2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım Yarın 9 dan Sonra Hiçbirşey Yememem Gerekiyor. Çayı İçemem Sanırım. Çayla Da Pek Aram Yok Yahu :44:
Kuru Soğan Benim Aklımda Koyacağım Çantama, Eşime De Tembihledim. Bebek Hiç Emmeden Önce Mi Sürmek Gerekiyor Soğanı? Birde Emzirmeden Önce Silecek Miyiz? Çok Soru Sordum Galiba :26:

Uzun Zamandır Lansinohta Kullanıyorum İnşallah Yara Olmaz..

Son düzenleme:
Günaydın Canlar.. Çoook İşim Var. Panikten Nerden Başlayacağımı Bilmiyorumm Ve Sadece 4 Saat Uyudum

Suloz canım çok az kaldı. Uykusuzluk olması çok normal. İşleri çok düşünme daha gün uzun. Dinlene dinlene yap hazırlığını. Ayyyy seni düşündükçe ben daralıyorum valla. Herşey çok güzel olacak inan.

Yaaa nasyacım seninde 10 günün kalmış. İyi şeyler düşünmeye çalış... Bebek bakımı ile ilgili kafanda planlar yap... Son kontrollerini yap. Sağ salim doğsunda kızın asıl heyecan o an başlayacak... Hayatımız tamamen değişecek doğum yapınca. Evlilik için de böyle düşünürdüm ama fikrim değişti. Eşinle anlaşamazsan boşanırsın ama insan evladını bırakabilir mi... Tüm hayatımız değişecek... Asıl ben biraz da bundan korkuyorum

Ben 3-4 Gündür Rüyamda Sezeryana Giriyorum. Epidural Tutmuyor Çatır Çatır Kesiyorlar Beni Çok Fazla Kafamızda Kurduğumuz İçin Canım, Kendi Kendimizi Korkutuyoruz Galiba

Gerçekten öyle canım ya ben genel anestezi düşünüyorum bide nasıl uyuycam ya orta yerde uyanırsam falan bide boğazına nefes için hortum sokuyolarmış o nasıl olucak çabuk ayılabilecekmiyim of kafamızda kurup duruyoruz

Canımm Teşekkür Ederim. Desteğinize, Tavsiyelerinize, Dualarınıza Çok İhtiyacım Var. Bende İnanıyorum Herşey Çok Güzel Olacak, Yarın Akşam İyi Haberlerimi Vereceğim Size

günaydın güzel anneler.. dün akşam rekor kırdım ben.. yarın eşimin doğum günü olduğu için kayınpederim süpriz yapıp geldi. haberim var tabi ki. dün annesine gidicekti marketteyken telefon geldi hadi size gelim dedi. hadi gel dedim. markette ne varsa yüklendim. çünkü evde yemek yok. artanları yicektik. aparta bi girdim elektrikler yok. 6 kat merdiveni elimde poşetle çıkmak zorunda kaldım.. ben girdim elektrik geldi. yarım saat içinde 3 çeşit yemek salata vs hazırladım. hatta temizliğimi yapıp bekledim kendime bile şaşırdım vallahi. insan isteyince herşeyi yapabiliyomuş.. ama sonra noldu diye sorun öldüm bel ve sırt ağrısından.. bakalım benim minnoş nasıl

Bende Genel Anestezi Olmasın Bebeğimi Göreyim İstiyorum. Uyanmazsın Canım Merak Etme, Narkoz Geçecek Olsa Bile Sen kendine Gelmeden Farkederler Onu. İyi Düşün İyi Olsun. Biz Hep Olumsuz YÖnlerini Düşünüyoruz Korkularımızdan Dolayı. Umarım Herşey Güzel Olur, Herşey Yolunda Gider. Uyuyacaksın, Uyanacaksın Bebeğin Yanında Olacak

Saol canım ya aslında çocuksuz son 10 gün hayatımda dediğin gibi eşinle olmadı boşanırsın ama çocuk öylemi tamamen sana bağımlı bir canlı o asla bırakılmaz bunu düşündükçe bende ürküyorum açıkçası ama hamilelikten çok yorulduğum ve onu çok merak ettiğim için zaman hemen geçsin istiyorum :2:aslında anı yaşamak bu son yalnız zamanların tadını çıkarmak lazım ama nerdeeee

Canımm Teşekkür Ederim. Desteğinize, Tavsiyelerinize, Dualarınıza Çok İhtiyacım Var. Bende İnanıyorum Herşey Çok Güzel Olacak, Yarın Akşam İyi Haberlerimi Vereceğim Size

Yarın tüm topikcek sana dua edicez hiç merak etme. Her saat seni konuşuruz artık. Şimdi kuafördedir. Şimdi yola çıkmışlardır. Şimdi odadadır. Doğurmuş mudur acaba diye diye akşamı ederiz. Tüm topik arkanda hiç merak etme İyi haberlerini bekliyoruz canım. Bizi habersiz bırakma

Günaydın kızlar...
Kilo alma durumları nasıl gidiyor?Sona yaklaştıkça istemeden de olsa daha çok kilo alınıyor gibi geldi bana.Size de bir sorayım dedim.Aslında çok yemiyorum,yediklerime de dikkat etmeye başladım son zamanlarda ama çok kilo aldım gibi geliyor.benim 1 ayım daha var,korkuyorum daha çok almaya.
Doktor kızacak diye korkuyorum.62 kilo ile başladım şimdi 78im.nasıl sizce?

