2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bende zor bekledim şu 37.haftayı zaten..beni işyeri yormuyor gidip gelmek yollar yoruyor...... büyük kızımda (3 yaşında) anneannesiyle bugün şehir dışına çıktılar 1 hafta yoklar... onu çok özledim ama dinlenme fırsatımda olcak..... çalışanlar için zor canım yaaa hem ev hem iş hem bebek çocuk hemde heyecan ve eksikleri tamamlamak.... bebeğin kilosu çok önemli değil kardeşim her iki kızını da 2700 gr.la dünyaya getırdi ikiside tombiş tombişşşş olmuştu... benim kızım 3.350 gr.la gelmişti. sonra normal kilo aldı. küçükler daha çabuk kilo alıyorlar.... iş konusunda ben pek duramıyorum bi yer dağınık olsun batıyor bana...bugun ilk günüm habire iş yaptım... artık fazla kendimizi yormayalım dinlenelim ve diğer arkadaşlar gibi sağlıklı bebekler getirelim inşallah............

hadi hayırlısı bakalım.. bi avazda doğurursun inşallah.. sanırm medipole gidiyorsun nagihan hanıma doktor tavsiyesi sayfasında okdum dün gece.. normal olunca kim gelecek bakalım doğumuna haberdar edersen sevinirm

Gribeyaz sende Medipole gidiyorsun değil mi? Benim dr Hale Lebriz Aktün seninki kimdi? 38. hafta olduk hala normal doğum için dr dan bir sinyal alamıyorum Bu da beni geriyor sizde durum nasıl?

ayyy kızlaaaaar bizden geçmiş bu işler anacım :111:

bugün evlilik yıldönümümüz dışarıya yemeğe çıktık :123: yemekten sonra birazda gezelim dedik ayyy öldüm resmen
ayaklarım davul gibi oldu eve zor attım kendimi
artık iyice ağırlaşıyorum galiba :)

Canımcım gözünüz aydın. Hayırlı evlat olsun inşallah. Darısı başımıza Kuzunu bizim yerimize kokla...

Kizlar gecmisi cok fzla okuyamadim daha hastanedeyiz sezeryan oldugu icin bir hafta doogum hikayemi sabirsizlikla sizlere anlatmak istiyorum eve gectigimde internnetim yok su an arkadasin telden giriyorum bizde hersey yolunda cok sukur kisacaci 2945gr 49cm cok tatli ecem nurum darisi basiniza insallah hayatimin en guzel duygusunu onu emzirmeye basladiginda anladim cok guzel bir duygu

Bugun bebis yok mu yaff diyecektim ki minnoshunki gelmis :) bi de foto olsaydi gorunce kokularini duyuyorum resmen cnm cekiyor. Allah bagislasin minnoshum. Cabuk toparlan don aramiza..

Son düzenleme:

Ben minnosha hayirli olsun derken papatya ecemden de haber gelmis. Tebrik ederim cnm. Allah bagislasin yavrunu.

Ne güzel haberler bunlar,hep böyle iyi ve mutlu olun.emzirdiğine göre sütünde var,ne güzel.tatlı tatlı emip annesini büyüsün ecem Nur ve biran önce evinize dönün inşallah.öpüyorum sizi tatlı kızlar

bu gün kontrolüm vardı farklı bir dr a gittim radyolok baktı bebeğime gelişimi normal dedi 3000 gr olmuş geçen hafa kendi kadın doğumcum bakmıştı 2500 gr demişti bir haftada 500 gr alırmı ya bir bebek acaba ölçümlerdemi sorun var yoksa bende şeker yükseldi son haftalarda bebek buna bağlımı bukadar kilo aldı dersiniz fikri olan varmı acep

Gözün Aydın canım , Allah anali babali büyütsün , maşallah güzel kızına

hayırlı olsun gözünüzaydın cnmmm Allah sağlıklı uzun ömürler wersinn..doğum hikayeni bekliyoruzzz

Canım ben kesebildiğimi kestim ama bazılarının etiketi canını yakar diye dikiş yerlerinden söktüm yeniden diktim kuzum söyleyemez canının yandığını ...

ben de kesiyorum canım...ütülüyorum 2 gündür ütülerken de kesiyorum..baktım kestiğim yerlerde bişey kalmıyo canını acıtacak

bu arada yatağımız geldi demiştim bugün açtık baktık bizim istediğimiz model değil zaten başka markanın kutusuydu ben anladım açtırdım farklı çıktı...değiştircez..bi de beyaz hoşumuza gitmedi evde..soluk renksiz duruyor hastane yatagı gibi...pembe beyazını alıcaz

Kızlar gözünüz aydın.Bebeciklerinizi güle güle büyütün.Allah sağlık ve bereket versin.

ay ne güzel maşallahAllah analı babalı büyütsün inş

Oy benim canım maşallah kuzuma nasıl da büyümüş ... Annesine de aferin hiç kilo almamış
Ay hayırlı olsun Allah uzun ömürler versin tatlım ... Ayrıntıları bekliyoruz
Mutlu yıllar tatlım Allah yavrularınla birlikte uzun ömürler versin size ...
Ay canım ya maşallah size hayırlı uğurlu sağlıklı olsun Ecem ...
Offf daha bizim yatağımız gelmedi çok panikliyorum nevresimlerini yıkadım ütüledim ama daha yatak yok piyasada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…