- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #43.821
Kizlar bugun saat 10:10 da oglumu kucagima aldim.. 2950 gr 48cm ufacik bir oglum oldu. Normal dogum yaptim. Biraz problem oldu dogumdan sonra. Ayrintilari ayrintili yazarim daha sonra. Herkesi opuyorum. Allah bir avazda kurtarsin hepinizi.. 19.07 dogumlu dogustan fenerli:)
Bugun kızımı görmeye gideceğiz . Heyecandan yine uyku tutmadı . Minigim büyüdü mü acaba? O da beni bu kadar özledi mı?
Biktim bıktım bıktım su sezaryen düşmanlarindan ayy kendini yarim edersin anne olmak deil 2gun bebegi zor emzirin annem dahil herkes ustume gelio delirecem valla delirecem bende zaten illa sezaryen demiyorum ama yapamazsam napim yaaa valla bunaldim
kızlaarr ben dun dogum yaptım kzımcok tatlı detayı dah snra optum
Gunaydinlaaarrrrr...
Biz son kontrole gidiyos teezeleerrr...
Son iki gundur karnimin kuculdugunu ve eskisi kadar agir olmadigini fark ettim. Cok seri hareket edebiliyorum. Tam egilebiliyorum. Ve heyecandan olsa gerek yerimde duramiyorum.
Dua edin bize...
Allahaısmarladık. ..
valla biz nişanı tam olarak çözemedik. ama tabi nişan olabilir. öle çok gelmiyormuş bir iki damla geliyormuş.. bize de haber verGune boyle bir haberle baslamak mukemmel bisey. Allah anali babali buyutsun. Kokla bizim icin bol bol. Hikayeni bekliyoruz.
Gunaydin canlarim..
Camasirimda cok acik renk pembemsi bisi gelmis mercimek tanesi kadar. Nisan bu mu oluyo? Yoksa baska bisi mi bilemedim.
Opuyorm cok,bisi olursa findiga msj atarim ♡
sorma canım.. benimde sezeryan olacağımı duyan herkes acır gözlerle bakıyor.. boşver sen takma onları.. onlar normal doğurmuşta altından mı doğurmuş bebeklerini..Biktim bıktım bıktım su sezaryen düşmanlarindan ayy kendini yarim edersin anne olmak deil 2gun bebegi zor emzirin annem dahil herkes ustume gelio delirecem valla delirecem bende zaten illa sezaryen demiyorum ama yapamazsam napim yaaa valla bunaldim
Kizlar gecmisi cok fzla okuyamadim daha hastanedeyiz sezeryan oldugu icin bir hafta doogum hikayemi sabirsizlikla sizlere anlatmak istiyorum eve gectigimde internnetim yok su an arkadasin telden giriyorum bizde hersey yolunda cok sukur kisacaci 2945gr 49cm cok tatli ecem nurum darisi basiniza insallah hayatimin en guzel duygusunu onu emzirmeye basladiginda anladim cok guzel bir duygu
sorma canım benim kocamda pazartesi adanaya gidiyor 1 hafta kalacak.. inş o yokken gelmez bizim kız. çünkü burda ne annem var ne başka kimsemGünaydın can eriklerim biz bugün erkenden kalktık duş aldık bişiler atıştırıp doktor amcamıza gidicez bakalım neler duyup gelicez inşallah güzel haberlerle geliriz bugün birde ana oğul başbaşa gidicez :)) babamız şehir dışından gelemedi Aksaray'da bugün yola çıkıcak ananemiz oruçlu kadını yormak istemiyorum oğlumla kaçamak buluşucaz yani bu arada benim adam doğumda burda olur inşallah :)) düğünde hep sadıcını damat sanmışlarsa o garibim gene doğuma benim kocitodan önce yetişir heralde :)) aman hayırlısı olsun gevezelik yapıp geç kalcam şimdi :)) öpüyoruz hepinizi
Gunaydinlaaarrrrr...
Biz son kontrole gidiyos teezeleerrr...
Son iki gundur karnimin kuculdugunu ve eskisi kadar agir olmadigini fark ettim. Cok seri hareket edebiliyorum. Tam egilebiliyorum. Ve heyecandan olsa gerek yerimde duramiyorum.
Dua edin bize...
Allahaısmarladık. ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?