- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #43.781
bende zor bekledim şu 37.haftayı zaten..beni işyeri yormuyor gidip gelmek yollar yoruyor...... büyük kızımda (3 yaşında) anneannesiyle bugün şehir dışına çıktılar 1 hafta yoklar... onu çok özledim ama dinlenme fırsatımda olcak..... çalışanlar için zor canım yaaa hem ev hem iş hem bebek çocuk hemde heyecan ve eksikleri tamamlamak.... bebeğin kilosu çok önemli değil kardeşim her iki kızını da 2700 gr.la dünyaya getırdi ikiside tombiş tombişşşş olmuştu... benim kızım 3.350 gr.la gelmişti. sonra normal kilo aldı. küçükler daha çabuk kilo alıyorlar.... iş konusunda ben pek duramıyorum bi yer dağınık olsun batıyor bana...bugun ilk günüm habire iş yaptım... artık fazla kendimizi yormayalım dinlenelim ve diğer arkadaşlar gibi sağlıklı bebekler getirelim inşallah............canım doguma kadar dinlen evinde bende artık evden devam edeceğim inşallah bugün zaten resmen yorgunluktan agladım işyerinde sinirlerim yıprandı sanırım hem işe git hem evi hallet hemde eksikleri tamamla sinirlerim yıprandı herhalde bebeğinin kilosu maşallah çok güzel benim oğluşum 2.800 ama doktorumuz boyu uzun diyor saglıklı olsun sütüm olsunda alır nede olsa kilo diye takmamaya çalışıyorum
hadi hayırlısı bakalım.. bi avazda doğurursun inşallah.. sanırm medipole gidiyorsun nagihan hanıma doktor tavsiyesi sayfasında okdum dün gece.. normal olunca kim gelecek bakalım doğumuna haberdar edersen sevinirm
Kizlar bugun saat 10:10 da oglumu kucagima aldim.. 2950 gr 48cm ufacik bir oglum oldu. Normal dogum yaptim. Biraz problem oldu dogumdan sonra. Ayrintilari ayrintili yazarim daha sonra. Herkesi opuyorum. Allah bir avazda kurtarsin hepinizi.. 19.07 dogumlu dogustan fenerli:)
Kizlar gecmisi cok fzla okuyamadim daha hastanedeyiz sezeryan oldugu icin bir hafta doogum hikayemi sabirsizlikla sizlere anlatmak istiyorum eve gectigimde internnetim yok su an arkadasin telden giriyorum bizde hersey yolunda cok sukur kisacaci 2945gr 49cm cok tatli ecem nurum darisi basiniza insallah hayatimin en guzel duygusunu onu emzirmeye basladiginda anladim cok guzel bir duygu
Kizlar gecmisi cok fzla okuyamadim daha hastanedeyiz sezeryan oldugu icin bir hafta doogum hikayemi sabirsizlikla sizlere anlatmak istiyorum eve gectigimde internnetim yok su an arkadasin telden giriyorum bizde hersey yolunda cok sukur kisacaci 2945gr 49cm cok tatli ecem nurum darisi basiniza insallah hayatimin en guzel duygusunu onu emzirmeye basladiginda anladim cok guzel bir duygu
Canım ben kesebildiğimi kestim ama bazılarının etiketi canını yakar diye dikiş yerlerinden söktüm yeniden diktim kuzum söyleyemez canının yandığını ...
dondurma kaplarından yapma fikri nasıl gelmişse akıllarına..ama gayet güzel olmuş en azından düzenlidondurma kabından olduğunu bilmesek nerden aldı acaba derdik
Kizlar bugun saat 10:10 da oglumu kucagima aldim.. 2950 gr 48cm ufacik bir oglum oldu. Normal dogum yaptim. Biraz problem oldu dogumdan sonra. Ayrintilari ayrintili yazarim daha sonra. Herkesi opuyorum. Allah bir avazda kurtarsin hepinizi.. 19.07 dogumlu dogustan fenerli:)
Oy benim canım maşallah kuzuma nasıl da büyümüş ... Annesine de aferin hiç kilo almamışsayın teyzeler sevgili kankilerbiz geldik
nihayet evimdeyim.. yorulmuşum biraz.. randevumuz çok güzel geçtidaha gider gitmez önce nst'ye bağlanacaksınız dedi dr.un asistanı.. (benim bişey dememe gerek kalmadı yani ) 15-20 dk sürdü nst..oğlum bolca hareket etti :) sonra dooğruu dr.un odasına..
sayısal verilere gelince :)) bendeniz temmuzun başından beri gram almamışım.. çok korkuyordum oğlum da kilo almamıştır diye..ama yersiz çıktı.. benim Arda böcük 600 gram alarak 2700 gr. olmuşboyumuz da 48 cm.. başını kanala iyice dayamış,suyumuz yeterli,kordonda kan akışı olması gerektiği gibi dedi dr..nst de sancım çıkmadı.. herşey yolunda gidiyor anlayacağınız 2 ağustosta tekrar görcem..sonra da haftada bire düşecek kontroller dedi.. tabii o zamana kadar bir sürpriz olmazsa
öyle işte..çıkışta biraz işlerimiz vardı onları hallettik. bu saati buldu eve gelmem..ama bitiğim şu an resmen :)
bi geçmiş yapayım sonra döneyim ben
Ay hayırlı olsun Allah uzun ömürler versin tatlım ... Ayrıntıları bekliyoruzKizlar bugun saat 10:10 da oglumu kucagima aldim.. 2950 gr 48cm ufacik bir oglum oldu. Normal dogum yaptim. Biraz problem oldu dogumdan sonra. Ayrintilari ayrintili yazarim daha sonra. Herkesi opuyorum. Allah bir avazda kurtarsin hepinizi.. 19.07 dogumlu dogustan fenerli:)
Mutlu yıllar tatlım Allah yavrularınla birlikte uzun ömürler versin size ...ayyy kızlaaaaar bizden geçmiş bu işler anacım :111:
bugün evlilik yıldönümümüz dışarıya yemeğe çıktık :123: yemekten sonra birazda gezelim dedik ayyy öldüm resmen
ayaklarım davul gibi oldu eve zor attım kendimi
artık iyice ağırlaşıyorum galiba :)
Ay canım ya maşallah size hayırlı uğurlu sağlıklı olsun Ecem ...Kizlar gecmisi cok fzla okuyamadim daha hastanedeyiz sezeryan oldugu icin bir hafta doogum hikayemi sabirsizlikla sizlere anlatmak istiyorum eve gectigimde internnetim yok su an arkadasin telden giriyorum bizde hersey yolunda cok sukur kisacaci 2945gr 49cm cok tatli ecem nurum darisi basiniza insallah hayatimin en guzel duygusunu onu emzirmeye basladiginda anladim cok guzel bir duygu
Offf daha bizim yatağımız gelmedi çok panikliyorum nevresimlerini yıkadım ütüledim ama daha yatak yok piyasada
ben de kesiyorum canım...ütülüyorum 2 gündür ütülerken de kesiyorum..baktım kestiğim yerlerde bişey kalmıyo canını acıtacak
bu arada yatağımız geldi demiştim bugün açtık baktık bizim istediğimiz model değilzaten başka markanın kutusuydu ben anladım açtırdım farklı çıktı...değiştircez..bi de beyaz hoşumuza gitmedi evde..soluk renksiz duruyor hastane yatagı gibi...pembe beyazını alıcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?