- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #4.101
ben progesteron kullanıyorum igneyı sordum bende suanda küçük oldugundan kanamanı artıra bilir dedi sen kacıncı haftadan berı kullanıyosun[/QU
ilk doktora gittiğimde 5+2 olduğunu öğrendim.o zamandan beri kullanıyorum.şimdi 9+3 oldum.halende kullanıyorum.canım çok yansada katlanılıyor onlar için işte...
dur bende soruyım bidaha gidince igneyıde jelıde nerde oturuyosun?
ben elevit ve ferrum fort kullanıyorum. doktorum elevit in içindeki mıktar yeterlı oldugu ıcın ayrıca folık asıt almana gerek yok dedı. ama ılk gıttıgım doktor sadece folık asıt vermıstı bende almıs bulundum arada ılaveten ondan da içiyorum
dur bende soruyım bidaha gidince igneyıde jelıde nerde oturuyosun?
vandayım iş gereği
Doktor verdiğine gore zarari olmaz canım.benım gittigim iki doktorun biri demir+folik asıt+b12 vitamını verdı dıgerı sadece folik asıt verdı ben ikisinde kullanıyorum belkı faydası olur diyede zararı olmaz heralde dimi:)
hayırlı haberlerını beklıyoruzz canımmmmBu arada bugün saat 2'de doktor randevumuz var biziiiiim :119::119::119:
Güzel haberlerler gelmeyi umuyorum. Kalp sesini duycaz inşallah bebeğin
laddy saol canım. bebek küçük gözüküyo dedı kesede düzgün degılmıs yanı cok umutlanma dedı ilac verdı haftaya gel dedı carsamba tekrar gitcem bakalım büyüdümü yaramaz ne alemde ama ara ara kanamamda oluyo bilmiyorum ne olcak..
vandayım iş gereği
hımm belkı yakındaysan senın doktoruna bide gidiyim diycektımde
Doktor verdiğine gore zarari olmaz canım.
morelını bozma canım hakkında hayırlısı hersey olucagına varrırr
vandayım iş gereği
Yaa ben de liseyi Van'da okudum babamin ısı gereği. Derin hatıraları vardır bende Van'ın . Orda yasamak istemem ama benim icin çok önemli bir sehir Van .
Yaa ben de liseyi Van'da okudum babamin ısı gereği. Derin hatıraları vardır bende Van'ın . Orda yasamak istemem ama benim icin çok önemli bir sehir Van .
ben vanda oturmuyorum s_akcam ordaymıs ama insan nerde büyüse yada güzel zamnlar gecırse orası unutulmaz ve en güzel yer oluyor:)
ben vanda oturmuyorum s_akcam ordaymıs ama insan nerde büyüse yada güzel zamnlar gecırse orası unutulmaz ve en güzel yer oluyor:)
S_akcam dan alıntı yaptım zaten canım ama senin adın yazıyor. Oluyor bazen oyle.
S_akcam fan alıntı yaptım zaten canım ama senin adın yazıyor. Oluyor bazen oyle.
pardon ozaman canım:)
sorma sorma en iyi sen anlarsın canıminsan napcanı sasıryo yeterkı büyüsün diye:)
bende de iç açıcı hatıraları yok sevemedim hele depremi yaşadıktan sonra hiç sevemedim
pardon ozaman canım:)
Olsun ne demek , evet doğru söylüyorsun bir sehri güzel yapan hatıralar.
bende de iç açıcı hatıraları yok sevemedim hele depremi yaşadıktan sonra hiç sevemedim
Doğru ya sen de haklisin ,perişan oldu oralarda , deprem çok sarstı Vani maalesef. Bende Marmara depremini Adapazarı'nda yasamıştım. Depremden sonra uç günden fazla kalamadık orda. Lise sonuda Adapazarı'nda okudum. Offf çok gezdim ben yaaa.
laddy saol canım. bebek küçük gözüküyo dedı kesede düzgün degılmıs yanı cok umutlanma dedı ilac verdı haftaya gel dedı carsamba tekrar gitcem bakalım büyüdümü yaramaz ne alemde ama ara ara kanamamda oluyo bilmiyorum ne olcak..
Çok geçmiş olsun canım inşallah her şey güzel olcak...
Kızlar biz gittik. Öpüyorum hepinizi. Bana şans dileyin. Korkuyorum nedense :18:
Dipnot : poliii nerdesin
Çok geçmiş olsun canım inşallah her şey güzel olcak...
Kızlar biz gittik. Öpüyorum hepinizi. Bana şans dileyin. Korkuyorum nedense :18:
Dipnot : poliii nerdesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?