2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bu daha ilk deneme, devamı gelecek inş

ben incik boncuk malzeme satan yerlerden buldum burda Antalya'da. ama nette satan yerler de vardı kızlar birmax die bi siteden bahsetmişti sanki bi de Çiçek Malzeme | Çiçek Malzemeleri Online Satış Mağazası buraya da bakabilirsin.
öncelikle bi gez dolaş derim ama Yalova içini, olur ya belki de vardır
Kızlar merhaba bugün ara girip geçmişi okudum bir kremden bahsetmiştiniz göğüs ucu için ve çatlak için adı neydi çarşamba doktora gidince soracağım kullanabilir miyiz ?

madecassol sanırım bahsettiğin krem

Son düzenleme:

Evet canım bu teşekkür ederim :) Kociş yeter diyor gündüz nette gece nette :)

Evet canım madecassol :) Teşekkür ederim

İyi geceler kızlar

Eline sağlık canım çok güzel olmus bebisinin süsüü

Showtv bebek isi kendi miz mizligimi gordum sanki simdiden ))))
ayyy sorma canım kadının kaprislerini görünce eşime de izletsem mi dedim. zor bi süreç olacak

Evet canım doktor biraz senin kafanı karıştırmış ama suyun gelmiş olsaydı şu an epey sancıların olurdu heralde.doğumun doğası bu çünkü.artık doğum başlasın sinyalidir suyun gelmesi.kpss'de olurda bir yere atanırsam(umudum olmadığı için bol keseden sallıyorda olabilirim) yanıma büyüklerden birini bulup alırım kızıda giderim diye tek başıma düşünürdüm.tabi bunu sesli ve eşimin yanında düşündüğümde ne kadar güzel hayaller kurduğumu söyleyince kafadaki baloncuklar tek tek patladı gittî.galiba kırıp dizimi Yalova'da bulmam gerekecek başka bir iş.

kızlar çamaşırımda avuç içi kadar ıslaklık var acaba suyum mu geliyor anlamadım ağrım sancımda bebek hareket ettikçe oluyor yani anlamadım benimle aynı durumu yaşayan var mı

kızlar çamaşırımda avuç içi kadar ıslaklık var acaba suyum mu geliyor anlamadım ağrım sancımda bebek hareket ettikçe oluyor yani anlamadım benimle aynı durumu yaşayan var mı

Canım ben daha acemi hamileyim anlamam ki o su mu?akıntı falan mı?bekleyelim şimdi deneyimli canlar gelip aydınlatır.inşallah herşey yolundadır.

Altına ped koy tatlım bakalım tekrar ped islanscak mı ? DOktorum az gelmesine rağmen ped koyuna tekrar tekrar ped değiştiriyorsanız sudur o dedi bana

canım benim ikinci doğumum güya tecrübeliyim ama kızımda önce nişan geldi 10 saat sancı çektim arkasından suyum patladı ama bunda anlamadım ıslaklık var yeni çamaşır bakalım ne olacak

Canım ben bir belgeselde izledim bebeğin göbeği düşene kadar plasenta ile yaşıyor kendiliğinden kuruyup düşüyor , yaklaşık 7 gün sürüyor bazı kültürlerde plasenta kuruyunca özel bir kap içersinde annenin başucuna konuyor 40 gün orada kalıyormuş falan... Bu şekilde yapılan doğumlara lotus doğum deniyor bebek doğduktan sonra plasentanın da kendiliğinden çıkmasını bekliyorlar ve plasentayı güzelce yıkayıp tuzluyorlar hatta güzel kokulu tohumlar falan koyuyorlar bence çok iyi bir uygulama ama burada bunu yapmak imkansız gibi görünüyor ... Burnunu sokacak ve anlamayacak binlerceeeeeee insan varrrrrr :44: Bu arada plasentasını yiyen çok kadın var bunu duydunuz mu ? İçeriği dolayısıyla lohusa dönemini çok kolay atlamaya yarayan hormonları hareket geçiriyormuş ayrıca gençleştirici etkisi olduğunu da okumuştum ... Tuhafff Neyse ben çok konuştum kızlar uyumam lazım artık bugün çok yoruldum çarşı işleri falan vardı hepsini hallettim nihayet hadi öpüyoruz hepiniziiiii iyi geceler...

Altına ped koy tatlım bakalım tekrar ped islanscak mı ? DOktorum az gelmesine rağmen ped koyuna tekrar tekrar ped değiştiriyorsanız sudur o dedi bana

ped ıslaklığı emiyor diye koymadım anlayamam ıslaklık miktarını diye bakalım inşallah değildir yarın çatı muayenem var zaten banyoya girmem gerek ona bile girmiyorum sızıntı devam ederde anlamam diye

Bende varım altıııı

Canim cok seker olmus bende 50 tane yaptim mevlutte dagitmak icin malzemelerini internetten almistim. ama bu kuzulardanda yapmak istiyorum nerden aldin antalyadan bulabilecegim bi yerse bende ordan alayim :)))

bursa da ben Fatma güray a gidiyorum doğumum doruk çekirgede olacak inşallah hayırlısıyla bu arada bugüne kadar sakin olmaya çalıştım başarmıştım zannediyordum ama şuan acayip tırsmaya başladım

bu gece doğurursam evin halini bi görün yeni perdeler daha gelmedi salonda sadece güneşlikler takılı oturuyoruz halılar yıkama da yerler çıplak herşey yolunda olsunda illa perdelerde takılır halılarda serilir inşallah hayırlı zamanda sağlıklıca gelir oğluşum

Çok tatlı bir kadın Fatma Hanım,Bursa'da olsaydım düşünürdüm onu,bi de pembe-mavi'den biri olabilirdi(gerçi ssk anlaşması olmadığı için zor olurdu o iş ama neyse).lütfen panik yapma,panik yapman bişeyi değiştirmeyecek.ev zaten o haldeyken rezil olacaksın olacağın kadar ele güne karşı :)))))Allahım ya neler düşünüyorsun,kafayı yedin zaar......uykum açıldı valla birden.haberdar et bizi.

selam arkadaşlar ne kadar uzun zaman oldu girmeyeli. umarım herkes iyidir bizde eminim hepinizde az çok olan şikayetlerle son günleri sayıyoruz. inşallah hepimiz sağlıklı ve sorunsuz doğumlarla alırız bebeklerimizi kucağımıza.

çok sağol canım bir baktın bebiş de aaranızda kutlarsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…