- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #43.941
Hangi hastaneye gidiyosun canım sakıncası yoksa?
tmm cnm saoll..bende hasta bezi war onu götürüyümm o zmnn..rahat olur..sonrada ped kullanırım bakalım sen kurtuldun darısı bize :)
seni çok rahatsıs ediosa değiş cnm dr mu kalmadı yaa
sulozz çok güsel anlatmışsınnn hikayeni...bende birinden duymuştum epiduralde tepedeki ışığınmı aynasından biyerden görmş herşeyi :) karnını falan...sende öyle olmşsun..neyseki narkozu wermşler :)
resimlere bayıldımmm resmen ben geldimm işte burdayımmm pozu wermişşş bebişş :) sonrada kawuşma anınızz....harikasınızzz maşallahh diyiyimm
sen nası oldun ameliyat yeri nasıl ağrın warmı...bide bişi sorcam ilk gün çok kanama oluomu çok kafama takılıoda
kızlar sizede bebeklerinize de yuvalarınıza da maşallah.......ve minnooshum size de maşallah
ben bugün biraz keyifsizimdr.dan geldik az önce bebeğim yaklaşık olarak sadece 2 kg ...dr sürekli olarak sadece minyon narin bi bebeğin var demekle yetiniyo.
bugün bana artık doğum şekline karar vermişsindir dedi.kesinlikle insanı yönlendirmiyo ne normal için cesaret veriyo ne sezeryanla ilgili tek laf ediyo...onun rehberliğine ihtiyacım var ama bişey demiyo...gerçi belkide böylesi daha iyi ama işte psikoloji de çok öenmli zaten moralim bozuldu güçlü durmaya çalışıyorum....herşeyin hayırlısı olsun hepimiz için....
İnternetten araştırdığım zaman bizim için tek çarenin doğum olduğu sonucu çıkıyo en geç 37-38.haftada doğum deniliyo daha çok kalınca bebek etkileniyomuş o kadar çok ki okuyunca insanın morali bozuluyor.Zaten tüp bebek benim ki tedavi sürecinden geçtim kayınvalide hanımla hamile hamile kavgamız oldu tabi dolayısıyla eşimle de tartıştık bunlarda psikolojik yönden kötü oldu tamda az kaldı derken 2. kez kaşıntı bana fazla geliyo artık kaşınsam olmuyo kaşınmasam kudurtuyo resmen doktorumda ağzımı açtırmıyo neymiş eylüle sarkabilirmiş ben çocuğumun sağlığı ne yönde etkilenir ne olur ne biter internetten araştırıp moralimi bozmak zorunda değilim ki o bana az yada çok açıklama yapmak zorunda hı hı demekten başka bildiği yok eşime söyledim başka bi doktorla daha bu konuda görüşelim diye yoksa içim rahat etmicek hadi ben hiç uyumadan otomatiğe bağladım kaşınıyorum da zavallı bebeğimin ne günahı var ki karnımda sıkıntı çeksin Allah bize yardım etsin aklımıza mukayyet olsun bebeklerimize sağlık versin
Kızlar Selam..Hepiniz Bebişlerinizle Birlikte İyisinizdir İnşallah. Ara Ara Geçmişe Baktım Ama Hepsini Okuyup Alıntı Yapacak Zamanı Bulamadım Henüz. Bizi Merak Eden. Tebrik Eden, Dua Eden, Heyecanımızı Paylaşan Herkese Çok Teşekkür Ederim.
Buraya Yazacağım Muhteşem Bir Doğum Hikayesiyle Sizi Heyecanlandırmayı Çok İsterdim. Aksiyon Dolu Bir Doğum Hikayem Olmayacağını Biliyordum, Ama Kendi Doğum Hikayemi Başkalarından Dinleyeceğim Aklıma Gelmemişti
Öncelikle Şunu Söyleyeyim Epiduralden Kesinlikle Korkmayın. Yok Efendim Baş Ağrısı Yapıyormuş, Bel Ağrısı Yapıyormuş, Kocaman Bir İğne Sokuyolarmış Kasıklarına Kadar Hissediyormuşsun. Hiç Öyle Birşey Yok. Kim Bulduysa Ellerinden Öpülesi Biri
Doğumum 16:00 Da Başlayacaktı. Ameliyathanenin Boşalmasıydı Vs. Derken 16:30 Gibi Girdim Ameliyathaneye.. Girene Kadar Heyecan Dorukta Tabi.. Hazırlandım, Damar Yolu Açıldı, Nst Bağlandı Bekliyorum Bir An Önce Gireyim Diye.. 16:30'Da Gelip Beni Odamdan Aldılar. Hemen Epidural Yapıldı. Hiç Acı Duymadım. Bir Tane Ebe Epidural Sırasında Gelip Bana Çok Destek Oldu. Hiç Tanımadığım Birine En Yakınımmış Gibi Sarıldım. Anında Uyuşma Başladı Zaten. O ara Çok Heyecanlıyım Birazdan Gelecek Oğlum Diyorum. Masaya Yattım, Önüme Perde Çekildi, Doktorum Geldi. Ve Ameliyat Başladı..
