2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Biz geldik teyzoşlar kontrolden geldik yüzünü göremedik malesef tıkış tepiş duruyo 2.600 olmuş tosbam nst dede hafif kasılmalar var ilaca devam dedi görürsünüz bu ilacı içiyorum en son ben doğururum burda 41. hafta oluyomuş hala gelmiyomuş bebekler doktorda öyle dedi

canım neden canını sıkıyorsun cesaretin kırılsın sen eger kararlı olursan doktorun da o yönde sana göre davranır hemen sezeryan der mi insan yaa ilk bebeğin tabi ki korkman normal çatı muayenesinden etkilenmende benim ikinci bebek salı günü çatı muayenesi oldum bende hala etkileniyorum ki kızımı normal yaptıgım halde sen bence pozitif dogum hikayelerini oku ondan sonra bakalım ne düşüneceksin

Son 5 gün.... :)

Allah yardımcın olsun canım saglıcakla bebeğine kavuş inşallah gününün belli olmasıda ayrı bi heyecandır yaa

maşallah bebişine canım hayırlı zamanda inşallah kucagında olur

canım eger içine sinmiyorsa değiştir doktorunu benim doktorumda çok az konuşur çok rahattır ona göre herşey normal ama ilk kızımın doktoruda tam tersi tüm olasılıkları sıralayıp beni panik yapardı aşırı derecede tedbirli endişeli bi yapısı vardı buda benim korkmama sebep oluyordu şimdiki doktorumun rahat davranması beni de rahatlatıyor açıkçası sana tafsiyem bi başka doktora muayene olup dogum şekli hakkında bi fikir alışverişinde bulun ama başka bi hastahanede olsun bu doktor çünkü sonra kendi doktorunda dogum yapman gerekirse hoş olmaz

canım benim eşimde mayra diyor anlamı güzellik ilk ismi aylin 2. sini ya mayra yada sarya koyacaz sarya kendine güveni olan özgüveni gelişmis kadın bir anlamıda özgürlük

mayrada güzellik anlamında

bende şimdi dr dan geldim biten ilaçlarımı yazdırdım.......kasılmalarımı sordum ntsye bağladılar .......düzensiz sancı çıktı .....

bebek doğum kanalına girmiş 2...3..gündür karnımın küçüldüğünü hissetmiştim zaten kanala girdiği içinmiş........

sancın sıklaşırsa suyun gelirse nişanın gelirse gel dedi

yani bir hafta on on ikki gün içinde olur tahminimce yinede Allah bilir hayırlısı

biz kızımıza ELİF MISRA adını koyduk.ama eşim hala mısra konusunda kararsız.sizce nasıl MISRA.benim hoşuma gidiyor.

aynı beni anlatmışsın :) ben de öyle oluyorum adamın yanında...o kadar sinir oluyorum ki çünkü..soracaklarımı da unutuyorum ve sormak içimden de gelmiyo zaten ne zamandır...bir de aynen dediğin gibi şimdi buna bişey desem bozsam diyorum adam beni ameliyat edecek susayım diyorum ama artık kendimi de salak gibi hissetmeye başladım..o öyle rahat rahat ukalalığını yapıyor çekinmiyor da ben niye susuyorum diye...2 hafta sonra yine çağırdı bu sefer şayet gidersem değiştirmezsem dr.u bu sefer fena bozucam onu yeter yani haddini bilsin...hayır eşimde onun her lafından etkileniyor bana inanmıyor ona inanıyor...halsizim yoruluyorum diyince sallamıyo bu sefer dr da sallamıyo ya çünkü...ne diyim bilmem ki Allah nası biliyosa...

ama önce bi pazartesi arıycam hastaneyi başka bir dr daha buldum orda daha önce yoktu bu adam yeni gelmiş sanırım bi onunla da görüşmek istiycem,eğer 1 ay kala kabul ederse ondan randevu istiycem...para eşimden çıkıyo diye yalakalık yapıyodu eşime çok net,hah şimdi alsın parayı hadi..salak sen benle iyi geçineceksin ki para alabilesin

