2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar sizede bebeklerinize de yuvalarınıza da maşallah.......ve minnooshum size de maşallah

ben bugün biraz keyifsizim dr.dan geldik az önce bebeğim yaklaşık olarak sadece 2 kg...dr sürekli olarak sadece minyon narin bi bebeğin var demekle yetiniyo.
bugün bana artık doğum şekline karar vermişsindir dedi.kesinlikle insanı yönlendirmiyo ne normal için cesaret veriyo ne sezeryanla ilgili tek laf ediyo...onun rehberliğine ihtiyacım var ama bişey demiyo...gerçi belkide böylesi daha iyi ama işte psikoloji de çok öenmli zaten moralim bozuldu güçlü durmaya çalışıyorum....herşeyin hayırlısı olsun hepimiz için....

Son düzenleme:
tmm cnm saoll..bende hasta bezi war onu götürüyümm o zmnn..rahat olur..sonrada ped kullanırım bakalım sen kurtuldun darısı bize :)

seni çok rahatsıs ediosa değiş cnm dr mu kalmadı yaa

aynen öyle...ama işte 1 ay kala başka dr kabul eder mi beni onu düşünüyorum...bide aynı hastanede..off zamanında değiştirmedim şunu da ...ya nefret geldi adamdan yaa böyle kadın doğumcu olur mu ben anlamadım...ne kadar hadsiz densiz bi adam...baştan çok seviyordum hatta eşim değiştirmek istedi bi konudan kızmıştı o da,ben tutturdum değiştirmeyelim diye keşke değiştirseymişim..salak herif sayemde alıyo parayı ama eşime yalakalıkta sınır yok halbuki bilse eşim değiştirmek istedi onu...

değiştiremezsem eğer içim hiç rahat olmayacak şekilde giricem doğuma ve bir daha hamile kalsam aslaaa ona gitmiycem...

bu arada o kadar kanama oluyor mu ya hasta bezlik falan :/ ben alayım diye sormuştum da napcaksınız onu dediler,normal ped kullanılıyo dediler...

Canim ilk iki gun oluyor yogun kanama.ben ped goturmustum yanimda yeterli gelmedi bebesimin bezlerinden kullandim :) simdi hala kanama var ama normal ped yeterli geliyor. Ben iyiyim yuruyebiliyorum kendi ihtiyaclarimi karsilayabiliyorum cok sukur. Agri da oluyor ister istemez ama agri kesici veriyorlar zaten rahatlatiyor

canım merhaba
dr. sana ne dedi? sanki sende memnun kalmamışsın? herşey yolun da mı

canım üzülme doktorum bana da aynısını diyor, 36+0 daydım dün 2360 gramdı, bu gelişim geriliği değil onun yapısı dedi, ama insan kafaya takıyor değil mi? Kuzenim geçen yıl 2700 doğum yaptı o kadar küçüktü ki eve gelip gelip ağlıyordum, insan tutmaya kıyamıyor, ama şimdi tosuncuk maşallah

suloz bayıldım resımlerınıze maşallah ömrünüz boyunca resımlerdekı gıbı hep gülümseyın papatyaecem tebrıkkk ederım bebişinizle birlikte cok mutlu olun ınsallah

Evet cnm bencede başka doktorlada görüş bakalım ne dicek doktorunun tarzı çok yanlış..ben bir haftadır böyleyim önceden her hamilede olan hafif kaşıntılar vardı sadecee 5 gündür ilaç içiyorum ama banamısın demiyor nasıl bir illetse doktoru aradım dün 5 e çıkardı ulsofalkı Aslında bu stersle alakalı olabilir bnmde eşim işi gereği 15 günlüğüne gitti o gidince başladı bu kaşıntı seninde tartışmayla başlamış olabilir bilmiorummm...Şimdi geldi 3 günlüğüne mecbur yine gidicek ama (
Bakalım bu hafta kontolümde tekrar konuşucam ben doktorumla ve bana ilacı yazan dahiliye doktoruyla bnm sadece 9 gün öne çekti doktor doğumu şimdilik ama bnmkide birşey olmaz deyip duruyor ama eğer geçmesse belki dahada öne çeker..İlaç içiyorsun geçmiyor bu nası bi şey yaaaa Dediğin gibi hadi ben çekim sabredimde ya bebişim etkilenirse düşüncesi çok kötü durmadan hareketlerini takip ediyorumm kafayı yedimmm :/ bir an önce zaman gelsinde kucağımıza Alalım sağsağlim inşallahhh cnm.. Az kaldııı senin içinde dua edicem cnm üzmemeye çalış kendini bizden ve bebişlerimizden önemli kimse yok şuanda Allah onları korusunn

cnm harika gorunuyosnz allah nazarlardan saklasn bzede nasip etsn ins...dogum hikayen cok guzel..yani karnini o sekilde gorunce psikolojik olarak aci duyman cok normal..ben olsam narkozdan once kendim bayilirdm

