2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

teyzoşlar doktordaydık bugun anca gırebıldım nete oğluşum 2,878 gram olmuş nst girdik çok şükür şimdilik birşeyimiz yok doktor gıder gününe kadar risk görmüyorum dedi

haftaya tatılde doktorumuz inşallah o sırada bir şey gelmez başımıza dıer pazartesine çağırdı son kontrole

1inde alacak 3ü karaar vermiştik ama yrn arayıp 1inde olmak ıstedıgımı soyleyecegım ztn doktorumuzun ılk soledıgı tarıhte oydu kadır gecesı dıe 3 ıstemıstık bugun vaz gectım 2gun daha duramıyacagım sanırım

Rabbim saglikli uzun seneler nasip etsin oglusuna.. allah anali babali buyutsun canim..

bugün bizimde evlilik yıldönümümüz. 5 yıl oldu.... Evlilik yıldönümlerimiz kutlu olsun canım...ben evde yalnızdım bugün eşim çalısıyo gece 12de gelıo yeni geldi..... bende bi hevesle dışarı cıkıorum ama 10 dak. yürüyünce başlıyor ağrılarım artık ağırlaştık normaldir.... daha cok kutlarızzzz Allah sağlık huzur versin gerisi boş..........

Canım gözünaydın hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün....ne güzel bugun 2 bebeğimiz geldi..... bende artık istiyorum bebeğimi görmek ....................

canım hiç kafana takmaaa değişiyor ölçümler. aynı makineyede girsen doktor farklı olunca ölçümde dğişiyor...ben devlet hast.ne gıttıgım ıcın her seferınde doktor farklı çıkıyor....benimde 37.hafta 3270 gr olmuş...bebekler son haftalarda daha hızlı ve daha cok alıyorlar....ama şekeri bilmem canım yınede bı dahaki gittiğinde sor canım.....Allah kolaylık versin hepimize.....

Sabirsizlikla guzel haberlerini bekliyoruz canmmm... allah anali babali buyutsun ins.. patir patir dokuldu bebislerr bissuru prenses ve prensimiz oldu masallahhhh

30 Temmuz sabah7 de hastaneye yatışım yapılıyor kaldı 10 gün çok heyecanlıyım ev temizliğine başladım mutfak dolaplarını sildim halıları yıkamaya gönderdim banyo tuvalet ve vitrin içleri kaldı camlarım silinecek birde buzluğuda hamur işi yapıp koyuyorum sigara böreği yaptım bulgur köftesi poğaça vs. Sizlerde hazırlıklar nasıl gidiyor neler yapıyorsunuz?

Masallah canim bebisinee.. valla suprizlere acigiz sizde bi supriz yaparsaniz sasirmayiz ki

Bizimde yarin kontrolumuz var bakalim doktorumuz nedicekk..

hayırlısı olsun tatlım..benimde 1 ağustos..temizliğimi biirdim annem yaptı sağolsun....herşeyim hazır bi hamur işlerim kaldı benim onları yapmam lazım...bide kızım eksik

Tebrik ederim ikinzi de.. bahtlari acik olsun. Foto bekliyoruz en tez zamanda..

Herkese ii geceler. Yarin da guzel hbrler almak umuduyla..

Hamilelik takvimimi paylasacak biri varmi ????? Telden giriyorum bakamiyorum

Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 25-08-2013

Hamileliğimin 35. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 36 gün kaldı.

Bugünlerde bebeğinizin cildi pembe ve pürüzsüz gözüküyor. Çünkü cildinin altında biriken yağlar kılcal damarların kırmızılıklarının görünmesini maskeliyor. Son zamanlarda daha şiddetli ve daha sık Braxton-Hicks Kasılmaları yaşayabilirsiniz. Hatta bu kasılmalar ağrılı olabilir ama normaldir. Bebeğinizi hastaneden evinize götürürken arkaya bakan bebek koltuğuna ihtiyacınız var. Bebeğinize hala bir isim bulamadınız mı?

Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 2490 gr. - Yaklaşık boyu : 46.2 cm

Gribeyaz sende Medipole gidiyorsun değil mi? Benim dr Hale Lebriz Aktün seninki kimdi? 38. hafta olduk hala normal doğum için dr dan bir sinyal alamıyorum Bu da beni geriyor sizde durum nasıl?

evet canım bende medipole gidiyorum. belgin harzadın doktorum.
benim doktorumda hiç bir bilgi vermiyor benim plesantada sorun vardı rahim ağzına yakın oldgu için sezeryan olma ihtimalim vardı bundan dolayı sürekli ben soruyorum en son sordugumda bebek biraz daha büyüdükçe aşagıya inerse sezeryan olursun ama olmaz inşallah dedi.. malesef detaylı bir bilgi vermiyorlar sanırm çatı muayenesinden sonra netleştiriyorlar doğum şeklini

kızlar gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün sağlıkla sıhhatle inşallah.. darısı bizlerin başına..

Cok tesekkurederim canim son 36 safak sayiyorum

Anammmmm altı üstü birkaç saat bakmadım foruma iki doğum haberi gelmiş hemen:)))) papatyaecem ve minnosh sizi tebrik ederim ne güzel bir mutluluk bebeklerinizin sağlıklı mutlu huzurlu ve sevgi dolu upuzun ömürleri olsun Allah onları size bağışlasın.

Biktim bıktım bıktım su sezaryen düşmanlarindan ayy kendini yarim edersin anne olmak deil 2gun bebegi zor emzirin annem dahil herkes ustume gelio delirecem valla delirecem bende zaten illa sezaryen demiyorum ama yapamazsam napim yaaa valla bunaldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…