Karnımda Soldan Sağa Doğru Bir His Duydum. Ama Acı Yok.. Tükenmez Kalemle Çizgi Çekiyorlar Sanki.. Anladım Kesildiğini.. Ama Kesinlikle Acı Yok Sakın Korkmayın DoğumdanArkasından Karnımı Çekiştirdi Doktorum Bebeğimin Çıkış yolu Açılmıştı. Her Yaptığını Hissediyor, Ne Yapıldığını Anlıyor Ama Hiç Acı Duymuyordum. O Kadar Heyecanla Bekliyordum Ki Bebeğimi Göreceğim Anı..
Çok Uzun Süre Geçmeden Doktorum Bebeğimi Çıkardı. İçimde İnanılmaz Bir Boşluk Hissi, Arkasından Bebeğimin Ağlama Sesi.. Yaşadığım En Güzel An.. Duyduğum En Güzel Ses.. Perdenin Arkasında Gördüğüm En Güzel Yüz..
Herşey Çok Güzel Gidiyordu. Bebeğimi Sarmak İçin Götürdüler. Biraz Getirecekler Koklayacak Öpecektim Yavrumu.. Ne Olduysa O Zaman OlduDevamlı Perdede, Etrafta Olan Gözlerim Ameliyat Masasının Üstündeki Kocaman Lambaya Takıldı. Lambanın Önündeki Camda Yansımamı Gördüm. Karnım Leğen Gibi Açık Benim Film Koptu Tabi Orda.. Bir Panik, Bir Korku Başladı Bende.. Acı Duymadığım Halde, Acıyormuş Gibi Gelmeye Başladı, Burnuma Kan Kokusu Geliyordu Sanki.. Canım Acıyor Dedim Doktoruma..
Mümkün Değil Sen Acı Duysan Ben Şuan İşimi Bu Kadar Rahat Yapamazdım Dedi.. Ama Benim Canım Yanıyordu Sanki. Gözlerimde Ara Ara Lambaya Kayıyor Yine. Muhtemelen Gördüğümü Farketmiş Olacaklar. Ne Zaman Oldu Anlamadım Ama Narkozu Vermişler BanaGözümü Açtığımda Odamdaydım, Oğlumla Ne Zaman Karşılaştım, İlk Ne Zaman Dokundum, Kimler Vardı Hatırlamıyorum. Yaşamayı En Çok Arzuladığım Oğlumla Karşılaştığım Anı ( Resimler Aşağıda :) ) Hatırlamıyorum.
Başkalarından Duydum Hep, Eşimle Oğlumla Nasıl Karşılaştım, İlk Ne Dedim, Ne Zaman Ağladım, Kimlerle Ne Konuştum..
Öyle Böyle Atlattık Doğumumuzu, Herşeye Rağmen Yaşadığıım En Güzel Gündü O Gün.. Hala Da Çok Güzel Günler Yaşıyorum Miniğimle..
Normal Doğum Mu Sezeryan Mı Diye Sorarsanız, Normal Doğum Taraftarı Olmama Rağmen normal Doğum Yapamadım O Yüzden Karşılaştırma Yapamayacağım Ama Sezeryan Çok Risksiz ve Rahattı Benim İçin. Allah Hepinize Hayırlı Doğumlar Nasip Etsin. Sakın Korkmayın, Allah Dayanma Gücü Veriyor. Birazdan Bitecek ve Bebeğim Kucağımda Olacak Diye Teselli Edin Kendinizi.. Herşey Bittiğinde Dünyanın en Muhteşem Duygusunu Yaşacaksınız Çünkü..
Hepinize Tekrar Teşekkür Ediyorum. Hepiniz Sağlıkla Kucaklarınıza Alırsınız İnşallah Evlatlarınızı..
Birazda Resim Paylaşayım Size. Öpüyorum Hepinizi...
Doğumdan Önce..
Eki Görüntüle 760280
Oğlum Hayata Gelmenin Sevincini Yaşarken
Eki Görüntüle 760281
Yaşamayı En Çok İstediğim, Ama Baktığımda Başkasının Fotoğrafına Bakmışım Gibi Hissediyorum
Eki Görüntüle 760282
Eki Görüntüle 760284
Eki Görüntüle 760283
kızlaarr ben dun dogum yaptım kzımcok tatlı detayı dah snra optum
Kızlar Selam..Hepiniz Bebişlerinizle Birlikte İyisinizdir İnşallah. Ara Ara Geçmişe Baktım Ama Hepsini Okuyup Alıntı Yapacak Zamanı Bulamadım Henüz. Bizi Merak Eden. Tebrik Eden, Dua Eden, Heyecanımızı Paylaşan Herkese Çok Teşekkür Ederim.
