2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar çamaşırımda avuç içi kadar ıslaklık var acaba suyum mu geliyor anlamadım ağrım sancımda bebek hareket ettikçe oluyor yani anlamadım benimle aynı durumu yaşayan var mı

Canım ben hiç ıslaklık hissetmediğim halde acildeki doktor suyun gelmiş dedi :) o yüzden her an herşey olabilir diorum :)) ama şaka bi yana sızmış olabilir tamamen boşalsa daha fazla olması gerekir Yada devam eder gelmeye ph kağıdı Yada turnusol kağıdı varsa işyerlerinizde gelen suyu onunla anlayabilirsiniz idrar asidik bebeğin suyu alkali Yada şu eczanelerde satılan pedler varmış

kızlar çamaşırımda avuç içi kadar ıslaklık var acaba suyum mu geliyor anlamadım ağrım sancımda bebek hareket ettikçe oluyor yani anlamadım benimle aynı durumu yaşayan var mı

canım eczanelerde 36 haftadan sonra tavsiye edilen suyun geldiğinde mavi renge dönüşen bir ped varmış...arkadaşımda 24 haftalık daha önce 16 haftalıkken suyu geldi ve bebeğini kaybetti.. bu konuda çok hassas ..dr una anlatınca dr u bu pedi tavsiye etmiş..ezcaneden 3 tanesini 12 liraya almış...bende almayı düşünüyorum..çünkü akıntı geldiğini zannedip yavaş yavaş suyumun azaldığınıhissedememekten korkuyorum...ilk hamilelik olunca neyin ne olduğunu bilemiyorum...sende canım içini ferah tut..37 haftaya girmişsin artık...bebiş gelse bile korkulacak bir şey yok...

Canım senin ne çılgın hayallerin varmış maşallah :)) devlet memuru olacam die :)) eşin yine sakin karşılamış hayallerini :)) geçti anacım bizden o işler eşler memur olsa gene olabilirdi ama şimdi mümkin diil :))

38. haftama girdim ve dr umu değiştirebilirim...özel muaynaneye gidiyorum..ben normal epudurel istiyorum...fakat dr um sanki sezeryana yönlendirmeye çalışıyor..gebeliğim boyunca bebişin gelişimi boyu kilosu ve kafa çapı özellikle şakak bölgesi 1-2 hafta önden gidiyor.cumartesi gittiğimde 37+5 de bebişin kilosunu 3650 olduğunu kafa ölçümününde hatırlamıyorum ama o da öndeydi...beni çatı muaynanesi yapmadı..çünkü rahim en çok 10 cm açılırmış bebeğin kafası da 10 olmadığı sürece onuda ultrasyondan ölçebilyormuş o nedenle kontrol etmesine gerek yokmuş...ama nedense ölçümlerine inanmamaya başladım.. ultrasyonda 1 mm ölçümü kaydırsa sonuçlar çok değişiyor...
normal doğum taraftarı olan bir dr arıyorum..ve kızlar bebişinizin son haftalarda BDP ölçüsü neydi?

kızlarrr daha ne kadar daha büyüyecek bu karınlarrrrrrrr

15 günde ne kadar daha büyürrr yaaaa

[QUOTEgsygsy;31185594]iyi geceler tatlı anneleer :) bi takvim bakalım.vaktimiz yok [/QUOTE]
Gunlerimiz ayni canim....

Artik iyice bunaldim biran once bebegimi kucagima almak istiyorumYuzduk yuzduk kuyruguna geldik ama su son ay bi turlu gecmiyor.annemlede memlekette dogurursam falan napicam bilmiyorum cok telasli ve stresliyim bu ara

Buyume demek catlak demek daha fazla agirlik demek bu sicaklardada nasil dayanicaz yaaaaaa:18:

bılmıyorum vala cnm ,bugun ılk defa bıkkınlık geldıgını hıssettım bebegım hep kalsa ıcerde ama bu agırlıkk ve sıcaklarla çok zor oluyor şapır şapır terledim bugunnn ..ağırlık desen dıkelemıyorum çok tuhaftır( bugun bıraz daha ağırlaştım sankı dhada buyudu karnım .. şu anlık çatlak yok gıbı gorunuyorr tırsıyorum karnım ınınce ne oldu bılınmez 47 kılo nerde 63 kılo nerde....demın duştaydım çok fazla kasıldım yarım yarım duş aldım dura duraa.tabureye oturarak . artık vurma değil kemik hissediyorum resmen cnm...

Hangi memorial dan bu fiyati aldin? Ben Sisli Memorial da dogum yapacagim bana normal doguma 4200 fiyat verdiler. Sezeynda yanlis hatirlamiyorsam 5500 civari

Merhaba, ben ağustos annesi değilim ama arada bakıyorum eylül başı olunca. Belki de ağustosta doğar. İnşallah diyorum çünkü bu benim üçüncü oğlan ve diğer ikisi gibi bunun da kafası büyük :) 38, 39 da doğarsa daha kolay olur belki:) Çünkü ilki 39da doğdu ve doğumum nispeten kolaydı. Fakat ikincide tam kırk haftalıktım ve doğuma gitmeden önceki ultrasonda dr.um ölçüp ölçüp zorla 10 cme indirdi kafa çapını, yani aslında mm ile de olsa 10cmden büyüktü. Ama sonuçta doğdu yani. İki doğumum da normal oldu.
Bence içinize sinmiyorsa değiştirin gitsin dr.u. Eskiden 4.5-5 kilo bebekler de bir şekilde çıkıyormuş. Şimdi kolayına kaçmak için 4 kg ya bile sezaryen diyorlar. Benim ilki doğmadan önce 3800 görünüyordu ultrasonda ama 3.360 doğdu.
Allah hepimize hayırlı, sağlıklı ve kolay doğumlar nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…