- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #42.581
Canım Teşekkür Ederimmsuloz dualarimz sennle canim bnm guzel hberlerini bklicrz..bn sezeryanimn byramdan once olmasii istiyorum.bayramda doktorum tatile flan gder sancilanirm diye korkuyorn.bska bi doktor asla istemem..soylicm hftaya bkalim...
Epidural Olacak Canım. Sadece Belden Aşağısı Uyuşacak. Yani Umarım Uyuşur. Ben Dişçiye Falan Gittiğimde Morfin Hiç Tutmuyor Bende. O Yüzden Epiduralin Tutmamasından Çok Korkuyorum. Tutmazsa Genel Anestezi Yapıyorlar Zaten.evet canım anlıyorum seni ilk olunca insan heyecanlanıyor bende öyleydim ilkinde rahat olun
birde dr un söylemiştir bekli ama bazılarıda söylemiyor sezeryende nasıl bir tercihin var bilmiyorum epudural sezeyen ayrı spinal var tam uyutma yarım uyutma vsss narkoz alacaksın narkoz sonrası başın ağrımasın diye sezeryen olduğun gün sık sık kahve içilmesi gerekiyormuş
narkozu vücütdan atmayı kolaylaştırıp baş ağrısını engelliyormuş epudural sezeryen normal sezeryen yapan arkadaşların dr ları söylemiş........
Teşekkür Ederim Canım, İnşallah Güzel Olacaksulozcum hepsi bilinçaltı, birde ister istemez şu an endişe seviyen yüksek öyle oluncada bilinçaltındaki olumsuzluklar rüyalarında gün yüzüne çıkıyor,
sen hiç merak etme her şey çok güzel olucak,
Evet Canım Sorma Devamlı Panik Halindeyim. Aklımdan Geçenlerin Haddi Hesabı Yok. Onu Koydum Mu Bunu Koydum Mu, Devamlı çantaları Açıyorum.. Oysa Çok Uzun Zaman Oldu Çantalarımı Hazır Edeli. Bebek Şekerleri Teslim Alınacak, Eşimi Arıyorum Devamlı Ne Zaman Gideceksin Diye.Sulozcum heyecanın tavandadır eminim çok güzel ya yarın kucağında olacak... Hep aklımızdasın emin ol bizler de çok merak ediyoruz dualarımız seninle
günebakancım ne zaman ayrılıyosun izne,
benim bu hafta son haftam,
haftaya pazartesinden itibaren izinliyim,
sen 6 ağustosa kadar falan çalışcakasın sanırım,
aslında bir anlamda iyi olur bayram ttailide girer araya bayramdan sonra başlatılmış olur iznin
Ama sen kendini çok yormuşsun annesi yapma öyle bak son haftalar bunlar dikkat edelim allah korusun
kızlar çamaşırımda avuç içi kadar ıslaklık var acaba suyum mu geliyor anlamadım ağrım sancımda bebek hareket ettikçe oluyor yani anlamadım benimle aynı durumu yaşayan var mı
şekerler profilinizdeki bebişler o kadar tatlı ki... İnşallah öyle tatlı kızlarınız olur. Benim kızım da tatlı olsun tabii...
Canım Teşekkür Ederimm
Epidural Olacak Canım. Sadece Belden Aşağısı Uyuşacak. Yani Umarım Uyuşur. Ben Dişçiye Falan Gittiğimde Morfin Hiç Tutmuyor Bende. O Yüzden Epiduralin Tutmamasından Çok Korkuyorum. Tutmazsa Genel Anestezi Yapıyorlar Zaten.
Hangi memorial dan bu fiyati aldin? Ben Sisli Memorial da dogum yapacagim bana normal doguma 4200 fiyat verdiler. Sezeynda yanlis hatirlamiyorsam 5500 civari
napayım kız.. Allahtan ev pis değildi.. öle dağınıkları toplattım.. çok severim ben kayınpederimi. en son şubatta gördüm onu 1 günlüğüne ben gitmiştim. hele eşim geçen sene düğünde gördü en son babasını.. çok özlemişti. iş durumlarından görmeyede gidememişti. gelse kalsa hep burda.. dün bana kızım yanlız kalcam diye üzülme: sezeryan olurda yanında kimse olmazsa beni çağır temizlikten anlamam ama yemeklerinizi yaparım bebeğini sallar altını değiştiririm ben dedi.. nasıl duygulandım anlatamam
canım eczanelerde 36 haftadan sonra tavsiye edilen suyun geldiğinde mavi renge dönüşen bir ped varmış...arkadaşımda 24 haftalık daha önce 16 haftalıkken suyu geldi ve bebeğini kaybetti.. bu konuda çok hassas ..dr una anlatınca dr u bu pedi tavsiye etmiş..ezcaneden 3 tanesini 12 liraya almış...bende almayı düşünüyorum..çünkü akıntı geldiğini zannedip yavaş yavaş suyumun azaldığınıhissedememekten korkuyorum...ilk hamilelik olunca neyin ne olduğunu bilemiyorum...sende canım içini ferah tut..37 haftaya girmişsin artık...bebiş gelse bile korkulacak bir şey yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?