- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #44.041
Valla ben de cok fena bilendim. Para mevzusu olmadi da bizim dr da benimkinin saclarini karistiriyo cocuk gibi, makas falan aliyo koca adamdan. Cok komik :-D
kızlaarr ben dun dogum yaptım kzımcok tatlı detayı dah snra optum
Masallah canim bebegine... aynen valla pasa gonulleri bilir artik nezaman gelmek isterseler beklemedeyizuykusuz her gece, yorgun ölesiyee
Evet uykusuz bir geceye gene merhaba.. KIzlar bugün kontrolümüz vardı.. doktor artık bebeğin paşa gönlünü beklicez bakalım dedi.. kilomuz 3050 gr. boyumuzda 51 cm olmuş.. Bakalımm kızımın gönlü nezaman gelicek.. Sancılarım sık olmadığı için normal dogum sancısı onlar 5 dk. inmediği sürece sorun yok dedi.. Bizde artık 5 dk. düşmeden dikkate almıcazz sancıları
Masallah canim bebegine... aynen valla pasa gonulleri bilir artik nezaman gelmek isterseler beklemedeyiz
ben hala oğluma koyacağım isimde kararsızım kocama resti çektim ama adını ben koycam diye yine de siz de yardımcı olur musunuz? şıkları veriyorum:
A) Ali Aras YILMAZ
B) Çağan YILMAZ
C) Kayra YILMAZ
D) Can YILMAZ
E) hiçbiri
bebek şekeri konusunda da magnetlerden vazgeçtim galiba kutulu yaptırıcam. Seçenekler
(ilk kez resim yüklemeye çalışıyorum becerebilmişimdir inş.)
A) Eki Görüntüle 760499
B) Eki Görüntüle 760500
C) Eki Görüntüle 760501
D) Eki Görüntüle 760502
E) Eki Görüntüle 760505
F) magnet olsa daha iyi olurdu
Kızlar geçen gün saçımı kestireceğimi ve önlere bir ışıltı katmak istediğimi açık sarıya boyatacağımı yazmıştım, bugün gitttim. Herkesin güya çok iyi bir kuaför diye takdim ettiği yere. Ne saçımı tarif ettiğim gibi kesti ne de saçımı istediğim gibi boyadı. Güya fotolorda güzel çıkayım diye yaptırdım, değişiklik olsun diye. Şimdi pazartesiye kadar doğum gelmesin diye dua ediyorum, saçım rezalet olduPazartesi bildiğim kuaföre gidip kurtarabildiğim kadar kurtarmaya çalışıcam. Sinirden uykum kaçtı resmen yaa. Ben kaç kez yaptırdım bu dediğim şeyi bugüne kadar ilk defa yapamayan bir kuaför çıktı. Doğum üstü olana bakın Allam yaaa
Farklı kuaföre gitmek biraz risk olmuş sanırım :) Pzt halledersin hiç takma!
Canım bi nst ye girsen dogum sancısı mı yalancı sancı mı acaba, gecmis olsunben bugün sürekli düzensiz düzensiz sancılanıyorum yaaaa canım çok yanıyor
Zaten sezeryan olacaksın canım , değiştirebilirsin Dr U bence , benim daha bu Dr a 2. Gidişim (şimdikine ) , gecmisi bilmeleri gerekmiyor ki , bebegin su anki durumu , boyu kilosu vs önemliöff eşimle konuştuk şimdi bu kadar zaman kala değiştirmek olmaz diyor...ben sana dedim zamanında değiştirseydik o zaman diyo...bu zamanda değiştirmek yanlış olur şimdi diyo,senin herşeyini o biliyo diyo...zaten kaç kere daha göreceksin diyo...kaldım yine öyle
Biz daha dün konuştuk , 37+0 da , o da ben sormasam söylemeyecekti..ben 29 Temmuz istedim 38+3 olacağız bir de zaten 2 hft onden gidiyo diye ama erken olur dedi , 39 U bekleyeceğiz bu gidişle , hayırlısı bakalımbu arada sizlerin tarihleriniz ne zaman kesinleşti ? bana hala bişey demiyo net olarak...gün vermedi hala yani...gerçi daha 1 ay var
mrb annecikler ben çk aktif olamasam da sizi takip etmeye çalışıyorum :) size bir sorum olucak cevap yazanlara şimdiden teşekkür ederim.bebeğinizin beklenen doğum tarihi SAT a göre mi yoksa dr. un ultrasonda baktığı organ gelişimine göre mi????? tuhaf mı oldu bilmem ama bnm takibimi yapan dr 13 ağustos dio son iki muayeneme göre, ama SAT a göre 30ağustos
ee ben hangisine göre hazırlık yapacağım :26: ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?