2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar biz geldikkk...

kedicikkk maşşallahhh allah analı babalı buyutsun cok tatlıııı bır bebek nazarlardan korusun rabbım sağlıklı uzun omru olsun...bebeişler gelıooo tek tekkk..

teyzoşlarııı bizde dün doktordaydık nst girdik kuzu yoldan yorulmuşki uyudu kaldı nst sırasında 20 dk yattım doktora sonucu gosterdıler daha sonraa doktor 10 dakıka daha yan yatmamı ıstedı bu sefer bıraz hareketlendı. neyseki ağrı falan çıkmadııı..

bebişimde 35+1 2,571 kg olmuşş...haftaya cuma tekrar çağırdı doktorumuzz ,soraki hafta tatıle çıkıyormuş 22-28 arası, goreyım bıdaha dedı erken dogurm rıskı falan gormuyorum hersey yolunda cok sukur dedı...doktorumuz tatildeyken acil durum ıcın başka bır dr yonlendırdı 6gun ıcın... ama ztn o süreçte cagırmadı hastaneye bısey olmassa doktorumuz geldıgı hafta ayın 1ağustosta alınacak kuzumm

Hoşgeldi barış bebekkkkk Nazar
Maşallah çok güzel oğlun, çok şükür her ikiniz de sağlıklısınız. Allah analı babalı büyütsün. Ha doğurdu ha doğuracak diye bizi burda 9 defa doğurttun Herşeyin yolunda olmasına çok sevindim. Miss kokulu oğlunuşunu bizim yerimize de kokla

Canım benim İnan kıskandım inşallah bizde hayırlısı ile kucağımıza alırız ne mutlu sana maşallah subhanellah kurban olurum ben yaradana yokdan var eden Rabb'ime şükürler olsun şükürler olsun

Ay kızlar bugun bana bişey oldu. Mesajlarımdan anlamissinizdir . Çok heyecanlıyım ellerim titriyor . Hiçbirşey yetişmeyecek gibi geliyor . Aslında çok bişey kalmadı ama çok panikledim . Bir yandaşda ufak tefek bir sürü eksik geliyo aklıma çıldıracam. Bir an once kendime gelmem lazım bu heyecan fazla bana .

Herşeyin yolunda olması sevindirici aceyele gerek yok Biz aynı doğurucaz seninle sanırım Banada 1 ağustos dedi

İnci bana bak 5 Ağustostan önce gelme duydun mu fıstııııık ?

Parmecim ben İnci ile konuştum gelmez daha panik yapma yetişir kuşum :))

mutlu günler kızlarr

kedicik maşallah size hem normali hemde sezeryanı denemiş oldun helal olsun sana çok tebrik ediyorum Barış bebek hayırla büyüsün vatana millete hayırlı olsun cnm :)

Ay ne güzel haberr Allah tek ıkınmayla kurtarsın inşallah. Bebişler sırayla geliyor dilerim ki kolay bir doğumun olur. Hiç korkuya yer verme öyle yada böyle o bebiş çıkacak. Allah yardımcın olsun.

sakinn cnm sakin :) önemli olan bebeğinin sağlıkla gelmesi :) bak yoga hocam 35. haftada doğum yaptı, doğum hikayesi burda, bebeğin odası bile gelmemiş, hiçbişeyi hazır değilmiş, şimdi mutlu mesutlar. yetiştireme<sen de rahat ol... hepsi bir şekilde hallolur :) Doğum Hikayemiz | LeiLeo Blog

canım çok çok sevindim nasıl duygulandım anlatamam güle güle saglıcakla büyütün bebeğinizi çarçabukta iyileşip agrın sızında kalmaz bol bol da sütün olur inşallah

İnci bana bak 5 Ağustostan önce gelme duydun mu fıstııııık ?

Parmecim ben İnci ile konuştum gelmez daha panik yapma yetişir kuşum :))

Dinlesin seni yoksa valla totosunun bir yarısını sana verir diğer yarısını ben ısırırım görür gunünü.

Kendimi tanımamıyorum el titremesi ne demek. Koca kadin 18 yasında cocuğa dondüm

CANIM ÇOK SEVİNDİM HAYIRLI OLSUN ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN..ÇOK TATLI GÖRÜNÜYOR...
EŞİNLE OĞLUNLA SAĞLIKLI HUZURLU SENELER YAŞAMANIZ DİLEĞİYLE...
DARISI BİZLERE...............

doğum yapanları duydukca heycanlanıyorum vallaa bişey soracağım bunlar normal günündemi yapıyorlar böle yoksa erkenmi geliyor bebekler ağustosta değilmiydi doğumlar noldu böyle tek tek dökülüyorlar

herkese merhaba kızlar kediciği duyunca selam veremeden daldım topice dün akşam kediciğin doguma girdiğini ögrendiğimden beri sürekli suyum geliyor altım ıslanıyor hissine kapılıyorum halbuki kızımda suyum nişanımdan 10 saat sonra gelmişti gerçi her çocukta farklı oluyormuş ne bileyim değişik bi panik sardı benide acayip ruyalar gördüm sabah kadar Rabbim hayırlısıyla hepimizi mutlu sona ulaştırsın inşallah

doğum yapanları duydukca heycanlanıyorum vallaa bişey soracağım bunlar normal günündemi yapıyorlar böle yoksa erkenmi geliyor bebekler ağustosta değilmiydi doğumlar noldu böyle tek tek dökülüyorlar

evet canım yaa çok aceleci çıktı ağustos bebeklerimiz dün benimkide karnımı acayip gerdi resmen elini tutmuş gibi oluyorum gerildiği yeri tutunca benimkininde 11 agustosu bekleyeceğini hiç sanmıyorum ama hayırlısı inşallah

Okudum canım bugun 35+ 0 dayım zaten bende. Musluklar açıldı tutamadım yine:) ama iyi geldi sagol

Kızlar geçen gün mobilyacıların ayak kokusundan yakınmıştım ya hani, bizim topikte çıkan reklama bakın, beni mi takip ediyo bu reklamlar nedir

Kızlar günebakan yok hala... Bişeyi yoktur inşallah... Doğumlar başlayınca korkmaya başladım. Açıkçası kıskanıyorum da... Benim kızım da bekletmez annesini inşallah... 38-39 gibi gelsin istiyorum.

günebakan en son ayaklarını kaybetmiş onları arıyodu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…