2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

cnm bnm bska bi doktor sansm yok...kucuk bi sehrdeyim tek ozel hstane var bde dogun hstanesi allah dusurmesn diyebilecgn tarzda bi hstane..oraya gtmeyi asla istemiyorm...bnm doktorum en iyisi..ve ben ona cok guveniyorm ne zamn arasam gece yarisi bile olsa bna hep cok guzel yaklasti her zamn bna doktordan cok destek oldu..sezeryan olucam zaten.o yuzden konusucm kontrolde ne dicek bkalim

mrb annecikler ben çk aktif olamasam da sizi takip etmeye çalışıyorum :) size bir sorum olucak cevap yazanlara şimdiden teşekkür ederim.bebeğinizin beklenen doğum tarihi SAT a göre mi yoksa dr. un ultrasonda baktığı organ gelişimine göre mi????? tuhaf mı oldu bilmem ama bnm takibimi yapan dr 13 ağustos dio son iki muayeneme göre, ama SAT a göre 30ağustos

ee ben hangisine göre hazırlık yapacağım :26: ?

beni duyan yok muu

allah analı babalı büyütsün resimler harikaaaaa gelişi ayrı bi güzel koklaşmanız ayrı bi güzelll....ömür boyu böyle sağlıklı mutlu olun inş... Hikayenlede çok rahatlattın bizi saol canım...............

canım yaaa hiç dert etmeee hersey olacagına varır. Ben 41.haftamda kızımı dünyaya getırmıstım gelecegı yoktuu sezeryanla aldılardı..şimdikide sezeryan olcakmıs o yuzden....çatı muayenesı devlet hast.de sancı gelmeden yapmıolar yada 40.haftayı doldurmadan yapmıolar.özel hast.yı bılemem. Ama ultrasonu cekmemesıne sasırdım dogrusu... Her gittiğimizde yapılmalı mutlaka....allah yardımcın olsunsabret canım az kaldı inş en kısa zamanda kavusursun bebegıne.....
kızlaarr ben dun dogum yaptım kzımcok tatlı detayı dah snra optum
çok sevindim canım allah bagıslasın allah analı babalı büyütsün herkes yavas yavas getırıor bebeğini ne güzel......senin hikayende ayrı bi güzel yaaaa..............darısı bizlere.............

Her şerde bir hayır vardır canım. Demek bunları yaşanan gerekiyormuş. Epidural olanlar öneriyor fakat cesaret işi sonuçta acı olmasada herşeyi hissediyorsun bu panik yaratıyor. Birde doktor çok önemli hastane vs. Göremesende o anları çok şükür bebiş sağlıkla dünyaya geldi sen iyisin bundan iyisi olmaz. Rabbim amalı babalı büyütsün inşallah.

nasyacımm çok güsel hikayen..bende merak ettm kaçıncı haftandaydın erken geldi bebiş...maşallah sizee atlattınıss doğumu darısı bize :)

bebek sepetimiz ve kapı süsümüz (bunun mavisi olacak)
Eki Görüntüle 760537
Eki Görüntüle 760539
hepsi çook güsel cnm güle güle kullansn bebişş

slm arkadaşlar...umarım herkes iyidir.yeni doğum yapanlar olmuş hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün.sayfayı takip edemiyorum.kızım aysima 17 günlük oldu.çok şükür iyiyz.vakit bulursam hikayemizi yazacağım.

Ay canım çok sevindim. Öyle insan özeniyor ki o sıcaklığa kokuya. Rabbim analı babalı büyütsün inşaallah

mşallah allah analı babalı büyütsün güzel günler görsün

Bütün bebekler yavas yavas geliyor yakında benımkıde nasipse gelcek inş... Daha odası bugun geldiii temızledık camı actım havalanıo kokusu gotsın dıe... Resımlerı koyayım dedım ama beceremedım nasıl yapılıyor anlatırmısınız... ...hersey hazır artık doğum çantamız odamız vs.. Bi örtüler hazır deıl bide bennnnnnnnn hazır deılım yaaa....

]

canım nasılsın ne yaptın hastane işini

Canım hastanemi değiştirdim. Bahçelievler yaşam hastanesine geçtim. Geçen Perşembe nst ye bağlandım sancı yoktu. Bu Perşembe tekrar gidicem nst ye ve sezeryan için saat belirlenecek. 2 Ağustos günü olarak doğum olacak inşallah. Doğsun artık çok özeniyorum doğuranlara

hadi hayırlısı olsun canım sevindim hastane bulmana çok endişelenmiştin herşey gönlnce olsun sağ sağlim alırsın inşallah kucagına.. evet ya insan bazen dior gelsinler artık doğuranları gördükçe... şimdi karnımdan seviyorum ayagımı topugumu bilmiyorum bi doğ sen ısrcam diyorum o topuklarını

Sağol canım hepimiz sağ sağlim kavuşalım canımızın içlerine. Bende senin gibiyim hasret çok bela koklayıp sevmek için gün sayıyoruz artık çok şükür.

Nasya,5n1k ve bir doğum yapan arkadaşımız daha vardı ismini hatırlayamadım hepinizi kucak doluu tebrik eder öperiz oğlumla:))
Suloz resimler şahane, hikayen çok güzel darısı bizlere....:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…