- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #44.021
Bayrama denk gelirse acaba başka doktor mu doğuma girer? Benim kontrolüm haftaya.Bakalım benim dr. bir şey söyleyecek mi?Pek söyleyecek gibi değil; ama... İnşallah zamanı geldiğinde hayırlısıyla kucağımıza alırız bebeklerimizi. Buraya girdikçe heyecanım artıyor. Karaböcük kızım benim bakalım ne zaman gelecek.
mrb annecikler ben çk aktif olamasam da sizi takip etmeye çalışıyorum :) size bir sorum olucak cevap yazanlara şimdiden teşekkür ederim.bebeğinizin beklenen doğum tarihi SAT a göre mi yoksa dr. un ultrasonda baktığı organ gelişimine göre mi????? tuhaf mı oldu bilmem ama bnm takibimi yapan dr 13 ağustos dio son iki muayeneme göre, ama SAT a göre 30ağustos
ee ben hangisine göre hazırlık yapacağım :26: ?
beni duyan yok muu
allah analı babalı büyütsün resimler harikaaaaa gelişi ayrı bi güzel koklaşmanız ayrı bi güzelll....ömür boyu böyle sağlıklı mutlu olun inş... Hikayenlede çok rahatlattın bizi saol canım...............kızlar selam..hepiniz bebişlerinizle birlikte iyisinizdir inşallah. Ara ara geçmişe baktım ama hepsini okuyup alıntı yapacak zamanı bulamadım henüz. Bizi merak eden. Tebrik eden, dua eden, heyecanımızı paylaşan herkese çok teşekkür ederim.
Buraya yazacağım muhteşem bir doğum hikayesiyle sizi heyecanlandırmayı çok isterdim. Aksiyon dolu bir doğum hikayem olmayacağını biliyordum, ama kendi doğum hikayemi başkalarından dinleyeceğim aklıma gelmemişti
öncelikle şunu söyleyeyim epiduralden kesinlikle korkmayın. Yok efendim baş ağrısı yapıyormuş, bel ağrısı yapıyormuş, kocaman bir iğne sokuyolarmış kasıklarına kadar hissediyormuşsun. Hiç öyle birşey yok. Kim bulduysa ellerinden öpülesi biri
Doğumum 16:00 da başlayacaktı. Ameliyathanenin boşalmasıydı vs. Derken 16:30 gibi girdim ameliyathaneye.. Girene kadar heyecan dorukta tabi.. Hazırlandım, damar yolu açıldı, nst bağlandı bekliyorum bir an önce gireyim diye.. 16:30'da gelip beni odamdan aldılar. Hemen epidural yapıldı. Hiç acı duymadım. Bir tane ebe epidural sırasında gelip bana çok destek oldu. Hiç tanımadığım birine en yakınımmış gibi sarıldım. Anında uyuşma başladı zaten. O ara çok heyecanlıyım birazdan gelecek oğlum diyorum. Masaya yattım, önüme perde çekildi, doktorum geldi. Ve ameliyat başladı..
Karnımda soldan sağa doğru bir his duydum. Ama acı yok.. Tükenmez kalemle çizgi çekiyorlar sanki.. Anladım kesildiğini.. Ama kesinlikle acı yok sakın korkmayın doğumdanArkasından karnımı çekiştirdi doktorum bebeğimin çıkış yolu açılmıştı. Her yaptığını hissediyor, ne yapıldığını anlıyor ama hiç acı duymuyordum. O kadar heyecanla bekliyordum ki bebeğimi göreceğim anı..
çok uzun süre geçmeden doktorum bebeğimi çıkardı. Içimde inanılmaz bir boşluk hissi, arkasından bebeğimin ağlama sesi.. Yaşadığım en güzel an.. Duyduğum en güzel ses.. Perdenin arkasında gördüğüm en güzel yüz..
