- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #42.561
Canım Yarın 9 dan Sonra Hiçbirşey Yememem Gerekiyor. Çayı İçemem Sanırım. Çayla Da Pek Aram Yok Yahu :44:canım sakin ol az kaldı gitmeden humana anne çayından iç doğumdan sonrada daiç sütün hemen gelsin birde seninle doğuma geleceklere söyle kuru soğanı unutmasınlar belki sen kendinde olmayabilirsin soğanı kesip göğüs uçlarına sürsünler
ama bebği emzirmeden zaten bir kere sürceksin göğüslerin yara olmasın krem mirem hikaye ben faydasını gördüm ilk bebğimde inşallah 2. dede yapıcam eskilerin tavsiyesi ama çok işe yarıyor
hadi hayırlısı sağlıklı doğumlar nasip olsun
Günaydın Canlar.. Çoook İşim Var. Panikten Nerden Başlayacağımı BilmiyorummVe Sadece 4 Saat Uyudum
Yaaa nasyacım seninde 10 günün kalmış. İyi şeyler düşünmeye çalış... Bebek bakımı ile ilgili kafanda planlar yap... Son kontrollerini yap. Sağ salim doğsunda kızın asıl heyecan o an başlayacak... Hayatımız tamamen değişecek doğum yapınca. Evlilik için de böyle düşünürdüm ama fikrim değişti. Eşinle anlaşamazsan boşanırsın ama insan evladını bırakabilir mi... Tüm hayatımız değişecek... Asıl ben biraz da bundan korkuyorumGünaydın canlar
Dün gece başımı yastığa koymamla düşünceler başıma üşüştü sezaryene girişim o anki korkum çıkınca bebeğimi göreceğim o ilk andüşündüm durdum ateşler bastı günü bilmek daha zormuş aslında yaw çok heyecanlıyım ben :26:
Ben 3-4 Gündür Rüyamda Sezeryana Giriyorum. Epidural Tutmuyor Çatır Çatır Kesiyorlar BeniÇok Fazla Kafamızda Kurduğumuz İçin Canım, Kendi Kendimizi Korkutuyoruz Galiba
Canımm Teşekkür Ederim. Desteğinize, Tavsiyelerinize, Dualarınıza Çok İhtiyacım Var. Bende İnanıyorum Herşey Çok Güzel Olacak, Yarın Akşam İyi Haberlerimi Vereceğim SizeSuloz canım çok az kaldı. Uykusuzluk olması çok normal. İşleri çok düşünme daha gün uzun. Dinlene dinlene yap hazırlığını. Ayyyy seni düşündükçe ben daralıyorum valla. Herşey çok güzel olacak inan.
Gerçekten öyle canım ya ben genel anestezi düşünüyorum bide nasıl uyuycam ya orta yerde uyanırsam falan bide boğazına nefes için hortum sokuyolarmış o nasıl olucak çabuk ayılabilecekmiyim of kafamızda kurup duruyoruz
Suloz canım çok az kaldı. Uykusuzluk olması çok normal. İşleri çok düşünme daha gün uzun. Dinlene dinlene yap hazırlığını. Ayyyy seni düşündükçe ben daralıyorum valla. Herşey çok güzel olacak inan.
Yaaa nasyacım seninde 10 günün kalmış. İyi şeyler düşünmeye çalış... Bebek bakımı ile ilgili kafanda planlar yap... Son kontrollerini yap. Sağ salim doğsunda kızın asıl heyecan o an başlayacak... Hayatımız tamamen değişecek doğum yapınca. Evlilik için de böyle düşünürdüm ama fikrim değişti. Eşinle anlaşamazsan boşanırsın ama insan evladını bırakabilir mi... Tüm hayatımız değişecek... Asıl ben biraz da bundan korkuyorum
Canımm Teşekkür Ederim. Desteğinize, Tavsiyelerinize, Dualarınıza Çok İhtiyacım Var. Bende İnanıyorum Herşey Çok Güzel Olacak, Yarın Akşam İyi Haberlerimi Vereceğim Size
Canım Yarın 9 dan Sonra Hiçbirşey Yememem Gerekiyor. Çayı İçemem Sanırım. Çayla Da Pek Aram Yok Yahu :44:
Kuru Soğan Benim Aklımda Koyacağım Çantama, Eşime De Tembihledim. Bebek Hiç Emmeden Önce Mi Sürmek Gerekiyor Soğanı? Birde Emzirmeden Önce Silecek Miyiz? Çok Soru Sordum Galiba :26:
Uzun Zamandır Lansinohta Kullanıyorum İnşallah Yara Olmaz..
