2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sulozcum heyecanın tavandadır eminim çok güzel ya yarın kucağında olacak... Hep aklımızdasın emin ol bizler de çok merak ediyoruz dualarımız seninle

suloz dualarimz sennle canim bnm guzel hberlerini bklicrz..bn sezeryanimn byramdan once olmasii istiyorum.bayramda doktorum tatile flan gder sancilanirm diye korkuyorn.bska bi doktor asla istemem..soylicm hftaya bkalim...
Canım Teşekkür Ederimm
Epidural Olacak Canım. Sadece Belden Aşağısı Uyuşacak. Yani Umarım Uyuşur. Ben Dişçiye Falan Gittiğimde Morfin Hiç Tutmuyor Bende. O Yüzden Epiduralin Tutmamasından Çok Korkuyorum. Tutmazsa Genel Anestezi Yapıyorlar Zaten.

Günaydın annelerrrrrrr Güne hıçkırık ile başladık 5 dakika oldu hala hıçkırıyor kızım Nasıl güzel mucize bunlar anne bak kendimi geliştiriyorum diyor emmek için Arrtık doğsunnn ama yaa

Teşekkür Ederim Canım, İnşallah Güzel Olacak
Sulozcum heyecanın tavandadır eminim çok güzel ya yarın kucağında olacak... Hep aklımızdasın emin ol bizler de çok merak ediyoruz dualarımız seninle
Evet Canım Sorma Devamlı Panik Halindeyim. Aklımdan Geçenlerin Haddi Hesabı Yok. Onu Koydum Mu Bunu Koydum Mu, Devamlı çantaları Açıyorum.. Oysa Çok Uzun Zaman Oldu Çantalarımı Hazır Edeli. Bebek Şekerleri Teslim Alınacak, Eşimi Arıyorum Devamlı Ne Zaman Gideceksin Diye. Oğlumda Heyecanlı Bugün, Ondada Bi Panik Halleri Bir Sağa Bir Sola Vurmalar.. Bugün Karnımda Geçirdiği Son Günü Miniğimin.. Ayy Duygusala Bağladım Yine Ben Gidip Biraz Toz Alayım Uğrarım Size Yoksa Açılacak Çeşmeler..

Canım bu ayın sonunda ayrılmayı düşünüyorum Ağustosun ilk haftasını da geçirirsem iyice panik yapıcam. Bir de çevremden sürekli baskı görüyorum izne ayrılmam konusunda :) Yıldırma çalışmaları sayesinde izne çıkışımı 1 hafta öne aldım. İşyerim çok uzak mesafede yoksa çalışmak problem olmazdı. Sabahları daha kolay geliyorum ama akşam dönüşüm 1,5 saat sürüyor en az. Bakalım pazartesi yine kontrolüm var doktorumla da konuşurum.

Ama sen kendini çok yormuşsun annesi yapma öyle bak son haftalar bunlar dikkat edelim allah korusun

napayım kız.. Allahtan ev pis değildi.. öle dağınıkları toplattım.. çok severim ben kayınpederimi. en son şubatta gördüm onu 1 günlüğüne ben gitmiştim. hele eşim geçen sene düğünde gördü en son babasını.. çok özlemişti. iş durumlarından görmeyede gidememişti. gelse kalsa hep burda.. dün bana kızım yanlız kalcam diye üzülme: sezeryan olurda yanında kimse olmazsa beni çağır temizlikten anlamam ama yemeklerinizi yaparım bebeğini sallar altını değiştiririm ben dedi.. nasıl duygulandım anlatamam

kızlar çamaşırımda avuç içi kadar ıslaklık var acaba suyum mu geliyor anlamadım ağrım sancımda bebek hareket ettikçe oluyor yani anlamadım benimle aynı durumu yaşayan var mı

canım o avuçiçi kadar ıslaklık hatta biraz daha fazlası bende son 1 aydır nerdeyse hergün oluyor,
ben de su geliyor diye endişeye kapılıyorum ama değildir umarım,
geçen ay sormuştum doktora yok olmaz öyle bi şey demişti,
idrar kaçışı olabiliyormuş ya da ter, öyle bi şeydir umarım

şekerler profilinizdeki bebişler o kadar tatlı ki... İnşallah öyle tatlı kızlarınız olur. Benim kızım da tatlı olsun tabii...

