2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canim kilosunu hic kafana takma, ultrason lar %100 deger veren aletler degiller, helede kilo soz konusu olunca... Ben ayni gun 2 ayri doktora olcum yaptirdim bebek 35. Haftadayken, arada 300gr fak vardi :) ayni sekilde kafa capi v.s. de farkliydi. Doktorlarin bazilari cizgileri disindan seciyor kimisi icinden seciyor olctiruyor. Bu farki sordugumda doktor %20 az veya fazla olabilir demisti. Icin rahat etmesse ki bence kafaya takilacak birsey yok, bir baska doktora gorunup yeniden olcum yaptirabilirsin...

Gozunuz aydin canim, Allah bagislasin oglusunu, saglikla buyutun insallah...

doğum olayının yaklaştığını gösteren belirtiler:

1. Bebeğin başının aşağı düşerek karnın küçülmesi. Bu zamanda kadında solunumda bir rahatlama meydana gelir. Fakat mesaneye baskı arttığı için sık idrar etme hissi ve yürümede güçlük meydana gelir.

2. doğum yolunda ifrazat artışı: kadın doğum yolunda nemlilik hisseder ve pet kullanması gerekebilir. Bu, son haftada ortaya çıkan bir durumdur.

3. Son günlerde 100-1000 gr arasında bir ağırlık kaybı.

4. nişan gelmesi: Doğumdan 24-36 saat önce hafif kanla karışık müküslü bir ifrazat gelir. Bu, rahim ağzının yumuşamaya ve genişlemeye başladığını gösterir ve doğumun yakın olduğunun belirgin işaretlerindendir.

5. Su kesesinin erken açılması: Bazı vak’alarda su kesesinin erken açılması yakın bir doğumun belirtisidir. Zira zarların yırtılmasını çoğu kez 24- 48 saat içinde doğum ağrıları takib eder.

6. Yalancı ağrıların mevcudiyeti: Bazı kadınlarda doğumdan birkaç gün önce meydana gelen ağrıların bir kısmı hafif ağrı şeklinde karında hissedilir. Bu ağrılar çoğu kez barsaklarda gaz birikimi sonucu meydana gelir. Diğer erken belirtiler mevcut olmadığından yalancı ağrı ismini alırlar.

7. Ağrılı kasılmaların başlaması: Karın bölgesinde gebelik boyunca hissedilen ağrısız, düzensiz kasılmaların gebeliğin son haftalarında arttığı görülür. Bu kasılmaların rahim ağzını açmak ve yumuşatmak üzere ağrılı, düzenli ritmik seyir kazanması doğum süresinin başlamış olduğunu gösterir.

canım 3 kğ olmuş oğlun küçük değil bence hadi kurtarmışsın darısı bize yükün kalktı omzundan ..........

Valla kendim yapmış gibi seviniyoum doğum yapanlara..................

minnoshhhh gözünaydınn cnmmm :) Allah sağlıkla uzun ömürler wersinn inş. toparlanınca doğum hikayenide yass :))

Canım gözün Aydın Allah analı babalı büyütsün ne güzel normal doğurmuşsun bende çok istiyorum normal doğum doğum hikayeni merakla bekliorum canım seni öpüyorum oğluşunu kokluyorum mis gibi kokuyodur şimdi

Ay kuzum gözün Aydın hayırlı olsun yerim ben senin minnak dediğin Fenerli oğlunu :) gayet iyi kilosu bence ayrıca. Merakla bekliyoruz hikayeni.

