- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #42.501
bu daha ilk deneme, devamı gelecek inşYarın bende bir bakayım o zaman,ben 3-5 tane odasına süs olsun diye yaptın zannettim ama epey olmuş seninde.sen internetten mi aldın?yalovada bunları satan yer görmedimde netten aldıysan hangi siteden diyiver bana.ellerine kollarına sağlık şimdiden.el emeği göz nuru kadar kıymetli birşey var mı?
Kızlar merhaba bugün ara girip geçmişi okudum bir kremden bahsetmiştiniz göğüs ucu için ve çatlak için adı neydi çarşamba doktora gidince soracağım kullanabilir miyiz ?
Lansinoh meme başı çatlak kremi.bi de bugün hem vücuttaki hem de göğüsteki çatlaklar için madecassol pomad'dan bahsedildi.heralde senin sorduğun madecassol pomad.ayrıca devlette ödüyor bunu.zaten pahalı bişeyde değil.
bu daha ilk deneme, devamı gelecek inş
ben incik boncuk malzeme satan yerlerden buldum burda Antalya'da. ama nette satan yerler de vardı kızlar birmax die bi siteden bahsetmişti sanki bi de Çiçek Malzeme | Çiçek Malzemeleri Online Satış Mağazası buraya da bakabilirsin.
öncelikle bi gez dolaş derim ama Yalova içini, olur ya belki de vardır
madecassol sanırım bahsettiğin krem
bu da benim el emeği göz nuru bebek süsüm
isim etiketi ve alttan sallanan kurdelesi eksik,mavinin tonunu bi türlü bulmadık
Eki Görüntüle 756195
nasılllbugün sabahtan beri koştur koştur malzeme aradık annemle, malzemecileri görünce afam allak bullak oldu tabi o kadar çok çeşit var ki insanın gözü dönüo
ayyy sorma canım kadının kaprislerini görünce eşime de izletsem mi dedim. zor bi süreç olacakShowtv bebek isi kendi miz mizligimi gordum sanki simdiden))))
kızlar çamaşırımda avuç içi kadar ıslaklık var acaba suyum mu geliyor anlamadım ağrım sancımda bebek hareket ettikçe oluyor yani anlamadım benimle aynı durumu yaşayan var mı
kızlar çamaşırımda avuç içi kadar ıslaklık var acaba suyum mu geliyor anlamadım ağrım sancımda bebek hareket ettikçe oluyor yani anlamadım benimle aynı durumu yaşayan var mı
evet canım ilk gün yıkamamak gerekiyormuş, çünkü üzerinedikei verniks örtüsüni bebeğin cildinin iyice emmesi gerekiyormuş, da eğer hastanede hemen yıkama gibi bi uygulama varsa nasıl engel olucazki buna,
birde aslında kordonunda hemen kesimemesi gerekiyormuş, en az 1-2 gün beklemesi gerekiyormuş, böyle yapılan bebekler kolik olmuyormuş,
doğum sırasında bebek kendini kastığı için bazı şeyler bebekten kordon yoluyla plesantaya geçiyormuş, o nedenle kordonu hemen kesmeyip bunların plesantadan tekrar bebeğe geçmesini beklemek gerekiyormuş,
kordonu kesilmeyen bebekler plesantadan hemen ayrılmadıklarından kendilerini güvende hisseidyor ve hiç ağlamıyorlarmış, ee tabi kuzucuklar 9 ay o plesantayla yaşıyorlar,
sonra aniden başka bir yere geçiş ve eşini pat diye ayırınca kopartıyorlar gürültüyü:):)
Altına ped koy tatlım bakalım tekrar ped islanscak mı ? DOktorum az gelmesine rağmen ped koyuna tekrar tekrar ped değiştiriyorsanız sudur o dedi bana
Yaşasın bir hemşo daha.nasıl farketmedim ben seni yaaaa,kusura bakma canım.sen,reoc,HAYATIMSIN ve narin nazenin'le birlikte 5 kişi ettik.sen nereye gidiyorsun doktora?ben Yalova'da doğum yapıcam kısmetse ama bursadaki tüm hastaneleri ve kadın doğumcuların bir kısmını tanırım.çalıştığım ilaçların çoğu kadın doğum ilaçları.benim bütün sülalem Bursa'da.bir ayağım o yüzden hep orda.zaten 40 dakika yalova-bursa arası
bu da benim el emeği göz nuru bebek süsüm
isim etiketi ve alttan sallanan kurdelesi eksik,mavinin tonunu bi türlü bulmadık
Eki Görüntüle 756195
nasılllbugün sabahtan beri koştur koştur malzeme aradık annemle, malzemecileri görünce afam allak bullak oldu tabi o kadar çok çeşit var ki insanın gözü dönüo
ped ıslaklığı emiyor diye koymadım anlayamam ıslaklık miktarını diye bakalım inşallah değildir yarın çatı muayenem var zaten banyoya girmem gerek ona bile girmiyorum sızıntı devam ederde anlamam diye
Haber ver ama merak ederim seni
FundaArdaaaaa upuzun çok çok mutlu yıllar dilerim şekerim:119::119:
funda ve denaz nice yıllara kociişlerinizle ve bebişlerinizle tatlışkolarbizimde bu ay yıldönümümüz bakalım bebiş doğmazsa o zamana kadar 3. yılımızı kutluycaz inş.
kedicik valla ağlattın beni canım ya hikayenizi okrken dayanamadım.çok şükür sağlıkla almışsın kucağına bebişini.darısı başımıza inş.o ne güzel kareler öyle canım tam bi mtluluk yumağı olmuşsunuz.allah bu mutluluğu daim etrsin.öpüyorum bebişini de senide canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?