Kızlar selam doğuran arkadaşlarımı tebrik ediyorum kendimide:)
dün doktor kontrolüm vardı nstye girecektim önce girdim yatağa yatmamla hafiften adet sancısı gibi ağrım oldu ama çok çok hafif bana 20 dk kalacaksın dediler sonra farkettimki daha uzun sürdü hemşireler ikide bir gelip kaçıncı haftasın deyip durdular bu işte bı gariplik var dedim sora apar topar doktorum geldi ebru gel bı alttan bakıcam çok güzel sancıların var bebek gelıyo dedi
ben şok el ayak zangır zangır alttan muayene 1 parmak açıklık bebek gelıyo bugün 3 gibi alalım dedi ama nasıl ailem uzakta yetişemezler hazır değilim falan filan görümcem yanımda odaya yatışımız yapıldı eşim ailem arandı ama inanın o araları hayal meyal hatırlıyorum neyse saat 4 gibi önlüğümü giydirdiler en acilinden ameliyathaneye indik doktorum elimi tuttu korkuyorum dedim
ben yanındayım dedi o buz gibi ameliyathane nasıl ısındı bır anda o güvenle anlatamam:)sonra hadi bakalım dediler boğazım yandııı dediğim gerisi yok kocaa bir boşluk tatlı bir hemşire başımda gözlerimi siliyor ebrucum çok güzel bir bebeğin oldu ama makyajın aktı bak gördünmü diyo bebeğim nasıl o iyimi diyorum çok iyi hemde ço0k güzel diyolar sonra yanağımı yalamaya çalışıan yumuşacık mini minicik bişey aallahım o anı anlatamam ve bütün ailem yanımda ağlıyorum hemde çok ağlatıyorumda sonuç hala benım olduğuna inanamadım minik bir biblo o benım allahım hepinize aynı şeyleri yaşatsın kızlar sizleri seviyorum