2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

genelde uykusuzluktan bahsedilmiş :44: ben akşamları kafamı yastığa koyar koymaz uyuyorum sadece gece dönerken uyanıyorum 10 sn sürüyor o kadar. Allah sabır versin.

genelde uykusuzluktan bahsedilmiş :44: ben akşamları kafamı yastığa koyar koymaz uyuyorum sadece gece dönerken uyanıyorum 10 sn sürüyor o kadar. Allah sabır versin.
bu arada benim bebeğim de ben ne zamn uyursam uyuyor ve benden önce uyanmıyo. acaba ablasına mı çekecek o da öyleydi bebekken.

Bence de kırmızı alabilirsin ,ilerde kızın olur onun için de kullanırsın :)

Sulozcum okurken bile heyecanlandım, senin heyecanını tahmin edebiliyorum. Yarın hepimiz senden güzel haberler bekliyor olucaz. Allah kolaylık ve bol süt versin sana:)

Kargodan lohusa tacım geldi az once . Bununla birlikte tam 4 adet lohusa tacım oldu. Biraz abarttım biliyorum ama pişman değilim :)

http://www.mahperiaksesuar.com/wp-content/uploads/2011/10/P4120103.jpg

İnci taçlı anne inci küpeli kız gibi çıkarsın artık fotolarda Çok tatlıymış taç güle güle kullan. Çok zarif duruyor sana da çok yakışacağına eminim. Geçen gün incili bebek şekeri görmüştüm ama sen ısmarladığın için bişey demedim

Güle güle kullan canım

Günaydın annelerrrrrrr Güne hıçkırık ile başladık 5 dakika oldu hala hıçkırıyor kızım Nasıl güzel mucize bunlar anne bak kendimi geliştiriyorum diyor emmek için Arrtık doğsunnn ama yaa

Geçen tam doktordayken başladı bende de ahan da dedim hıçkırık tuttu. Hayır bu hıçkırık değil refleksleri gelişiyor dedi. Meğer o uzun süreli hıçkırık sandıklarımız refleksif hareketlermiş. Tabi hıçkırık da oluyor ama ayırt etmek çok zor. O gün ben hıçkırık sanmıştım mesela

Ben burdan dün erken ayrıldım farkettiysen. Çok fazla kasılmam oldu, kasılmayla beraber sancı girdi farkettim hemen yattım ve dinlendim canım. Sana da geçmiş olsun sürekli dışardan yememeye çalış hiç sağlıklı değil.
Eki Görüntüle 756521 Eki Görüntüle 756522 Eki Görüntüle 756525 nasıl kızlar becerebilmiş miyim? sizden heveslenip kızım için bişeyler yaptım :)

Çok güzel ve şirin olmuşlar ellerine sağlık :))

Ben de tam yazacaktım bu arasta nerde kaldı hala uyuyor mu yoksa diye

Dün sancı çekince gece 1 de filan uyudum rahatladığım zaman yani, sonra o rahatlıkla geç saate kadar uyumuşum

Aaaaa 3 gün sonra senin de belli oluyor desene Günün belli olunca daha rahat edersin evet. Bizim minnoşlar daha erken gelmeye kalkmazlarsa tabi

Kizlar bisey sorucam. Benim koltuk altimin rengi degisti koyulasti son aylarda. Dogumdan sonra eski haline doner mi acaba. Sizin de oyle mi. Bi de gogus uclari koyulasiyor ya benim etrafi da kahverengi cil gibi nokta nokta oldu. Zaten esmerim iyice cikolata oldum yahuu..

selammm!

kendime inanamıyorum.. saat 1'de uyandımm uyumamışım da resmen bayılmışım yahuuu kalktığımda kendimden korktum.. tipim aynen böyleydi abartmıyorumm hala da düzeldiği söylenemez ya neysee herkesin uykuları kaçık,bünyeler kendini doğumdan sonraya adapte etmeye çalışıyor..bizde tık yok :26: nasıl alışacaz bilmemmmm :)

evet kuzucum belli olcak inş...
ama dediğin gibi bizim bızdıklar acele eder süpriz yaparsa onada dicek bişiy yok apar topar atıcaz kendimizi hastaneye
ama inş. olmaz söle hazırlıklı giderrizzhayırlısı olsun diyelim
kasılmaların sancıların olmuş canım benimde oluyoo artık ya dönerken özellikle cok fena kasılıyorum ve ağrı giriyooo

