2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar hastane çantamı hazırlayıp resmini koycam bende ablam 2 sonra geliyor onla beraber hazırlıcam deterjanımı getircekmiş amwy bebek deterjanı ve yumoşunu aldı onla yıkıcam.

eşin tersinden kalkmış anlaşılan

ama bi bakıma da haklı oda olayına hala karar vermediysen bir an önce başla derim

kilo konusunda benim eşim de sızlanıp duruo aynen, neden minicikmiş karnım, nerden çıkacakmış bu bebek, bu kadar küçük olur muymuş vs vs vs...
ama geçen hafta doktorum bebeğin kilosu normalin üstünde diyince ohhh naaaber dedim, sanki karın küçük olunca bebek de küçük ufak tefek olcak zannediolar

ne kadar pahalı yaa 6 küsura doğum mu olurmuş hele o ne öyle
naapıyolar acaba diğerlerinden farklı olarak, altın yatakta falan mı yatırıolar:26:
senin hastanen gayet uygunmuş, benimki de 850 dedi sezaryene, bi de kist ameliyatım olacak ama aynı zamanda, bi indirim yaparım size dedi tam rakam vermedi 1500 falan bulur tahminimce

aynı soruyu ben de soracaktım allah razı olsun sormuşun ve bi sürü de cevap almışın

boşa çatı muayenesi olmak istemiodum ben de, yapmaz heralde doktorum da

kızlar sabah bir çılgınlık yapacağım. Kocam iş için çanakkaleye gidiyor sabahtan günü birlik bende onun peşine takılıcam benide götürecek. o biraz tedirgin birşey olursa die ama ben daha gelmez korkma diorum Dinlene dinlene hem ona yoldaş olurum hem başbaşa gezmiş oluruz. kızım gelince hemen heryere gitmem zor olur..

Bana dua edinde kızın dursun

bu da benim el emeği göz nuru bebek süsüm
isim etiketi ve alttan sallanan kurdelesi eksik,mavinin tonunu bi türlü bulmadık

nasılll bugün sabahtan beri koştur koştur malzeme aradık annemle, malzemecileri görünce afam allak bullak oldu tabi o kadar çok çeşit var ki insanın gözü dönüo

Canım bende iş için Bursa'ya çok gidip geldim ama hiç sevmezdim Yalova Bursa arası virajlarını :) bide sis çöktümü iice kabusum olurdu evlenince ayrıldım işten kaplama kimyasalları satıyordum otomotiv yan sanayine. Bende senin gibi mümessil olucaktım bilim ilaca giricektim mülakattan geçtim eğitime katılamadım hamile olduğumu öğrendim doktora göre hamile kalamazdım ama Allah'ın işine karışmamak gerekiyormuş :) 6 yıldır aralıksız çalışan biri olarak inanılmaz sıkıldım oğlum biraz toparlasın tekrar dönücem inşallah iş hayatına ana satışa dönmem artık diorum daha sakın stresi az bi iş düşünüyorum satış maddi olarak tatmin ediyor ama stresi çok fazla bide yollarda gezmekten inanılmaz bıktım sabit iş sabit maaş tercih edicem sanırım

Çok güzel olmuş ellerine sağlık.o tülü öyle nasıl kestiniz yaaaa???bende el emeği bişeyler yapayım diyorum kızıma ama başlamaya hevesliyim yalnızca,bitiremiyorum bir türlü.mevlüt şekerlerini yapayım dediydim ama 100 tane falan yapmak lazım,o da bana gelmez dediğim sebepten.

etrafımda herkes ona gidiyo nerdeyse şuana kadar terslenme olayı yaşamadım umarımda yaşamam çünkü hiç gelemem öyle şeylere
valla canım senin de ayağın hakikaten yanıkmış :)) her an her yerde olabiliyosun baksana

Canım aynı yollarda direksiyon sallamışız seninle.bahsettiğin yollar süpürgelik ve dürdane.süpürgelikte kar yağınca çooook kalmışlığım var.zincir bile taktık polislerle.satış işi için çok haklısın ama İnan ki artık maddi olarakta tatmin etmiyor,eskidenmiş o.maaşesef ben de yetişemedim o zamanlara.Allah bereket versin ne diyelim.attığımız taş ürküttüğümüz kuşa değmiyor.hele çocuk olduktan sonra mümessillik daha zor olacak benim için çünkü ben hem yalova hem bursa çalışıyorum.yakında olsalar ayrı şehirler sonuçta ve bişey olsa ha deyince gelemem.bende daha sabit bir iş bakıyorum,hatta kpss'ye girdim ama beklentim yok.çok körelnişim,mezun olalı 11 yıl oldu.Allah inşallah başka hayırlı iş kapıları açar isteyen herkese.