sulozcüm şimdiden düşünme boşver bunlar yarın kısa bi sürede olup geçecek bebeğin sağlıkla kucağında olucak:) sen şimdi bırak ev işi bilmem ne ha son hazırlıklarını yap tabi yavaştan ama ne bilim kendine güzel bi kahve yap uzat bacaklarını en sevdiğin müziği aç gevşe biraz evinin her odasında ayrı ayrı vakit geçir son pozlarını ver objektiflere sevdiklerinle görüş bu günün çok güzel geçsin sonra yarın olsun bebiş gelsin biz teyzeleri sizin için bol bol dua edeceğiz yanındayız ama bizi habersiz bırakma olurmu

Anacım o ne güzel kayınpeder öyle maşallah e madem çok olmuş görüşmeyeli olucak o kadar

benimde işyerimde son günlerim, rüyalarımda hep uçaktayım başka ülkelre gidiyorum, göreve gönderiyorlarmış işyerimden,
ama ben çalışmıyorum hamileyim binemem falan diyorum,
ecel terleri döküyorum gecelerdir,
bu gecede yine uçakla bir yere gitmeye çalşıyorum elimde kocaman valizim,
valizimi açmaya çalşıyor yabancı güvenlikçiler, dev gibi uzun saçlı siyah gözlüklü iki adam,
ben kavgaya başlıyorum ama türkçe bağırıyorum çok komik açamazsın diye yırtıyorum ortalığı,
valizimdede bebek eşyaları varmış:):):)
sonra uyandığımda yatağı bile ıslatmıştım terden

geceleri klima açtırmıyorum zarralı diye, pencereyi açamıyoruz çünkü deniz kenarında oturuyoruz sivrisinek doluyor ev,
eşiminde yattığımız odanın kapısını kapatma hastalığı var, tam bir sauna oluyor yatak odası

günaaydın nasılsınız herkes son aydan dertli gerçekten zor Allah yardımcımız olsun..benim karnımda iki gündür bir gerginlik ve acı var snki mide ağrısı desem degil, kızım içeride geriniyoda yer açıyor sanki.. dün gece artık dayanamadım ağladım acıdan sağa sola dönmek bile zorlşıyor dokunamıyorum karnıma bugn biraz hafiflemiş ama yinede var..

Suloz'cum beni bile heyecan kapladı,senin yerine koydum kendimi de vakti saati beklemek çok zor olurdu.eminim herşeyin tamdır ve sen heyecandan panik yapıyorsundur.yarın herşey çok güzel olacak göreceksin bak arkadaşım.

Kızlar doktorum bana da aynı pedi önermişti bir ara cok ıslaklık hissettiğim için. Al sense idi adı sanırum. Hastanenin çevresinde bir sürü eczane var. 1 ay önce kadar aradığımız zaman kalmadığını ve şu anda da piyasada olmadığını söylediler. Biz hiçbşr yerde bulamadık. Nerden aldınız acaba ve adı neydi pedin..

Guzel anneler cogunuZ uyuyaMamis üzüldüm.solemesi ayıp biz oğlumla bu saate kadar uyumusuz. Babamiz arayıp uyandırmasa Hala devam ederdik. Az kaldı az kaldı diyoruz son haftalar geçmiyor.

Zor bir geceden sonra herkese merhaba

Bazen gücümün tükendiğini hissediyorum . Dün aksam sekerim 200 üstüne fırladı . Sonunda düştü ama bu sefer yine saatlerce kasilmam ve sancım oldu . Ütü yapmıştım gunduz belkide ondan . Artık yemek yapamıyorum dışardan söylüyoruz sürekli . Belki o da şekerimi yükseltiyor olabilir.

Neyse şimdi iyiyim.

kızlar perine masajına başladınız mı? 34. haftadan itibaren haftada 3-4 kez 5 dk uygulayın diye okudum internette

Gunaydin gobustaslarim :))

Umarim herkes uyuyamama disinda iyidir. C.tesi dr a gittik. Oglusum 2 haftaya kdr gelecek gibi duruyormus. Son hazirliklarini yap dedi kavusmak icin. Haril haril canta hazirladik annemle. Rabbim hepimize kuvvet versin, sagsaglim alalim kucagimiza. Opuyorum sizleri. Dogurursam mutlaka hbr veririm size. Allaha emanet olun,dualarinizi eksik etmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…