2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bir de sabah birinizin yazısında okudum da aklıma takıldı. Rahim en fazla 10 cm açılıyormuş falan gibi bişeydi. Benim pıtırcık kızımın kemikleri biraz iriymiş kafası da önden gidiyor son kontrolümüzde 9,5 cm di çapı. 10 cmi geçerse doğuramaz mıyım ben :26: Doktorumla da doğumu henüz konuşmadık bunu mutlaka sormam lazım korktum açıkçası

Canım evet bende tv bir dr.duymuştum en fazla 10-11 cm açılabiliyormuş.Sonrası kesik atılır herhalde canım.
Tabi dr.sorman en mantıklısı.

Canım bana da yapmıştı doktorum ciğer geliştirici iğne ama benim 30 haftaydı o zaman.34 haftadan sonra bu iğne bir işe yaramaz dedi.zaten o zaman ciğerler gelişmiş oluyormuş.yani 34ten önce doğarsa sıkıntı olmasın diye yapılıyor aslında.sana neden yapmak istedi anlamadım ben

:) zaten kanı 11 e düşen kanım düşük benim diyor,siz bir de benim kanımı görün diyorum ben de :) benim zaten normalde 11-11 buçuktur ve ben o kanla tazı gibiyimdir normalde...ama evet şimdi çok düşük ve acayip zorluyor beni tabi...

benim doktorumu boşver sen canım ona de dediysem önemsemedi..daha önce de anlattım hemotolojiye gittim ben ayrıca o dr.la görüştüm..demir eksikliğim vs yok benim..akdeniz anemisi taşıyıcısıyım o yüzden bu kadar düşüyor...yoksa demir,folik asit diğer vitaminler vs herşeyy normal düzeyde..sadece hemoglabin böyle düşüyor işte...

doktorum korkutma falan yapmadı sadece doğumda 8 buçuğa düşer dedi :)) artık kan falan verilir belki...çocuğuma bakamayacak durumda olmayı asla istemem Allah korusun...eğer bunun önlemini de almazsa fena yapıcam o doktoru zaten...

11 kanla sen hiç korkma bence,hiç bişey olmaz...

ben omegayı ne zamandır düzenli içmiyorum yani son 1 aydır..zaten 2 tane kaldı şu an...onun yerine ceviz,balık vs yedim yiyorum..
elevitim çok var evde şu an ama onu da unutuyorum arada son zamanlarda içmeyi...onu doğumdan sonrada devam etmek gerekiyormuş demir hapıyla birlikte...

magnezyumda 1 kutu kullandım aşırı kramplarım oldu geçen ay bacaklarda...dr.1 kutu içmem yeterli dedi..o da bitti dün daha içmem...

günaydın güzel anneler ve minnoşları
dün itibari ile raporumuzu aldık artık evdeyiz. kah oturuyorum,kah yatıyorum,kah iş yapıyorum sevdim ben evde olmayı
ama işte olduğu gibi çok okuyamıyorum sayfalar birikmiş.. özledim hepinizi.. umarım herkesin keyfi yerindedir...
oğluşum 2,55 kiloymuş.doktorumuz çok kilolu bir bebek olmayacak dedi.sağlığı yerinde olsun gerisi önemli değil..
nst de biraz sancımız çıktı.sona yaklaştıkça beni heyecan sarmaya başladı doğum çantamız hala hazır değil.. eksiğimiz yok yıkayıp ütüleyip yerleştirmesi kaldı.. bizden haberler böyle kızlar.. bakalım siz de durumlar ne, bi geçmişe gidip geliyorum

off biraz araştırıyımm nettenn şu iğneyi..bana iğneyi yapıcağı zaman yani haftaya ben 37.haftamda oluyorummm bencede gerek yok ama bakalım

şimdi kızımın kıyafetlerini yıkıycam :)

sıra buna da geldi çok şükür...sonrada yavaş yavaş ütülerim yarın falan...çok heyecanlıııı

hoşgeldiniz yirim senin çatık kaşlı idoşunu
rüyalar aldı başını gidiyoo canım son nokta doğumdan başka bişiy görmek mümkün diil
benimde göbek deliğim artık son noktoda dışa dönmüş nerdeyseecok komik görünüyoo
cuma günü gelsede günümüz belli olsaa kuzucum ya sanki ozaman daha hazır hissedicem kendimii

canım ben almadım daha... arkadaşım aldı şimdi aradım adını sordum .al-sense dedi..daha yeni aldı...antalya nın bir ilçesindeyiz..umarım sizde bulursunuz...

valla benım hastane yı opup opup basıma bındırmem gerekıyooo!!ozel olmasına ragmen sezeryan dogum 355 tl epıdural-spınal 300 tl ,normal ılk dogum 425 tl

selam kızlar...
geçenlerde internetten bebek beşiği siparişimizi vermiştik
ama az önce firmadan aradılar istediğimiz renkteki beşik stokta yokmuş
yeniden renk seçimi yapmamızı istediler
ben mavi rengi çok istediğim için diğer renklere pek ısınamadım
ama bu beşiği almak istiyorum
sizce hangi rengi erkek bebek için daha uygun
lütfen yarımcı olun fikirlerinize ihtiyacım var....

evet canım ben yazmıştım...çünkü benim bebişde kafası önden gidiyor koca kafalı oğlum kime çekmiş acaba.....38. haftamdayım....haftaya beni sezeryana almak istiyor. bende bu hafta başka dr la daha görüşeceğim...onlarda aynısını söylerse mecbur sezeryan olacağım...

aynı beşiği bizde aldık...bizim ki de erkek. turuncu rengini aldık...allah nasip ederse bir bebişimiz daha olursa belki kız olur ..ortak bir renk olsun diye düşündük...

Canım buradaki mavi varsa olabilir, seçtiğin bu ise yoksa ellerinde kırmızı öneririm. Erkeğede kızada uygun bir renk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…