2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Valla ben de cok fena bilendim. Para mevzusu olmadi da bizim dr da benimkinin saclarini karistiriyo cocuk gibi, makas falan aliyo koca adamdan. Cok komik :-D

öff eşimle konuştuk şimdi bu kadar zaman kala değiştirmek olmaz diyor...ben sana dedim zamanında değiştirseydik o zaman diyo...bu zamanda değiştirmek yanlış olur şimdi diyo,senin herşeyini o biliyo diyo...zaten kaç kere daha göreceksin diyo...kaldım yine öyle

Meb kızlar herkese hayirli dogumlar bwnde 2011 ağustos annesiyim elimde bebek icin herswy var kiyafet araba mama sandalyesi tulum vs eger cok para vermeden ihriyaclarini karsilamak isteyen olursa ikinciel topiginde sayfam var bakabilir hwrsey twrtemiz az giyiliyo zaten malum hersey pahali isteyen olursa gorusuruz

bu arada sizlerin tarihleriniz ne zaman kesinleşti ? bana hala bişey demiyo net olarak...gün vermedi hala yani...gerçi daha 1 ay var

Son düzenleme:
uykusuzzz her gece, yorgun ölesiyee

Evet uykusuz bir geceye gene merhaba.. KIzlar bugün kontrolümüz vardı.. doktor artık bebeğin paşa gönlünü beklicez bakalım dedi.. kilomuz 3050 gr. boyumuzda 51 cm olmuş.. Bakalımm kızımın gönlü nezaman gelicek.. Sancılarım sık olmadığı için normal dogum sancısı onlar 5 dk. inmediği sürece sorun yok dedi.. Bizde artık 5 dk. düşmeden dikkate almıcazz sancıları

doğum yapan arkadaşlar hepinizi tebrik ederim
bebeklerinizle musmutlu yaşayın inşallah
güya ağustos topiği ama temmuzdan başladı bizim doğumlar :)
ben ağustos sonlarına doğru olduğum için sanırım hepinizi doğurtup öyle doğurucam

Masallah canim bebegine... aynen valla pasa gonulleri bilir artik nezaman gelmek isterseler beklemedeyiz

Biz de bebeğimize Kayra ismi koyacağız.

Kızlar geçen gün saçımı kestireceğimi ve önlere bir ışıltı katmak istediğimi açık sarıya boyatacağımı yazmıştım, bugün gitttim. Herkesin güya çok iyi bir kuaför diye takdim ettiği yere. Ne saçımı tarif ettiğim gibi kesti ne de saçımı istediğim gibi boyadı. Güya fotolorda güzel çıkayım diye yaptırdım, değişiklik olsun diye. Şimdi pazartesiye kadar doğum gelmesin diye dua ediyorum, saçım rezalet oldu Pazartesi bildiğim kuaföre gidip kurtarabildiğim kadar kurtarmaya çalışıcam. Sinirden uykum kaçtı resmen yaa. Ben kaç kez yaptırdım bu dediğim şeyi bugüne kadar ilk defa yapamayan bir kuaför çıktı. Doğum üstü olana bakın Allam yaaa

Farklı kuaföre gitmek biraz risk olmuş sanırım :) Pzt halledersin hiç takma!

Farklı kuaföre gitmek biraz risk olmuş sanırım :) Pzt halledersin hiç takma!

Risk oldu gerçekten. Buranın en ünlü ve pahalı kuaförüymüş, insan görünce budur bunlar yapar diyor. Benim hayatımda hiç belli bir kuaförüm olmadı çok sık kuaföre giden biri değilim, baktım gittiğim dolu pat neresi boşsa oraya gitmişimdir hep ama ilk kez başıma bu geldi. Hee bi de kuaför erkek bana kız mı erkek mi diye sordu, kız dedim, aaaa erkeğe benziyo dedi bi de adam yaa İnsan erkekten duyunca çok komik oluyor

Güzelliklerine bir de tombili olarak güzellik katan oğlumun sevimli teyzeleri..nasılsınız bakalım? Valla biz çoook iyiyiz. Bugün oğlumla görüştük. 2950gr ve 48cm olmuş 2 haftada 2400den buraya nasıl zıpladı bende anlamadım...ama kabulümüz Doktorumuz her şeyin çok iyi olduğunu şimdilik hiç bir problem olmadığını söyledi. Önceki gidişimizde ayakları çıkıştaydı..çok dua ettim düzelsin diye bu sefer oturmuş Bi gayret duaya devam! 12 Ağu. sezaryen tarihi verdi. Düzeldi düzeldi düzelmedi KIT KIT KIT! 1 hafta sonra yeniden görüşecez yakışıklı oğlumla..heyecanla bekliyoruz bakalım

gecenin şu saati oldu uyku yok çünkü belim kopuyo allahım napcam ben bu bel ağrısını ya.oğlumda daha çok yukarda eğilemiyorum kaburgalara batıyo resmen.gerçi batan k.ciğermiş sıkıştırıyomuş civciv.of beliiimmmmmmmmmmmmm

daha önce kızımın ismini söylemiştim gören olmadı sanırım.MISRA ismi nasıl sizce ? 3 aylıktan bu yana mısra demiştik ama eşim birkaç gündür emin miyiz biraz söylemesi tuhaf mı deyip beni başka isimlere yönlendirmeye çalışıyor.yeni ismi yine benim bulmamı istiyor.MISRA benim hoşuma gidiyordu.eşim böyle deyip kafama soru işaretleri soktu.

MISRA mı EZGİ mi??????

ben bugün sürekli düzensiz düzensiz sancılanıyorum yaaaa canım çok yanıyor
Canım bi nst ye girsen dogum sancısı mı yalancı sancı mı acaba, gecmis olsun
Zaten sezeryan olacaksın canım , değiştirebilirsin Dr U bence , benim daha bu Dr a 2. Gidişim (şimdikine ) , gecmisi bilmeleri gerekmiyor ki , bebegin su anki durumu , boyu kilosu vs önemli
bu arada sizlerin tarihleriniz ne zaman kesinleşti ? bana hala bişey demiyo net olarak...gün vermedi hala yani...gerçi daha 1 ay var
Biz daha dün konuştuk , 37+0 da , o da ben sormasam söylemeyecekti..ben 29 Temmuz istedim 38+3 olacağız bir de zaten 2 hft onden gidiyo diye ama erken olur dedi , 39 U bekleyeceğiz bu gidişle , hayırlısı bakalım

Canım o Dr dan Dr a değişiyor anladığım kadarıyla ..benim 2 hft onde oldugu halde çalışamaz raporunu filan sata göre aldım , burda usg ye göre alan arkadaslar var , simdi sezeryanı da sata göre yapacak Dr , benim istediğim tarihe erken dedi ,o tarihte sata göre 38+3 olacaktı usg ye gore 39 u gecmis olacakti halbuki, bundan önceki gittiğim Dr o tarihte yaparız demişti , sen en iyisi Dr una sor , son karar onların

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…