2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hastane çantasını anne için ayrı bebek için ayrımı hazırladınız, ya da nasıl hazırlamayı düşünüyorsunuz? 2 küçük mü 1 büyükmü hazırlasam bilemedim...

canım ben kendime ayrı bebişe ayrı hazırladım ikiside orta boy bi çanta oldu.

Off nasıl da acıyodur. Geçmiş olsun keşke jiletle filan halletseydin

çok geçmiş olsun canım bilmiyorum ki ne iyi gelir doktoruna yarın sor rahatlatıcı krem falan verir belki. hay ben öyle ağdacının.... tövbe tövbe

saol cnm geçsin valla naparım böyle yattım kaldım koltukta kalkamıyorum yerımden kalkınca cıglık atıyorum. dogum yapsam orası boyle acımazdı kesın (( doktor erkek çekinirim ki bunu sormayı çatıyada bakcak nasıl baktırıcam canım acıo bu sebepten diemem ki (

bende o ağdacıya ii saydırdım.. bide canın acımasın die kısa kısa yapıorum dio dedım bıkerede sür cek boyle daha cok acıo pislik üst üste sürünce mmahfettı beni :/

Son düzenleme:
Off nasıl da acıyodur. Geçmiş olsun keşke jiletle filan halletseydin

çokkkkkk acıyor canımm sancıyorrr.. saolasın.. Nebilim cnm 3 yıl gibidir jiletle almadım doktorada gidicem die temız olsun dedim uzunda değildi tüylerim ama lanet olsun keşke yaptırmasaydım (((

Canım Geçmiş Olsun. Doktoruna Sormaktan Neden Çekiniyorsun Bu Şekilde Acı Çekmenden Daha İyidir Bilgi Alman. Acemi Ağdacıya Denk Geldim Özel Bölgem Tahriş Oldu Çok Canım Yanıyor, Ne Yapabiliriz Diye Sorabilirsin. Tıpta Ayıp Yoktur

luboyf, mesaj kutun doluymuş canım.

hastane çantasını anne için ayrı bebek için ayrımı hazırladınız, ya da nasıl hazırlamayı düşünüyorsunuz? 2 küçük mü 1 büyükmü hazırlasam bilemedim...
ayrı çanta bana daha zor geldi, bebeğimin eşyalarını battaniyeye sarıp öyle koycam. istedikleri zaman battaniyeyi çıkarıp versinler.

bepanthane içinde küçük bölgeler için kullanımının zararlı olmadığı yazıyordu, yani geniş bölgede kullanmamak alzımmış. ben daha önce parmaağımdaki yara için kullanmıştım.

offff ne çokk acıyordur helede bu sıcaklarda dahada alev elev dır kıyamam ya bepanten al sur cnm gecırır inşallah..benıde bıkere öyle yaptı ağdacı sonraki ağda zamanıma kendimi lazer epilasyoncuda buldummmmm 11 seansta azaldı şimdi jilet vurup geçiorum çabuk çıkmıo zaten ..doğumdan sonra devam etcem valla gıdın kurtulun kızlar koltuk altımda hiç bir şey yok artık zaten..ağda kadar stresli bela bişey yok yaaaaa..

Ağda yaptırmaya giden kızlar sizi medeni cesaretinizden dolayı tebrik ediyorum. Ben hiç gitmedim. Epilasyon aletim var kendim hallediyorum. Zaten azdı bu alet sayesinde iyice azaldılar. Bazı yerlerde hiç çıkmıyo bile O bölgeme gelince bir defa adayla uğraştım bir daha tövbe ettim. Acayip acımıştı. O yüzden ben de ingiltere krali, rahmetli başkan kennedy, taçsız kral pele, backenbauer, kaleci mayer, nadia komanaçi, brigitte bardot ve fenerbahçeli cemil gibi jilet kullanıyorum. Sarışın olmamın da avantajı var kaş, bıyık sorunum da olmuyor. Hele kol kılı o da neymiş

bence çekinsende sor yani zaten doktorun görünce demicekmi ne bu hal diye...başına geldi ki geldi böyle bişey artık canım ... çok kızardı ve tahriş olduysa soğuk uygulamakta iyi gelir.buz falanda dayanabilirsen koy uyuşursa en azından acımaz....

