- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #43.981
Geçen hafta çok az nokta şeklinde kanamam olmuştu kontrole gittiğimde alttan muayene etmişti canım yandı baya haliyle bende o acıyla gülerek ben bu gidişle zor normal doğum yaparım dedim.. Doktor beyde o zaman sana sezeryan tarihi verelim dedi.. Sonra odasına gittiğimizde istemedim tarih falan düşüniyim önümüzdeki hafta karar veririm dedim.. Buhafta gittiğimdede karar verdinmi diye sordu korkuyorum ama normal istiyorum dedim . geçen hafta bende tarih istedin bu hafat böle diyosun 38 haftalık olmuşsun daha karar vermemişsin dedi(( çok fena cesaretim kırıldı çok seviyodum doktorumu ama doğum söz konusu olunca böyle oldu.. Halbuki daha önce doğumla ilgili bişey sorduğumda daha doğumu düşünmek için erken diyodu böyle işte canım şimdilik bekliyorum ama heran sezeryana karar verip gidebilirim psikolojim bozuldu
Son 5 gün.... :)
Biz geldik teyzoşlarkontrolden geldik yüzünü göremedik malesef tıkış tepiş duruyo 2.600 olmuş tosbam nst dede hafif kasılmalar var ilaca devam dedi görürsünüz bu ilacı içiyorum en son ben doğururum burda 41. hafta oluyomuş hala gelmiyomuş bebekler doktorda öyle dedi
Saol cnm .. Azönce bi arkım aradı rüyasında biz isime karar vermişiz o da beğenmemiş.. Bi isim var aklımızda karar vermiş değiliz dedim, Meyra dedim.. Meyra mı ?? Güzel değil ya beğenmedim dedi.. İster istemez etkileniyo insan ya :/
Ya adami gorunce gerzek gibi dilim baglaniyo. Transa mi geciorum nedir.. hos, ufak bisey sormaya yeltenince bile hemen agzina tikayip kendince biseler soleyip yolluyo. En son sorabilmeyi basardigim soru suydu; hocam sezeryansa tam tarihi belli olsa cok iyi olur. Sen dogumu dusunme dedi bana. Tabi agiz dolusu bidi bidiyla birlikte.... odasindan cikar cikmaz sinir kupu gibi hissediyorum soracagim sorular eve gelince aklkma gelio. Bugun benimkine dr degisimini sunacam. Kabul etmicek biliyorum. Carsamba nst var. Cok fena kavgaya hazir gibi gitcem bu defa. Bi yandan da adami sinirlendirirsem eline kalmak da urkutuyo beni. Ne halt etcem acaba
o bayram bnada dert oldu..byramda dogurursam doktorum burda olmzsa diye odum kopuyo..bna bayram oncesi derse itiraz etmem bi bildigi vardr.bayramda dogurdm stresi yasamk co daha zor.son hftalrda dogumn nr zamn olucagj belli olmuyo riske atamam.crsamba kontrolde ne dicek bakalimm
ben çok mu erken çatı muayenesi oldum kızlar 36+2 de oldu muayenem varmı benim gibi olan
Kızlar Selam..Hepiniz Bebişlerinizle Birlikte İyisinizdir İnşallah. Ara Ara Geçmişe Baktım Ama Hepsini Okuyup Alıntı Yapacak Zamanı Bulamadım Henüz. Bizi Merak Eden. Tebrik Eden, Dua Eden, Heyecanımızı Paylaşan Herkese Çok Teşekkür Ederim.
Buraya Yazacağım Muhteşem Bir Doğum Hikayesiyle Sizi Heyecanlandırmayı Çok İsterdim. Aksiyon Dolu Bir Doğum Hikayem Olmayacağını Biliyordum, Ama Kendi Doğum Hikayemi Başkalarından Dinleyeceğim Aklıma Gelmemişti
Öncelikle Şunu Söyleyeyim Epiduralden Kesinlikle Korkmayın. Yok Efendim Baş Ağrısı Yapıyormuş, Bel Ağrısı Yapıyormuş, Kocaman Bir İğne Sokuyolarmış Kasıklarına Kadar Hissediyormuşsun. Hiç Öyle Birşey Yok. Kim Bulduysa Ellerinden Öpülesi Biri
Doğumum 16:00 Da Başlayacaktı. Ameliyathanenin Boşalmasıydı Vs. Derken 16:30 Gibi Girdim Ameliyathaneye.. Girene Kadar Heyecan Dorukta Tabi.. Hazırlandım, Damar Yolu Açıldı, Nst Bağlandı Bekliyorum Bir An Önce Gireyim Diye.. 16:30'Da Gelip Beni Odamdan Aldılar. Hemen Epidural Yapıldı. Hiç Acı Duymadım. Bir Tane Ebe Epidural Sırasında Gelip Bana Çok Destek Oldu. Hiç Tanımadığım Birine En Yakınımmış Gibi Sarıldım. Anında Uyuşma Başladı Zaten. O ara Çok Heyecanlıyım Birazdan Gelecek Oğlum Diyorum. Masaya Yattım, Önüme Perde Çekildi, Doktorum Geldi. Ve Ameliyat Başladı..
