- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #42.661
Kızlar doğum zamanları belli olanlar buradaki takvimi değiştiriyormu. Değiştirsem mi değişmesem mi bilemedim
bu arada benim bebeğim de ben ne zamn uyursam uyuyor ve benden önce uyanmıyo.genelde uykusuzluktan bahsedilmiş :44: ben akşamları kafamı yastığa koyar koymaz uyuyorumsadece gece dönerken uyanıyorum 10 sn sürüyor o kadar. Allah sabır versin.
selam kızlar...
geçenlerde internetten bebek beşiği siparişimizi vermiştik
ama az önce firmadan aradılar istediğimiz renkteki beşik stokta yokmuş
yeniden renk seçimi yapmamızı istediler
ben mavi rengi çok istediğim için diğer renklere pek ısınamadım
ama bu beşiği almak istiyorum
sizce hangi rengi erkek bebek için daha uygun
lütfen yarımcı olun fikirlerinize ihtiyacım var....
Eki Görüntüle 756622
Kedicikler, Maşallah Bebeğin Çok Güzel, Allah Uzun Ömürler Versin, İsmiyle Yaşasın İnşallah.
Benimde Oğluma Kavuşmama 2 Gün Kaldı. Hem Heyecan, Hem Korku, Hem Stres Karmaşık Duygular İçindeyim. Yüzdüm Yüzdüm Kuyruğuna Geldim Şimdi Geçmiyor Şu 2 Gün. Geceleri Uyuyamıyorum Heyecandan, Böyle Gününü Bilip Beklemekte Zormuş
Yarın Biraz Evi Temizleyeyim, Bebeğimin Odasında Son Düzenlemeleri Yapayım, Çarşambada Sabahtan Kuaföre Gideyim Diyorum..
O Gün Öğleden Sonra Çoook Yakışıklı Bir Erkekle Randevum VarDip Boyası Gelmişte Geçmiş Saçlarımla Ne Kadar Olur Bilmiyorum Ama Güzel Olmak İstiyorum O Gün :115:
Kargodan lohusa tacım geldi az once . Bununla birlikte tam 4 adet lohusa tacım oldu. Biraz abarttım biliyorum ama pişman değilim :)
http://www.mahperiaksesuar.com/wp-content/uploads/2011/10/P4120103.jpg
kızlar mavi puantiyelı gecelıkle abahlık buldum aldım bı gecelik onu koyucam dıerlerıde beyaz ve yavru ağzı pıjama takımı koyucagım çantama yavru ağzı ıle mavı gecelıge uygun toka buldum beyazada taç alıcamtamamdır ..kullan at kilotlaırndan bende aldım kızlar cok rahat gorunuyor 3 adet 20 mılyondu bebek eşyası satan magzalarda varEki Görüntüle 756115
Günaydın annelerrrrrrrGüne hıçkırık ile başladık 5 dakika oldu hala hıçkırıyor kızım Nasıl güzel mucize bunlar anne bak kendimi geliştiriyorum diyor emmek için Arrtık doğsunnn ama yaa
Zor bir geceden sonra herkese merhaba
Bazen gücümün tükendiğini hissediyorum . Dün aksam sekerim 200 üstüne fırladı . Sonunda düştü ama bu sefer yine saatlerce kasilmam ve sancım oldu . Ütü yapmıştım gunduz belkide ondan . Artık yemek yapamıyorum dışardan söylüyoruz sürekli . Belki o da şekerimi yükseltiyor olabilir.
Neyse şimdi iyiyim.
Eki Görüntüle 756521 Eki Görüntüle 756522 Eki Görüntüle 756525 nasıl kızlar becerebilmiş miyim? sizden heveslenip kızım için bişeyler yaptım :)
Ben de tam yazacaktım bu arasta nerde kaldı hala uyuyor mu yoksa diye
hoşgeldiniz yirim senin çatık kaşlı idoşunu
rüyalar aldı başını gidiyoo canım son noktadoğumdan başka bişiy görmek mümkün diil
benimde göbek deliğim artık son noktoda dışa dönmüş nerdeyseecok komik görünüyoo
cuma günü gelsede günümüz belli olsaa kuzucum ya sanki ozaman daha hazır hissedicem kendimii
Sulozcum okurken bile heyecanlandım, senin heyecanını tahmin edebiliyorum. Yarın hepimiz senden güzel haberler bekliyor olucaz. Allah kolaylık ve bol süt versin sana:)
İnci taçlı anne inci küpeli kız gibi çıkarsın artık fotolardaÇok tatlıymış taç güle güle kullan. Çok zarif duruyor sana da çok yakışacağına eminim. Geçen gün incili bebek şekeri görmüştüm ama sen ısmarladığın için bişey demedim
Güle güle kullan canım
Geçen tam doktordayken başladı bende de ahan da dedim hıçkırık tuttu. Hayır bu hıçkırık değil refleksleri gelişiyor dedi. Meğer o uzun süreli hıçkırık sandıklarımız refleksif hareketlermiş. Tabi hıçkırık da oluyor ama ayırt etmek çok zor. O gün ben hıçkırık sanmıştım mesela
Ben burdan dün erken ayrıldım farkettiysen. Çok fazla kasılmam oldu, kasılmayla beraber sancı girdi farkettim hemen yattım ve dinlendim canım. Sana da geçmiş olsun sürekli dışardan yememeye çalış hiç sağlıklı değil.