Herşey çok güzel gidiyordu. Bebeğimi sarmak için götürdüler. Biraz getirecekler koklayacak öpecektim yavrumu.. Ne olduysa o zaman olduDevamlı perdede, etrafta olan gözlerim ameliyat masasının üstündeki kocaman lambaya takıldı. Lambanın önündeki camda yansımamı gördüm. Karnım leğen gibi açık Benim film koptu tabi orda.. Bir panik, bir korku başladı bende.. Acı duymadığım halde, acıyormuş gibi gelmeye başladı, burnuma kan kokusu geliyordu sanki.. Canım acıyor dedim doktoruma..
Mümkün değil sen acı duysan ben şuan işimi bu kadar rahat yapamazdım dedi.. Ama benim canım yanıyordu sanki. Gözlerimde ara ara lambaya kayıyor yine. Muhtemelen gördüğümü farketmiş olacaklar. Ne zaman oldu anlamadım ama narkozu vermişler banaGözümü açtığımda odamdaydım, oğlumla ne zaman karşılaştım, ilk ne zaman dokundum, kimler vardı hatırlamıyorum. Yaşamayı en çok arzuladığım oğlumla karşılaştığım anı ( resimler aşağıda :) ) hatırlamıyorum.
Başkalarından duydum hep, eşimle oğlumla nasıl karşılaştım, ilk ne dedim, ne zaman ağladım, kimlerle ne konuştum..
öyle böyle atlattık doğumumuzu, herşeye rağmen yaşadığıım en güzel gündü o gün.. Hala da çok güzel günler yaşıyorum miniğimle..
Normal doğum mu sezeryan mı diye sorarsanız, normal doğum taraftarı olmama rağmen normal doğum yapamadım o yüzden karşılaştırma yapamayacağım ama sezeryan çok risksiz ve rahattı benim için. Allah hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin. Sakın korkmayın, allah dayanma gücü veriyor. Birazdan bitecek ve bebeğim kucağımda olacak diye teselli edin kendinizi.. Herşey bittiğinde dünyanın en muhteşem duygusunu yaşacaksınız çünkü..
Hepinize tekrar teşekkür ediyorum. Hepiniz sağlıkla kucaklarınıza alırsınız inşallah evlatlarınızı..
Birazda resim paylaşayım size. öpüyorum hepinizi...
Doğumdan önce..
Eki Görüntüle 760280
oğlum hayata gelmenin sevincini yaşarken
Eki Görüntüle 760281
yaşamayı en çok istediğim, ama baktığımda başkasının fotoğrafına bakmışım gibi hissediyorum
Eki Görüntüle 760282
Eki Görüntüle 760284
Eki Görüntüle 760283
canım yaaa hiç dert etmeee hersey olacagına varır. Ben 41.haftamda kızımı dünyaya getırmıstım gelecegı yoktuu sezeryanla aldılardı..şimdikide sezeryan olcakmıs o yuzden....çatı muayenesı devlet hast.de sancı gelmeden yapmıolar yada 40.haftayı doldurmadan yapmıolar.özel hast.yı bılemem. Ama ultrasonu cekmemesıne sasırdım dogrusu... Her gittiğimizde yapılmalı mutlaka....allah yardımcın olsunsabret canım az kaldı inş en kısa zamanda kavusursun bebegıne.....oturdum sinirden agliyorum resmen. Ya bu nasil doktor ya? Nasil katil olundugunu anladim yemin ederim. Ya 40 hafta oldum artik. Hadi sat a gore desem o da 39. ınsan bi cati muayenesi yapar. Bi aydir ultrasona sokmadi ya. Nst cektirip yolluyo. Bebegin boyu kilosu bi aydir muallakta. Cildiracam ya. Sac bas yoluyorum suan. Yildim su belirsizlikten. Madem normal hersey ben nie iki gune bir nst ye baglaniyorum. Niye bi aydr ultrasona girmedim. Kac kilo su cocuk. Cati ne alemde. Allahim sen bana sabir ver. Cok biliomus gibi benimki de zamani var daha demekki demiyo mu tam kuduruyorum ya. Sancin da cikmis dio bide dr. Sen benim nasil gun gecirdigimi bilio musun hey allahin cezasi. Neyi bekledigini bi solesene bana. Uc defa nst cekindim bugun. Haftaya gel goreyim dedi sadece ya. Cumartesine kalmaz sezeryan yaparsam diodu. Randevumu cumartesine verdi. Yaw nasil anlican sezeryan mi normal mi? Sabrim tukendi. Bunu da dr yapti ama. Her gidisimde haftaya kalmaz su gun olur diye diye sabir tasimi catlatti sonunda. Yeter ya yeteeerr