Buraya Yazacağım Muhteşem Bir Doğum Hikayesiyle Sizi Heyecanlandırmayı Çok İsterdim. Aksiyon Dolu Bir Doğum Hikayem Olmayacağını Biliyordum, Ama Kendi Doğum Hikayemi Başkalarından Dinleyeceğim Aklıma Gelmemişti
Öncelikle Şunu Söyleyeyim Epiduralden Kesinlikle Korkmayın. Yok Efendim Baş Ağrısı Yapıyormuş, Bel Ağrısı Yapıyormuş, Kocaman Bir İğne Sokuyolarmış Kasıklarına Kadar Hissediyormuşsun. Hiç Öyle Birşey Yok. Kim Bulduysa Ellerinden Öpülesi Biri
Doğumum 16:00 Da Başlayacaktı. Ameliyathanenin Boşalmasıydı Vs. Derken 16:30 Gibi Girdim Ameliyathaneye.. Girene Kadar Heyecan Dorukta Tabi.. Hazırlandım, Damar Yolu Açıldı, Nst Bağlandı Bekliyorum Bir An Önce Gireyim Diye.. 16:30'Da Gelip Beni Odamdan Aldılar. Hemen Epidural Yapıldı. Hiç Acı Duymadım. Bir Tane Ebe Epidural Sırasında Gelip Bana Çok Destek Oldu. Hiç Tanımadığım Birine En Yakınımmış Gibi Sarıldım. Anında Uyuşma Başladı Zaten. O ara Çok Heyecanlıyım Birazdan Gelecek Oğlum Diyorum. Masaya Yattım, Önüme Perde Çekildi, Doktorum Geldi. Ve Ameliyat Başladı..
Karnımda Soldan Sağa Doğru Bir His Duydum. Ama Acı Yok.. Tükenmez Kalemle Çizgi Çekiyorlar Sanki.. Anladım Kesildiğini.. Ama Kesinlikle Acı Yok Sakın Korkmayın DoğumdanArkasından Karnımı Çekiştirdi Doktorum Bebeğimin Çıkış yolu Açılmıştı. Her Yaptığını Hissediyor, Ne Yapıldığını Anlıyor Ama Hiç Acı Duymuyordum. O Kadar Heyecanla Bekliyordum Ki Bebeğimi Göreceğim Anı..
Çok Uzun Süre Geçmeden Doktorum Bebeğimi Çıkardı. İçimde İnanılmaz Bir Boşluk Hissi, Arkasından Bebeğimin Ağlama Sesi.. Yaşadığım En Güzel An.. Duyduğum En Güzel Ses.. Perdenin Arkasında Gördüğüm En Güzel Yüz..
Herşey Çok Güzel Gidiyordu. Bebeğimi Sarmak İçin Götürdüler. Biraz Getirecekler Koklayacak Öpecektim Yavrumu.. Ne Olduysa O Zaman OlduDevamlı Perdede, Etrafta Olan Gözlerim Ameliyat Masasının Üstündeki Kocaman Lambaya Takıldı. Lambanın Önündeki Camda Yansımamı Gördüm. Karnım Leğen Gibi Açık Benim Film Koptu Tabi Orda.. Bir Panik, Bir Korku Başladı Bende.. Acı Duymadığım Halde, Acıyormuş Gibi Gelmeye Başladı, Burnuma Kan Kokusu Geliyordu Sanki.. Canım Acıyor Dedim Doktoruma..
Mümkün Değil Sen Acı Duysan Ben Şuan İşimi Bu Kadar Rahat Yapamazdım Dedi.. Ama Benim Canım Yanıyordu Sanki. Gözlerimde Ara Ara Lambaya Kayıyor Yine. Muhtemelen Gördüğümü Farketmiş Olacaklar. Ne Zaman Oldu Anlamadım Ama Narkozu Vermişler BanaGözümü Açtığımda Odamdaydım, Oğlumla Ne Zaman Karşılaştım, İlk Ne Zaman Dokundum, Kimler Vardı Hatırlamıyorum. Yaşamayı En Çok Arzuladığım Oğlumla Karşılaştığım Anı ( Resimler Aşağıda :) ) Hatırlamıyorum.
Başkalarından Duydum Hep, Eşimle Oğlumla Nasıl Karşılaştım, İlk Ne Dedim, Ne Zaman Ağladım, Kimlerle Ne Konuştum..
