2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar yanımdaki oğlum sırtımı tepikliyor ( 2 yasına geldi hala gece kalkıp yanıma geliyor ), karnımdaki karnımı tepikliyor
Annelik zor işmiş vesselam
 
Bugun bizde çatı muayenemizi olduk. Doktorcum normal yaPabilecegimi soledi. Cok şükür .kontrolden sonra annemin nasil dogum yaptığını sordu, sanırım genetik bu isler . Gerçi bizim oğlanın gelmeye niyeti yok hala gıkı ckmiyor yavrum benim aslında cokta kilo almadan gelse artıkta rahat doğursam.
Doktorum çatıma bakmak icin 38. Haftayı bekledi. Suyumuz yolumuz çatımız herseyimiz normal cok şükür. İnsallah saglikla doğurur kucağımıza alırız yavrularımızı. Cok heyecanli.
 
herkese günaydınnn..:) gittikçe yaklaşıyorr şafak vaktiii. hem heyecnn hem korkuu 2 hissi hiç bu kadar içimde hissetmemiştimmm yaa:))
 
Canlar günaydıııııııın.demiştim size dün misafirim vardı pek uğrayamam ama pazar günü buradayım diye ve sabahın köründe işte geldim.babamızı işe uğurladık,geçmişe bir bakıp geldik.Nasya'cım ya ne kadar kolay doğurmuş gibi yazmışsın,inşallah öyledir,detaylarını ve fotoğraflarını bekliyoruz güzel kızınla.tekrar tebrik ederim.S.AKÇAM,maşallah 17 gün oldu mu ya doğalı?çıktınız mı hastaneden?Arasta,saç konusunda geçmiş olsun,insanın canı sıkılıyor beklediği olmayınca.benim de sabit bir kuaförüm yoktur ve risk almaya bayılırım.saçım zaten çok geç uzar o yüzden pek gitmem kuaföre.evde tüm teçhizatta var,düzleştirici,maşa,keratin maskesi falan....Kaş-bıyığıda kendim alıp saçımıda kendim boyuyorum.macır'ım demiştim size :))))) o yüzden arada sırada da olsa kuaföre gittiğimde bende çoğunlukla memnuniyetsiz dönüyorum ki hele özel bir gün için gitmişsem.geçen yıl kardeşimin düğünü öncesi boyarken saçım yanmıştı mesela.öfffff,erkenden kalkıncada zaman geçmiyor,acıktık birazda ama Demir ilacımı içeli 1 saat olmadı daha.hepimize çooooook güzel bir gün dilerim.
 
uyku gözümden akıyor ama uyuyamıyorum mide yanmasından ayttıgım an başlıyor.. dayanamadım sahurda bişiler yedim onlarda beni yedi... ilaç aldım süt içtim banamısın demedi ya
 
gunaydın kızlaarr!!!merhaba bebek den bugun sut sagma makınesı almak ıstıyorumm!eger beceremzsem bana verırımısınız sıfreyıı !!
 

bence ezgiii :) daha ince,daha naif geliyoo bana :))
 
bu arada sizlerin tarihleriniz ne zaman kesinleşti ? bana hala bişey demiyo net olarak...gün vermedi hala yani...gerçi daha 1 ay var

Bacim hala anlamadin mi? Senle ben evde dogurcaz. Yok bize tarih marih! Bagirasiya sanci gelince yada suyun hemen gidersin. O sanciyla iki de soversin dr a. Elimizden bu gelio napalim :-D :-D ;-)
 

Bence misra...ama okulda dalgz gecebilirler misra satir falan filan die:) ama kulaga hos geliyo
 
Gunaydin annisler bol tekmeli ve sancisiz gunler. Bakalim bugun bize merhaba diyen bebegimiz olucakmi:)

Arastacim gecmis olsun...keske daha once gittigin yere gitseydin.kuafor sakaya gelmiyoumarim yarin duzelttirebilirsin!
 

Sabah sabah ağlattın beni (((((((
Tekrar tebrik ederim.Çok güzel bir duygu Rabbim uzun,sağlıklı ömürler versin canım.
 
Kızlar birsey sorucam bu e bebek kodunu e bebek mağazalarinda kullanabiliyor muyuz yoksa sadece internet alisverisinde mi geçerli bilen var mi???
 
Kızlarrr günaydın hepinize....ben hala karae veremedim dogum sekline cok kararsizim normal mi sezaryen mi... planli olmasi acisindan hazirliklar acisindan falan ayrica esiminde yanimda olmasini istedigimden sezaryen olsun diorum ama ikisinden de korkuorum acikcasi
 
GÜNAYDIN HERKESE ;
KOCİŞİM 5 GÜN YANIMDA OLMAYACAK AMASYAYA GİDİYOR İŞ NEDENİ İLE BENDE ANNEMLERE GİDİCEM MECBUREN YA O BURDA YOKKEN BEBEK DOĞARSA. O GİTMEK İSTEMEDİ BEN ÇOK ZORLADIM ÇÜNKÜ KESİNLİKLE GİTMESİ GEREK,KAŞINDIM RESMEN SIRADAKİ ŞARKI BANA GELSİN; KENDİM ETTİM KENDİM BULDUUUUMMM
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…