bi kac arkadasında nişanı gelmiş (bu arada nişan ne yaaaa) agustosta dogurcak ben ve seyyahh galiba

Damla aaa ama eksik söyleme Ramazan Barış o

canım ağlıyorum şu an inan,
allah analı babalı sağlıkla huzurla büyütsün minik barışını,
bir an önce ağrıların da geçer umarım,
öpüyoruz kuzucunla seni

Kedicik renklisini göremedim diye hayıflanıyodu, bir çoğumuzdan önce canlısını görüyo, full hd hem de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…