- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #43.961
oyyyyy damadımın çeyizleri ne kadar güzel öyle.. iyi günlerde kullanın canım... hepsi çok güzel bayıldım
içim rahatladı vallahi ama inmiş olsa kaburgama batmaması lazım değil mi? arada hala kaburgalarıma batıyo ayağını mı koyuyor acaba
canım ben 36+2 de çayı muayanesi oldum neden çatı muayanesi yapmıyor acaba normal doguma engel bi durum mu var pozisyonu falan nasıl eger bebek pozisyonuna girmemişse kesin sezeryan zaten diye mi düşünüyor bide suyuna bakmak için illa ultrason yapması gerekmezmi 1 aydır ultrasonla bakmıyor diyorsun nasıl takip ediyor kilosunu pozisyonunu suyunu anlayamadım açıkçacı
çok ilginç hiç kendisine sordunmu neden böyle olduğunu dr değiştirmeyi düşünüyomusun banada bi garip geldi açıkçası endişelenmeniz çok normal yani bu durumda nolacağı belli değilBebek yirmili haftalarda dogum pozisyonuna girdi canim. Hala en sonki ultrasona gore oyle oldgunu dusunuyorum. Bu arada karnim gunbegun asagi indi. Ilkel zamanlardaki gibi herseyimi tahminler uzerine yuruttugum icin kanala girmis olabilcegini dusunuyorum. Gecen haftalarda bi on saniyeligine suyuna bakti sancilarim cok diye. Hemen kaldirdi sedyeden. Baska hic haber yom. Evde dogursam hic dr gitmemis olsam anca bu kadar bilgisiz kalirdim. Sizlerden duymasam normal zannederdim heralde. Kimbilir baska neleri atladi. Ben simdi napcam ya? Teyzem cocugun disleri cikcak dio. Hakli kadin. Herkes diken ustunde ha yatirdi ha yatircak diye. Boyle olmak zorunda degil. Herkes gibi bende tarihimi sabirla beklerdim. Cok sovuyorum ya valla. Cok fena hemde
sağol canım...inan iyi de yiyorum ama olmayınca olmuyo demekkiinşallah sağlığı yerinde olsunda başka bişey istemiyorum.dr.zayıf bebekler daha hızlı gelişir endişe etmeyin dedi eşime ama kısmet herşey...bide bebek zayıf olunca normal doğum risk teşkil eder mi diye de korkuyorum...Allah kısmet eder doğal süreç gelişirse kendi sancımla normal doğurmak istediğimi dr a söyledim...aksi halde de sezerYAN olcak...
Oturdum sinirden agliyorum resmen. Ya bu nasil doktor ya? Nasil katil olundugunu anladim yemin ederim. Ya 40 hafta oldum artik. Hadi sat a gore desem o da 39. Insan bi cati muayenesi yapar. Bi aydir ultrasona sokmadi ya. Nst cektirip yolluyo. Bebegin boyu kilosu bi aydir muallakta. Cildiracam ya. Sac bas yoluyorum suan. Yildim su belirsizlikten. Madem normal hersey ben nie iki gune bir nst ye baglaniyorum. Niye bi aydr ultrasona girmedim. Kac kilo su cocuk. Cati ne alemde. Allahim sen bana sabir ver. Cok biliomus gibi benimki de zamani var daha demekki demiyo mu tam kuduruyorum ya. Sancin da cikmis dio bide dr. Sen benim nasil gun gecirdigimi bilio musun hey allahin cezasi. Neyi bekledigini bi solesene bana. Uc defa nst cekindim bugun. Haftaya gel goreyim dedi sadece ya. Cumartesine kalmaz sezeryan yaparsam diodu. Randevumu cumartesine verdi. Yaw nasil anlican sezeryan mi normal mi? Sabrim tukendi. Bunu da dr yapti ama. Her gidisimde haftaya kalmaz su gun olur diye diye sabir tasimi catlatti sonunda. Yeter ya yeteeerr
Oturdum sinirden agliyorum resmen. Ya bu nasil doktor ya? Nasil katil olundugunu anladim yemin ederim. Ya 40 hafta oldum artik. Hadi sat a gore desem o da 39. Insan bi cati muayenesi yapar. Bi aydir ultrasona sokmadi ya. Nst cektirip yolluyo. Bebegin boyu kilosu bi aydir muallakta. Cildiracam ya. Sac bas yoluyorum suan. Yildim su belirsizlikten. Madem normal hersey ben nie iki gune bir nst ye baglaniyorum. Niye bi aydr ultrasona girmedim. Kac kilo su cocuk. Cati ne alemde. Allahim sen bana sabir ver. Cok biliomus gibi benimki de zamani var daha demekki demiyo mu tam kuduruyorum ya. Sancin da cikmis dio bide dr. Sen benim nasil gun gecirdigimi bilio musun hey allahin cezasi. Neyi bekledigini bi solesene bana. Uc defa nst cekindim bugun. Haftaya gel goreyim dedi sadece ya. Cumartesine kalmaz sezeryan yaparsam diodu. Randevumu cumartesine verdi. Yaw nasil anlican sezeryan mi normal mi? Sabrim tukendi. Bunu da dr yapti ama. Her gidisimde haftaya kalmaz su gun olur diye diye sabir tasimi catlatti sonunda. Yeter ya yeteeerr
