- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #42.621
HAYVANAT BAHÇESİNDE HAREMLİK SELAMLIK!
Darıca hayvanat bahçesinde ulu orta cinsel temasta bulunup, toplumun ahlaki yapısını olumsuz yönde etkilediği gerekçesiyle dişi ve erkek hayvanların ayrı kafes , kümes ve akvaryumlarda olması gerektiğini ve ziyaret saatleri dışında bir araya gelmesini savunan darıca hayvanat bahçesi müdürü Muhittin Balta'nın önerisine başbakanlık destek verdi..
Mecliste yasalaşması gerektiğini savunan Muhittin Balta bu uygulamanın barınaklar da ,sokakta ve doğada yaşayan tüm hayvanlar içinde değerlendirilebileceği çağrısında bulundu..
Gebze belediye ekiplerinin ilk yaptığı çalışmada kedi ve köpekleri kovalamaya başlarken sinek, sivri sinek, örümcek, serçe gibi hayvanlara ne gibi uygulama yapılacağı merak konusu..
Günaydın kızlar çanakkaleye gitmekten vazgeçtim. gece cok adet agrısı cektım karın agrısından kıvranıp durdum sancıda cabası tabi.. eşimde tedirgindi yollarda bişey olursa die. Hiç gece agrılarımdan bahsetmedım aklı bizde kalmasın die.. Şimdi iyiyiz amaa..
Tatlım o zaytung haberi olmasın ? Gercek olma ihtimali var tabi de :) allah akıl fikir İhsan eylesin
Tatlım o zaytung haberi olmasın ? Gercek olma ihtimali var tabi de :) allah akıl fikir İhsan eylesin
günaydınlaar herkeseeee
dün drdaydım önce nstye girdimm..bişi çıkmadı..
sonra kontrolde bebişime baktık 3 kilo olmşş 50 cm boyu..sezeryan olucam wee 5 ağustos tarihini werdi dr...
ama kafama takılan dediki erkekler biras tembel olur haftaya ciğer geliştirici iğne de yapalım dedi...normal doğum tarihim 15 ağustostu erken diemi yapıo ne dersinizz
İsabet olmus cnm gitmemen. Dun acikcasi hevesini kirmamak icin bisey demedim ama artik yolculuk zor cnm bizizm ici..
Yeni uyanan arkadaşlara günaydınlar :) maşallah size ben 8de uyandım zoraki yatakta dön dur 9 olmadan çıkıp kahvaltımı yaptım. :)
Gece serindi uyumuşum sadece 2 defa kalktım.
Suloz çok heyecanlı gerçekten yarın doğuma giriyorsun sanırım.Allah kolaylık versin canım.Sağlıkla al inş.kucağına yavrunu darısı başımıza olsun.
Bebekkafa arabanız ve anakucağınız çok güzel.Güzel günlerde kullanın inş.Ayrıca çok uyguna gelmiş harika.
Ben anakucağını indirimli 75tl almıştım,arabamızıda 360tl.
Ayrıca sorsammı sormasammı diye kararsız kaldım ama yanlış anlamayacağını düşünerek sorayım.Sen hikayeni anlatan bir konu açmıştın okudum aralıklarla yazıyordun sonra konu kayboldu bulamadım.Paylaşmaktan vazgeçip sildinmi,yoksa benmi bulamadım anlamadım.
Doğum fiyatları İstanbul'da uçmuş durumda.Allah yardımcımız olsun başka bişey diyemiyorum.
Nasya sen konuştunmu canım fiyat olayını hast ile?
Canım geçen gittiğimde sorucaktım unutmuşum bu cuma gidince konuşucam bakalım normalide sorarım senın için ne kadardır bakıcaz artık
kızlar perine masajına başladınız mı? 34. haftadan itibaren haftada 3-4 kez 5 dk uygulayın diye okudum internette
Gunaydin gobustaslarim :))
Umarim herkes uyuyamama disinda iyidir. C.tesi dr a gittik. Oglusum 2 haftaya kdr gelecek gibi duruyormus. Son hazirliklarini yap dedi kavusmak icin. Haril haril canta hazirladik annemle. Rabbim hepimize kuvvet versin, sagsaglim alalim kucagimiza. Opuyorum sizleri. Dogurursam mutlaka hbr veririm size. Allaha emanet olun,dualarinizi eksik etmeyin.
kızlar linç etmeyin beni ama iki gecedir üşüyorum ben:)) kalkıp camları kapatıp üstümü örtüyorum. kanım mı çekildi nedir.
siz terliyorum yazdıkça üşümek geldi şu anda...
Eki Görüntüle 756521 Eki Görüntüle 756522 Eki Görüntüle 756525 nasıl kızlar becerebilmiş miyim? sizden heveslenip kızım için bişeyler yaptım :)
canm sen halılarını versen biranönce bayram üstü yogun oluyor halıcılar hemen getiremezlerse birde...
HAYVANAT BAHÇESİNDE HAREMLİK SELAMLIK!
Darıca hayvanat bahçesinde ulu orta cinsel temasta bulunup, toplumun ahlaki yapısını olumsuz yönde etkilediği gerekçesiyle dişi ve erkek hayvanların ayrı kafes , kümes ve akvaryumlarda olması gerektiğini ve ziyaret saatleri dışında bir araya gelmesini savunan darıca hayvanat bahçesi müdürü Muhittin Balta'nın önerisine başbakanlık destek verdi..
Mecliste yasalaşması gerektiğini savunan Muhittin Balta bu uygulamanın barınaklar da ,sokakta ve doğada yaşayan tüm hayvanlar içinde değerlendirilebileceği çağrısında bulundu..
Gebze belediye ekiplerinin ilk yaptığı çalışmada kedi ve köpekleri kovalamaya başlarken sinek, sivri sinek, örümcek, serçe gibi hayvanlara ne gibi uygulama yapılacağı merak konusu..
kızlar bugün itibariyle bütün vitaminlerim bitti. sizce yeni almalımıyım. gynaferol geçen hafta bitmişti. omega dün bitti. elevitin sonuncusunu bugün içtim. birtek magnesyum kaldı onuda içmek istemyorum kasılmaları önlemesin diye.
Cnm garip geldi bana. Sezeryan icin 10 gun oncesine tarih veriyorlar zaten. Benim 3agustos normal tarih.sezeryan icin 23 temmuz dedi dr. Biz 24temmuz istedik. Tarihin erken degil yani. Ne gerek varmis ki igneye. Benimki de erkek bebek. Hoc duymadim simdiy kadar.
Günaydın kızlar...
Çatık kaşlı kızımı da aldım geldimKahvaltımızı yeni ettik, horul horul uyumuşuz yine Ne rüyalar ne rüyalar. Nstdeyim saniyede 1 sancım çıkıyor, 2 cm de açılmam vardı Bi de ebe sen normal doğum yapıcaksın dedi hayıııırr çabuk bana anestezi yapın diye bağırıyordum.
Daha bi sürü şey vardı da hatırladıklarım bunlar. Şimdi geçmişe bakalım ne olmuş ne bitmiş :)))
Ben geçtiğimiz haftalarda tel.bir sorayım dedim.
Normal 660 Zorunlu sezeryan 990 İsteğe bağlı sezeryan 2.500 Epidural olursa +250 demişlerdi.
Hatta yazmıştım buaraya.
Sen bir sora bakalım ne diyecekler.Bir arkd.indirim isteyince yapıyorlar dedi aklında olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?