Karnımda Soldan Sağa Doğru Bir His Duydum. Ama Acı Yok.. Tükenmez Kalemle Çizgi Çekiyorlar Sanki.. Anladım Kesildiğini.. Ama Kesinlikle Acı Yok Sakın Korkmayın DoğumdanArkasından Karnımı Çekiştirdi Doktorum Bebeğimin Çıkış yolu Açılmıştı. Her Yaptığını Hissediyor, Ne Yapıldığını Anlıyor Ama Hiç Acı Duymuyordum. O Kadar Heyecanla Bekliyordum Ki Bebeğimi Göreceğim Anı..
Çok Uzun Süre Geçmeden Doktorum Bebeğimi Çıkardı. İçimde İnanılmaz Bir Boşluk Hissi, Arkasından Bebeğimin Ağlama Sesi.. Yaşadığım En Güzel An.. Duyduğum En Güzel Ses.. Perdenin Arkasında Gördüğüm En Güzel Yüz..
Herşey Çok Güzel Gidiyordu. Bebeğimi Sarmak İçin Götürdüler. Biraz Getirecekler Koklayacak Öpecektim Yavrumu.. Ne Olduysa O Zaman OlduDevamlı Perdede, Etrafta Olan Gözlerim Ameliyat Masasının Üstündeki Kocaman Lambaya Takıldı. Lambanın Önündeki Camda Yansımamı Gördüm. Karnım Leğen Gibi Açık Benim Film Koptu Tabi Orda.. Bir Panik, Bir Korku Başladı Bende.. Acı Duymadığım Halde, Acıyormuş Gibi Gelmeye Başladı, Burnuma Kan Kokusu Geliyordu Sanki.. Canım Acıyor Dedim Doktoruma..
Mümkün Değil Sen Acı Duysan Ben Şuan İşimi Bu Kadar Rahat Yapamazdım Dedi.. Ama Benim Canım Yanıyordu Sanki. Gözlerimde Ara Ara Lambaya Kayıyor Yine. Muhtemelen Gördüğümü Farketmiş Olacaklar. Ne Zaman Oldu Anlamadım Ama Narkozu Vermişler BanaGözümü Açtığımda Odamdaydım, Oğlumla Ne Zaman Karşılaştım, İlk Ne Zaman Dokundum, Kimler Vardı Hatırlamıyorum. Yaşamayı En Çok Arzuladığım Oğlumla Karşılaştığım Anı ( Resimler Aşağıda :) ) Hatırlamıyorum.
Başkalarından Duydum Hep, Eşimle Oğlumla Nasıl Karşılaştım, İlk Ne Dedim, Ne Zaman Ağladım, Kimlerle Ne Konuştum..
Öyle Böyle Atlattık Doğumumuzu, Herşeye Rağmen Yaşadığıım En Güzel Gündü O Gün.. Hala Da Çok Güzel Günler Yaşıyorum Miniğimle..
Normal Doğum Mu Sezeryan Mı Diye Sorarsanız, Normal Doğum Taraftarı Olmama Rağmen normal Doğum Yapamadım O Yüzden Karşılaştırma Yapamayacağım Ama Sezeryan Çok Risksiz ve Rahattı Benim İçin. Allah Hepinize Hayırlı Doğumlar Nasip Etsin. Sakın Korkmayın, Allah Dayanma Gücü Veriyor. Birazdan Bitecek ve Bebeğim Kucağımda Olacak Diye Teselli Edin Kendinizi.. Herşey Bittiğinde Dünyanın en Muhteşem Duygusunu Yaşacaksınız Çünkü..