humana still tea anne çayı dediğim eczaneden alıyorsun sezeryen olacaksınya sütün çabuk gelsin diye öyle bildiğin çay gibi değil bende sevmem çayı oralet gibi birşey sen mutlaka al onu sıcak suyla doğumdan sonra seni uyandırdıktan sonra versinler sana

ben krem falan hiç birşey kullanmadım ilk doğumdada bebği emzirmeden önce soğanı kesip sürsünler suyunu emzirdiğin yere hani ucuna koyulaşan yerine

sonrasında silmek falan yok ya canım antibiyotik gibi soğan biliyorsun rahat ol hiç bişey olmaz ben bunu söylediğimde anneler yok kokar bilmem ne olur diye beğenmediler söylediklerimi

zor bişey değil birde zaralıbişey değil emin ol sürdüğünüz kremlerden daha doğal

birde beni oğlum diş çıkarıken emmiyordu sütüm kesildi 10 aylık falandı humanayla ben tekrar sütümü getirdim 1 yaşına kadar emzirdim...........

sürekli içeceksin diye birşey yok senin için şart sezeryen olduğu için drlar bile tavsiye ediyor sorabilirsin

sıkıştığında sütün azaldığında kullanabilirsin

Ama sen kendini çok yormuşsun annesi yapma öyle bak son haftalar bunlar dikkat edelim allah korusun

Tamam Canım Eşime Söyledim Akşam Gelirken Alacak Çayı. Çok Teşekkür Ederim Tavsiyelerin İçin. Bunları Konuştukça Heyecanım Katlandı. :26:

evet seyyahcım bu pek çok kültürde varmış, bazı doğal doğum bloglarında da plesantayı doğumdan sonra doğum lekelerini alsın diye yüzünde omuzlarında bekleten anneler okudum.
yemek tabi baya bir ilginç onu ben de duydum.
bu pek çok gençleştirici kremde zaten plesantalar kullanılıyormuş,
tuzlayarak bebeğin yanında saklayıp kuruyana kadar bekletildiğini ben de duymuştum,
ama dediğin gibi imkansız artık bunları yapmak,
en azından hastanede uyarırız hemen kesmezler 1 saat olsun bekletseler keşke,
ben görüyorum çocuk dışarı çıkıyor pat diye kesiyolar hemen kordonu,
zavallı neye uğradığını şaşırıyodur bence.

şekerler profilinizdeki bebişler o kadar tatlı ki... İnşallah öyle tatlı kızlarınız olur. Benim kızım da tatlı olsun tabii...

suloz dualarimz sennle canim bnm guzel hberlerini bklicrz..bn sezeryanimn byramdan once olmasii istiyorum.bayramda doktorum tatile flan gder sancilanirm diye korkuyorn.bska bi doktor asla istemem..soylicm hftaya bkalim...

Tamam Canım Eşime Söyledim Akşam Gelirken Alacak Çayı. Çok Teşekkür Ederim Tavsiyelerin İçin. Bunları Konuştukça Heyecanım Katlandı. :26:

evet canım anlıyorum seni ilk olunca insan heyecanlanıyor bende öyleydim ilkinde rahat olun

birde dr un söylemiştir bekli ama bazılarıda söylemiyor sezeryende nasıl bir tercihin var bilmiyorum epudural sezeyen ayrı spinal var tam uyutma yarım uyutma vsss narkoz alacaksın narkoz sonrası başın ağrımasın diye sezeryen olduğun gün sık sık kahve içilmesi gerekiyormuş

narkozu vücütdan atmayı kolaylaştırıp baş ağrısını engelliyormuş epudural sezeryen normal sezeryen yapan arkadaşların dr ları söylemiş........

Günaydın kızlar yine işteyim off evde olsam da halılarımı falan yıkatsam artık... Bu ara halılara taktım ya onlar yıkanmadan doğurursam diye

Çok güzel olmuş canım ellerine sağlık

günebakancım ne zaman ayrılıyosun izne,
benim bu hafta son haftam,
haftaya pazartesinden itibaren izinliyim,
sen 6 ağustosa kadar falan çalışcakasın sanırım,
aslında bir anlamda iyi olur bayram ttailide girer araya bayramdan sonra başlatılmış olur iznin

şekerler profilinizdeki bebişler o kadar tatlı ki... İnşallah öyle tatlı kızlarınız olur. Benim kızım da tatlı olsun tabii...

İnşallah canım ben daha çok esmer olmasını istiyorum kızımın babası esmer ben kumral :) Bakalım kızım kime benzicek anneannesine benzerse renkli gözlü ve beyaz tenli olur :)
Rabbim hayırlı evlat versin hepimizin yavrusu melek meleklerde tatlı ve güzeldir :)

Ben 3-4 Gündür Rüyamda Sezeryana Giriyorum. Epidural Tutmuyor Çatır Çatır Kesiyorlar Beni Çok Fazla Kafamızda Kurduğumuz İçin Canım, Kendi Kendimizi Korkutuyoruz Galiba

sulozcum hepsi bilinçaltı, birde ister istemez şu an endişe seviyen yüksek öyle oluncada bilinçaltındaki olumsuzluklar rüyalarında gün yüzüne çıkıyor,
sen hiç merak etme her şey çok güzel olucak,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…