- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #41.501
hastane çantasını anne için ayrı bebek için ayrımı hazırladınız, ya da nasıl hazırlamayı düşünüyorsunuz? 2 küçük mü 1 büyükmü hazırlasam bilemedim...
kızlar moralım cok bozuk lutfen bılen solesın esım bu ay ısten cıkarıldı ve ben onun uzerınden ssk gözüküom şimdi nolucak kac ay daha bu sskdn yararlanabilicm
Canım 2 ay önce aynı şey benimde başıma geldi pudra ve bepanthen krem sürdüm iyi geldi ama 2 günde geçti
Bak salı günüde yaptırdım yine aynı şey oldu sıcaktan galiba sir ağda dokunuyor birde bikini bölgem ağda yapılırken çok fazla terliyor galiba ondan dedim ama geçen ay kuzen bendeydi sesu ılık ağda ile yaptık hiçbir şey olmadı. Anlamadım valla. bir daha ki ay zor gidicem ağdaya galiba.
geçmiş olsun canım dikkat et kendine zaten sen hazırlıklarını erkenden yapmıştın rahatsındır şimdi yanlız çıkma zaten dışarıya benimde ufak tekef eksiklerim kaldı onlarıda bugün halledebilirsem tamamdır kızlar erken gelir mi bilmem ama benim kız sadece 3 gün erken gelmişti hayırlısıyla saglıcakla olsunda inşallah kavuşacagız bebeklerimize
Ayy canım ya okurken benim canım acıdı resmen geçmiş olsun bir kaç gün sıkı iç çamaşır giyme daha çok tahriş olmasın...
QUOTE]
saol canım hiç çamaşır giyemiyorum ki gecelikle geziyorum evin içinde bildiğin sünnetli bi çocuk gibi yürüyorum bide
hayatımsın geçmiş olsun canım ya benımde evlenmeden 2 gün önce gittiğim ağdayı böyle yapmıştı düşünsene 3 güne zor geçti çürümüştü resmenbi dahada tövbe ettim jilete devam yarısınıda epilasyon aletiyle benımde önümüzdeki cuma alttan muayene edecek napsam diye düşünüyom aynayla bakarak alıyom ama kalanlar da olabilir ağdaya gitcem heralde yine mecbuurrrr
tşk ederim canım benim.. Offff hemde tam zamanında olmuş senınde... 3 gün düşündüm kuaforum olmadıgı ıcın napsam dıe sonra kendımı bi kuaforde buldum ve kaşındıgımı gördüm işte.. bende sırf muayene yuzunden daldım bılmedıgım yere yoksa bıraz daha beklerdım.. inş benımkı gıbı olmaz. ama benımkı gercekten kızın salaklıgıyla oldu. üst üste ayn ıyere sürülmez sir ağda bu ufak ufak sürdü hep
bende arkadaşların fikirleriyle bepanten sürdüm canım geceden beride pudra döküyorum. Hatta ben göremedıgım için eşim döktü. sıcaklardan terden mi dersin felaket bişey bu yaa güzelim inşallah benimde sabaha kadar geçmiş olur.. Ben bidahakine dogurmuş olurum heralde bakalım nasıl olacak..
Offf canım çok geçmiş olsun ben bi kere kendim yaparken aynı şeyi yapmıştım acemilikten o kız da ne acemiymiş daha çekerken kızarmıştır hiç mi farketmedi off
:
evet evet hiç bukadar kolay olmamıştııı
Hayatımsın çok geçmiş olsun çok fena olmuştur tahmin edebiliyorum çünkü benimde koltuk altında başıma gelmişti.Kadın ağdayı sıcak sürdüğü için yandı resmen buruştu günlerce geçmemişti kollarımı havaya kaldırıp yatıyordum şuan andıkça içim sızladı yine o acıyı hissettim sanki ki özel bölgede daha fenadır.
Dr.çekinme sor bir krem tavsiye eder iyi gelir.
Buarada ben hep ağda yaptırdım özel bölgeyi.Sadece hamişlik dönemde kortum çok acır diye jiletle aldım.En son geçen hafta kardeşim ağda ile aldı.Hiiiç acımadı o kadar rahattı ki anlatamam şuanda kafam çok rahat dünde ağdacıda bacaklarımı,koltuk altını halletim.Oğluş ne zaman isterse gelebilir anası hazır. :)))
meraba kızlar. bebişim bugün çok hareketsiz ya uyuyor mu ne yapıyor anlamadım. normalde hep kıpır kıpır. bu ara böyle olan var mı?
meraba kızlar. bebişim bugün çok hareketsiz ya uyuyor mu ne yapıyor anlamadım. normalde hep kıpır kıpır. bu ara böyle olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?