- 2 Ocak 2013
- 2.262
- 6
- 88
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #41.481
bence çekinsende sor yani zaten doktorun görünce demicekmi ne bu hal diye...başına geldi ki geldi böyle bişey artık canım ... çok kızardı ve tahriş olduysa soğuk uygulamakta iyi gelir.buz falanda dayanabilirsen koy uyuşursa en azından acımaz....
hay allah ya bide kısa kısa yapmış acıtmamak için bende korkuyordum yaptırmaya sanırım artık hiç yaptıramam :18::18::18:
Canım hametan krem sür çok iyi geliyor.Benim de başıma gelmişti hemen toparladı.günde 5 6 kere sür bolca.geçmiş olsun.
ne biçim ağdacıymış o manyak yaa üst üste aynı yere sürülür müüü?? bepanthenin merhemini falan sürsen acaba faydası olur mu kiii??
Arastaaaaaa sen çok yaşa ya çok alemsin inan bizde iki gün önce eşimle bu repliği söyleyip söyleyip gülüyoduk youtube dan izledik kaç kere zaten şener şen ço severim koptum şuan yine
canım çok geçmiş olsun bepanten sür muhakkak nasılsın görüşemiyoruz bayagdır.evde umarım keyfin yerindedir ben henüz evde durmaya başlamadım yarım günde olsa işe gelmeye devam haftaya uzaktan baglantı kurulacak bakalım evden nasıl olacak.bizimkiler 11 ağustosu bekler mi sence çok aceleci çıktı bu agustos bebekleri
Hep birlikte yaşayalım şekerim
kızlar ben hiç malum bölgeye agdaya gitmedim bacak koltuk altı kaş bıyık gidiyorum ama iş oraya gelince hep çekindim bi cesaret salı günü çatı muayenem var diye gidecektim ama hayatımsının başına gelenlerden sonra yine tırstım ki uzun zamandır jilet yapıyorum benimki daha fazla tahriş olur diye düşünüyorum zaten geçen gün aynayla yaptım artık göbüşten göremediğim için aman Allahım dedim yani
slm kızlarrr
çok acı çekiyorum. kaç gündür ağdacımı bekliyorum tatilde oldugu için dün rast gele bir yere girdim.. Bikini bölgeme ağda yaptırdım yaptırmaz olsaydım.. kız dealarca sir agdayı üst üste sürdü son zamanları yeter artık bırak die bağırdım çok canım acıyor orası şişti kocaman olldusünnet cocukalrı gibi yürüyorum kocam gece eczaneden pudra falab aldı ama yokk geçmedi cocuk gibi ağladım gece zaten hassas biyer bide böyle tahriş olduu.. Şuan dogum yapsam yapamam dokunamıyorum.. ne yapsam geçer yarın çatı kontrolüm var doktora bile elletemem bu halde ((((
saol canım sürdüm valla soğuk su tuttum beldem aşağıma sürdüm inş. alevini alırda iner .. Evet cnm görüşemiyoruz çok şükür iyiyiz iyikide evdeyiz cnm hergün tansiyonum düşüo baygınlık geçiriorum işteyken kötü oluodum şimdi evimde hemen uzanıyorum ii geliyor.. benimde uzaktam bağlantı kurdular ama sorun var çalışmıyor işlerimide yapamıyorum evdeyim. sıcakta dışarı tek cıkmaya cesarette edemıyorum. evet yaa sırayla bebişler geliyor burdakiler sen beklemezsin yok kızlar erken geliyor falan die delirtiyorlar beni.. Hayırlısı bakalım bizimkiler nezaman gelicek onları bekliyoruz artık :)
Öz gerçek ağustos annesi biz olacağız galibaallah analı babalı buyutsun bi kac arkadasında nişanı gelmiş (bu arada nişan ne yaaaa) agustosta dogurcak ben ve seyyahh galiba
Bayıldım ağustos görünümlü temmuz annelerinee çok doğru tespittt canımheyyyy günaydınlarr sevgili "Ağustos görünümlü Temmuz anneleri"
Barış bebeğin gelişinden sonra topikte adrenalin,heyecan,gerilim tavan yapmış durumda resmen..daha dün "ayyyh midem bulanıyoo" diye hayıflanırken bugün konuştuğumuz şeylere bak.. "zaman" denen gerçek işte tam da bu!
