2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

cnm korkma..bn 2kilo 200 gram dogmusm 40 gunlukken.4 bucuk kiloymusm..hayrli zamnda dogsunlar ins

yemek yaptım kendimden gectim tabi mutfakda kendinden gecti bu arada tecrubeli hamşler lohusalıkda ne yapılır ne yapılmaz nasıl bi dönem o zamanda mı yumurtaya vs devam bide nişan ne su ne allasen bi deverin ya

Barışımız maşallah sana ne tatlı bir bebeksin Kediciğim canım dünden beri topikcek seni düşünüyoruz sağlıkla almışsın oğlunu kucağına çok sevindim hayırlı uğurlu musmutlu bir küçük adam olsun inşallah

Canım senin de güzel haberlerini bekliyoruz birden başladı doğumlar önünü alamıyoruz efenim

Tecrübeli anniş teşekkür ederiz verdiğin bilgiler için terlik almamıştım hala iyi hatırlattın canım.

Ama bu yapılır mı canım gelir gelmez doğurulmaz biz burda 8 aydır her gün yazalım hala bebiş bekleyelim sen geldiğin ilk gün doğuma hazırlan Şaka bi yana canım bi doktoruna git sanırım senin de bugün yarın doğum haberini alıcaz :)

günebakan en son ayaklarını kaybetmiş onları arıyodu

He ya sabahtan polise kayıp bildirisinde bulunmaya gittim canım

dün kontrole gittim sancılar çıktı 40- 50 - 60 seviyesinde bana çok gelmedi ama doktor iyi hissediyorsan sorun yok dedi 37+1 bugün ama hayırlısı yaklaştım geliyorum diyor kafası aşağıda ayağı ile bir eli yüzünde poz vermedi ama kilosu 3000 boyu da 50 civarı normal dedi. heyecan başladı ben de

Geldim canlarım geldim kusura bakmayın merakta bıraktıysam :26: İnanın sabahtan beri ben de çatlıyordum girip kedicikten haber var mı diye bakmak için :) Gelir gelmez forumu açtım ama hemen kapatmak zorunda kaldım. Önemli ve acil bi işim çıktı öğlene kadar onunla uğraştım şükür ki bitti... Bakıyorum hergün biri patlatıyor bombayı nişanım geldi diye Bundan sonra bol meraklı günler bizi bekliyor yaşasın

CANIM yavaş yavaş doğumlar gerçekleşince eksiklerini düşünüp stres oldun sanırım. ama sıkma canını eksik dediğin bir kaç güne tamamlanır.bebeğinin de acil gelesi yok keyfi yerindedir zaten :) ben de hala çalışıyorum hiç bir şeyim tam değil bu hafta izne ayrılıyorum ve eksiklerimi yavaş yavaş tamamlayacağım. stres yapma en acil ihtiyaçlarnı sıraya koy en önemlisinden başla bak bir kaç güne halledeceksin hepsini merak etme.

Slm anneler ve hamişlerr:) bizim aceleci bebişler patır patır dökülmeye başladı ya, dün ben de doğuruyorum sandım.) çok sancım oldu , kasılmalarım hiç durmadı.. Hastaneye gidicektik, Dr u aradım önce, anlattım durumu , dinlen dedi bol sıvı al dedi.. Bişey olursa gene beni ara , hastaneye de gidebilirsin dedi. Kaç defa ayaklandık sonra vazgeçtim. Gece sorun olmadı ama hep tetikteydim.. Bu gün dra gidicektim ama iyi hissediyorum. Randevumuz ptesi , ptesi yi bekliyim diyorum.) ayy beni de korkular sardı artık.. Hazır değilim dahaaaaaa

slm kızlarrr

çok acı çekiyorum. kaç gündür ağdacımı bekliyorum tatilde oldugu için dün rast gele bir yere girdim.. Bikini bölgeme ağda yaptırdım yaptırmaz olsaydım.. kız dealarca sir agdayı üst üste sürdü son zamanları yeter artık bırak die bağırdım çok canım acıyor orası şişti kocaman olldu sünnet cocukalrı gibi yürüyorum kocam gece eczaneden pudra falab aldı ama yokk geçmedi cocuk gibi ağladım gece zaten hassas biyer bide böyle tahriş olduu.. Şuan dogum yapsam yapamam dokunamıyorum.. ne yapsam geçer yarın çatı kontrolüm var doktora bile elletemem bu halde ((((

ah canım ya nasıl acıyodur kim bilir şimdi krem falan sürsen biraz tahrişi giderir heralde

canım benim de ağdadan sonra çok kötü oluyorr bepanthene merhem sürüyorum yanmasını ve hassaslığını alıyor biraz.

41 kere maşallah canım.. Rabbim kucagına almayı nasip etmiş rabbim nazarlardarsın korusun barışımızı inşallahhh.. Allah sağlıklı güzel yıllar yazmış olsun barışa..

bebek yağını tavsiye ederim cnm...

arkadaşlar ben de evde bebeğimin gelmesini bekliyorum bakalım bu sıcaklarda çıkamıyorum artık dışarı pek .bütün herşeyi hazır zaten kıyafetlerini ayarlıyorum seviyorum henüz yıkamadım daha ama yavaş yavaş başlıcam o işlere de pek de halsizim :)

hastane çantasını anne için ayrı bebek için ayrımı hazırladınız, ya da nasıl hazırlamayı düşünüyorsunuz? 2 küçük mü 1 büyükmü hazırlasam bilemedim...

çok geçmiş olsun canım bilmiyorum ki ne iyi gelir doktoruna yarın sor rahatlatıcı krem falan verir belki. hay ben öyle ağdacının.... tövbe tövbe

ah canım ya nasıl acıyodur kim bilir şimdi krem falan sürsen biraz tahrişi giderir heralde

hemde ne acı canım tarif edemiyorum çok kötü...

canım benim de ağdadan sonra çok kötü oluyorr bepanthene merhem sürüyorum yanmasını ve hassaslığını alıyor biraz.

pişik kremi sürdüm ne alakaysa bu aklıma gelmemişti canım onuda süreyim hemen. ama bi zararı olmaz dimi hamile oldugumuz için?

bebek yağını tavsiye ederim cnm...

saol cnm ne varsa söyleyın deniceğim vallaaa idrarımı yapmaya korkuyorum (((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…