2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Geçmiş olsun canım. Senin dışarıdan yememen lazım onların tuzu yağı yoğun. Şekerinin yükselmemesi için sık yiyip aç kalmaman birde sebze ağırlıklı tüketmen daha iyi. Dikkat et bak yolun sonuna geliyoruz.

Anadolu yakasında ki memorial hast. aldım honey.

beylikdüzü medicana 4400 tl normal doğum, sezeryan 5 e yakındı ama hatırlamıyorum yalan olmasın, epidural ve prof istersen ayrı ücreti var demişlerdi.
çamlıca medicana 2300 normal doğum, 2700 sezeryan doktorum dışarıdan anlaşmalı.

fiyatlar uçmuş arkadaşlar.

geçmiş olsun. Allah iyilik versin.

geçmiş olsun...artık iyice zorlaştı gerçekten...ben de yemek yapmakta zorlanmaya başladım...ağırlık var üstümde çok...kanımın düşüklüğü de etkiliyor beni çok....aylardır 9,5-10,5 kanla ayakta duruyorum...bi yandan acayip sıcakkkk...buna rağmen dün 2 çeşit yemek ve tatlımı da yaptım...ama nası yaptım bi de bana sorun...dışardan bakana bişey ifade etmiyor bizim yaşadıklarımız...başına gelmeden anlamaz kimse bunları..özellikle erkekler..hoş onların da başına gelmeyeceği için hiç bi zaman anlamayacaklar...

olsun yüzdük yüzdük sonuna geldik...Allah yardımcımız olsun ,sağlıkla dünyaya getirelim minikleri inşallah...

evet çok zor son ay...dün gece sıcaktan fenalık geçirdim bir de...karnımın sertliği gerginliği bi yandan ( gaz olayı fena yapıyor beni,gaz olmayınca daha rahatım ) sıcak bi yandan çıldırıyorum valla...ben de ağlıyorum arada...

günaydınlaar herkeseeee

dün drdaydım önce nstye girdimm..bişi çıkmadı..

sonra kontrolde bebişime baktık 3 kilo olmşş 50 cm boyu..sezeryan olucam wee 5 ağustos tarihini werdi dr...

ama kafama takılan dediki erkekler biras tembel olur haftaya ciğer geliştirici iğne de yapalım dedi...normal doğum tarihim 15 ağustostu erken diemi yapıo ne dersinizz

kızlar linç etmeyin beni ama iki gecedir üşüyorum ben:)) kalkıp camları kapatıp üstümü örtüyorum. kanım mı çekildi nedir.
siz terliyorum yazdıkça üşümek geldi şu anda...

canım doğumun benden önce olursa haberim olsun seni ziyarete gelmek isterimm

Günaydınlar,

İstanbul ne kadar pahalı. İzmit Konak 800 normal 1000 sezeryan genelde epidural yapıyor doktorum. Bebek yoğun bakımı da mevcut.

ben ankaradayım...medicana da normal doğum 2800 lira,genel anestezi ile sezaryen 3000 lira..epidural 3300 lira...çok pahalılar,resmen soygun ama mecbur yaptırıcaz...

bu arada ana kucağı ve arabamız da geldi...hepsi buradadan aldık fiyatlları acayip uygun ve ürünlerde güzel almamış olanlara tavsiye ederim...

ana kucağı 46 lira :) arabamız da 199 lira :) papetto marka

Günaydın kızlar çanakkaleye gitmekten vazgeçtim. gece cok adet agrısı cektım karın agrısından kıvranıp durdum sancıda cabası tabi.. eşimde tedirgindi yollarda bişey olursa die. Hiç gece agrılarımdan bahsetmedım aklı bizde kalmasın die.. Şimdi iyiyiz amaa..

Günaydın kızlar yine işteyim off evde olsam da halılarımı falan yıkatsam artık... Bu ara halılara taktım ya onlar yıkanmadan doğurursam diye

Çok güzel olmuş canım ellerine sağlık

canm sen halılarını versen biranönce bayram üstü yogun oluyor halıcılar hemen getiremezlerse birde...

