2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hastane çantasını anne için ayrı bebek için ayrımı hazırladınız, ya da nasıl hazırlamayı düşünüyorsunuz? 2 küçük mü 1 büyükmü hazırlasam bilemedim...

Tanıdıklarım hep 1 büyük valize hazırlamıştı .
Ama böyle karışacağını düşündüm ; rahat olması açısından ben ayrı 2 küçük çanta hazırlayacağım bir bana bir bebeğime ; kıyafet için .
Bir küçük çanta da biberon , emzik , süt sağma makinası vs için hazırlarım . Bulmak kolay olur ; o anda biz ilgilenemeyiz yanımıza refakat edecek kimse ona da kolay olur diye düşündüm .

Egelim çok üzüldüm canım. Sorduğun konuda inan bir bilgim yok ama bilen arkadaşlar gereken cevapları vermişler. Benim yapabileceğim tek şey eşinin iş bulması için dua etmek olur. Şu mübarek günlerde dualarımız kabul olur inşallah eşin ve işsiz olan herkese iş nasip etsin Allah. Nolur üzülme bir kapı kapanır, bir kapı açılır.

kızlar moralım cok bozuk lutfen bılen solesın esım bu ay ısten cıkarıldı ve ben onun uzerınden ssk gözüküom şimdi nolucak kac ay daha bu sskdn yararlanabilicm

Canım inşallah eşin biran önce yine işe başlar dua edicem sizin için. Sen hiç kafana takma stres yapma herşey düzelir hayırlısıyla inşallah daha iyi bir iş bulur çok zor olduğunu biliyorum

bende arkadaşların fikirleriyle bepanten sürdüm canım geceden beride pudra döküyorum. Hatta ben göremedıgım için eşim döktü. sıcaklardan terden mi dersin felaket bişey bu yaa güzelim inşallah benimde sabaha kadar geçmiş olur .. Ben bidahakine dogurmuş olurum heralde bakalım nasıl olacak..

saol cnm sende cok yorma kendini. yalnız cıkmaya pek cesaretim yok açıkcası bayılırım fenalaşırım die korkuyorum çok şükür bi eksiğimiz kalmadı. En azından yok die biliyorum..

Öyle erken dogma muhabbetı yok cnm ya rabbım nezaman yazarsa ama milletin agzını kapatamadıgın ıcın hep konusuyorlar boş dolu.. Ben 41 haftalık kız bebek biliyorum. Böyle konusup insanı evhamlandırıyorlar sadece düşüncesizler..

Amin inş. kavusalımda hayırlısıyla..

Valla anlamadım ki bende sesu ile alırkende terliyorum ama böyle olmuyor. belki bikini bölgemiz hassaslaştığı için ve sir ağdayı biraz sıcak sürdükleri için olabilir. iç çamaşırı giyme temas etmesin ben sadece şort giymiştim bol eşimin şortlarından :) ağdadan gelince hemen yıkadın mı ?

Hayatımsın çok geçmiş olsun çok fena olmuştur tahmin edebiliyorum çünkü benimde koltuk altında başıma gelmişti.Kadın ağdayı sıcak sürdüğü için yandı resmen buruştu günlerce geçmemişti kollarımı havaya kaldırıp yatıyordum şuan andıkça içim sızladı yine o acıyı hissettim sanki ki özel bölgede daha fenadır.
Dr.çekinme sor bir krem tavsiye eder iyi gelir.

Buarada ben hep ağda yaptırdım özel bölgeyi.Sadece hamişlik dönemde kortum çok acır diye jiletle aldım.En son geçen hafta kardeşim ağda ile aldı.Hiiiç acımadı o kadar rahattı ki anlatamam şuanda kafam çok rahat dünde ağdacıda bacaklarımı,koltuk altını halletim.Oğluş ne zaman isterse gelebilir anası hazır. :)))

Offf canım çok geçmiş olsun ben bi kere kendim yaparken aynı şeyi yapmıştım acemilikten o kız da ne acemiymiş daha çekerken kızarmıştır hiç mi farketmedi off

:

co ksaol cnm.. kız orayada yenı başlamış valla kurbanlık gibi hissettim kendimi.. farketmez mi cnm kanadı bile o yaparken ay tahriş oldu die silio bide ağdalı zaten orası dedim bırak silme bişey yapma yeter..

saol canım sende cekmıssın ii anlarsın vallaa oranında terisi çok yumusak cıktı. benimde şişlik inerse ki insin lütfen burusur heralde incecik derili bi bölge mahfetti kız beni.. inan hep su halımle dogurmaya kalkarsam dıe korktum bu acıyla o dogumu düşünemem bıleee

hayatımsın geçmş olsun cnmm..banada öyle olmştu yarım bıraktırmıştım yoksa kopcaktı sanki :) zaten benimide koparmıştı kadın..bidaha asla dedimmm zaten sırf hamileym die mecburum die gitmek istiodum ama jilete dewammm...hiç sewmiyorum jileti ama dayancak gcüm yok

Kızlar lansinoh kremi kullanmaya başladınızmı?Ben daha önce dr.sormuştum 37.haftanda yazacağım demişti.Yarın kontr.var hatırlatacağım.Çünkü yara olmadan kullanmaya başlamak gerekirmiş arkadaşlarım bu konuda çok çektiler.

meraba kızlar. bebişim bugün çok hareketsiz ya uyuyor mu ne yapıyor anlamadım. normalde hep kıpır kıpır. bu ara böyle olan var mı?

Benimde bazen çok hareketsiz oluyor.Sırt üstü yatıp göbişimi okşuyorum,konuşuyorum biraz kıpırdasa içim rahatlıyor.Sonrasında yine o güçlü tekmelerini savuruyor. :)
Artık büyüdükleri ve yerleri daraldıkları için daha az hareket etmeleri normal canım.

Cucu nerdesin sen sabahtan beri. Poponu dön bir şaplak atıcam. Baştan Günebakan merak ettirdi sonra sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…