hay allah ya bide kısa kısa yapmış acıtmamak için bende korkuyordum yaptırmaya sanırım artık hiç yaptıramam
:18::18::18:

Canım hametan krem sür çok iyi geliyor.Benim de başıma gelmişti hemen toparladı.günde 5 6 kere sür bolca.geçmiş olsun.

ne biçim ağdacıymış o manyak yaa üst üste aynı yere sürülür müüü?? bepanthenin merhemini falan sürsen acaba faydası olur mu kiii??

Ayyy Maşşallah yakışıklı gelmiş... Allaha şükürler olsun sağsağlim gelmiş prenses.Çok sevindim senin ve eşinin adına darısı başımızaaa

saol canım, tamam sorucam doğru diyorsunn..

bepanthane içinde küçük bölgeler için kullanımının zararlı olmadığı yazıyordu, yani geniş bölgede kullanmamak alzımmış. ben daha önce parmaağımdaki yara için kullanmıştım.

sürdüm canım şimdi allaha emanett bişey olmasın benim canımın acısıda geçsin.. üzerinde okudum emziren anneler meme çatlaklarına sürebilir falan yazıyordu bi sorun olmaz heralde..

of ki ne off cnm kalbim sıkışıo valla bu acıyla erken dogurmam inşallahhh..sürdüm şimdi canım inş. geçirir...

Enm iyisini yapmışsın valla ne güzell.. Bende sanırım birdahaki ağdama korkarım ki kendi ağdacımda hiç böyle bişey başıma gelmemişit ((

Hayatımsın bence o acıyı en iyi lokal anestezi yapan bir merhem geçirir lokalen gibi ama işte doktoruna sorman gerekiyor gebelerde kullanımı sakıncalı mı diye.

Canım hametan krem sür çok iyi geliyor.Benim de başıma gelmişti hemen toparladı.günde 5 6 kere sür bolca.geçmiş olsun.

Hametanı arkadaşım bebek için tavsiye etti.Aklınızda bulunsun kızlar, çok iyiymiş.Çok da ucuz bir şey.Diğerlerinden memnun kalmamış arkadaşım.Tabii bir de bebeciklere sormak lazım.Her cilt her şeyi kabul etmiyor.Ben alıp bebek eşyalarının yanına koydum bile.Bu arada ben 28-30. haftalarda hastane için her şeyimi aldım.yıkayıp ütüledim.Çantamı da hazırladım.Son anda koyulacaklar kaldı.Tarak, şarj aleti, makyaj çantası gibi.İyi ki de erken yapmışım.Bu haftalarda yapmak zor olabilirdi.Yarın da inşallah beşiğimizi alacağız.Bebek odasını 6-7 aylıkken alacağım.Burun aspiratörü de alacağım.Arkadaşımın tavsiyesiyle Otribebe alacağım.Şu hortumlu olanlardan.Daha iyi temizliyormuş.

ben beyaz tenliyim ve tüylerim siyah canım belli oluyor yani çıktıklarında.. Ne güzel az tüylü olmak.. annemde de hiç tüy yoktur ona benzememişim ki.. saydıgın isimlerlede gene bombanı patlattıı

Arastaaaaaa sen çok yaşa ya çok alemsin inan bizde iki gün önce eşimle bu repliği söyleyip söyleyip gülüyoduk youtube dan izledik kaç kere zaten şener şen ço severim koptum şuan yine

canım çok geçmiş olsun bepanten sür muhakkak nasılsın görüşemiyoruz bayagdır.evde umarım keyfin yerindedir ben henüz evde durmaya başlamadım yarım günde olsa işe gelmeye devam haftaya uzaktan baglantı kurulacak bakalım evden nasıl olacak.bizimkiler 11 ağustosu bekler mi sence çok aceleci çıktı bu agustos bebekleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…