- 28 Haziran 2012
- 1.784
- 279
- 163
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #43.801
Kizlar bugun saat 10:10 da oglumu kucagima aldim.. 2950 gr 48cm ufacik bir oglum oldu. Normal dogum yaptim. Biraz problem oldu dogumdan sonra. Ayrintilari ayrintili yazarim daha sonra. Herkesi opuyorum. Allah bir avazda kurtarsin hepinizi.. 19.07 dogumlu dogustan fenerli:)
bugün bizimde evlilik yıldönümümüz. 5 yıl oldu.... Evlilik yıldönümlerimiz kutlu olsun canım...ben evde yalnızdım bugün eşim çalısıyo gece 12de gelıo yeni geldi..... bende bi hevesle dışarı cıkıorum ama 10 dak. yürüyünce başlıyor ağrılarım artık ağırlaştık normaldir.... daha cok kutlarızzzz Allah sağlık huzur versin gerisi boş..........ayyy kızlaaaaar bizden geçmiş bu işler anacım :111:
bugün evlilik yıldönümümüz dışarıya yemeğe çıktık :123: yemekten sonra birazda gezelim dedik ayyy öldüm resmen
ayaklarım davul gibi oldu eve zor attım kendimi
artık iyice ağırlaşıyorum galiba :)
Canım gözünaydın hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün....ne güzel bugun 2 bebeğimiz geldi..... bende artık istiyorum bebeğimi görmek ....................Kizlar gecmisi cok fzla okuyamadim daha hastanedeyiz sezeryan oldugu icin bir hafta doogum hikayemi sabirsizlikla sizlere anlatmak istiyorum eve gectigimde internnetim yok su an arkadasin telden giriyorum bizde hersey yolunda cok sukur kisacaci 2945gr 49cm cok tatli ecem nurum darisi basiniza insallah hayatimin en guzel duygusunu onu emzirmeye basladiginda anladim cok guzel bir duygu
canım hiç kafana takmaaa değişiyor ölçümler. aynı makineyede girsen doktor farklı olunca ölçümde dğişiyor...ben devlet hast.ne gıttıgım ıcın her seferınde doktor farklı çıkıyor....benimde 37.hafta 3270 gr olmuş...bebekler son haftalarda daha hızlı ve daha cok alıyorlar....ama şekeri bilmem canım yınede bı dahaki gittiğinde sor canım.....Allah kolaylık versin hepimize.....bu gün kontrolüm vardı farklı bir dr a gittim radyolok baktı bebeğime gelişimi normal dedi 3000 gr olmuş geçen hafa kendi kadın doğumcum bakmıştı 2500 gr demişti bir haftada 500 gr alırmı ya bir bebek acaba ölçümlerdemi sorun var yoksa bende şeker yükseldi son haftalarda bebek buna bağlımı bukadar kilo aldı dersiniz fikri olan varmı acep
Kizlar gecmisi cok fzla okuyamadim daha hastanedeyiz sezeryan oldugu icin bir hafta doogum hikayemi sabirsizlikla sizlere anlatmak istiyorum eve gectigimde internnetim yok su an arkadasin telden giriyorum bizde hersey yolunda cok sukur kisacaci 2945gr 49cm cok tatli ecem nurum darisi basiniza insallah hayatimin en guzel duygusunu onu emzirmeye basladiginda anladim cok guzel bir duygu
sayın teyzeler sevgili kankilerbiz geldik
nihayet evimdeyim.. yorulmuşum biraz.. randevumuz çok güzel geçtidaha gider gitmez önce nst'ye bağlanacaksınız dedi dr.un asistanı.. (benim bişey dememe gerek kalmadı yani ) 15-20 dk sürdü nst..oğlum bolca hareket etti :) sonra dooğruu dr.un odasına..
sayısal verilere gelince :)) bendeniz temmuzun başından beri gram almamışım.. çok korkuyordum oğlum da kilo almamıştır diye..ama yersiz çıktı.. benim Arda böcük 600 gram alarak 2700 gr. olmuşboyumuz da 48 cm.. başını kanala iyice dayamış,suyumuz yeterli,kordonda kan akışı olması gerektiği gibi dedi dr..nst de sancım çıkmadı.. herşey yolunda gidiyor anlayacağınız 2 ağustosta tekrar görcem..sonra da haftada bire düşecek kontroller dedi.. tabii o zamana kadar bir sürpriz olmazsa
öyle işte..çıkışta biraz işlerimiz vardı onları hallettik. bu saati buldu eve gelmem..ama bitiğim şu an resmen :)
bi geçmiş yapayım sonra döneyim ben
30 Temmuz sabah7 de hastaneye yatışım yapılıyor kaldı 10 gün çok heyecanlıyım ev temizliğine başladım mutfak dolaplarını sildim halıları yıkamaya gönderdim banyo tuvalet ve vitrin içleri kaldı camlarım silinecek birde buzluğuda hamur işi yapıp koyuyorum sigara böreği yaptım bulgur köftesi poğaça vs. Sizlerde hazırlıklar nasıl gidiyor neler yapıyorsunuz?
ara ara sancılarım oluyor dinlenince geçiyor şimdilik tabi :) bakalım gerçek sancılar ne zaman başlayacak
Kizlar bugun saat 10:10 da oglumu kucagima aldim.. 2950 gr 48cm ufacik bir oglum oldu. Normal dogum yaptim. Biraz problem oldu dogumdan sonra. Ayrintilari ayrintili yazarim daha sonra. Herkesi opuyorum. Allah bir avazda kurtarsin hepinizi.. 19.07 dogumlu dogustan fenerli:)
Kizlar gecmisi cok fzla okuyamadim daha hastanedeyiz sezeryan oldugu icin bir hafta doogum hikayemi sabirsizlikla sizlere anlatmak istiyorum eve gectigimde internnetim yok su an arkadasin telden giriyorum bizde hersey yolunda cok sukur kisacaci 2945gr 49cm cok tatli ecem nurum darisi basiniza insallah hayatimin en guzel duygusunu onu emzirmeye basladiginda anladim cok guzel bir duygu
Hamilelik takvimimi paylasacak biri varmi ????? Telden giriyorum bakamiyorum
Gribeyaz sende Medipole gidiyorsun değil mi? Benim dr Hale Lebriz Aktün seninki kimdi? 38. hafta olduk hala normal doğum için dr dan bir sinyal alamıyorumBu da beni geriyor sizde durum nasıl?
Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 25-08-2013
Hamileliğimin 35. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 36 gün kaldı.
Bugünlerde bebeğinizin cildi pembe ve pürüzsüz gözüküyor. Çünkü cildinin altında biriken yağlar kılcal damarların kırmızılıklarının görünmesini maskeliyor. Son zamanlarda daha şiddetli ve daha sık Braxton-Hicks Kasılmaları yaşayabilirsiniz. Hatta bu kasılmalar ağrılı olabilir ama normaldir. Bebeğinizi hastaneden evinize götürürken arkaya bakan bebek koltuğuna ihtiyacınız var. Bebeğinize hala bir isim bulamadınız mı?
Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 2490 gr. - Yaklaşık boyu : 46.2 cm
Cok tesekkurederim canim son 36 safak sayiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?