günaydın güzel anneler.. dün akşam rekor kırdım ben.. yarın eşimin doğum günü olduğu için kayınpederim süpriz yapıp geldi. haberim var tabi ki. dün annesine gidicekti marketteyken telefon geldi hadi size gelim dedi. hadi gel dedim. markette ne varsa yüklendim. çünkü evde yemek yok. artanları yicektik. aparta bi girdim elektrikler yok. 6 kat merdiveni elimde poşetle çıkmak zorunda kaldım.. ben girdim elektrik geldi. yarım saat içinde 3 çeşit yemek salata vs hazırladım. hatta temizliğimi yapıp bekledimkendime bile şaşırdım vallahi. insan isteyince herşeyi yapabiliyomuş.. ama sonra noldu diye sorun öldüm bel ve sırt ağrısından.. bakalım benim minnoş nasıl
Tamam Canım Eşime Söyledim Akşam Gelirken Alacak Çayı. Çok Teşekkür Ederim Tavsiyelerin İçin. Bunları Konuştukça Heyecanım Katlandı. :26:humana still tea anne çayı dediğim eczaneden alıyorsun sezeryen olacaksınya sütün çabuk gelsin diye öyle bildiğin çay gibi değil bende sevmem çayı oralet gibi birşey sen mutlaka al onu sıcak suyla doğumdan sonra seni uyandırdıktan sonra versinler sana
ben krem falan hiç birşey kullanmadım ilk doğumdada bebği emzirmeden önce soğanı kesip sürsünler suyunu emzirdiğin yere hani ucuna koyulaşan yerine
sonrasında silmek falan yok ya canım antibiyotik gibi soğan biliyorsun rahat ol hiç bişey olmaz ben bunu söylediğimde anneler yok kokar bilmem ne olur diye beğenmediler söylediklerimi
zor bişey değil birde zaralıbişey değil emin ol sürdüğünüz kremlerden daha doğal
birde beni oğlum diş çıkarıken emmiyordu sütüm kesildi 10 aylık falandı humanayla ben tekrar sütümü getirdim 1 yaşına kadar emzirdim...........
sürekli içeceksin diye birşey yok senin için şart sezeryen olduğu için drlar bile tavsiye ediyor sorabilirsin
sıkıştığında sütün azaldığında kullanabilirsin
Canım ben bir belgeselde izledim bebeğin göbeği düşene kadar plasenta ile yaşıyor kendiliğinden kuruyup düşüyor , yaklaşık 7 gün sürüyor bazı kültürlerde plasenta kuruyunca özel bir kap içersinde annenin başucuna konuyor 40 gün orada kalıyormuş falan... Bu şekilde yapılan doğumlara lotus doğum deniyor bebek doğduktan sonra plasentanın da kendiliğinden çıkmasını bekliyorlar ve plasentayı güzelce yıkayıp tuzluyorlar hatta güzel kokulu tohumlar falan koyuyorlar bence çok iyi bir uygulama ama burada bunu yapmak imkansız gibi görünüyor ... Burnunu sokacak ve anlamayacak binlerceeeeeee insan varrrrrr :44: Bu arada plasentasını yiyen çok kadın var bunu duydunuz mu ? İçeriği dolayısıyla lohusa dönemini çok kolay atlamaya yarayan hormonları hareket geçiriyormuş ayrıca gençleştirici etkisi olduğunu da okumuştum ... TuhafffNeyse ben çok konuştum kızlar uyumam lazım artık bugün çok yoruldum çarşı işleri falan vardı hepsini hallettim nihayet hadi öpüyoruz hepiniziiiii iyi geceler...
Tamam Canım Eşime Söyledim Akşam Gelirken Alacak Çayı. Çok Teşekkür Ederim Tavsiyelerin İçin. Bunları Konuştukça Heyecanım Katlandı. :26:
Günaydın kızlar yine işteyim off evde olsam da halılarımı falan yıkatsam artık... Bu ara halılara taktım ya onlar yıkanmadan doğurursam diye
Çok güzel olmuş canım ellerine sağlık
şekerler profilinizdeki bebişler o kadar tatlı ki... İnşallah öyle tatlı kızlarınız olur. Benim kızım da tatlı olsun tabii...
Ben 3-4 Gündür Rüyamda Sezeryana Giriyorum. Epidural Tutmuyor Çatır Çatır Kesiyorlar BeniÇok Fazla Kafamızda Kurduğumuz İçin Canım, Kendi Kendimizi Korkutuyoruz Galiba
şekerler profilinizdeki bebişler o kadar tatlı ki... İnşallah öyle tatlı kızlarınız olur. Benim kızım da tatlı olsun tabii...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?