- 26 Eylül 2011
- 2.325
- 528
- 163
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #42.641
Kızlar bir de sabah birinizin yazısında okudum da aklıma takıldı. Rahim en fazla 10 cm açılıyormuş falan gibi bişeydi. Benim pıtırcık kızımın kemikleri biraz iriymiş kafası da önden gidiyor son kontrolümüzde 9,5 cm di çapı. 10 cmi geçerse doğuramaz mıyım ben :26: Doktorumla da doğumu henüz konuşmadık bunu mutlaka sormam lazım korktum açıkçası
günaydınlaar herkeseeee
dün drdaydım önce nstye girdimm..bişi çıkmadı..
sonra kontrolde bebişime baktık 3 kilo olmşş 50 cm boyu..sezeryan olucam wee 5 ağustos tarihini werdi dr...
ama kafama takılan dediki erkekler biras tembel olur haftaya ciğer geliştirici iğne de yapalım dedi...normal doğum tarihim 15 ağustostu erken diemi yapıo ne dersinizz
cnm kanın cok dusukmus ya sen sımdı 9,5 10 dıınce ben kendımı normal gördum bnm kanım 11 di doktorum cok abarttı ozaman ılaclarımı ıkıye cıkarttı gunde duzenlı beslenmemı eger kanım daha cok duserse dogumdan sonra cocuguna bıle bakamazsn halsızlıkten dedı cok moralımı bozmustu son bı ay daha cok kan alıyomus bebek cıgerlerı gelıstıgı ıcın snn doktorun ne dedı sen ekstra bısey yapıomusun ılacların dısında
kızlar bugün itibariyle bütün vitaminlerim bitti. sizce yeni almalımıyım. gynaferol geçen hafta bitmişti. omega dün bitti. elevitin sonuncusunu bugün içtim. birtek magnesyum kaldı onuda içmek istemyorum kasılmaları önlemesin diye.
Canım bana da yapmıştı doktorum ciğer geliştirici iğne ama benim 30 haftaydı o zaman.34 haftadan sonra bu iğne bir işe yaramaz dedi.zaten o zaman ciğerler gelişmiş oluyormuş.yani 34ten önce doğarsa sıkıntı olmasın diye yapılıyor aslında.sana neden yapmak istedi anlamadım ben
Günaydın kızlar...
Çatık kaşlı kızımı da aldım geldimKahvaltımızı yeni ettik, horul horul uyumuşuz yine Ne rüyalar ne rüyalar. Nstdeyim saniyede 1 sancım çıkıyor, 2 cm de açılmam vardı Bi de ebe sen normal doğum yapıcaksın dedi hayıııırr çabuk bana anestezi yapın diye bağırıyordum.
Daha bi sürü şey vardı da hatırladıklarım bunlar. Şimdi geçmişe bakalım ne olmuş ne bitmiş :)))
Kızlar doktorum bana da aynı pedi önermişti bir ara cok ıslaklık hissettiğim için. Al sense idi adı sanırum. Hastanenin çevresinde bir sürü eczane var. 1 ay önce kadar aradığımız zaman kalmadığını ve şu anda da piyasada olmadığını söylediler. Biz hiçbşr yerde bulamadık. Nerden aldınız acaba ve adı neydi pedin..
Kızlar doğum zamanları belli olanlar buradaki takvimi değiştiriyormu. Değiştirsem mi değişmesem mi bilemedim
:) zaten kanı 11 e düşen kanım düşük benim diyor,siz bir de benim kanımı görün diyorum ben de :) benim zaten normalde 11-11 buçuktur ve ben o kanla tazı gibiyimdir normalde...ama evet şimdi çok düşük ve acayip zorluyor beni tabi...
benim doktorumu boşver sen canım ona de dediysem önemsemedi..daha önce de anlattım hemotolojiye gittim ben ayrıca o dr.la görüştüm..demir eksikliğim vs yok benim..akdeniz anemisi taşıyıcısıyım o yüzden bu kadar düşüyor...yoksa demir,folik asit diğer vitaminler vs herşeyy normal düzeyde..sadece hemoglabin böyle düşüyor işte...
doktorum korkutma falan yapmadı sadece doğumda 8 buçuğa düşer dedi :)) artık kan falan verilir belki...çocuğuma bakamayacak durumda olmayı asla istemem Allah korusun...eğer bunun önlemini de almazsa fena yapıcam o doktoru zaten...
11 kanla sen hiç korkma bence,hiç bişey olmaz...
anladım cnm cok gecmıs olsun
Kızlar doğum zamanları belli olanlar buradaki takvimi değiştiriyormu. Değiştirsem mi değişmesem mi bilemedim
Kızlar bir de sabah birinizin yazısında okudum da aklıma takıldı. Rahim en fazla 10 cm açılıyormuş falan gibi bişeydi. Benim pıtırcık kızımın kemikleri biraz iriymiş kafası da önden gidiyor son kontrolümüzde 9,5 cm di çapı. 10 cmi geçerse doğuramaz mıyım ben :26: Doktorumla da doğumu henüz konuşmadık bunu mutlaka sormam lazım korktum açıkçası
selam kızlar...
geçenlerde internetten bebek beşiği siparişimizi vermiştik
ama az önce firmadan aradılar istediğimiz renkteki beşik stokta yokmuş
yeniden renk seçimi yapmamızı istediler
ben mavi rengi çok istediğim için diğer renklere pek ısınamadım
ama bu beşiği almak istiyorum
sizce hangi rengi erkek bebek için daha uygun
lütfen yarımcı olun fikirlerinize ihtiyacım var....
Eki Görüntüle 756622
selam kızlar...
geçenlerde internetten bebek beşiği siparişimizi vermiştik
ama az önce firmadan aradılar istediğimiz renkteki beşik stokta yokmuş
yeniden renk seçimi yapmamızı istediler
ben mavi rengi çok istediğim için diğer renklere pek ısınamadım
ama bu beşiği almak istiyorum
sizce hangi rengi erkek bebek için daha uygun
lütfen yarımcı olun fikirlerinize ihtiyacım var....
Eki Görüntüle 756622
ben değiştirdim canım geriye sayıyo kaç günüm kaldı tam olarak görüyorum bence sende değiştir gerçek haftanı kendin biliyosun zaten
ben aldm cnmm gün saycas artık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?