2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar geçen gün mobilyacıların ayak kokusundan yakınmıştım ya hani, bizim topikte çıkan reklama bakın, beni mi takip ediyo bu reklamlar nedir

Eki Görüntüle 753687

İnsan neyden tiksinirse o çıkarmış karşısına senin ki o misal. Rüyalarına girecek yakında diye korkuyorum :)

Birde siz dün reklamlardan konusunca bende bir bakayım dedim bende ne var diye. İğrenç yağlı vicik vicik göbeğini sıkan bir kadin resmi gördüm . Of allahım yinemi ya dedim .1,5 yıldır düzenli rejim yapıyorum yazık bana ya dedim. Birde dün foto mak. Eski resimleri pcye yükleyin boşalttık. Ya ben 20 kilo vermeden once ne çirkin kadınmisim diye üzüldüm. Su an bile daha zayıf gördüm kendimi

günaydın arkdaşlar,doğum yapan arkadaşlara Allah analı babalı büyütsün diyorum.inş bizde görebiliriz o günleri.benim daha çok var zaman geçmek bilmiyo.çok sıkılıyorum.hayırlısıyla bi bebeklerimizi alsaydık kucağımıza.

heyyyy günaydınlarr sevgili "Ağustos görünümlü Temmuz anneleri"

Barış bebeğin gelişinden sonra topikte adrenalin,heyecan,gerilim tavan yapmış durumda resmen.. daha dün "ayyyh midem bulanıyoo" diye hayıflanırken bugün konuştuğumuz şeylere bak.. "zaman" denen gerçek işte tam da bu!

PHALANX arkadaşımızın da doğumu yaklaşmış.. Allah yardımcısı olsun,hayırlısıyla dünyaya getirsin inşallah bebeğini.. bakalım haber alabilecek miyiz bugün ondan

MEDCEZİR canımm senin tecrübeli anneliğine kurban yaaa verdiğin bilgiler için çok sağol kuzum

PARMECMM bu şapşilik haller bu ara bende de mevcut ama nedense sadece bu hallere girmeyi beceriyorum..pek bir icraat yok kalan eksikleri tamamlama konusunda halledecz canım hepsini ya merak etme

Kızlar geçen gün mobilyacıların ayak kokusundan yakınmıştım ya hani, bizim topikte çıkan reklama bakın, beni mi takip ediyo bu reklamlar nedir

Eki Görüntüle 753687

varyaaa nasıl kahkaha attım görünce sana anlatamammm nabza göre şerbet veriyoo bu kk reklamları

heyyyy günaydınlarr sevgili "Ağustos görünümlü Temmuz anneleri"

Bu sabah eşime dedim bi kişi daha doğurdu diye, diyo ki siz şimdi Ağustos lohusaları diye yeni bi yer mi açacaksınız Ay nası güldüm, ağlıyodum o sırada halbuki Bu gidişle öyle olacak sanırım. Tespitin çok doğru Ağustos görünümlü Temmuz anneleri oluyoruz

kizlar dun gece cktim hastaneden sukur bugun iyiyim.bayramda. once eylus hanim gelicek sanirim.doktorum 3 en fzla 4 hfta daha dayan diyo..bayram sekeri olucak kizm.bu arada evde hamilelikten once giydgm kiyafetlere bktm.dolaptan bseyler alirken.ayy bnmi giyiyodm dedm kucucuk gorundu gozume 34 36 bdenler.sanki hep boyle gobusluymusm hep boyle kalicakmism gbi hssediyorum

günaydın kızlar kedicikten sonraaa bır heyecan sardı benı anlatamam bende artık kuzey arasım gelsın ıstıyorum bakalım topiğin 4ncü annesi kım olucakkk hepınıze sevgıler

kedicikler allah seni kurtarmış canım hayırlı uğurlu olsun kısmeti nasibi bol ve hayırlı olsun rabbim hayırlı yazgılar yazsın maşaaalllaahhh oğluna darısı da hayırlısı ile bize inşallah.

Günebakan gibi cucu da kayıp bugün randevuları mı vardı bu kızların, ben mi hatırlamıyorum?

oyyyyyyyyyyyyyyy kurban olayım seni veren Rabbime sonsuz şükürler olsun
çok geçmiş olsun Allah analı babalı ve sağlıklı büyütsün inş.

buarada oğluşlarımız adaş :))) benim kuzumun adıda BARIŞ :)

Son düzenleme:
CAnım benim Allah bağışlasın topiğin ilk yakışıklısı bu maşallah inşallah sen de en kısa zamanda ayaklanırsın tatlım çok mutlu oldum görünce :)

Canım tavsiyeler için çok teşekkür ederim hemen not alıyorum öptüm seni ve çıtırını

kızlarrr ya burda ki doğumlardan falan çok etkilendim sanırım, rüyamda nişanın geldiğini gördüm,
bi taraftanda korkuyorum daha çok küçük bebeğim doğmasın diye,
gerçkten daha çok küçük 2 kilo ancak umarım 4 hafta falan daha bekler benim cimciem, sanki çok aşağıda her an çıkacakmış gibime geliyo,

Kediciğin doğumu büyük bir sevinç yarattı forumda.Darısı başımıza inş.
Benim şikayetlerim şuan sadece sıcaktan.Ara arada sancı girip çıkıyor yinede bin şükür halime iyim.
Anlamıyorum bütün camlar açık ama fayda yok.
Kaç gecedir salona gidip balkon kapısını açıp önündeki koltukta uyumaya çalışıyorum.Orasıda yatak kadar rahat olmuyor yatağıma geçince belimin ağrıdığını hissediyorum.Öyle böyle derken sabah oluyor.
Kendi evim olsa kesin klima yaptırırdım ki benim ev serin kociş fosur fosur uyuyor.Kayınvalide filan hep bu senenin çok iyi gittiğini diğer senelere göre serin olduğunu söylüyor ama bana öyle gelmiyor işte şıpır şıpır terliyorum.:)))

Kizlar bir saat once çok paniklemistim biliyorsunuz ağlıyordun tam o sırada esim aramıştı. Dedim ben çok heyecanlıyım bugun falan.
Şimdi aradı isten izin almış eve geliyormuş benimle geçirecekmiş bugünü
Ben onu çok seviyorum .

cnm A llah yardımcın olsunn umarım iyi geçer we bebişine kawuşursun :)

bel ağrısı bendede oluoo bi ara oluo bi taraftan yürütmüo bile bi hafta sürüo geçio...

tşkler medvecezir tecrübeli annemis :))

herkeseeeeeeeeee günaydınnnnnn kediciğin haberini sahurda aldm :)) çok mutlu oldumm...

gece yattığımda benm bebişte hıçkırık gibi bişi başladı sağa yatmıştım 5dk oldu geçmio sola döndümm 5 dk oldu 10 dk oldu geçmio eşimide uyandırdımm oda korktu bi 15-20dk sürdü kalp gibi atıo böylee..sonra geçti ama bende bittim yaa....

şimdide hastane çantamın eksiklerini tamamlıyımmm bu bebişler erkenci çıktı belli olmass...rüyamda bişiler oluodu hastane çantamı getir diodum eşime ama içinde daha makyaj malzemeleri yok die düşünüodum :))) makyajsız kalcam die üzüldm ayy ne komiğim yaa düşündüğüm şeye bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…