benim son gidişimde 37. haftam dolmuştu çatı muayenesi yapar doktor diye düşünüyordum ama yapmadı. pzt tekrar çağırdı ama çatı muayenesi ile ilgili bir şey demedi devlet hast.de doğum yapan bir arkadaşıma da sancılanana kadar yapmamışlar. çatı muayenesi genellikle özel hast.de yapılıyor diye düşünmeye başladım ben de. normal doğum zorunlu ya bebek ya da annenin sağlığı tehlikeye girmediği sürece çatıya falan bakmayıp normale alıyorlar. suni sancı sonucu da açılma olmazsa o zaman sezeryan yapılıyor. iğneden bile korkan ben bunları bile bile nasıl oldu da özel hast.yi bırakıp araştırma hast.de doğum yapmaya karar verdim hala anlamıyorum. ağrı olmadan karnın sertleşmesi miymiş kasılma? öyleyse ben sürekli kasılıyorum. karnım bir sertleşiyor tüm gözeneklerimden ter çıktığını hissediyorum. kuantum teorisini bilen var mı? ben çok inanıyorum.kendimi şartlandırdım bu hafta doğurcam diye. perşembe doktora bir gittim 1 hafta önce suyum fazlayken bu hafta suyum azalmış, sancılarım çıkıyor nst de.doktor pzt tekrar çağırdı. eşim diyor söyleye söyleye zorla doğurcan. çok bunaldım napym :))

Bayrama denk gelirse acaba başka doktor mu doğuma girer? Benim kontrolüm haftaya.Bakalım benim dr. bir şey söyleyecek mi?Pek söyleyecek gibi değil; ama... İnşallah zamanı geldiğinde hayırlısıyla kucağımıza alırız bebeklerimizi. Buraya girdikçe heyecanım artıyor. Karaböcük kızım benim bakalım ne zaman gelecek.

canım çok tatlısınız pozlarınıza bayıldık valllaaa......

hele oğlunun doğum sonrası çıkış pozunu eşimle çok beğendikkkk...harikaaa böyle poz güçlü bir insanda olur ancak ......

güç bende der gibi çıkmış yumruklarını sıkmış fotomontaş gibi valla...............

kizlar kocisim 36saatlik goreve gitti telefonu falanda cekmiyo ulasamiyorum ulassam nolacakki gerci emir altinda denizin ortasinda gorevde nasil gelsin.....offf offfffff ya bebek ggelirse dogum falan olursa annemlerde memlekette taaaa karadenizde ben antalyada.komsularim da yokki oyle guvenebilecegim kimse kaldim mi taksiye ve ambulansa

ben hala oğluma koyacağım isimde kararsızım kocama resti çektim ama adını ben koycam diye yine de siz de yardımcı olur musunuz? şıkları veriyorum:
A) Ali Aras YILMAZ
B) Çağan YILMAZ
C) Kayra YILMAZ
D) Can YILMAZ
E) hiçbiri

bebek şekeri konusunda da magnetlerden vazgeçtim galiba kutulu yaptırıcam. Seçenekler
(ilk kez resim yüklemeye çalışıyorum becerebilmişimdir inş.)
A)
B)
C)
D)
E)
F) magnet olsa daha iyi olurdu

SULOZ bayıldım resimlerinize!!!canım herşey mutlu sonla bitmiş ne güzell...önemlisi olan da o zaten!! Rabbim dogum bekleyen,sizlere özenen bizlere de nasip etsin inşallah !!!yavrularımıza saglıcakla kavuşmayı,onlarla birsürü foto cekılmeyııı

Canım Çağan'ı beğendim ama sanki Mir eklesen çok şık ve ağır olucak gibi. ÇAĞAN MİR YILMAZ

bende devlet hast. gidiyrm sürekli 39. haftama girdim. her hafta nst ye giriyorum bende çatı muayenesinii sordum yapmıyoruz biz dedi ebe. hiç yapmadık dedi, sancıyla geldiğinizde bakıyoruz sadece dedii.. öle şartlanarak doğuruluyorsaa canımm bende 25. de doğurmak istiyorumm yada 24 tee:)))) inş. olurr

ne yapsam olmuyor düşünmemeye çalışıyorum ama mümkün değil ilacımı da düzenli kullanıyorum ama bana mısın demiyor bu illet inan ki bacaklarım yara bereden görünmüyor kollarım biraz daha iyi yüzümü gözümü kaşımamaya çalışıyorum ayak tabanlarımı ellerimle yeterince kaşıyamıyorum halıya koltuğa sürtüyorum tabi bu seferde yanıyo haliyle delirdim anlıcağın.şimdi de değerlendirme için doktor arıyoruz.hala aynı düşüncedeyim hadi ben çekiyorum da ya çocuğa bişey oluverirse yazık günah değil mi yavruma.işte bu konuda doktorlarımızın bizi rahatlatması lazım 2 cümle kurmak bu kadar zor olmamalı souçta bi cildiye bi dahiliye değil ki 1-2 kere görelim adı üstünde kadın doğumcu güvenip gidiyoruz.Allah sana bana ve bizim gibilere şu mübarek günlerin hatırına şifa versin bebeklerimizi korusun günler su gibi aksın hem bebeklerimize hem sağlığımıza kavuşalım inşallah seninle dertleşmek iyi geldi sağol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…