Bende buğday tenliyim koltuk altım karardı, vajinam ve popo kısmı Bu doğum izleri, doğumdan sonraki aylarda geçmeye başlıyormuş. Annem öyle demişti inşaallah öyledir

Bende aynıyım 11e kadar uyuyorum hergün. Gece her dönmemde uyanıyorum. Tabi bölük pörçük böyle oluyor.

evet canım versinler. ben halılarımı verdim hatta geldiler bile ama yaymadım dip temizlik oldu ama halılar dursun.. ben dogumdayken bırılerı sıler supurur sonra yayar halılarımı

OY hadi hayırlı olsun çok az kalmış seninde

Canım ben beyaz tenlıyım koltuk altımda falan bişey yok ama göğüşlerimde kahverengi yerlerinde çil gibi bişeyler çıktı benımde tuhaf bende anlamadım:26:

Sorma dünüş çok fena başımı yastıktan zor kaldırdım bu öğlen Uyusam daha uyurdum da açlık hissi daha ağır bastı.

Artık çok normal canım giderek artacak bu durum. Vücuduma diyorum hiç kasılma, sancılanma, sezeryan olcan sen kaçış yok kesecekler diyorum, hala kasılıyo normal doğuma hazırlık yapıyo kalın kafalı

Son düzenleme:
evet canım versinler. ben halılarımı verdim hatta geldiler bile ama yaymadım dip temizlik oldu ama halılar dursun.. ben dogumdayken bırılerı sıler supurur sonra yayar halılarımı

Ben daha bir ay önce taşındım.Tüm halılarımda yeni yıkandı. Doğum tarihim belli olduğu için bir gün önceden annemlerle beraber temizleriz evi.Öyle doğuma gideriz herhalde.

Sagol tatlım çok kıbarsin. Sende çok guzel olacaksın eminim. İnci kupeli kiz dedin de çok kibar minik inci küpe ve kolyem var takım . Takılmaz dımı komik olur ?

Evet canım farkındayım ama gücüm kalmadı Ocak basında duramıyorum. Şimdi kolay olsun diye Menemen yedim mesela. Dışardan ama Fast food sipariş değil sebze yemeği ya da et tavuk ızgara falan söylüyorum . Yine de dokunuyor demekki

Kizlar dün cati muayenem yapildi berbatti normal doğum fobisi oluştu iice bende catin musait ama cok kasiyosun kendini böyle olmaz dedi doktor ben rahim filmi bile cekinen bi insanim mengene gibi bişey le aciyolar rahmi onda o zamanda cok kasmistim kendimi allah sonumuzu hayir etsin.vbiraz kasilmam var 2gundur dedim doktora oda ohhh ii dedi bir an once dogur dedi sasirdim boolca yürü hamama git dogum kolay olur dedi bebiste 3070 gr olmus teyzeleri.benden haberler böyle kizlar.

Canim cok seker olmus bende 50 tane yaptim mevlutte dagitmak icin malzemelerini internetten almistim. ama bu kuzulardanda yapmak istiyorum nerden aldin antalyadan bulabilecegim bi yerse bende ordan alayim :)))
malzemelerini alıp kendim yaptım cnm
yapması kolay ayrıca, malzemeleri aldığım yeri tarif etmemi istiosan söliim şarampolde kokoreççi hilmi var ordan ara sokağa gir soldaki isokakta görürsün Erdoğan dükkanın adı incik boncuk vs her türlü malzeme satıo.
Uykusuz bir gece daha çok tepikliyor benim kız anasına çekçek yandımm
ahhhh bu aralar biz de öleyiz, tam yattığımda başlıyor ordan burdan vurmaya, gerçi genelde akşam üzeri daha hareketli oluo zaten, dün ben de uyuyamadım bi süre, ne tarafa döneceğimi şaşırdım
Canımm Teşekkür Ederim. Desteğinize, Tavsiyelerinize, Dualarınıza Çok İhtiyacım Var. Bende İnanıyorum Herşey Çok Güzel Olacak, Yarın Akşam İyi Haberlerimi Vereceğim Size
sağlıkla al kucağına bebeğini inşallah ii haberlerini bekliyoruz

ahhh yüzüstü uyumakkkkk

hamilelik öncesine ait en çok özlediğiniz şey ne deseler yüzüstü uyumak derim heralde

hamilelik süresince yaşadığınız ve en çok özliceğiniz şey ne deseler oğlumun belime belime dayadığı minnak ayaklarını hissetmek olur sanırım

siz ne dersiniz kızlar özlediğiniz ve özliceğiniz şeyler neler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…