Çok güzel ve şirin olmuşlar ellerine sağlık :))
Dün sancı çekince gece 1 de filan uyudum rahatladığım zaman yani, sonra o rahatlıkla geç saate kadar uyumuşum
Aaaaa 3 gün sonra senin de belli oluyor deseneGünün belli olunca daha rahat edersin evet. Bizim minnoşlar daha erken gelmeye kalkmazlarsa tabi
Kizlar bisey sorucam. Benim koltuk altimin rengi degisti koyulasti son aylarda. Dogumdan sonra eski haline doner mi acaba. Sizin de oyle mi. Bi de gogus uclari koyulasiyor ya benim etrafi da kahverengi cil gibi nokta nokta oldu. Zaten esmerim iyice cikolata oldum yahuu..
selammm!
kendime inanamıyorum.. saat 1'de uyandımmuyumamışım da resmen bayılmışım yahuuu kalktığımda kendimden korktum.. tipim aynen böyleydi abartmıyorumm hala da düzeldiği söylenemez ya neysee herkesin uykuları kaçık,bünyeler kendini doğumdan sonraya adapte etmeye çalışıyor..bizde tık yok :26: nasıl alışacaz bilmemmmm :)
Anneme söyliycem olmadı versinler hafta içi. Yıkamadan gelse de sermem ince leoparlı halı gibi bişeyim var onu sererim oturma odasına. Yatak odamın halıları zaten uzun zamandır yok :) Halısız daha mutluyum aslında ben
.
Değiştirdim
Kizlar bisey sorucam. Benim koltuk altimin rengi degisti koyulasti son aylarda. Dogumdan sonra eski haline doner mi acaba. Sizin de oyle mi. Bi de gogus uclari koyulasiyor ya benim etrafi da kahverengi cil gibi nokta nokta oldu. Zaten esmerim iyice cikolata oldum yahuu..
selammm!
kendime inanamıyorum.. saat 1'de uyandımmuyumamışım da resmen bayılmışım yahuuu kalktığımda kendimden korktum.. tipim aynen böyleydi abartmıyorumm hala da düzeldiği söylenemez ya neysee herkesin uykuları kaçık,bünyeler kendini doğumdan sonraya adapte etmeye çalışıyor..bizde tık yok :26: nasıl alışacaz bilmemmmm :)
evet kuzucum belli olcak inş...
ama dediğin gibi bizim bızdıklar acele eder süpriz yaparsa onada dicek bişiy yok apar topar atıcaz kendimizi hastaneye
ama inş. olmaz söle hazırlıklı giderrizzhayırlısı olsun diyelim
kasılmaların sancıların olmuş canım benimde oluyoo artık ya dönerken özellikle cok fena kasılıyorum ve ağrı giriyooo
evet canım versinler. ben halılarımı verdim hatta geldiler bile ama yaymadım dip temizlik oldu ama halılar dursun.. ben dogumdayken bırılerı sıler supurur sonra yayar halılarımı
Sulozcum okurken bile heyecanlandım, senin heyecanını tahmin edebiliyorum. Yarın hepimiz senden güzel haberler bekliyor olucaz. Allah kolaylık ve bol süt versin sana:)
İnci taçlı anne inci küpeli kız gibi çıkarsın artık fotolardaÇok tatlıymış taç güle güle kullan. Çok zarif duruyor sana da çok yakışacağına eminim. Geçen gün incili bebek şekeri görmüştüm ama sen ısmarladığın için bişey demedim
Güle güle kullan canım
Geçen tam doktordayken başladı bende de ahan da dedim hıçkırık tuttu. Hayır bu hıçkırık değil refleksleri gelişiyor dedi. Meğer o uzun süreli hıçkırık sandıklarımız refleksif hareketlermiş. Tabi hıçkırık da oluyor ama ayırt etmek çok zor. O gün ben hıçkırık sanmıştım mesela
Ben burdan dün erken ayrıldım farkettiysen. Çok fazla kasılmam oldu, kasılmayla beraber sancı girdi farkettim hemen yattım ve dinlendim canım. Sana da geçmiş olsun sürekli dışardan yememeye çalış hiç sağlıklı değil.
Çok güzel ve şirin olmuşlar ellerine sağlık :))
Dün sancı çekince gece 1 de filan uyudum rahatladığım zaman yani, sonra o rahatlıkla geç saate kadar uyumuşum
Aaaaa 3 gün sonra senin de belli oluyor deseneGünün belli olunca daha rahat edersin evet. Bizim minnoşlar daha erken gelmeye kalkmazlarsa tabi
malzemelerini alıp kendim yaptım cnmCanim cok seker olmus bende 50 tane yaptim mevlutte dagitmak icin malzemelerini internetten almistim. ama bu kuzulardanda yapmak istiyorum nerden aldin antalyadan bulabilecegim bi yerse bende ordan alayim :)))
ahhhh bu aralar biz de öleyiz, tam yattığımda başlıyor ordan burdan vurmaya, gerçi genelde akşam üzeri daha hareketli oluo zaten, dün ben de uyuyamadım bi süre, ne tarafa döneceğimi şaşırdımUykusuz bir gece daha çok tepikliyor benim kız anasına çekçek yandımm
sağlıkla al kucağına bebeğini inşallah ii haberlerini bekliyoruzCanımm Teşekkür Ederim. Desteğinize, Tavsiyelerinize, Dualarınıza Çok İhtiyacım Var. Bende İnanıyorum Herşey Çok Güzel Olacak, Yarın Akşam İyi Haberlerimi Vereceğim Size
tünaydın kızlar
gece uyumuşum valla kendime şaşırdım havada serindiii ama kalktığımda her yanım tutulmuş oluyooo sağ sol yapmaktan ...
yüz üstü uyumayıııı cok özledim ...doğumdan sonra bi süre daha öle uyumaya hasret kalıcam sezeryandan ötürü inş hemencik gecerdeee yayılırım söleeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?