çok ilginç hiç kendisine sordunmu neden böyle olduğunu dr değiştirmeyi düşünüyomusun banada bi garip geldi açıkçası endişelenmeniz çok normal yani bu durumda nolacağı belli değil
ya demekki yemekle ilgisi yok bu durumun annemda sezeryan olacağını duyunca çok yedin sık sık yedin bebiş kilo aldı normal olmıcak işte dio kadın sezeryandan korkuyooo sanırım bir an kendimi suçlu hisettmiştim
hayatım başka doktor yok mu oralarda? gitsene neden bekliyosun. uzun süren gebelikler riskli,bebek kakasını yiyormuş allah korusunBebek yirmili haftalarda dogum pozisyonuna girdi canim. Hala en sonki ultrasona gore oyle oldgunu dusunuyorum. Bu arada karnim gunbegun asagi indi. Ilkel zamanlardaki gibi herseyimi tahminler uzerine yuruttugum icin kanala girmis olabilcegini dusunuyorum. Gecen haftalarda bi on saniyeligine suyuna bakti sancilarim cok diye. Hemen kaldirdi sedyeden. Baska hic haber yom. Evde dogursam hic dr gitmemis olsam anca bu kadar bilgisiz kalirdim. Sizlerden duymasam normal zannederdim heralde. Kimbilir baska neleri atladi. Ben simdi napcam ya? Teyzem cocugun disleri cikcak dio. Hakli kadin. Herkes diken ustunde ha yatirdi ha yatircak diye. Boyle olmak zorunda degil. Herkes gibi bende tarihimi sabirla beklerdim. Cok sovuyorum ya valla. Cok fena hemde
Ya adami gorunce gerzek gibi dilim baglaniyo. Transa mi geciorum nedir.. hos, ufak bisey sormaya yeltenince bile hemen agzina tikayip kendince biseler soleyip yolluyo. En son sorabilmeyi basardigim soru suydu; hocam sezeryansa tam tarihi belli olsa cok iyi olur. Sen dogumu dusunme dedi bana. Tabi agiz dolusu bidi bidiyla birlikte.... odasindan cikar cikmaz sinir kupu gibi hissediyorum soracagim sorular eve gelince aklkma gelio. Bugun benimkine dr degisimini sunacam. Kabul etmicek biliyorum. Carsamba nst var. Cok fena kavgaya hazir gibi gitcem bu defa. Bi yandan da adami sinirlendirirsem eline kalmak da urkutuyo beni. Ne halt etcem acaba
canım sınırlenme kendını de bebişi de üzme baska bır doktora gıt ıstersen hem için rahat etmiş olur
bu doktorların bazıları hakikaten manyak...ondan sonra hasta veya hasta yakınından dayak yiyince çıkıyolar ortalığa mağduruz diye...tamam hepsi için konuşmuyorum elbette ki en saygı duyduğum meslektir doktorluk ama bazıları cidden adamı katil eder...!bu saatten sonra da başka dr.a gidebilir misin acaba,alırlarsa git bence hiç durma...benim 1 ayım var ama değiştirmyi düşünüyorum
Ya 40. haftada gitcem dr a; selam ben geldim. Dr umu begenmedim size geldim. Cunku ben 40 haftada anlayamicak kadar salagim. Hatta dr u cildirtmis da olabilirim. Potansiyel problemli bi gebeyim. Beni takip edin ve dogurtun. Ne dusunur acaba yeni dr?
Psikolojim bozuldu. Son gunlerimde olcak is mi su simdi?
Harikasiniz. Ailenize maasallah, guzelliginize bak bak doyamadim...
Canim kacinci haftada oldugunun ne onemi var, dogumun yakin ve doktorunla guven sorunun var, sana daha detayli bilgi verecek ve senin taleplerini de gozonunde bulunduracak bir doktora ihtiyacin var. inan senin durumunda olan coktur. Kalk git baska bir doktora, kaygilarini anlat, onun fikrini sor... Icin rahat etsin... Senin stresli olman cok normal bunu anlayamayacaksa doktorlar zaten yanlis alan secmisler demektir...
Ya 40. haftada gitcem dr a; selam ben geldim. Dr umu begenmedim size geldim. Cunku ben 40 haftada anlayamicak kadar salagim. Hatta dr u cildirtmis da olabilirim. Potansiyel problemli bi gebeyim. Beni takip edin ve dogurtun. Ne dusunur acaba yeni dr?
Psikolojim bozuldu. Son gunlerimde olcak is mi su simdi?
Offfff isim komasına gircem yaaa help meeeeee!!!!
Biliyorum sıktım artık meyra yı sordum ama bikaç isim daha kafamı kurcalıyor:/
AZRA , MEYRA , ZEYNEP ,ALYA ... ?? Yardım istiyorum oylama yapalım lütfeeeen. ,)
canım merhaba
dr. sana ne dedi? sanki sende memnun kalmamışsın? herşey yolun da mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?