Bende Darıca'da oturuyorum canım az gidip gelmedim Eskihisar topçular feribotla :)) az kuyruk beklemedim körfezi de çok dolandığım oldu ne çekmişim be bu arada iyi bile kilo almışsın yaptığın işin yoruculuğunu ve stresini biliorum eşin zaman azaldığı için stresten sana sarmış :)))

onlar hazır paketin içinde o şekilde yuvarlak çıkıo, 100lü satılıo hatta fazla fazla almış olduk mecburen

bence hazır evdeyken oyalanmak için süper bi sebep, benim başlama sebebim buydu araştırmalarına başla derim
ben şimdilik 50 tane falan yapıyım diyorum yeter heralde ya:26:

Herşeyde bir hayır vardır canım,bilim ilaç içinde olmamasında mutlaka bir neden vardır.seninle aynı durumu bende yaşadım.ales sınavına girip iyi bîr puan aldım,yalova üniversitesine yüksek lisans için başvuru yapmama 2 gün varken öğrendim bende hamile olduğumu.yüksek lisansı bitirince belki okutman olarak kalırım diye düşündüm,üniversite yeni kuruldu ve öğretim elemanı ihtiyacı varmış ama kısmet işte.kısmet benim değilmiş ne diyeyim.sende oğlan biraz büyüyünce bir yol çizersin inşallah kendine.bende toplam 9,5 yıldır bilfiil çalışıyorum,inşallah gönlümüze göre işler buluruz.

Yarın bende bir bakayım o zaman,ben 3-5 tane odasına süs olsun diye yaptın zannettim ama epey olmuş seninde.sen internetten mi aldın?yalovada bunları satan yer görmedimde netten aldıysan hangi siteden diyiver bana.ellerine kollarına sağlık şimdiden.el emeği göz nuru kadar kıymetli birşey var mı?

Kızlar merhaba bugün ara girip geçmişi okudum bir kremden bahsetmiştiniz göğüs ucu için ve çatlak için adı neydi çarşamba doktora gidince soracağım kullanabilir miyiz ?

Bende düşündüm KPSS ama hadi dielim atandım nereye gidicem çocuğa kim bakıcak eşimin işi ne olucak bilumum sorular bende alese girip ikinci öğretim yüksek lisans patlatayım diorum mba :)) her boş kalanın yaptığı gibi :)) belki sabit maaşa katkısı olur tezsiz bitiririm diorum Yada ev hayatına iice sarıp ev hanımı olup çıkarım evde olduğum için paso temizlik yapıyorum Hergün mutfak banyo tuvalet cifliyorum çamaşır suyuyla yıkıyorum doktorum kızdı işte en son yorgunluk bebeğin gelişimini etkiliyormuş kuzucum kilo almamış son iki haftada bide acilde ki doktor önce suyun gelmiş dedi sonra az dedi sonra idare eder dedi :)) bugün kendi doktoruma gidecektik eşim geç kaldı yetişemedik yarın sabahtan gidicez bakalım ne dicek suyun ne durumda acaba tamam bi şuursuzluk var bu aralar üzerimde ama suyunun geldiğini farketmeyecek kadar şuursuz olamam die düşünüyorum sızıntı dese anlıcam ama bildiğin suyun gelmiş dedi önce nişan bozulmuyor muydu demişim:)))

Kızlar merhaba bugün ara girip geçmişi okudum bir kremden bahsetmiştiniz göğüs ucu için ve çatlak için adı neydi çarşamba doktora gidince soracağım kullanabilir miyiz ?

Lansinoh meme başı çatlak kremi.bi de bugün hem vücuttaki hem de göğüsteki çatlaklar için madecassol pomad'dan bahsedildi.heralde senin sorduğun madecassol pomad.ayrıca devlette ödüyor bunu.zaten pahalı bişeyde değil.

Tabiki canım herşeyde vardır bi hayır inşallah bebişler şana getirir bize herşey gönlümüzce olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…