Oturdum sinirden agliyorum resmen. Ya bu nasil doktor ya? Nasil katil olundugunu anladim yemin ederim. Ya 40 hafta oldum artik. Hadi sat a gore desem o da 39. Insan bi cati muayenesi yapar. Bi aydir ultrasona sokmadi ya. Nst cektirip yolluyo. Bebegin boyu kilosu bi aydir muallakta. Cildiracam ya. Sac bas yoluyorum suan. Yildim su belirsizlikten. Madem normal hersey ben nie iki gune bir nst ye baglaniyorum. Niye bi aydr ultrasona girmedim. Kac kilo su cocuk. Cati ne alemde. Allahim sen bana sabir ver. Cok biliomus gibi benimki de zamani var daha demekki demiyo mu tam kuduruyorum ya. Sancin da cikmis dio bide dr. Sen benim nasil gun gecirdigimi bilio musun hey allahin cezasi. Neyi bekledigini bi solesene bana. Uc defa nst cekindim bugun. Haftaya gel goreyim dedi sadece ya. Cumartesine kalmaz sezeryan yaparsam diodu. Randevumu cumartesine verdi. Yaw nasil anlican sezeryan mi normal mi? Sabrim tukendi. Bunu da dr yapti ama. Her gidisimde haftaya kalmaz su gun olur diye diye sabir tasimi catlatti sonunda. Yeter ya yeteeerr

herkese merhaba kızlar umarım sizlerin ve meleklerinizin keyfi yerindedir bende durum uyku yok oda oda geziyorum uyku olmayınca gündüz sıcakla birlikte insanın halide olmuyor Allah başka dert vermesin de geçecek inşallah bu sıkıntılarımızda

çok güzel yaaaa.çok tatlısınız.maşallah.sabırsızlanıyorum.erken gelmezse daha 1 ayımız var.zaman geçmiyorrrrrr...

NASYA canım tebrik ederim bebeğine uzun saglıklı mutlu bir ömür dilerim annesiyle babasıyla sevdikleriyle çok çok güzel günler yaşasın inşallah

SULOZ bayıldım resimlerinize canım herşey mutlu sonla bitmiş yaa en önemlisi o Rabbim dogumu bekleyen bizlere de nasip etsin inşallah yavrularımıza saglıcakla kavuşmayı

herşeyin hayırlısı canım..bence sadece meyra daha hoş

Canim bosver kimsenin soyledigine aldiris etme...takipta canini sikmaama kendine guven emin ol yapabilirsin! Ters bir durum olmazsa tabiki...

bende normal diorum ama işte yapamazsam sezeryan olurum.

kızlaarr ben dun dogum yaptım kzımcok tatlı detayı dah snra optum

ayy cnm teker teker dökülüo herkes gözünaydın

valla altından olmuş herhalde normal sezeryan allah hayırlısını versin böle üstüme geliolar inadına sezeryan olasım gelioDD

ben normal diorum ama olmazsa sezeryan diorum demedikleri kalmıo sezeryan hummalı bi hastalık gibi görünüo gözlerine bende deliriorum

Kızlar normal doğum mu sezeryan mı ? Çok korkuyorum yaa sadece korku yüzünden sezeryan olmak istemiyorum benim gibi olanlar var mııı

bende normal dio doktorum ama korkuorum işte çatı muayenemde de çok kastım kendimi böle kasarsan zor işin dedi doktor

ayyy cnm yerim ben o bebişi o kolları maşallahhh ilk anı özellikle çokkk güzel

cnm bendede 3 gündür oluo öle geçio ama sonra öle düzenli olmuoda 1-2 saat sürüo adetr sancısı gibi hafif hafif sökülecekmiş gibi oluo

sağol canım...inan iyi de yiyorum ama olmayınca olmuyo demekki inşallah sağlığı yerinde olsunda başka bişey istemiyorum.dr.zayıf bebekler daha hızlı gelişir endişe etmeyin dedi eşime ama kısmet herşey...bide bebek zayıf olunca normal doğum risk teşkil eder mi diye de korkuyorum...Allah kısmet eder doğal süreç gelişirse kendi sancımla normal doğurmak istediğimi dr a söyledim...aksi halde de sezerYAN olcak...

canım ben 36+2 de çayı muayanesi oldum neden çatı muayanesi yapmıyor acaba normal doguma engel bi durum mu var pozisyonu falan nasıl eger bebek pozisyonuna girmemişse kesin sezeryan zaten diye mi düşünüyor bide suyuna bakmak için illa ultrason yapması gerekmezmi 1 aydır ultrasonla bakmıyor diyorsun nasıl takip ediyor kilosunu pozisyonunu suyunu anlayamadım açıkçacı

Yine çok güzel fotoğraflar paylaşmışsın bizimle.oğlun çoooook yakışıklı ,sende o kadar güzel.bahtınızda güzel olsun ve çooook mutlu olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…