2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım bence yalnızca Meyra,yanına pek bişey uymuyor gibi duruyor.başka isimlerde ekledim ama ıııh ıh,olmuyor sanki

CANIM AYAKALRIDIR BUNLAR BENİMKİ BAYA AĞAYA ÇOK RAHT NEFES ALIYORUM ARTIK AMA yineden bazen öyle hareket ediyorki hem çatı kemiklererime hem kaburgama kadar vuruyor.yaramzlar bunlar:)))çıkmaya sabırsızlanıyorlar galiba:))))

Bebek yirmili haftalarda dogum pozisyonuna girdi canim. Hala en sonki ultrasona gore oyle oldgunu dusunuyorum. Bu arada karnim gunbegun asagi indi. Ilkel zamanlardaki gibi herseyimi tahminler uzerine yuruttugum icin kanala girmis olabilcegini dusunuyorum. Gecen haftalarda bi on saniyeligine suyuna bakti sancilarim cok diye. Hemen kaldirdi sedyeden. Baska hic haber yom. Evde dogursam hic dr gitmemis olsam anca bu kadar bilgisiz kalirdim. Sizlerden duymasam normal zannederdim heralde. Kimbilir baska neleri atladi. Ben simdi napcam ya? Teyzem cocugun disleri cikcak dio. Hakli kadin. Herkes diken ustunde ha yatirdi ha yatircak diye. Boyle olmak zorunda degil. Herkes gibi bende tarihimi sabirla beklerdim. Cok sovuyorum ya valla. Cok fena hemde

çok ilginç hiç kendisine sordunmu neden böyle olduğunu dr değiştirmeyi düşünüyomusun banada bi garip geldi açıkçası endişelenmeniz çok normal yani bu durumda nolacağı belli değil

ya demekki yemekle ilgisi yok bu durumun annemda sezeryan olacağını duyunca çok yedin sık sık yedin bebiş kilo aldı normal olmıcak işte dio kadın sezeryandan korkuyooo sanırım bir an kendimi suçlu hisettmiştim

canım sınırlenme kendını de bebişi de üzme baska bır doktora gıt ıstersen hem için rahat etmiş olur

bu doktorların bazıları hakikaten manyak...ondan sonra hasta veya hasta yakınından dayak yiyince çıkıyolar ortalığa mağduruz diye...tamam hepsi için konuşmuyorum elbette ki en saygı duyduğum meslektir doktorluk ama bazıları cidden adamı katil eder...!bu saatten sonra da başka dr.a gidebilir misin acaba,alırlarsa git bence hiç durma...benim 1 ayım var ama değiştirmyi düşünüyorum

Ya adami gorunce gerzek gibi dilim baglaniyo. Transa mi geciorum nedir.. hos, ufak bisey sormaya yeltenince bile hemen agzina tikayip kendince biseler soleyip yolluyo. En son sorabilmeyi basardigim soru suydu; hocam sezeryansa tam tarihi belli olsa cok iyi olur. Sen dogumu dusunme dedi bana. Tabi agiz dolusu bidi bidiyla birlikte.... odasindan cikar cikmaz sinir kupu gibi hissediyorum soracagim sorular eve gelince aklkma gelio. Bugun benimkine dr degisimini sunacam. Kabul etmicek biliyorum. Carsamba nst var. Cok fena kavgaya hazir gibi gitcem bu defa. Bi yandan da adami sinirlendirirsem eline kalmak da urkutuyo beni. Ne halt etcem acaba

hayatım başka doktor yok mu oralarda? gitsene neden bekliyosun. uzun süren gebelikler riskli,bebek kakasını yiyormuş allah korusun

bende aynıyım şunu sorcam bunu sorcam diorum unutuyorum ama sen çok haklısın doğumu düşünmeymiş neyi düşüncekmişsin acaba saçmalamış bencede dr değiştirme fikri ii gibi görünüyor yada en azından acile faln gidip muayene olsan nasıl olur acaba

canım sınırlenme kendını de bebişi de üzme baska bır doktora gıt ıstersen hem için rahat etmiş olur

Ya 40. haftada gitcem dr a; selam ben geldim. Dr umu begenmedim size geldim. Cunku ben 40 haftada anlayamicak kadar salagim. Hatta dr u cildirtmis da olabilirim. Potansiyel problemli bi gebeyim. Beni takip edin ve dogurtun. Ne dusunur acaba yeni dr?
Psikolojim bozuldu. Son gunlerimde olcak is mi su simdi?

