2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kesin görünce der valla haklısın.. Kızarıklık geçti ama afedersin dudakalrına dokunamıyorum içleri şişti.. Sanki silikon yaptırmışım gibiler sinirden gülüyorum valla.. Korkuttugum için kusura bakma aslında hiç başıma gelmeyen bişeydi bu acemi ve tanımadıgın kuafore gıtmenın bedeli oldu sanırım (

Canım hametan krem sür çok iyi geliyor.Benim de başıma gelmişti hemen toparladı.günde 5 6 kere sür bolca.geçmiş olsun.

Onuda deniyeyim canım saol eşime soyluyeyımde alsın..

ne biçim ağdacıymış o manyak yaa üst üste aynı yere sürülür müüü?? bepanthenin merhemini falan sürsen acaba faydası olur mu kiii??

tam manyak allah bildiği gibi yapsın o manyagı (( diyorum üst üste sürme canım acıyor die anlamıyor. Ecel teri döktüm valla.. Bepanten sürdüm yeni canım o aklıma gelmemişti inşallah o ii gelirse sabaha kadar sönerr pöffff

kızlar ben hiç malum bölgeye agdaya gitmedim bacak koltuk altı kaş bıyık gidiyorum ama iş oraya gelince hep çekindim bi cesaret salı günü çatı muayenem var diye gidecektim ama hayatımsının başına gelenlerden sonra yine tırstım ki uzun zamandır jilet yapıyorum benimki daha fazla tahriş olur diye düşünüyorum zaten geçen gün aynayla yaptım artık göbüşten göremediğim için aman Allahım dedim yani

saol canım sürdüm valla soğuk su tuttum beldem aşağıma sürdüm inş. alevini alırda iner .. Evet cnm görüşemiyoruz çok şükür iyiyiz iyikide evdeyiz cnm hergün tansiyonum düşüo baygınlık geçiriorum işteyken kötü oluodum şimdi evimde hemen uzanıyorum ii geliyor.. benimde uzaktam bağlantı kurdular ama sorun var çalışmıyor işlerimide yapamıyorum evdeyim. sıcakta dışarı tek cıkmaya cesarette edemıyorum. evet yaa sırayla bebişler geliyor burdakiler sen beklemezsin yok kızlar erken geliyor falan die delirtiyorlar beni.. Hayırlısı bakalım bizimkiler nezaman gelicek onları bekliyoruz artık :)

Canım ben 3 yıla yakındır malum bölgeme agda yaptırıyorum başıma bu ilk kez gelişyor.. Oda tanımadıgım bilmediğim biryerin azizliğine ugradım.. bence korkma ağdaya gittiğin biyer varmıs oraya guvenıyorsan gidebilirsin bence..

kızlar moralım cok bozuk lutfen bılen solesın esım bu ay ısten cıkarıldı ve ben onun uzerınden ssk gözüküom şimdi nolucak kac ay daha bu sskdn yararlanabilicm

Canım 2 ay önce aynı şey benimde başıma geldi pudra ve bepanthen krem sürdüm iyi geldi ama 2 günde geçti
Bak salı günüde yaptırdım yine aynı şey oldu sıcaktan galiba sir ağda dokunuyor birde bikini bölgem ağda yapılırken çok fazla terliyor galiba ondan dedim ama geçen ay kuzen bendeydi sesu ılık ağda ile yaptık hiçbir şey olmadı. Anlamadım valla. bir daha ki ay zor gidicem ağdaya galiba.

Son düzenleme:

geçmiş olsun canım dikkat et kendine zaten sen hazırlıklarını erkenden yapmıştın rahatsındır şimdi yanlız çıkma zaten dışarıya benimde ufak tekef eksiklerim kaldı onlarıda bugün halledebilirsem tamamdır kızlar erken gelir mi bilmem ama benim kız sadece 3 gün erken gelmişti hayırlısıyla saglıcakla olsunda inşallah kavuşacagız bebeklerimize

allah analı babalı buyutsun bi kac arkadasında nişanı gelmiş (bu arada nişan ne yaaaa) agustosta dogurcak ben ve seyyahh galiba
Öz gerçek ağustos annesi biz olacağız galiba
Bayıldım ağustos görünümlü temmuz annelerinee çok doğru tespittt canım
Ayy canım ya okurken benim canım acıdı resmen geçmiş olsun bir kaç gün sıkı iç çamaşır giyme daha çok tahriş olmasın...
hastane çantasını anne için ayrı bebek için ayrımı hazırladınız, ya da nasıl hazırlamayı düşünüyorsunuz? 2 küçük mü 1 büyükmü hazırlasam bilemedim...
Ben iki sırt çantası hazırladım canım bir oğluma bir bana, benim çantama herkesin dokunmasını istemem o yüzden oğlumun çantası da bol bölmeli çok güzel ve düzenli bir çanta oldu

