2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bazılarınız bebeğin yıkanmasından bahsetmiş.internette okumuştum ilk 24 saat yıkanmaması gerekiyormuş.vücut bağışıklığı için.bence araştırın.

Yurtdisi makalelerden ve bir arkadasimdan yenidogan bebegi yikama ile ilgili soyle birsey duydum. Bebek dogdugunda tum vucudu verniks sivisi ile kapli oluyormus. Su beyaz kremsi pudramsi sivi. Verniks sivisinin bebek cildini koruyucu etkisi varmis. Bebegi sampuan ile yikamak ilili sivinin cabuk kaybolmasina neden oluyormus.

Arkadasimin doktoru ilk 1 ay bebegin sade suyla yikanmasini soylemis. Ben de 1 ay sampuan vs kullanmayi dusunmuyorum

günaydın bütün arkadaşlara.ben her gece rüyamda doğum yapıyorum :) bu gecede doğurdum bayada emzirdim :) ya ben çok heyecan yaptım yaklaştıkça sanırım...

Günaydınlar... Uyuyamıyorum...

canım zaten uyuyamıyacaz vücut kendini doğum sonrasına ayarlıyor şimdiden doğumdan sonra gece 3...4.kez emzirmeye kalkcaz

yoksa düşünsene 8 saat uyuyan birinin ertesi gün birden bire gece 4..5 kere uykusunun bölündüğünü psikolojimiz bozulurdu

işte şimdiden anrtemanlarla alışıyoruz bu durum gayet olumlu bence birden bire düzenimiz bozulsaydı daha kötü olurdu

bu arada gunaydn kizlar dun kontrolum vardi eylus cok iyi sukur..gene dogum pozisyonunda rekor kirdi bu 4 oldusezeryan gununu sordm.suanda bsey diyemem.dogucak gbi gozukmuyo..durmk isteyen cocugu anne karnndan alamam ne kdr durursa o kdr iyi dedi bu 38 olur oncesi snrasi olur bilemem dedi nstde sancida ckmadi sukur

Günaydın kızlar yine işteyim off evde olsam da halılarımı falan yıkatsam artık... Bu ara halılara taktım ya onlar yıkanmadan doğurursam diye

Çok güzel olmuş canım ellerine sağlık

Herkese günaydın canlar.gepiniz rüyalarınızda doğum,bebeklerinizi falan görüyorsunuz.ben daha hiç böyle rüya görmedim.kendimi doğurmayacağım falan mı zannediyorum nedir?artık iyice zorlaştı di mi arkadaşlar?çoğunuzda aynı serzenişler,az kaldı biraz daha gayret.benim sizlerin kadar şikayetlerim yok daha çok şükür ama benim daha var doğuma.bugünde kulağımız Narin Nazenin'de.inşallah herşey yolundadır.hepimize güzel günler olsun inşallah

Günaydın hanımlar;
Bende şikayetlerimi sıralayayım
1- En gıcık olan bu.... Bacak ağrısı beni mahvediyor. Gece bacaklarımı oynatmaktan uyuyamıyorum. Bi uzatıyorum bi büküyorum bi ayırıyorum. Dönerken bacaklarımı açtığımda kalça tarafından küttttt diye bi ses geliyor. Parmak kıtlamasının büyüğü resmen. Kireçleniyor mu? Çatı mı açılıyor artık ne oluyorsa...
2- Akşam yürüdüysem sabah ayaklarımın üstüne basmakta zorlanıyorum.
3- 10 kilo aldım. Son 2 kiloyu tamamen son 1 haftada aldım. Annem yanımda olunca ye iç yat. Başka bişey yapmadım ve hoooppppp kilolar geldiiiiiii
4-Ben de bayramdan sonra doğurmak istiyorum. 23'üne kadar beklemek istemiyorum doğum yapanlara, günü belli olanlara çok imreniyorum. Sanki herkes doğuracak da ben kedinin ciğere baktığı gibi bakacak mışım gibi geliyor

Bi de sorularım olacak... Bi bebek çikolataları ile bebek şekerlerini kaçıncı haftalarda yaptırmak en mantıklısı. Normal doum bekleyenler için tabii.. Sezeryanda sıkıntı yok... Bi de sezeryanda en kıskandığım şey süslenip püslenip doğum yapacak olmak

Günaydın canlar
Dün gece başımı yastığa koymamla düşünceler başıma üşüştü sezaryene girişim o anki korkum çıkınca bebeğimi göreceğim o ilk andüşündüm durdum ateşler bastı günü bilmek daha zormuş aslında yaw çok heyecanlıyım ben :26:

3 saat uykumda rüya gördüm birde çatı muayenesi oluyordum burada okuduğum bazı kişilerin acı çekmesi beni korkutmuş :) doktor yat dedi yattım korkma filan dedi vs. ama ben doktoru duymuyorum içimden dua ediyorum acı duymim diye sonra doktorun elini hissettim içimde ama acı duymadım.bitince çok şükür Allahım duamı kabul ettin dedim uyandım :) yarın nts ye gireceğiz bakalım

Ben 3-4 Gündür Rüyamda Sezeryana Giriyorum. Epidural Tutmuyor Çatır Çatır Kesiyorlar Beni Çok Fazla Kafamızda Kurduğumuz İçin Canım, Kendi Kendimizi Korkutuyoruz Galiba

Günaydın Canlar.. Çoook İşim Var. Panikten Nerden Başlayacağımı Bilmiyorumm Ve Sadece 4 Saat Uyudum

canım sakin ol az kaldı gitmeden humana anne çayından iç doğumdan sonrada daiç sütün hemen gelsin birde seninle doğuma geleceklere söyle kuru soğanı unutmasınlar belki sen kendinde olmayabilirsin soğanı kesip göğüs uçlarına sürsünler

ama bebği emzirmeden zaten bir kere sürceksin göğüslerin yara olmasın krem mirem hikaye ben faydasını gördüm ilk bebğimde inşallah 2. dede yapıcam eskilerin tavsiyesi ama çok işe yarıyor

hadi hayırlısı sağlıklı doğumlar nasip olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…