2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

minnosh çook çoook geçmiş olsun
bebeğinide ALLAH analı babalı büyütsün inşallah
(darısı başımıza)
bu arada arasta bugun doğum yapan olursa kıskanırım demişti
yahu kızın yine aklına gelen, başına geldi yaa
erdi mi bu arasta naptı anlamadım :44:

Canim bosver kimsenin soyledigine aldiris etme...takipta canini sikmaama kendine guven emin ol yapabilirsin! Ters bir durum olmazsa tabiki...

slm kızlar yeni konu açlıması için nereye tıklanıyo göremedim için anne bebek konusunda acill cvp istediğim için burdan yazıyorum benim kızım 9 aylık dişlerini normal çıkartmıyo yanlış yerden yani ilk önce alt ve üstten çıkıldığını bilirim diğer çoıcuklarımdada öyle oldu 3. de ama 3 aydanberli kaşınıyo ısırıyo ama bir belityi yokdu bu son 4 günde bir baktım üst dişlerinin yanlarındaki patlamış çıkıyo normalni bu sizce dr gitmeden bir
size sorim ben ilk defa böyle bişi görüyorum

Canım gözün Aydın Allah analı babalı büyütsün detayları bekliyoruz resimde de tabi :)) senin daha vardı sezeryan gününe ama bekleyemedi bebişin yeter artık gurbetlik dedi galiba öpüyoruz seni

Günaydın can eriklerim biz bugün erkenden kalktık duş aldık bişiler atıştırıp doktor amcamıza gidicez bakalım neler duyup gelicez inşallah güzel haberlerle geliriz bugün birde ana oğul başbaşa gidicez :)) babamız şehir dışından gelemedi Aksaray'da bugün yola çıkıcak ananemiz oruçlu kadını yormak istemiyorum oğlumla kaçamak buluşucaz yani bu arada benim adam doğumda burda olur inşallah :)) düğünde hep sadıcını damat sanmışlarsa o garibim gene doğuma benim kocitodan önce yetişir heralde :)) aman hayırlısı olsun gevezelik yapıp geç kalcam şimdi :)) öpüyoruz hepinizi

günaydın kızlar,bugün evde temizlik var.temizlik sırasında evde olmaktan hiç hoşlanmıyorum ama gidebileceğim bi yer yok.artık iyice ağırlaştığımı hissediyorum,yatakta dönmek yerimden kalkmak tam bi işkence.dün bazı eksiklerimizi de tamamladık.sadece bakım ürünleri kaldı kızımın,bide park yatağı.hangi markayı tavsiye ediyosunuz park yatakta ?

kızlaarr ben dun dogum yaptım kzımcok tatlı detayı dah snra optum

Gune boyle bir haberle baslamak mukemmel bisey. Allah anali babali buyutsun. Kokla bizim icin bol bol. Hikayeni bekliyoruz.

Gunaydin canlarim..

Camasirimda cok acik renk pembemsi bisi gelmis mercimek tanesi kadar. Nisan bu mu oluyo? Yoksa baska bisi mi bilemedim.

Opuyorm cok,bisi olursa findiga msj atarim ♡

nasyaaaaa gözünaydınnn cnmm sürprisss yaptın bise...güne güsel haberle başladık çok şükür :))

Allah sağlıklı uzun güsel ömürler wersin sende iyileş cnmmm bizide habersiz bırakmaaaa....

herkeslere günaydınnnn hergün 12de uyanan ben..bgn uyku tutmadı...nedense...uyandım erkendenn..böylede wakit geçmioo

Gunaydinlaaarrrrr...

Biz son kontrole gidiyos teezeleerrr...

Son iki gundur karnimin kuculdugunu ve eskisi kadar agir olmadigini fark ettim. Cok seri hareket edebiliyorum. Tam egilebiliyorum. Ve heyecandan olsa gerek yerimde duramiyorum.

Dua edin bize...

Allahaısmarladık. ..

Hayırlı haberler alırsın inşaallah canım

valla biz nişanı tam olarak çözemedik. ama tabi nişan olabilir. öle çok gelmiyormuş bir iki damla geliyormuş.. bize de haber ver

sorma canım.. benimde sezeryan olacağımı duyan herkes acır gözlerle bakıyor.. boşver sen takma onları.. onlar normal doğurmuşta altından mı doğurmuş bebeklerini..

kızlarrrr gözünüz aydınnnn.. Allah analı babalı büyütsün.. hikayelerinizi bekliyoruz.. Allah güzel yazılar yazsın inş..

sorma canım benim kocamda pazartesi adanaya gidiyor 1 hafta kalacak.. inş o yokken gelmez bizim kız. çünkü burda ne annem var ne başka kimsem

inş güzel haberlerle dönersin canım... bize haber verrrrrr :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…