2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bugün itibariyle bütün vitaminlerim bitti. sizce yeni almalımıyım. gynaferol geçen hafta bitmişti. omega dün bitti. elevitin sonuncusunu bugün içtim. birtek magnesyum kaldı onuda içmek istemyorum kasılmaları önlemesin diye.

off daha yenıı uyandım valaaa kızlar fena yatmışız bugun oğluşlaa...gece yatmaz sabah kalkmaz olduk vallaa

Tatlım o zaytung haberi olmasın ? Gercek olma ihtimali var tabi de :) allah akıl fikir İhsan eylesin

İsabet olmus cnm gitmemen. Dun acikcasi hevesini kirmamak icin bisey demedim ama artik yolculuk zor cnm bizizm ici..

Yeni uyanan arkadaşlara günaydınlar :) maşallah size ben 8de uyandım zoraki yatakta dön dur 9 olmadan çıkıp kahvaltımı yaptım. :)
Gece serindi uyumuşum sadece 2 defa kalktım.

Suloz çok heyecanlı gerçekten yarın doğuma giriyorsun sanırım.Allah kolaylık versin canım.Sağlıkla al inş.kucağına yavrunu darısı başımıza olsun.

Bebekkafa arabanız ve anakucağınız çok güzel.Güzel günlerde kullanın inş.Ayrıca çok uyguna gelmiş harika.
Ben anakucağını indirimli 75tl almıştım,arabamızıda 360tl.
Ayrıca sorsammı sormasammı diye kararsız kaldım ama yanlış anlamayacağını düşünerek sorayım.Sen hikayeni anlatan bir konu açmıştın okudum aralıklarla yazıyordun sonra konu kayboldu bulamadım.Paylaşmaktan vazgeçip sildinmi,yoksa benmi bulamadım anlamadım.

Doğum fiyatları İstanbul'da uçmuş durumda.Allah yardımcımız olsun başka bişey diyemiyorum.
Nasya sen konuştunmu canım fiyat olayını hast ile?

Cnm garip geldi bana. Sezeryan icin 10 gun oncesine tarih veriyorlar zaten. Benim 3agustos normal tarih.sezeryan icin 23 temmuz dedi dr. Biz 24temmuz istedik. Tarihin erken degil yani. Ne gerek varmis ki igneye. Benimki de erkek bebek. Hoc duymadim simdiy kadar.

İsabet olmus cnm gitmemen. Dun acikcasi hevesini kirmamak icin bisey demedim ama artik yolculuk zor cnm bizizm ici..

evet cnm haklısın.. bian heves ettim ama eşim çok panikledi bende huzursuz olmasın die tamam gelmiyeyim dinleneyım dedim. bide gece agrılarım ve sancılarım olunca hepten vazgeçtim..

Canım geçen gittiğimde sorucaktım unutmuşum bu cuma gidince konuşucam bakalım normalide sorarım senın için ne kadardır bakıcaz artık

Günaydın kızlar...

Çatık kaşlı kızımı da aldım geldim Kahvaltımızı yeni ettik, horul horul uyumuşuz yine Ne rüyalar ne rüyalar. Nstdeyim saniyede 1 sancım çıkıyor, 2 cm de açılmam vardı Bi de ebe sen normal doğum yapıcaksın dedi hayıııırr çabuk bana anestezi yapın diye bağırıyordum.

Daha bi sürü şey vardı da hatırladıklarım bunlar. Şimdi geçmişe bakalım ne olmuş ne bitmiş :)))

Canım geçen gittiğimde sorucaktım unutmuşum bu cuma gidince konuşucam bakalım normalide sorarım senın için ne kadardır bakıcaz artık

Ben geçtiğimiz haftalarda tel.bir sorayım dedim.
Normal 660 Zorunlu sezeryan 990 İsteğe bağlı sezeryan 2.500 Epidural olursa +250 demişlerdi.
Hatta yazmıştım buaraya.
Sen bir sora bakalım ne diyecekler.Bir arkd.indirim isteyince yapıyorlar dedi aklında olsun.

kızlar perine masajına başladınız mı? 34. haftadan itibaren haftada 3-4 kez 5 dk uygulayın diye okudum internette

Ben daha başlamadım erken diye :26: 36. haftada başlanır diye duymuştum yanlış mı biliyorum?

Vay be senin de az kalmış normalde aramızda 2 gün var Sen doğurursan çok fena tırsıcam

kızlar linç etmeyin beni ama iki gecedir üşüyorum ben:)) kalkıp camları kapatıp üstümü örtüyorum. kanım mı çekildi nedir.
siz terliyorum yazdıkça üşümek geldi şu anda...

Bak ya üşüyomuşşşş Hem ben soğuğu hiç sevmem bikere hıhh

Eki Görüntüle 756521 Eki Görüntüle 756522 Eki Görüntüle 756525 nasıl kızlar becerebilmiş miyim? sizden heveslenip kızım için bişeyler yaptım :)

Çok güzel olmuş canım ellerine sağlık Uğur böcüğü temanıza bayıldım tütü eteği de sen mi diktin? Çok güzel görünüyor.

canm sen halılarını versen biranönce bayram üstü yogun oluyor halıcılar hemen getiremezlerse birde...

Anneme söyliycem olmadı versinler hafta içi. Yıkamadan gelse de sermem ince leoparlı halı gibi bişeyim var onu sererim oturma odasına. Yatak odamın halıları zaten uzun zamandır yok :) Halısız daha mutluyum aslında ben

Zaytung haberi gibi geldi bana

Demir hapına emzirme döneminde de devam etmemizi öneriyorlar canım sen yine bi doktoruna sor.

ewt bende şaşırdım soramadmda bişey....yaptırınca zararı oluomuki..hani normal gelişmesi warken iğne yapması ...off bilmiyorummm...yani 10 gün önce alınacak erken değil aslındaa

Ben de tam yazacaktım bu arasta nerde kaldı hala uyuyor mu yoksa diye

tünaydın kızlar
gece uyumuşum valla kendime şaşırdım havada serindiii ama kalktığımda her yanım tutulmuş oluyooo sağ sol yapmaktan ...
yüz üstü uyumayıııı cok özledim ...doğumdan sonra bi süre daha öle uyumaya hasret kalıcam sezeryandan ötürü inş hemencik gecerdeee yayılırım söleeeee

Hııım isteğe bağlı sezaryen olunca fiyat alıp başını gidiyo tabi bide ben özel sigortayla gidiyorum doğumun ne kadarını karşılıyo ne kadarını biz vericez hepsini konuşmam lazım karışık biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…