Öyle Böyle Atlattık Doğumumuzu, Herşeye Rağmen Yaşadığıım En Güzel Gündü O Gün.. Hala Da Çok Güzel Günler Yaşıyorum Miniğimle..
Normal Doğum Mu Sezeryan Mı Diye Sorarsanız, Normal Doğum Taraftarı Olmama Rağmen normal Doğum Yapamadım O Yüzden Karşılaştırma Yapamayacağım Ama Sezeryan Çok Risksiz ve Rahattı Benim İçin. Allah Hepinize Hayırlı Doğumlar Nasip Etsin. Sakın Korkmayın, Allah Dayanma Gücü Veriyor. Birazdan Bitecek ve Bebeğim Kucağımda Olacak Diye Teselli Edin Kendinizi.. Herşey Bittiğinde Dünyanın en Muhteşem Duygusunu Yaşacaksınız Çünkü..
Hepinize Tekrar Teşekkür Ediyorum. Hepiniz Sağlıkla Kucaklarınıza Alırsınız İnşallah Evlatlarınızı..
Doğumdan Önce..
Eki Görüntüle 760280
Eki Görüntüle 760281
Yaşamayı En Çok İstediğim, Ama Baktığımda Başkasının Fotoğrafına Bakmışım Gibi Hissediyorum
Eki Görüntüle 760282
Eki Görüntüle 760284
Eki Görüntüle 760283
Saol cnm dikkat etmek lazım ama işte her an da yatılmıyorki.. Daha 1 aydan fazla var ama ben tetikteyim keşke böyle olmasaydı hayırlısı.. Meyra güzel mi gerçekten cnm ya karar verelim diyoruz artık ama kesin bi veremedik:) meyra naz , meyra su, meyra Nil yada sadece meyra ??
Canim bosver kimsenin soyledigine aldiris etme...takipta canini sikmaama kendine guven emin ol yapabilirsin! Ters bir durum olmazsa tabiki...
kızlaarr ben dun dogum yaptım kzımcok tatlı detayı dah snra optum
valla biz nişanı tam olarak çözemedik. ama tabi nişan olabilir. öle çok gelmiyormuş bir iki damla geliyormuş.. bize de haber ver
sorma canım.. benimde sezeryan olacağımı duyan herkes acır gözlerle bakıyor.. boşver sen takma onları.. onlar normal doğurmuşta altından mı doğurmuş bebeklerini..
kızlarrrr gözünüz aydınnnn.. Allah analı babalı büyütsün.. hikayelerinizi bekliyoruz.. Allah güzel yazılar yazsın inş..
sorma canım benim kocamda pazartesi adanaya gidiyor 1 hafta kalacak.. inş o yokken gelmez bizim kız. çünkü burda ne annem var ne başka kimsem
inş güzel haberlerle dönersin canım... bize haber verrrrrr :)
valla ben başından beri sezaryen istedim, çok panik bir insanım, bir de bu işler yaparsınlarla motiveyle olmuyor, bana neler neler dediler, yok bebeğe narkoz geçer yok şöyle yok böyle hala da vazgeçirmeye çalışan çok, ya ben doğuracağım kime ne, doktorum da diyor keşke normal olsa ama kolay değil senin diye, kime ne boşver evet de geç
Kızlar normal doğum mu sezeryan mı ? Çok korkuyorum yaa sadece korku yüzünden sezeryan olmak istemiyorumbenim gibi olanlar var mııı
ayyy cnm yerim ben o bebişi o kolları maşallahhh ilk anı özellikle çokkk güzelKızlar Selam..Hepiniz Bebişlerinizle Birlikte İyisinizdir İnşallah. Ara Ara Geçmişe Baktım Ama Hepsini Okuyup Alıntı Yapacak Zamanı Bulamadım Henüz. Bizi Merak Eden. Tebrik Eden, Dua Eden, Heyecanımızı Paylaşan Herkese Çok Teşekkür Ederim.
Doğumdan Önce..
Eki Görüntüle 760280
Eki Görüntüle 760281
Eki Görüntüle 760282
Eki Görüntüle 760284
Eki Görüntüle 760283
Merhaba kızlar;
bugün uyandığımdan beri böyle sanki adet olacakmışım da olamıyormuşum gibi bi ağrı var. çok kısa aralıklarla geçiyo sonra yine başlıyor. Sizce yalancı doğum sancısı mı?:44:
canım üzülme doktorum bana da aynısını diyor, 36+0 daydım dün 2360 gramdı, bu gelişim geriliği değil onun yapısı dedi, ama insan kafaya takıyor değil mi? Kuzenim geçen yıl 2700 doğum yaptı o kadar küçüktü ki eve gelip gelip ağlıyordum, insan tutmaya kıyamıyor, ama şimdi tosuncuk maşallah
sadece Meyra bence canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?