öncelikle minnosh gözünaydın bebişin vatana millete ailesine hayırlı bir evlat olsun inşallah
bizde bugün doktor amcamıza gittik 37 hafta raporumuzu aldık. ama ben 1 hafta daha çalışmayı düşünüyorum eşim her ne kadar karşı çıksa da evde otur eksikliklerini tamamla evi toparla diye bizim kız sakin sakin bekliyor o yüzden 1 hafta daha dayanayım diye düşünüyorum. nstde de sancımız yok teyzeleri.
10 gün sonra çatı muayenesine gideceğim bebek iri değil çok zorlanmazsın diye beni yüreklendirdi doktorumuz ama bakalım o muayenede netleştireceğiz sanırım.
ev de bende berbat haldeyiz. biraz evi toparlamak istiyorum ama bir an çok enerjiğim bir an pilim bitiyor bende şaştım kaldım. halılarımız yıkamadan geldi ama evi b.. götürüor annemin işini beğenmiyorum temizlikçiye de para vermek istemiyorum çünkü onun yaptığını da çok beğenmiyorum hem o paraya kızıma bir anakucağı alırım diyorum ama inşallah bu iki gün içinde halledebilirsem. şimdi nevresimleri makinaya attım yatak odasından temizlemeye başlasammı bilmiyorum:26: onun dışında bu hafta ağdacıya gitme planım var. bir de hastane çantamıza koymak için iç çamaşırı ve ped alacağım. iç çamaşırıda şöyle çok pahalı olmayanlardan alıp olmadı kullan at yaparım diye düşünüyorum nedense kağıt olanlardan almak istemiyorum hem burası küçük bir şehir hiç görmedim.

Gözünaydın canım,Allah analı babalı büyütsün.iyi olmanıza çok sevindim,günün sürprizini yaptın hepimize.kilosuda maşallah gayet iyi annesi,üzülme sakın.sağlık ve mutlulukla büyüt minik fenerliyi.haberlerini bekliyoruz

teşekkür ederim canım sağol... :)

canım o artık küçük değil... normal bi bebek.. hakkını yeme annesi :) Allah bağışlasın.. Allah analı babalı büyütsün... Rabbim güzel yazılar yazsın inş.. bizim içinde kokla bebişini :)

Gözün Aydın canım , Allah anali babali buyutsun , Hayirli bi evlat olsun insallah

Hersey Cok guzel , guzel gunlerde kullansin bebisin

Canim yasal olarak calisman mumkun degil ki, yasa 40 haftadan 3 hft oncesine kadar izin veriyor , ama sizin kendi isinizse bilemem..
Bosa çalışmış olma da
O kullan at lohusa kilotlarindan hepsiburada. Com dan sipariş ettim ben , bakalım nasıl biseymis gelince gorucez

hayırlı uğurlu olsun canım allah analı babalı büyütsün gözünaydın çok sevindim kilosuda bence gayet normal...... Yavaş yavaş hepimiz anne oluyoruz artık.....darısı bizlere... Bende dün doktora gittim 37.hafta raporumu aldım işe götürdüm arkadaşlarla helalleştim bugünden itibaren evdeyim artık kızımın gelmesini bekliyorum. 3.270 gr olmuş haftaya cuma tekrar gidecem bakalım...sezeryan olacağı için o gün doğum yapacagım gün belli olur artık....

ayyy nasıl mutlu oluyorum bebekler geldikçe canım gözünüz aydın güle güle büyüt bebişini kilosu az değil bebekler çok çabuk kilo alıyorlar zaten çok sevindim canım

canım doguma kadar dinlen evinde bende artık evden devam edeceğim inşallah bugün zaten resmen yorgunluktan agladım işyerinde sinirlerim yıprandı sanırım hem işe git hem evi hallet hemde eksikleri tamamla sinirlerim yıprandı herhalde bebeğinin kilosu maşallah çok güzel benim oğluşum 2.800 ama doktorumuz boyu uzun diyor saglıklı olsun sütüm olsunda alır nede olsa kilo diye takmamaya çalışıyorum

biz gelldik kızlar.. ikimizde iyiyiz cok şükür..
biraz agrım var. oğluşumla öpüyoruz sizi..

Eki Görüntüle 758044
Eki Görüntüle 758046
Bayadır giremiyordum geçmişe baktıkçaaa maşallahhh bebeği olanlar çoğalmış..... Suloz çok tatlı görünüyorsunuz gözünaydın.....Allah bağışlasın Ömür boyu eşin ve bebeğinle sağlıklı mutlu günler yaşamanız dileğiyle......

Minnosh çok tebrıkler sağlıkla büyüsün bebeğin
Detayları bekliyoruz

hayırlı olsun cnm darısı başımıza...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…