- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #42.601
Zor bir geceden sonra herkese merhaba
Bazen gücümün tükendiğini hissediyorum . Dün aksam sekerim 200 üstüne fırladı . Sonunda düştü ama bu sefer yine saatlerce kasilmam ve sancım oldu . Ütü yapmıştım gunduz belkide ondan . Artık yemek yapamıyorum dışardan söylüyoruz sürekli . Belki o da şekerimi yükseltiyor olabilir.
Neyse şimdi iyiyim.
Anadolu yakasında ki memorial hast. aldım honey.
Bazen gücümün tükendiğini hissediyorum . Dün aksam sekerim 200 üstüne fırladı . Sonunda düştü ama bu sefer yine saatlerce kasilmam ve sancım oldu . Ütü yapmıştım gunduz belkide ondan . Artık yemek yapamıyorum dışardan söylüyoruz sürekli . Belki o da şekerimi yükseltiyor olabilir.
Neyse şimdi iyiyim.
Neyse şimdi iyiyim.
günaaydın nasılsınız herkes son aydan dertli gerçekten zor Allah yardımcımız olsun..benim karnımda iki gündür bir gerginlik ve acı var snki mide ağrısı desem degil, kızım içeride geriniyoda yer açıyor sanki.. dün gece artık dayanamadım ağladım acıdan sağa sola dönmek bile zorlşıyor dokunamıyorum karnıma bugn biraz hafiflemiş ama yinede var..
bu gece doğurursam evin halini bi görün yeni perdeler daha gelmedi salonda sadece güneşlikler takılı oturuyoruz halılar yıkama da yerler çıplak herşey yolunda olsunda illa perdelerde takılır halılarda serilir inşallah hayırlı zamanda sağlıklıca gelir oğluşum
Günaydınlar,
İstanbul ne kadar pahalı. İzmit Konak 800 normal 1000 sezeryan genelde epidural yapıyor doktorum. Bebek yoğun bakımı da mevcut.
Günaydın kızlar yine işteyim off evde olsam da halılarımı falan yıkatsam artık... Bu ara halılara taktım ya onlar yıkanmadan doğurursam diye
Çok güzel olmuş canım ellerine sağlık
Cnm ben hep elimle yukarı doğru ittiriyorum artık alışkanlık oldu yürürken de öyle yapıyorum istem dışı.. Ama Dr unun haberi olsun ara en ufak şeyde
Canım senin ne çılgın hayallerin varmış maşallah :)) devlet memuru olacam die :)) eşin yine sakin karşılamış hayallerini :)) geçti anacım bizden o işler eşler memur olsa gene olabilirdi ama şimdi mümkin diil :))
geçmiş olsun...artık iyice zorlaştı gerçekten...ben de yemek yapmakta zorlanmaya başladım...ağırlık var üstümde çok...kanımın düşüklüğü de etkiliyor beni çok....aylardır 9,5-10,5 kanla ayakta duruyorum...bi yandan acayip sıcakkkk...buna rağmen dün 2 çeşit yemek ve tatlımı da yaptım...ama nası yaptım bi de bana sorun...dışardan bakana bişey ifade etmiyor bizim yaşadıklarımız...başına gelmeden anlamaz kimse bunları..özellikle erkekler..hoş onların da başına gelmeyeceği için hiç bi zaman anlamayacaklar...
olsun yüzdük yüzdük sonuna geldik...Allah yardımcımız olsun ,sağlıkla dünyaya getirelim minikleri inşallah...
cnm kanın cok dusukmus ya sen sımdı 9,5 10 dıınce ben kendımı normal gördum bnm kanım 11 di doktorum cok abarttı ozaman ılaclarımı ıkıye cıkarttı gunde duzenlı beslenmemı eger kanım daha cok duserse dogumdan sonra cocuguna bıle bakamazsn halsızlıkten dedı cok moralımı bozmustu son bı ay daha cok kan alıyomus bebek cıgerlerı gelıstıgı ıcın snn doktorun ne dedı sen ekstra bısey yapıomusun ılacların dısında
Günaydın kızlar...
Kilo alma durumları nasıl gidiyor?Sona yaklaştıkça istemeden de olsa daha çok kilo alınıyor gibi geldi bana.Size de bir sorayım dedim.Aslında çok yemiyorum,yediklerime de dikkat etmeye başladım son zamanlarda ama çok kilo aldım gibi geliyor.benim 1 ayım daha var,korkuyorum daha çok almaya.
Doktor kızacak diye korkuyorum.62 kilo ile başladım şimdi 78im.nasıl sizce?
canım sakin ol az kaldı gitmeden humana anne çayından iç doğumdan sonrada daiç sütün hemen gelsin birde seninle doğuma geleceklere söyle kuru soğanı unutmasınlar belki sen kendinde olmayabilirsin soğanı kesip göğüs uçlarına sürsünler
ama bebği emzirmeden zaten bir kere sürceksin göğüslerin yara olmasın krem mirem hikaye ben faydasını gördüm ilk bebğimde inşallah 2. dede yapıcam eskilerin tavsiyesi ama çok işe yarıyor
hadi hayırlısı sağlıklı doğumlar nasip olsun
beylikdüzü medicana 4400 tl normal doğum, sezeryan 5 e yakındı ama hatırlamıyorum yalan olmasın, epidural ve prof istersen ayrı ücreti var demişlerdi.
çamlıca medicana 2300 normal doğum, 2700 sezeryan doktorum dışarıdan anlaşmalı.
fiyatlar uçmuş arkadaşlar.
Eki Görüntüle 756521 Eki Görüntüle 756522 Eki Görüntüle 756525 nasıl kızlar becerebilmiş miyim? sizden heveslenip kızım için bişeyler yaptım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?