2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

arasta sen anadolu hastanesine mi gidiyorsun? ben cem beye gidiyordum çok da memnundum ama bir anda araştırmaya döndüm. inşallah doğum sonrası pişman olmam

Kızlar selam doğuran arkadaşlarımı tebrik ediyorum kendimide:)
dün doktor kontrolüm vardı nstye girecektim önce girdim yatağa yatmamla hafiften adet sancısı gibi ağrım oldu ama çok çok hafif bana 20 dk kalacaksın dediler sonra farkettimki daha uzun sürdü hemşireler ikide bir gelip kaçıncı haftasın deyip durdular bu işte bı gariplik var dedim sora apar topar doktorum geldi ebru gel bı alttan bakıcam çok güzel sancıların var bebek gelıyo dediben şok el ayak zangır zangır alttan muayene 1 parmak açıklık bebek gelıyo bugün 3 gibi alalım dedi ama nasıl ailem uzakta yetişemezler hazır değilim falan filan görümcem yanımda odaya yatışımız yapıldı eşim ailem arandı ama inanın o araları hayal meyal hatırlıyorum neyse saat 4 gibi önlüğümü giydirdiler en acilinden ameliyathaneye indik doktorum elimi tuttu korkuyorum dedimben yanındayım dedi o buz gibi ameliyathane nasıl ısındı bır anda o güvenle anlatamam:)sonra hadi bakalım dediler boğazım yandııı dediğim gerisi yok kocaa bir boşluk tatlı bir hemşire başımda gözlerimi siliyor ebrucum çok güzel bir bebeğin oldu ama makyajın aktı bak gördünmü diyo bebeğim nasıl o iyimi diyorum çok iyi hemde ço0k güzel diyolar sonra yanağımı yalamaya çalışıan yumuşacık mini minicik bişey aallahım o anı anlatamam ve bütün ailem yanımda ağlıyorum hemde çok ağlatıyorumda sonuç hala benım olduğuna inanamadım minik bir biblo o benım allahım hepinize aynı şeyleri yaşatsın kızlar sizleri seviyorum

Valla ben de cok fena bilendim. Para mevzusu olmadi da bizim dr da benimkinin saclarini karistiriyo cocuk gibi, makas falan aliyo koca adamdan. Cok komik :-D

allah analı babalı büyütsün çok geçmiş olsun darısı başımıza foto istiyoruz ama

canım doğuranları gördükçe bizde heycana kapıldık sanırım sürekli doktordan doğumla ilgili bilgi vermesini istiyorum bişey desin bişey yapsın ama onlar için nrmal şeyler. benim doktorda daha doguma var modunda napalım beklicez minnoşları

ay ne güzel anlatmışssın heycanlandım okurken.. tebrik ederim... biblonla ömür boyu mutluluklar...

her doğum hikayesii okuduğumda ağlama krzine giriyrmmm. korkarım kendi doğumuma kadar gözyaşmm kalmayackk canmmm allh sana bebğine ve ailenee sağlık mutluluk versin inş. darısı da bizeeee:)

canımmmm dün kontrole giderken yalova,cücü,nasya hepimiz güzel haberlerle dönelim inşallah yazmıştım..ama sen sanki biraz abartmışsın be kuzum güzel ne demek harika haberlerle dönmüşsünn
gözünüz aydın tekrar canım benim..sizden mutlusu yoktur şimdi sen nasılsın peki? toparlanabildin mi biraz?

güle güle büyüt bebeğini canım...ne güzel cesaretlendim okuyunca bizede böyle kolay güzel doğumlar nasip etsin Allahım...

TATLIM İSİM KONUSUNDA KAFAM KARIŞTI AMA ŞEKERLERDEN İLK OLAN GÜZEL. BENDE YAPIŞKANLILARDAN DEĞİL DE BİBLO TARZI BİŞEY SİPERİŞ ETTİM. PORSELEN PATİK
AYY ÇOK HEYECANLI ÇOK GÜZEL ALLAH SİZİ BİRBİRİNİZE BAĞIŞLASIN .BENİM TOSTOSTA GELSE ARTIK POPOSUNU MINCIRICAM KABURGAMI MAHFETTİ ÇÜNKÜ

ne güzell stres yapacak vakit bulamadan doğum yapmışsın. Allah mutlu mesut uzuunn ömürler versin minik kuzuna ve ailesine. darısı başımıza inşallahh

Çağan Mir... evett güzel oldu teşekkür ederim bebek şekeri işini ne yapsam Kutulu şekerler nasıl sence

arasta sen anadolu hastanesine mi gidiyorsun? ben cem beye gidiyordum çok da memnundum ama bir anda araştırmaya döndüm. inşallah doğum sonrası pişman olmam
,

3. hoşuma gitti şekerlerden :) Evet Cem benim de ve değiştirmeyi asla düşünmedim. Adam çok Relax benim karakterime çok uyuyor ben de çok memnunum :)

Nasyacım tekrar tebrik ederim canım. Ne güzel bir doğumun olmuş tam bir sürpriz:) Haftaya benim de muayenem var senin doğumuna benzese ne iyi olur

Canim benim tam sürpriz olmuş gercekten . Nasil heyecanlandin Kimbilir okurken aynı doktorun gibi elinden tutmak istedim.
İyi olmanıza çok sevindim. Allah anali babali büyütsün

Kizlar bu haftaki kontrolumuz iyi gecti. Doktorum büyük olasılıkla 5 Ağustos'u bekler erken gelmez dedi . İdrarımda yine her zamanki gibi bol bakteri çıktı ama artık antibiyotik vermiycem gelirse bebis buyursun gelsin dedi :)

2850 Gr olmuş kuzum 251 Gr almış bu hafta bence gayet iyi boyu 49 gecmis . Sancım falan çıkmadı ama nst de kalp atışları çok tekduze çıktı diye tekrar nst istedi . Uyuyormuş halbuki kuzum uyandı bu sefer tak tuk kalbi tabi :)

Ama uzun sürdüğü icin yoruldum tabi. Bizden haberler bu kadar. Haftaya bakalım neler olcak

alyanın anlamını bılmıyorum canım ama kulağa çok hoş gelıyo

canım benim eşimde mayra diyor anlamı güzellik ilk ismi aylin 2. sini ya mayra yada sarya koyacaz sarya kendine güveni olan özgüveni gelişmis kadın bir anlamıda özgürlük

mayrada güzellik anlamında

Mayra da değişik güzelmiş cnm :) adı gbi güzel olur kesin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…