Cnm ben hep elimle yukarı doğru ittiriyorum artık alışkanlık oldu yürürken de öyle yapıyorum istem dışı.. Ama Dr unun haberi olsun ara en ufak şeyde

canım nasıl yani, elinle dokunabiliyomusun???
ben hiç denemedim korkuıyorum yani sanki çok yakınmış gibi hissediyorum kafasını ama elimle hiç kontrol etmedim,
özellikle hep masa başında oturduğum vakitlerde çok oluyor, birde uykudan uyandığım zaman sabahları oluyor,
evde ayak kısmı yukarıda olan bir koltuğum var, ona oturduğumda çok rahat ediyorum, ağrı falan kalmıyor,

en son 1 ay önce doktora gittiğimde bu kadar şiddetli olmasa da aynı şeyleri yaşadığım için durumu anlatmıştım, doktor bebeğin nromal pozisyonda olduğunu kafasının aşağıda olduğunu ancak doğum kanalına girmediğini henüz yukarıda olduğunu söylemişti
bilmiyorum şimdi indimi acaba o yüzden mi böyle her an çıkacakmış gibi hissediyorum

canım senin erken doğum riskin mi var bu durumda

He hee o çılgınlığı ben 2011'de yaptım.Eşim Bursa'daydı ben de Sakarya'ya atanmıştım. Lisans ve yüksek lisans da orada old. pek yabancılık çekmedim; ama yine de gurbet, insanın boynunu büküyor. Zahmet olmadan rahmet olmuyor. Zor bir karardı; ama yapmak bizim için daha avantajlıydı.Çocuğumuz olsa tabii ki çok daha zor olurdu.Hakkınızda hayırlısı olsun.

HAYVANAT BAHÇESİNDE HAREMLİK SELAMLIK!

Darıca hayvanat bahçesinde ulu orta cinsel temasta bulunup, toplumun ahlaki yapısını olumsuz yönde etkilediği gerekçesiyle dişi ve erkek hayvanların ayrı kafes , kümes ve akvaryumlarda olması gerektiğini ve ziyaret saatleri dışında bir araya gelmesini savunan darıca hayvanat bahçesi müdürü Muhittin Balta'nın önerisine başbakanlık destek verdi..

Mecliste yasalaşması gerektiğini savunan Muhittin Balta bu uygulamanın barınaklar da ,sokakta ve doğada yaşayan tüm hayvanlar içinde değerlendirilebileceği çağrısında bulundu..

Gebze belediye ekiplerinin ilk yaptığı çalışmada kedi ve köpekleri kovalamaya başlarken sinek, sivri sinek, örümcek, serçe gibi hayvanlara ne gibi uygulama yapılacağı merak konusu..

Kiloları hiç sorma, alıp başını gidiyorlar gerçekten.Ben de çok hızlı alıyorum.Çok almadım; ama hızlandı.Şimdi 9-10 kilo civarı. 1 ay daha var bakalım ne olacak.Acaba ödem arttığı için mi hızlı almış görünüyoruz?Yeme düzenim pek değişmedi çünkü.Bir yerde okumuştum; bu ay kan hacmi daha da artarmış.900-1800 gr arası.Biz kanlandık da mı kilo aldık, yoksa kanlanmadık da mı aldık?

Kurusoğanı duymamıştım ben de yanıma alayım bir tane teşekkürler bilgi için..

Kadıköy Şifa hastanesine sordum..Sezeryan fiyatı doktor oradan olursa 8.420 ,bizden giderse 5970 tl dedi.. delirmiş bunlar cidden.

Eki Görüntüle 756521 Eki Görüntüle 756522 Eki Görüntüle 756525 nasıl kızlar becerebilmiş miyim? sizden heveslenip kızım için bişeyler yaptım :)

Ellerine sağlık hepsi çok cici olmuş ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…