PHALANX arkadaşımızın da doğumu yaklaşmış.. Allah yardımcısı olsun,hayırlısıyla dünyaya getirsin inşallah bebeğini.. bakalım haber alabilecek miyiz bugün ondan
MEDCEZİR canımm senin tecrübeli anneliğine kurban yaaaverdiğin bilgiler için çok sağol kuzum
PARMECMM bu şapşilik haller bu ara bende de mevcutama nedense sadece bu hallere girmeyi beceriyorum..pek bir icraat yok kalan eksikleri tamamlama konusunda halledecz canım hepsini ya merak etme
varyaaa nasıl kahkaha attım görünce sana anlatamammmnabza göre şerbet veriyoo bu kk reklamları
Ayy canım ya okurken benim canım acıdı resmen geçmiş olsun bir kaç gün sıkı iç çamaşır giyme daha çok tahriş olmasın...slm kızlarrr
çok acı çekiyorum. kaç gündür ağdacımı bekliyorum tatilde oldugu için dün rast gele bir yere girdim.. Bikini bölgeme ağda yaptırdım yaptırmaz olsaydım.. kız dealarca sir agdayı üst üste sürdü son zamanları yeter artık bırak die bağırdım çok canım acıyor orası şişti kocaman olldusünnet cocukalrı gibi yürüyorum kocam gece eczaneden pudra falab aldı ama yokk geçmedi cocuk gibi ağladım gece zaten hassas biyer bide böyle tahriş olduu.. Şuan dogum yapsam yapamam dokunamıyorum.. ne yapsam geçer yarın çatı kontrolüm var doktora bile elletemem bu halde ((((
Ben iki sırt çantası hazırladım canım bir oğluma bir bana, benim çantama herkesin dokunmasını istemem o yüzden oğlumun çantası da bol bölmeli çok güzel ve düzenli bir çanta olduhastane çantasını anne için ayrı bebek için ayrımı hazırladınız, ya da nasıl hazırlamayı düşünüyorsunuz? 2 küçük mü 1 büyükmü hazırlasam bilemedim...
canım hayatım boyunca kıskançlıgı pek bilmem ama sarısın tüysüz olanları acayip kaskanıyorum çok sanslısınız gerçekten sarışın olmanın en güzel yanı tüylerin gözükmemesidir herhalde
Canım ben 3 yıla yakındır malum bölgeme agda yaptırıyorum başıma bu ilk kez gelişyor.. Oda tanımadıgım bilmediğim biryerin azizliğine ugradım.. bence korkma ağdaya gittiğin biyer varmıs oraya guvenıyorsan gidebilirsin bence..
kızlar moralım cok bozuk lutfen bılen solesın esım bu ay ısten cıkarıldı ve ben onun uzerınden ssk gözüküom şimdi nolucak kac ay daha bu sskdn yararlanabilicm
kızlar moralım cok bozuk lutfen bılen solesın esım bu ay ısten cıkarıldı ve ben onun uzerınden ssk gözüküom şimdi nolucak kac ay daha bu sskdn yararlanabilicm
Ağda yaptırmaya giden kızlar sizi medeni cesaretinizden dolayı tebrik ediyorum. Ben hiç gitmedim. Epilasyon aletim var kendim hallediyorum. Zaten azdı bu alet sayesinde iyice azaldılar. Bazı yerlerde hiç çıkmıyo bileO bölgeme gelince bir defa adayla uğraştım bir daha tövbe ettim. Acayip acımıştı. O yüzden ben de ingiltere krali, rahmetli başkan kennedy, taçsız kral pele, backenbauer, kaleci mayer, nadia komanaçi, brigitte bardot ve fenerbahçeli cemil gibi jilet kullanıyorum. Sarışın olmamın da avantajı var kaş, bıyık sorunum da olmuyor. Hele kol kılı o da neymiş
slm kızlarrr
Ağda yaptırmaya giden kızlar sizi medeni cesaretinizden dolayı tebrik ediyorum. Ben hiç gitmedim. Epilasyon aletim var kendim hallediyorum. Zaten azdı bu alet sayesinde iyice azaldılar. Bazı yerlerde hiç çıkmıyo bileO bölgeme gelince bir defa adayla uğraştım bir daha tövbe ettim. Acayip acımıştı. O yüzden ben de ingiltere krali, rahmetli başkan kennedy, taçsız kral pele, backenbauer, kaleci mayer, nadia komanaçi, brigitte bardot ve fenerbahçeli cemil gibi jilet kullanıyorum. Sarışın olmamın da avantajı var kaş, bıyık sorunum da olmuyor. Hele kol kılı o da neymiş
kızlar ben hiç malum bölgeye agdaya gitmedim bacak koltuk altı kaş bıyık gidiyorum ama iş oraya gelince hep çekindim bi cesaret salı günü çatı muayenem var diye gidecektim ama hayatımsının başına gelenlerden sonra yine tırstım ki uzun zamandır jilet yapıyorum benimki daha fazla tahriş olur diye düşünüyorum zaten geçen gün aynayla yaptım artık göbüşten göremediğim için aman Allahım dedim yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?