kızlaarr ben dun dogum yaptım kzımcok tatlı detayı dah snra optum
çok sevindim canım allah bagıslasın allah analı babalı büyütsün herkes yavas yavas getırıor bebeğini ne güzel......senin hikayende ayrı bi güzel yaaaa..............darısı bizlere.............kızlar selam doğuran arkadaşlarımı tebrik ediyorum kendimide:)
dün doktor kontrolüm vardı nstye girecektim önce girdim yatağa yatmamla hafiften adet sancısı gibi ağrım oldu ama çok çok hafif bana 20 dk kalacaksın dediler sonra farkettimki daha uzun sürdü hemşireler ikide bir gelip kaçıncı haftasın deyip durdular bu işte bı gariplik var dedim sora apar topar doktorum geldi ebru gel bı alttan bakıcam çok güzel sancıların var bebek gelıyo dediben şok el ayak zangır zangır alttan muayene 1 parmak açıklık bebek gelıyo bugün 3 gibi alalım dedi ama nasıl ailem uzakta yetişemezler hazır değilim falan filan görümcem yanımda odaya yatışımız yapıldı eşim ailem arandı ama inanın o araları hayal meyal hatırlıyorum neyse saat 4 gibi önlüğümü giydirdiler en acilinden ameliyathaneye indik doktorum elimi tuttu korkuyorum dedim ben yanındayım dedi o buz gibi ameliyathane nasıl ısındı bır anda o güvenle anlatamam:)sonra hadi bakalım dediler boğazım yandııı dediğim gerisi yok kocaa bir boşluk tatlı bir hemşire başımda gözlerimi siliyor ebrucum çok güzel bir bebeğin oldu ama makyajın aktı bak gördünmü diyo bebeğim nasıl o iyimi diyorum çok iyi hemde ço0k güzel diyolar sonra yanağımı yalamaya çalışıan yumuşacık mini minicik bişey aallahım o anı anlatamam ve bütün ailem yanımda ağlıyorum hemde çok ağlatıyorumda sonuç hala benım olduğuna inanamadım minik bir biblo o benım allahım hepinize aynı şeyleri yaşatsın kızlar sizleri seviyorum
Kızlar Selam..Hepiniz Bebişlerinizle Birlikte İyisinizdir İnşallah. Ara Ara Geçmişe Baktım Ama Hepsini Okuyup Alıntı Yapacak Zamanı Bulamadım Henüz. Bizi Merak Eden. Tebrik Eden, Dua Eden, Heyecanımızı Paylaşan Herkese Çok Teşekkür Ederim.
Buraya Yazacağım Muhteşem Bir Doğum Hikayesiyle Sizi Heyecanlandırmayı Çok İsterdim. Aksiyon Dolu Bir Doğum Hikayem Olmayacağını Biliyordum, Ama Kendi Doğum Hikayemi Başkalarından Dinleyeceğim Aklıma Gelmemişti
Öncelikle Şunu Söyleyeyim Epiduralden Kesinlikle Korkmayın. Yok Efendim Baş Ağrısı Yapıyormuş, Bel Ağrısı Yapıyormuş, Kocaman Bir İğne Sokuyolarmış Kasıklarına Kadar Hissediyormuşsun. Hiç Öyle Birşey Yok. Kim Bulduysa Ellerinden Öpülesi Biri
Doğumum 16:00 Da Başlayacaktı. Ameliyathanenin Boşalmasıydı Vs. Derken 16:30 Gibi Girdim Ameliyathaneye.. Girene Kadar Heyecan Dorukta Tabi.. Hazırlandım, Damar Yolu Açıldı, Nst Bağlandı Bekliyorum Bir An Önce Gireyim Diye.. 16:30'Da Gelip Beni Odamdan Aldılar. Hemen Epidural Yapıldı. Hiç Acı Duymadım. Bir Tane Ebe Epidural Sırasında Gelip Bana Çok Destek Oldu. Hiç Tanımadığım Birine En Yakınımmış Gibi Sarıldım. Anında Uyuşma Başladı Zaten. O ara Çok Heyecanlıyım Birazdan Gelecek Oğlum Diyorum. Masaya Yattım, Önüme Perde Çekildi, Doktorum Geldi. Ve Ameliyat Başladı..