Hepinize Tekrar Teşekkür Ediyorum. Hepiniz Sağlıkla Kucaklarınıza Alırsınız İnşallah Evlatlarınızı..
Birazda Resim Paylaşayım Size. Öpüyorum Hepinizi...
Doğumdan Önce..
Eki Görüntüle 760280
Oğlum Hayata Gelmenin Sevincini Yaşarken
Eki Görüntüle 760281
Yaşamayı En Çok İstediğim, Ama Baktığımda Başkasının Fotoğrafına Bakmışım Gibi Hissediyorum
Eki Görüntüle 760282
Eki Görüntüle 760284
Eki Görüntüle 760283
ben hala oğluma koyacağım isimde kararsızım kocama resti çektim ama adını ben koycam diye yine de siz de yardımcı olur musunuz? şıkları veriyorum:
A) Ali Aras YILMAZ
B) Çağan YILMAZ
C) Kayra YILMAZ
D) Can YILMAZ
E) hiçbiri
bebek şekeri konusunda da magnetlerden vazgeçtim galiba kutulu yaptırıcam. Seçenekler
(ilk kez resim yüklemeye çalışıyorum becerebilmişimdir inş.)
A) Eki Görüntüle 760499
B) Eki Görüntüle 760500
C) Eki Görüntüle 760501
D) Eki Görüntüle 760502
E) Eki Görüntüle 760505
F) magnet olsa daha iyi olurdu
benim son gidişimde 37. haftam dolmuştu çatı muayenesi yapar doktor diye düşünüyordum ama yapmadı. pzt tekrar çağırdı ama çatı muayenesi ile ilgili bir şey demedi devlet hast.de doğum yapan bir arkadaşıma da sancılanana kadar yapmamışlar. çatı muayenesi genellikle özel hast.de yapılıyor diye düşünmeye başladım ben de. normal doğum zorunlu ya bebek ya da annenin sağlığı tehlikeye girmediği sürece çatıya falan bakmayıp normale alıyorlar. suni sancı sonucu da açılma olmazsa o zaman sezeryan yapılıyor. iğneden bile korkan ben bunları bile bile nasıl oldu da özel hast.yi bırakıp araştırma hast.de doğum yapmaya karar verdim hala anlamıyorum. ağrı olmadan karnın sertleşmesi miymiş kasılma? öyleyse ben sürekli kasılıyorum. karnım bir sertleşiyor tüm gözeneklerimden ter çıktığını hissediyorum. kuantum teorisini bilen var mı? ben çok inanıyorum.kendimi şartlandırdım bu hafta doğurcam diye. perşembe doktora bir gittim 1 hafta önce suyum fazlayken bu hafta suyum azalmış, sancılarım çıkıyor nst de.doktor pzt tekrar çağırdı. eşim diyor söyleye söyleye zorla doğurcan. çok bunaldım napym :))
Evet cnm bencede başka doktorlada görüş bakalım ne dicek doktorunun tarzı çok yanlış..ben bir haftadır böyleyim önceden her hamilede olan hafif kaşıntılar vardı sadecee 5 gündür ilaç içiyorum ama banamısın demiyor nasıl bir illetse doktoru aradım dün 5 e çıkardı ulsofalkıAslında bu stersle alakalı olabilir bnmde eşim işi gereği 15 günlüğüne gitti o gidince başladı bu kaşıntı seninde tartışmayla başlamış olabilir bilmiorummm...Şimdi geldi 3 günlüğüne mecbur yine gidicek ama (
Bakalım bu hafta kontolümde tekrar konuşucam ben doktorumla ve bana ilacı yazan dahiliye doktoruyla bnm sadece 9 gün öne çekti doktor doğumu şimdilik ama bnmkide birşey olmaz deyip duruyor ama eğer geçmesse belki dahada öne çeker..İlaç içiyorsun geçmiyor bu nası bi şey yaaaa Dediğin gibi hadi ben çekim sabredimde ya bebişim etkilenirse düşüncesi çok kötü durmadan hareketlerini takip ediyorumm kafayı yedimmm :/ bir an önce zaman gelsinde kucağımıza Alalım sağsağlim inşallahhh cnm.. Az kaldııı senin içinde dua edicem cnm üzmemeye çalış kendini bizden ve bebişlerimizden önemli kimse yok şuanda Allah onları korusunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?