Offfff isim komasına gircem yaaa help meeeeee!!!!
Biliyorum sıktım artık meyra yı sordum ama bikaç isim daha kafamı kurcalıyor:/
AZRA , MEYRA , ZEYNEP ,ALYA ... ?? Yardım istiyorum oylama yapalım lütfeeeen. ,)

Ya insanin sansi olcak ya. Bu benim dokuz ayda ucuncu dr um. Mazur gorun en boktani ayni zamanda. En son hafta dr degiselim desem de mumkun degil benimki kabul etmez. Hepsi yanlis da sen mi biliosun dicek. Hakli da aslinda. Ama en hakli benim. Seytan dio gitme nst ye falan. Bi aydr tum calisanlar ismimle hitap eder oldular iki gune bir gidip oyuncak ettim kendimi. Evde bagirtana kadar sancim olunca gideyim. Suyum gelince bide. Ne diye gidip gidip sinirlenip geliosam...

Harikasiniz. Ailenize maasallah, guzelliginize bak bak doyamadim...

Canim kacinci haftada oldugunun ne onemi var, dogumun yakin ve doktorunla guven sorunun var, sana daha detayli bilgi verecek ve senin taleplerini de gozonunde bulunduracak bir doktora ihtiyacin var. inan senin durumunda olan coktur. Kalk git baska bir doktora, kaygilarini anlat, onun fikrini sor... Icin rahat etsin... Senin stresli olman cok normal bunu anlayamayacaksa doktorlar zaten yanlis alan secmisler demektir...

Valla dogru ya.. dur da aksam benimkini ikna edeyim de pzrtesi baska dr gotursun beni. Ay Allahim ins. ikna olur. İnşallah.

haklısın ama bıraz daha sabretmenden baska bır alternatıf varmı yüzdük yüzdük kuyruguna geldık

canım merhaba
dr. sana ne dedi? sanki sende memnun kalmamışsın? herşey yolun da mı

Geçen hafta çok az nokta şeklinde kanamam olmuştu kontrole gittiğimde alttan muayene etmişti canım yandı baya haliyle bende o acıyla gülerek ben bu gidişle zor normal doğum yaparım dedim.. Doktor beyde o zaman sana sezeryan tarihi verelim dedi.. Sonra odasına gittiğimizde istemedim tarih falan düşüniyim önümüzdeki hafta karar veririm dedim.. Buhafta gittiğimdede karar verdinmi diye sordu korkuyorum ama normal istiyorum dedim . geçen hafta bende tarih istedin bu hafat böle diyosun 38 haftalık olmuşsun daha karar vermemişsin dedi (( çok fena cesaretim kırıldı çok seviyodum doktorumu ama doğum söz konusu olunca böyle oldu.. Halbuki daha önce doğumla ilgili bişey sorduğumda daha doğumu düşünmek için erken diyodu böyle işte canım şimdilik bekliyorum ama heran sezeryana karar verip gidebilirim psikolojim bozuldu

Allah bağışlasın ve biz geride kalanlara da sağlıkla bebişlerimize kavuşmayı nasip etsin.
Bütün sayfaları okuyamadım çünkü kocam geldi alışverişe gidicez kızım için eksikler var hala.
Bizimde bugün kontrolümüz vardı ama ultrasona gerek görmedi doktor. Nst ye girdin sorun yokmuş. Kan idrar tahlili yaptık onlarda iyiydi. İdrarın temiz çıkmasına sevindim. Haftaya hem nst hem ultrason olacak çatı için erken dedi haftaya da olmayacakmış 2 hafta sonra belki. Daha doğuma var modunda gayet rahat. Benimde hoşuma gitmedi değil onun rahatlığı işte öle çıktım bennnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…