Karnımda Soldan Sağa Doğru Bir His Duydum. Ama Acı Yok.. Tükenmez Kalemle Çizgi Çekiyorlar Sanki.. Anladım Kesildiğini.. Ama Kesinlikle Acı Yok Sakın Korkmayın DoğumdanArkasından Karnımı Çekiştirdi Doktorum Bebeğimin Çıkış yolu Açılmıştı. Her Yaptığını Hissediyor, Ne Yapıldığını Anlıyor Ama Hiç Acı Duymuyordum. O Kadar Heyecanla Bekliyordum Ki Bebeğimi Göreceğim Anı..
Çok Uzun Süre Geçmeden Doktorum Bebeğimi Çıkardı. İçimde İnanılmaz Bir Boşluk Hissi, Arkasından Bebeğimin Ağlama Sesi.. Yaşadığım En Güzel An.. Duyduğum En Güzel Ses.. Perdenin Arkasında Gördüğüm En Güzel Yüz..
Herşey Çok Güzel Gidiyordu. Bebeğimi Sarmak İçin Götürdüler. Biraz Getirecekler Koklayacak Öpecektim Yavrumu.. Ne Olduysa O Zaman OlduDevamlı Perdede, Etrafta Olan Gözlerim Ameliyat Masasının Üstündeki Kocaman Lambaya Takıldı. Lambanın Önündeki Camda Yansımamı Gördüm. Karnım Leğen Gibi Açık Benim Film Koptu Tabi Orda.. Bir Panik, Bir Korku Başladı Bende.. Acı Duymadığım Halde, Acıyormuş Gibi Gelmeye Başladı, Burnuma Kan Kokusu Geliyordu Sanki.. Canım Acıyor Dedim Doktoruma..
Mümkün Değil Sen Acı Duysan Ben Şuan İşimi Bu Kadar Rahat Yapamazdım Dedi.. Ama Benim Canım Yanıyordu Sanki. Gözlerimde Ara Ara Lambaya Kayıyor Yine. Muhtemelen Gördüğümü Farketmiş Olacaklar. Ne Zaman Oldu Anlamadım Ama Narkozu Vermişler BanaGözümü Açtığımda Odamdaydım, Oğlumla Ne Zaman Karşılaştım, İlk Ne Zaman Dokundum, Kimler Vardı Hatırlamıyorum. Yaşamayı En Çok Arzuladığım Oğlumla Karşılaştığım Anı ( Resimler Aşağıda :) ) Hatırlamıyorum.
Başkalarından Duydum Hep, Eşimle Oğlumla Nasıl Karşılaştım, İlk Ne Dedim, Ne Zaman Ağladım, Kimlerle Ne Konuştum..
Öyle Böyle Atlattık Doğumumuzu, Herşeye Rağmen Yaşadığıım En Güzel Gündü O Gün.. Hala Da Çok Güzel Günler Yaşıyorum Miniğimle..
Normal Doğum Mu Sezeryan Mı Diye Sorarsanız, Normal Doğum Taraftarı Olmama Rağmen normal Doğum Yapamadım O Yüzden Karşılaştırma Yapamayacağım Ama Sezeryan Çok Risksiz ve Rahattı Benim İçin. Allah Hepinize Hayırlı Doğumlar Nasip Etsin. Sakın Korkmayın, Allah Dayanma Gücü Veriyor. Birazdan Bitecek ve Bebeğim Kucağımda Olacak Diye Teselli Edin Kendinizi.. Herşey Bittiğinde Dünyanın en Muhteşem Duygusunu Yaşacaksınız Çünkü..
