- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #42.481
eşin tersinden kalkmış anlaşılanCanlarım benim günaydın hepinize.izne çıktım ama yine 6:30'da ayaktaydım.uykuyu da sevmiyorum,kalktık kocayı işe gönderdik size bir bakayım dedim.bu 1-2 gündür eşime bir haller oldu,epey agresif.şimdi işe uğurlarkende öyleydi.ay sonuna kadar bebek odasına karar vermişim vermişim,şayet vermezsem o ne yapacağını bilirmiş.aslında biliyorum derdini,doğum yaklaşınca gerildi ve bir şeyler yetişmeyecek diye korkuyor.insan sebebini bilsede keyfi kaçıyor.birazdan arar öylesine aramış gibi ama aslında özür aramasıdır o,çabucakta pişman olur.dünde kiloma taktı,ben kilo almak istemediğim için az yiyormuşum falan.dün dışarı çıktık,2-3 arkadaş gördük hepside kilo almadığımı söyledi,yalnızca göbek varmış falan.evet gerçekten çok kilo almadım ama o kadar hareketli bir işim var ki bi de çok şükür sağlık problemimde olmadı ve toplam 7 kilo aldım.o da tok karınla tartıldığımda.doğuracak olan benim,kocam geriliyor benim yerime.size şikayet edeyim dedim kocamı,evdeyim ya bugün itibariyle azıcıkta dedikodu yaptım size.biliyorum biliyorum tamamen iyi niyetinden,heyecanından ve bizi düşündüğünden yapıyor ama insan geriliyor durduk yere.hepimize harika bir gün olsun.bütün istediklerimiz olsun inşallah
ne kadar pahalı yaa 6 küsura doğum mu olurmuş hele o ne öyleArkadaşlar doğum fiyatları almaya başladınız mı ?
Paylaşırsanız çok sevinirim , ben aldıklarımı yazıyorum...
Anadolu yakası:
Memorial Sezeryan : 4000
Hisar Sezeryan :6450
Başkant Üni.Hast Sezeryan :2000
Floarance - Kadıköy Sezeryan :4000
Florance ( Doktorum Herman bey'in bulunduğu hast: Sezeryan 1000
kizlar bilen varmis aranizda hsonu doktorumuz 12 agustosa sezeryan gunu verdi bize... merak ettigim su bana cati muaynesi yinede yaparmi sizce doktor yoksa gunu belli falan herseyi o muayneyi hic olmiycakmiyim....cok kafama takildida olmak istemiorum cunku...
Yaşasın bir hemşo daha.nasıl farketmedim ben seni yaaaa,kusura bakma canım.sen,reoc,HAYATIMSIN ve narin nazenin'le birlikte 5 kişi ettik.sen nereye gidiyorsun doktora?ben Yalova'da doğum yapıcam kısmetse ama bursadaki tüm hastaneleri ve kadın doğumcuların bir kısmını tanırım.çalıştığım ilaçların çoğu kadın doğum ilaçları.benim bütün sülalem Bursa'da.bir ayağım o yüzden hep orda.zaten 40 dakika yalova-bursa arası
bu da benim el emeği göz nuru bebek süsüm
isim etiketi ve alttan sallanan kurdelesi eksik,mavinin tonunu bi türlü bulmadık
Eki Görüntüle 756195
nasılllbugün sabahtan beri koştur koştur malzeme aradık annemle, malzemecileri görünce afam allak bullak oldu tabi o kadar çok çeşit var ki insanın gözü dönüo
Ahmet Yılmaz'ın iyi olduğunu çok duydum canım.arada bir terslenirmiş ama doktorluğu iyiymîş.benim kuzenim orda doğum yaptı,oldukça memnun.hatta ziyaretine bende gittim,hemşirelerin ilgisi falan oldukça iyiydi.Reoc,canım sende uzak sayılmazmışsın,Kocaeli hemen şurası zaten.benim diğer ayağımda Gebze'de.ablam ve kardeşim orda oturuyor.daha Cumartesi günü ordaydım.kardeşimin kızının 1.yaşgünü vardı.yani benim kalbimin yarısı Annemler ve akrabalardan dolayı Bursa'da,geri kalanıda Gebze'de.bende tam arada ayağı yanıklar gibi zıran zıran dolanıp duruyorum.
Çok güzel olmuş ellerine sağlık.o tülü öyle nasıl kestiniz yaaaa???bende el emeği bişeyler yapayım diyorum kızıma ama başlamaya hevesliyim yalnızca,bitiremiyorum bir türlü.mevlüt şekerlerini yapayım dediydim ama 100 tane falan yapmak lazım,o da bana gelmez dediğim sebepten.
onlar hazır paketin içinde o şekilde yuvarlak çıkıo, 100lü satılıo hatta fazla fazla almış olduk mecburen
bence hazır evdeyken oyalanmak için süper bi sebep, benim başlama sebebim buyduaraştırmalarına başla derim
ben şimdilik 50 tane falan yapıyım diyorum yeter heralde ya:26:
Canım aynı yollarda direksiyon sallamışız seninle.bahsettiğin yollar süpürgelik ve dürdane.süpürgelikte kar yağınca çooook kalmışlığım var.zincir bile taktık polislerle.satış işi için çok haklısın ama İnan ki artık maddi olarakta tatmin etmiyor,eskidenmiş o.maaşesef ben de yetişemedim o zamanlara.Allah bereket versin ne diyelim.attığımız taş ürküttüğümüz kuşa değmiyor.hele çocuk olduktan sonra mümessillik daha zor olacak benim için çünkü ben hem yalova hem bursa çalışıyorum.yakında olsalar ayrı şehirler sonuçta ve bişey olsa ha deyince gelemem.bende daha sabit bir iş bakıyorum,hatta kpss'ye girdim ama beklentim yok.çok körelnişim,mezun olalı 11 yıl oldu.Allah inşallah başka hayırlı iş kapıları açar isteyen herkese.
Kızlar merhaba bugün ara girip geçmişi okudum bir kremden bahsetmiştiniz göğüs ucu için ve çatlak için adı neydi çarşamba doktora gidince soracağım kullanabilir miyiz ?
Herşeyde bir hayır vardır canım,bilim ilaç içinde olmamasında mutlaka bir neden vardır.seninle aynı durumu bende yaşadım.ales sınavına girip iyi bîr puan aldım,yalova üniversitesine yüksek lisans için başvuru yapmama 2 gün varken öğrendim bende hamile olduğumu.yüksek lisansı bitirince belki okutman olarak kalırım diye düşündüm,üniversite yeni kuruldu ve öğretim elemanı ihtiyacı varmış ama kısmet işte.kısmet benim değilmiş ne diyeyim.sende oğlan biraz büyüyünce bir yol çizersin inşallah kendine.bende toplam 9,5 yıldır bilfiil çalışıyorum,inşallah gönlümüze göre işler buluruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?