Son düzenleme:

Büyük rahatlık gerçekten umarım idoş da bana benzer :)

hayatımsın geçmiş olsun canım ya benımde evlenmeden 2 gün önce gittiğim ağdayı böyle yapmıştı düşünsene 3 güne zor geçti çürümüştü resmenbi dahada tövbe ettim jilete devam yarısınıda epilasyon aletiyle benımde önümüzdeki cuma alttan muayene edecek napsam diye düşünüyom aynayla bakarak alıyom ama kalanlar da olabilirağdaya gitcem heralde yine mecbuurrrr

Ay kızlar ben ergenliğimden beri ağda yapıyorum hiç jilet değdirmedim ve inanılmaz rahatım çok çok azaldı zaten artık küçük bir ağda bile rahat rahat yetiyor bana bir de ağdadan sonra bebeyağı sürünce hem tüylerin çıkma süresi çok uzuyor hem de azaltıyor ...

kızlar moralım cok bozuk lutfen bılen solesın esım bu ay ısten cıkarıldı ve ben onun uzerınden ssk gözüküom şimdi nolucak kac ay daha bu sskdn yararlanabilicm

Canım Bildiğim Kadarıyla Eskiden 6 Aydı Şimdi 3 Ay Olması Lazım. 3 Ay İçinde De Eşin Hayırlısıyla Yeni Bir İş Bulur Merak Etme. Bu İş Yerinde Yiyecek Ekmeğiniz Bu Kadarmış. Rabbim Bir Kapıyı Kapatır Birini Açar, Bebeğinde Kısmetiyle Gelir Zaten. İnsan İster İstemez Üzülüyor Ama Moralini Yüksek Tutmaya Çalış, Hayırlısını Nasip Etsin Diye Dua Et. Geçen Ay Bizde Böyle Kötü Bir Haber Aldık. Eşimin Çalıştığı Şirket Girdiği İhaleyi Kaybetti, Eylülde Kapanacak Şirket. İlk Duyduğumuzda Bizde Çok Üzüldük, Eşim İŞ Arıyor Şimdi. Daha İyisini Nasip Etsin Diye Dua Ediyoruz. Umudunu Yitirme, Hakkınızda Hayırlısı Neyse o Olsun.

Canım çok üzüldüm ya ... Ama SSK'dan ne kadar süre daha yararlanabileceğini bilmiyorum malesef...

Provizyon süresi 100 gün .
Yani ; işten ayrıldıktan sonraki 100 gün boyunca sağlık sigortasından faydalanabiliyorsunuz . Eğer 1 yıl boyunca 90 günlük prim yatmış ise .
İşsizlik sigortasına başvurup hak kazanırsa da sağlık hizmetlerinden yararlanabiliyorsunuz , bunda 100 günlük sınırlama yok .
Tabii en net bilgiyi sgk'yı arayarak ya da bizzat giderek öğrenebilirsiniz .

İnşallah , en kısa sürede eşin daha iyi bir iş bulur ve sıkıntılarınız geçer canım .

hay allahım ya çok güldüm...şanslı kesimdensin arastacım sarışın olmak herkese nasip olmuyor işte.bende okadar esmer sayılmam ama hiç jilet kullanmadğım her defasında ağdayla aldığım halde okadar gür çıkıyor ki jilet sürsem heralde orman olur diyorum oyüzden ağdaya devam,hamile olduğum içinde kuaföre gitmek zorunda kalıyorum bi başkasına açmak deli ediyo beni ama mecburum

Offf canım çok geçmiş olsun ben bi kere kendim yaparken aynı şeyi yapmıştım acemilikten o kız da ne acemiymiş daha çekerken kızarmıştır hiç mi farketmedi off

Üff ben hiç sevmiyorum kıl tüy işleriyle uğraşmayı ya... Senin meşhur jiletlerden de kullanıyorum arada :) Fırsat buldukça ağdacıya gitmek daha kolayıma geliyo çünkü çok üşengecim Allah bilmiş de az kıl vermiş yoksa kıllı kıllı gezerdim ortalıklarda ayıcık gibi Biz iki kıl meselelerinden hoşlanmayan arkadaş lazere de gitmiştik kökten kurtulalım diye kadın bize güldü lazer sadece koyu renk kalın tüyleri görürmüş siz halinize şükredin buraya insanlar bu hale gelmesi için geliyo dedi.

Korkma canım ya önemli olan yapan kişinin tecrübeli olması. Sadece bu işi yapan güzellik salonlarını tercih edebilirsin onlar daha titiz oluyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…