Hepinize Tekrar Teşekkür Ediyorum. Hepiniz Sağlıkla Kucaklarınıza Alırsınız İnşallah Evlatlarınızı..
Birazda Resim Paylaşayım Size. Öpüyorum Hepinizi...
Doğumdan Önce..
Eki Görüntüle 760280
Oğlum Hayata Gelmenin Sevincini Yaşarken
Eki Görüntüle 760281
Yaşamayı En Çok İstediğim, Ama Baktığımda Başkasının Fotoğrafına Bakmışım Gibi Hissediyorum
Eki Görüntüle 760282
Eki Görüntüle 760284
Eki Görüntüle 760283
Kızlar selam doğuran arkadaşlarımı tebrik ediyorum kendimide:)
dün doktor kontrolüm vardı nstye girecektim önce girdim yatağa yatmamla hafiften adet sancısı gibi ağrım oldu ama çok çok hafif bana 20 dk kalacaksın dediler sonra farkettimki daha uzun sürdü hemşireler ikide bir gelip kaçıncı haftasın deyip durdular bu işte bı gariplik var dedim sora apar topar doktorum geldi ebru gel bı alttan bakıcam çok güzel sancıların var bebek gelıyo dediben şok el ayak zangır zangır alttan muayene 1 parmak açıklık bebek gelıyo bugün 3 gibi alalım dedi ama nasıl ailem uzakta yetişemezler hazır değilim falan filan görümcem yanımda odaya yatışımız yapıldı eşim ailem arandı ama inanın o araları hayal meyal hatırlıyorum neyse saat 4 gibi önlüğümü giydirdiler en acilinden ameliyathaneye indik doktorum elimi tuttu korkuyorum dedim ben yanındayım dedi o buz gibi ameliyathane nasıl ısındı bır anda o güvenle anlatamam:)sonra hadi bakalım dediler boğazım yandııı dediğim gerisi yok kocaa bir boşluk tatlı bir hemşire başımda gözlerimi siliyor ebrucum çok güzel bir bebeğin oldu ama makyajın aktı bak gördünmü diyo bebeğim nasıl o iyimi diyorum çok iyi hemde ço0k güzel diyolar sonra yanağımı yalamaya çalışıan yumuşacık mini minicik bişey aallahım o anı anlatamam ve bütün ailem yanımda ağlıyorum hemde çok ağlatıyorumda sonuç hala benım olduğuna inanamadım minik bir biblo o benım allahım hepinize aynı şeyleri yaşatsın kızlar sizleri seviyorum
hepsi çook güsel cnm güle güle kullansn bebişş
Kızlar selam doğuran arkadaşlarımı tebrik ediyorum kendimide:)
mşallah allah analı babalı büyütsün güzel günler görsünslm arkadaşlar...umarım herkes iyidir.yeni doğum yapanlar olmuş hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün.sayfayı takip edemiyorum.kızım aysima 17 günlük oldu.çok şükür iyiyz.vakit bulursam hikayemizi yazacağım.
canım nasılsın ne yaptın hastane işini
]
Canım hastanemi değiştirdim. Bahçelievler yaşam hastanesine geçtim. Geçen Perşembe nst ye bağlandım sancı yoktu. Bu Perşembe tekrar gidicem nst ye ve sezeryan için saat belirlenecek. 2 Ağustos günü olarak doğum olacak inşallah. Doğsun artık çok özeniyorum doğuranlara
hadi hayırlısı olsun canım sevindim hastane bulmana çok endişelenmiştin herşey gönlnce olsun sağ sağlim alırsın inşallah kucagına.. evet ya insan bazen dior gelsinler artık doğuranları gördükçe... şimdi karnımdan seviyorum ayagımı topugumu bilmiyorumbi doğ sen ısrcam diyorum o topuklarını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?